López se do AS Řím vracet nebude, v Marseille zakotví nastálo

09.01.2022, 11:56
Aktuality
Pau López v pátek večer vychytal čisté konto, inkasoval žlutou kartu a také vyřešil svou další budoucnost. Španělský brankář letos hostuje z AS Řím v Marseille a v létě bude hostování změněno v trvalý přestup, předevčírem totiž vstoupila v platnost opce...

Opce byla aktivována na základě počtu startů za Olympique. López jich posbíral dvacet a Giallorossi se tak mohou těšit na sumu dvanáct milionů eur, Marseille s fotbalistou dopředu uzavřela kontrakt platný do června 2026.

"Byla uplatněna opce na trvalý přestup, vše bude platné k 1. červenci 2022," potvrdil OM v oficiálním prohlášení.

López v minulosti chytal za Espanyol, Tottenham a Betis. V Marseille se dokázal rychle posunout na pozici prvního brankáře, o kterou přišel zkušený Steve Mandanda.

Autor: Tomáš Pavlík / om.fr

Komentáře (7)

Přidat komentář
Largo

Díky za odvedený služby a ať se ti daří.

Reagovat
Francesco Totti AS

Za 23,5 nákup a po 2 letech za 12 prodej tak to umí jenom v Římě

Reagovat
Houfi

Přesné

Reagovat
Largo

Ono je to spis k placi. Zlatej Saba.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý brankar.

Reagovat
pastal

On není špatný gólman v Římě doplatil na to že se snažili pořád rozehrávat přes gólmana a on ty rozehrávky má slabé a když na něho jde za zápas 100 nahrávek od spoluhráčů tak tu chybu někdy udělal ale jinak si myslím že nechytal špatně.

Reagovat
Largo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele