Mancini možná bude muset platit za odchod od italské reprezentace odškodné

28.09.2023, 19:41
Aktuality
Roberto Mancini (© AFP)

Italský svaz zvažuje, že bude po trenérovi Robertu Mancinim požadovat odškodné za jeho nedávný odchod od italské reprezentace k výběru Saúdské Arábie. Federace o tom informovala v prohlášení.

Osmapadesátiletý Mancini vedl Itálii od května 2018 do poloviny srpna, kdy rezignoval. Dva týdny nato podepsal v Saúdské Arábii čtyřletou smlouvu s údajným ročním příjmem 25 milionů eur (608 milionů korun).

"Pověřili jsme právní odborníky, aby prověřili, jestli je možná požadovat odškodné," citovala prohlášení italského svazu agentura AFP. Mancini jako důvod odchodu od reprezentace uvedl nedostatek důvěry od vedení federace.

Mancini dovedl Itálii k triumfu na mistrovství Evropy v roce 2021, ale poté s ní nedokázal postoupit na světový šampionát v Kataru. Bývalý trenér Interu Milán, Manchesteru City nebo Lazia s národním týmem také dvakrát obsadil třetí místo v Lize národů.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Špiny talianske prefajčené

Reagovat
GrimeBaller98

vyhraje jim Euro a musi platit odskodne? Kde to jsme? Kde je nejaky respekt, vdek nebo ucta

Reagovat
Hachim Mastour

Nová doba!

Reagovat
Vinci

Pokud to má ve smlouvě tak asi nemá vedení asociace moc jinou možnost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele