LIVERPOOL POSILUJE OBRANU

05.01.2006, 21:28
Aktuality
Na zadní řady se v zimním přestupovém období zaměřil manažer Liverpoolu Rafael Benítez. Do svého klubu už přivedl Jana Kromkampa, kterého vyměnil s Villarrealem za Josemiho. Velmi blízko k přestupu má momentálně Daniel Agger z Brönby Kodaň, dále se Benítezovi zalíbil Fábio Aurélio z Valencie.

Jan Kromkamp (25) zahájil sezónu ve Villarrealu, jenže kvůli zranění a problémům s adaptací se do sestavy nováčka Ligy mistrů příliš nedostával. Podobnou situací procházel ve stejnou dobu i liverpoolský Josemi. Dohoda Liverpoolu s Villarrealem se tak stala vítaným tahem pro oba hráče.

"Vždy bylo mým snem hrát v Anglii, a pokud máte možnost hrát v tak velkém klubu, je to snadná volba," svěřil se po přestupu šťastný Kromkamp, který za Villarreal odehrál v Primera Division pouhých šest zápasů.

V nejbližších dnech pak má do obrany Reds přijít další nová tvář – dánský obránce Daniel Agger. Za teprve jednadvacetiletého hráče údajně Brönby Kodaň vyinkasuje částku kolem 5,5 milionu liber, přestup by měl být dotažen do konce týdne.

Rafael Benítez však s posilováním končit nehodlá, bota ho tlačí na levé straně. Protože Mark Gonzáles neobdržel pracovní povolení, rád by angažoval Fábia Aurélia, svého bývalého svěřence z Valencie. Jemu v létě na Mestalle končí smlouva, takže nejspíš nebude příliš drahý, ale zajímá se o něj údajně i Barcelona a Real Madrid.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*Maniac

I když Liverpool přímo nesnáším, musím říct, že má jednu z nejlepších obran v Premier League. Proto vůbec nechápu, proč Benítez posiluje právě tento post...

Reagovat
Jajinek

Porotze tech obrancu zas az tak movc nema......Finnan,Carragher, Hyypia a Riise.......kdyby se nekdo zranil tak do stopera byl pripravenej akorat Josemi a na levo Traore a Warnock kteri nemaj odpovidajici kvalitu....

Jak by bez posil postavil obranu kdyby se treba Finnan zranil a Carragher mel karty?????

Reagovat
HOST*Maniac

no, tak když má málo hráčů, tak proč nenakupuje? on vyměnuje, tím se mu asi počet obránců nezvýší

Reagovat
Jajinek

Vsak on se chysta nakupovat....viz clanek nad diskuzi....

Reagovat
smazaný uživatel

Josemi se prý neaklimatizoval, neuměl řeč, tak se ho i rádi zbavili, zájem maj ještě o Colocciniho

Reagovat
HOST*Maniac

jo a na 3 obránce se dá taky hrát ;)

Reagovat
HOST*PUYOL

V modernom futbale je uz trojobranny system prekonany.

A Aby hral Liverpool na troch obrancov,by museli uznat vyninku,aby mali o 5 zaloznikov viac...

Ved to su uplny zakopavaci,ako Chelsea....

Reagovat
HOST*Maniac

no, tak jeden zápas snad nevadí..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele