Lyon otázku trenéra zatím neřeší, o Garciovi bude teprve jednat

01.04.2021, 14:57
Aktuality
O francouzský titul letos bojují čtyři kluby a jedním z nich je Olympique Lyon, na jehož lavičce vládne Rudi Garcia. Sedmapadesátiletý kouč má smlouvu do konce června a na vyřešení další budoucnosti si bude muset počkat, prozradil to šéf OL Jean-Michel Aulas...

Garcia se kormidla Lyonu ujal před rokem a půl a osm kol před koncem je na třetím místě (60 bodů), vedoucí duo PSG, Lille má o tři body více, v těsném kontaktu pak zůstává AS Monaco (59).

"Respektujeme to, co jsme řekli už před poměrně dlouhou dobou. Samozřejmě zde jsou nějaké tendence, ale nechávám si je pro sebe. Ve hře je několik možností a tou nejlepší je ta, podle níž získáme titul... Máme řadu zkušeností a díky nim víme, že rozhodnutí je třeba činit v klidu, nemá smysl něco uspěchat," prohlásil Aulas.

"Mohu vás ujistit o tom, že kromě Rudiho nejsme v kontaktu s žádným trenérem. Spousta lidí si myslí, že ví, co se děje a z toho plynou falešná prohlášení, nikoli ta pravdivá," dodal.

Garcia svou trenérskou kariéru začínal v Saint-Étienne, vedle toho vedl i Dijon, Le Mans, Lille, AS Řím a Olympique Marseille.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
JackDaniels.

https://youtu.be/TXN8nDDMj5o

Jean Michel OulaaaaS, oh grosse putaaas, onva tout casser chez toiiii

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele