Mbappé přijde kvůli zraněnému kotníku i o čtvrtfinále Ligy mistrů

27.07.2020, 20:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (54)

Přidat komentář
Elliasson

Přijít o Cavaniho i Mbappého najednou je docela velký zásah pro Paříž. Na druhou stranu, proti Atalantě budou i tak favorité.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsi po pauze nejaky zapas Atalanty?

Reagovat
Kucka

Reagovat
LAM

Stále můžou dát útočnou trojku Neymar,Icardi,Di María která mě připadá dost kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paříž bude favorit, takže nic špatného nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pariz podla mna rozmeta atalantu 6:1 ta sila psg je top

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda doufám, že je Atalanta potrápí.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite nie. Vo vsetkom je psg nad level vyssie. Z atalanty jedine gomes bude vycnievat to je vsetko

Reagovat
Fortex

Když potrapila MC tak nemůže jako potrápit PSG jo? dobrý no

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pharrell

Prej rozmetá 6:1

Tak pak aby ses nedivil.

A nebyl moc překvapen Atalantou Bergamo.

Reagovat
icka

Reagovat
Spalovač šancí

Spíš 8:6

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pablos

Tak jako každej divák O2... To je toho.

Reagovat
Poll Hamm

??

Reagovat
Pablos

Narážka že budou mít zase přetížený servery, po takové době zase LM

Reagovat
Greny

Vidíš raději se už pripojim

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Upc/vodafone. Cca 110 programu. Hodně programu sportu. Nevíte zda někde bude liga mistrů, serie A, Premiér Ligu, La Liga či Bundes Liga? Předem dekuji

Reagovat
Pablos

Já ti neodpovím, nemám šajn

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, na LM ma vysilaci prava O2, ostatni ligy, co pises, ma vse jen DigiSport.

PL je i zaroven na O2 na programu Premier Sport, ktery je soucasti nejakeho balicku u O2, nvm presne jaky.

Reagovat
stas87

Klub z nejvyšší tanzanské soutěže Young Africans vyhodil po sedmi měsících belgického kouče Luca Eymaela kvůli rasismu. Šedesátiletý trenérský světoběžník, který v poslední dekádě působil v deseti afrických zemích, přirovnal tamní fanoušky k opicím a ke psům. "V téhle zemi jsou úplní blbci. Umí jen řvát. Jsou jako opice nebo psi, co jen štěkají. Umí jen tohle, nic jiného," řekl Eymael minulý týden na pozápasové tiskové konferenci. Vedení celku z Dáresalámu počkalo s jeho propuštěním až do ukončení sezony. Bývalý belgický mládežnický reprezentant Eymael popřel, že by jeho slova, kterými reagoval na pokřiky z hlediště během zápasu, byla namířena proti fanouškům Young Africans. Dodal, že se za ně omluvil. Případ bude vyšetřovat tanzanský svaz.

Slusne im nalozil.

Reagovat
Pablos

Nejhorší je, že je tohle rasismus, přitom věřím, že to na těch zápasech fakt tak vypadalo... Možná kdyby řekl paviáni tak by to prošlo

Reagovat
smazaný uživatel

Nic zle nereagoval. Bieli napisu transparent doatanu pokutu negri sa ozvu lizu im z prdele vsetci

Reagovat
Kily8

Ano, je to tu zase. Bleee- bleee bielym všetci ubližujú židia, černosi, muslimovia, arabi, lgbt.... Treba zase chrániť chudákov bielu rasu, všetci sú na nás zlí. Ľudia spamatajte sa, tieto nacistické zdanlivo nevinné reči tu boli v Nemecku 1938 a vieme kam to viedlo. Vtedy si ľudia spytovali svedomie, my sme nevedeli my sme len.... Už sa vyserte na tieto rasisitické reči o ublíženej bielej rase. Teraz už vieme kam to vedie, generácia fejsbukárov akoby sa vynorila z nevedomia a šíri opať to, na čo doplatili všetci, aj tí chudáci árijci, ktorí to odštartovali.

Reagovat
Spasitel

Progresívec vs. kotlebák

Reagovat
Mercury

Reagovat
Mustang™

To jako vážně? Proč když zabije běloch černocha je kvůli tomu neskutečný haló? Pořádají se demonstrace po celým světě, zakládají se nesmyslný komunity a když zabije černoch bělocha, proč to nikdo neřeší?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopils. To hnuti ktery se rozjelo po smrti Floyda nebylo kvuli tomu, ze jeden beloch Chauvin zabil jednoho cernocha Floyda.

Reagovat
smazaný uživatel

To co předvádí v takovém Portlandu nebo Seattlu nemá s demonstracemi nic společného. V Americe se policie chová tvrdě ke všem (nejen k černochům, mexičanům apod..)

Reagovat
Fortex

Tak si je vem domu.

Reagovat
remeslnik

jak dlouho by tomu říkal "doma"?

Reagovat
Fortex

Tipoval bych možná den ale to asi přeháním.

Reagovat
smazaný uživatel

preco by si ich mal brat domov, len kvoli tomu, ze mu nevadia? ty by si si zase zobral domov mizika a kotlebu?

Reagovat
Fortex

Protože já je ze svých daní platit nechci, tak proto. Ať si je živí někdo jiný a víc mě nezajímá. Mě je úplně jedno kdo má jakou barvu pleti ale jde o to jak se chovají a jsou to nefachčenka. Nevím kdo je mizika ani kotleba a je mi to jedno, takže bych si nevzal domu ani je.

Reagovat
Kily8

Zase tieto debilné reči náckov. Ty si berieš domov všetkých bielych? Berieš si domov tlstých zakomplexovaných škaredých náckov, pedofilných farárov, tlsté mastné 130 kilové ženy, spotených smradlavých robotníkov z autobusov, narkomanov, Limberského, Rátha, Slotu, Kočnera? Neberieš si ich domov? Prečo?

Reagovat
Fortex

Nejsem nacek ne neberu si takové retardy co jsi napsal domu ale max rodinu a své kamarády, kterým věřím a chovají se normálně. Nezajímá mě barva kůže jak jsem psal nahoře ale jak se lidi chovají a jestli pracuji, takže to co si napsal je další blbost ty nacku. Bez radši zachraňovat Německo, uděláš líp.

Reagovat
icka

slunickar

Reagovat
Kily8

Kto nehajluje a kto necíti automatickú nenávisť k černochom, arabom, židom, utečencom, muslimom je automaticky slniečkar? Takto to funguje? Takže mám aj ja byť zakomplexovaný a nenávidieť niekoho, kto má inu farbu kože? Lenže ja nie som škaredý, tlstý, nie som chudobný, mám peknú ženu, dobrý život. Necítim potrebu nenávidieť všetkých rómov, preto lebo niektorí niektorí kradnú, takisto černochov, židov, aziatov. Nemám potrebu nenávidieť všetkých muslimov, kvoli pár fanatikom, nemám potrebu nenávidieť všetkých bielych kresťanov, kvoli Brejvikovi, atentátnikom z IRA, z ETA, kvoli holocoustu, kvoli pár tisíckam kňazov, ktorí zneužívajú deti, kvoli bielym politikom ktorí rozkrádajú Slovensko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nehází všechny do jednoho pytle, ale to co se děje v dnešní společnosti je strašný. Migrace, Floyd kampaň apod..

Reagovat
El Cid z City

Debile.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otevru to vidim fotku a rikam si: ty vole on uz je v realu? Ty dresy jsou na prvni pohled skoro stejny

Reagovat
kaja900

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Stejny? Stejny je max Fly Emirates, tot vse. Real ma sponzora Adidas, psg zase Nike, coz jde i videt zde na dresu

Reagovat
insane

No zas tak evidentni to fakt neni, ty klasicky Adidas pruhy ma Real letos zlaty a nejsou tak vyrazny, navic z tohohle uhlu by klidne nemusely byt videt.

Reagovat
smazaný uživatel

Okey, ale ja tam vidim tu fajfku vod Nike

Reagovat
dextroza_m

Tak snad to Atalanta dá

Reagovat
LFC182

s tím jak to PSG nalosovali krásně až do finále asi žádnej problém

Reagovat
Elliasson

Trochu mimo téma, ale vypadá to, že PSG bude čekat něco, co do této doby nebylo možné. Městské derby.

========================================================================

Paris FC má bahrajnského investora

Bahrajnští investoři vstoupili po formuli 1 a cyklistice i do fotbalu a stali se hlavním sponzorem francouzského klubu Paris FC. V druholigovém celku koupila obchodní společnost z bohatého státu v Perském zálivu dvacetiprocentní podíl akcií. Bahrajňané začali s investicemi do sportu v roce 2007, kdy společnost patřící královské rodině získala 30 procent akcií ve stáji McLaren. O deset let později vznikl profesionální cyklistický tým Bahrajn-Merida (nyní Bahrajn-McLaren), který vlastní princ Násir bin Hamad Chalífa. Paris FC by se mohl vydat ve stopách slavnějšího Paris St. Germain, jenž po příchodu katarských majitelů v roce 2011 sedmkrát ovládl francouzskou ligu a zařadil se mezi nejbohatší kluby světa. (ČTK)

Reagovat
insane

No jestli mají nějaký velký plány, na rozdíl od PSG budou muset řešit novej stadion. Pochybuju, že by si vystačili se stadionem pro 20 tisíc lidí, kterej má atletickou dráhu a poslední pořádnou renovací prošel před víc jak čtvrtstoletím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele