Ligue 1 - preview 29. kola: PSG cílí na 12. titul

12.04., 08:56, aktualizováno 24.04., 08:28
Previews
Hráči PSG (© AFP)

PSG, které je stále povzbuzené úžasným vítězstvím nad Barcelonou a postupem do semifinále Ligy mistrů, věří, že získá třetí titul v Ligue 1 v řadě. Pařížané v neděli večer porazili Lyon, čímž prodloužili svou ligovou neporazitelnost na 24 zápasů a na prvním místě mají už 11 bodový náskok. Takže když Monako neporazí Lille v hodinách po skončení tohoto zápasu, bude hostům vítězství stačit k zajištění 12. triumfu.

FC Lorient - Paris Saint-Germain

středa 19:00

PSG se může po středečním programu Ligue 1 radovat ze zisku dvanáctého titulu v Ligue 1. Musí každopádně skolit venku v dohrávce devětadvacátého kola Lorient a zároveň se ještě spoléhat na to, že Monaco následně neporazí doma Lille. Takový scénář přitom není vůbec nereálný. A je jasné, že Pařížané si na Bretaňském poloostrově půjdou tvrdě za svým cílem.

Pokud by opravdu došlo na to, že by měl výběr z hlavní francouzské metropole jistotu ligového prvenství, mohl by se ve zbytku ročníku soustředit už pouze na tři, případně čtyři zápasy. Záleželo by, zda postoupí do finále Ligy mistrů přes Dortmund, a pak je tu ještě souboj o cennou trofej v Coupe de France, který přijde na řadu na konci května. V ostatních čtyřech zbývajících duelech francouzské nejvyšší scény by hrotit konečný výsledek již nemusel.

Důležitý krok k uzmutí cenné trofeje podnikli Les Parisiens minulou neděli. Poté, co neměli větší potíže s Lyonem, je už matematicky ohrožují pouze dva soupeři, a to Monaco s Lille, jež přitom ve středu podstoupí svoje vzájemné utkání. Samozřejmě že v Paříži se ovšem na nic a na nikoho ohlížet nechtějí. Lorient, aktuálně předposlední celek tabulky, by po papírové stránce rozhodně měl být v silách PSG. "Do rozhodujících okamžiků sezóny vstupujeme v ideálních podmínkách. Máme navíc široký kádr s kvalitními hráči,” těšilo po skalpu Les Gones pařížského stratéga Luise Enriqueho.

Jakýkoli získaný bod z tohoto mače by měl pro domácí velkou cenu. Aktuálně se nenacházejí ve vůbec dobrém rozpoložení, v předešlých pěti kolech hned čtyřikrát prohráli, uzmuli na své konto jediný bod. Dlouhodobě je trápí především defenzivní činnost, padesát pět inkasovaných branek je nejhorším číslem v rámci celého ligového pelotonu. "Možná jsme takovou facku potřebovali, abychom se všichni probrali,” hodnotil Régis Le Bris, kouč Les Merlus, minulou porážku v Nice. "Jsme fatálně nevyspělí. Důležité je totiž udržet také dobré skóre. Jenže jsme na minus dvaceti a to je velmi znepokojující.”

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.54 - 5.32 - 1.40

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

AS Monaco - Lille OSC

středa 21:00

Tohle jsou poslední dva mohykáni, kteří ještě mohou matematicky promluvit do boje o titul v Ligue 1. Ruku na srdce, Monaco s Lille ovšem mají před středečním dohrávaným duelem jiné cíle než se ještě hnát za suverénním PSG. Jedno je jisté, co se této otázky týče. Pokud velikán z Paříže vyhraje v Lorientu a tady naopak knížecí výběr nezvítězí, šampion už bude známý.

Abychom byli úplně přesní, po víkendovém programu francouzské nejvyšší soutěže jsou sice ve hře o první příčku oba nynější soupeři, pokud však Pařížané uzmou před tímto mačem, konaným na jihu Francie, tři body na Bretaňském poloostrově, vypadne z této pranice nadobro Lille. V tu chvíli by totiž na vedoucí pozici ztrácelo nedostižitelných sedmnáct bodů. Pak už by zbývalo jen Monaco. A to by následně muselo Dogy před vlastními fanoušky skolit, aby se aktuální jedenáctibodový odstup od Les Parisiens před zbývajícími čtyřmi koly nijak nenavýšil.

Znovu však potvrďme, že pro oba výběry není směrodatné, zda se jim ještě podaří prohnat nynějšího lídra. Jejich jedinou ambicí je ubojovat účast v Lize mistrů pro následující ročník. Zatím si v tomto ohledu počínají dobře, drží se totiž v první čtyřce, která takovou odměnu přináší. Rozdíl však je, že ze třetího místa se postupuje do hlavní fáze milionářské soutěže přímo a ze čtvrtého se musí do předkola. A oba kluby by se samozřejmě nástrahám a nepříjemnostem v letních kvalifikačních soubojích chtěly vyhnout.

Do bitvy o třetí pozici je pak ještě zapojený Brest, páté Nice či šesté Lens jsou přece vzdálené na větší odstup, avšak i s nimi se v tomto ohledu musí počítat. Výsledek z tohoto vzájemného utkání tak může mít na ASM i LOSC opravdu velký vliv. "Jdeme svou cestou, víme, že jsme ještě nic nedokázali,” povídal po minulém důležitém vítězství právě na půdě Brestu monacký útočník Breel Embolo. "Teď nás čeká možná klíčový týden. Stále je na čem pracovat. Budeme brát zápasy tak, jak přijdou na řadu, a pokusíme se je všechny vyhrát,” dodával.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.71 - 3.06

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - OGC Nice

středa 21:00

Ze dvou blízkých rivalů z jihu Francie je na tom lépe Nice, které zatím udržuje příčky, jež ho vsunou do pohárové Evropy pro následující sezónu. A velmi rádo by potvrdilo své ambice na půdě svého konkurenta od Azurového pobřeží, který naopak spokojený s působením v Ligue 1 být nemůže. Nachází se až na deváté pozici, dlouhodobě jenom stěží hledá stabilní pohodu.

Je pravda, že svěřenci trenéra Francesca Farioliho během jarní části sezóny výrazně slevili ze svých nároků. Postupem času, kdy už si tahle parta nepočínala hlavně v defenzivních činnostech tak pevně, táhla svou káru dolů z kopce. Ale ne markantně, to zase prr. Alespoň se povedlo uchovávat si postavení na předních místech, byť od těch, které zajišťují kvalifikaci do Ligy mistrů, jsou Les Aiglons už přece vzdáleni na větší odstup.

I sám italský stratég na tiskových konferencích jaksi snižoval své nároky. On tedy nikdy nahlas o milionářské soutěži nemluvil, přece ale bral určité neúspěchy možná i jako omluvu, že i účast v Konferenční lize bude v příštím ročníku pozitivní. A že s Ligou mistrů zkrátka stejně nepočítal. "V souboji s Lorientem jsme získali klíčovou výhru,” těšil hostujícího stratéga minulý ligový skalp. "My jsme doma od ledna nezvítězili, chtěli jsme to urvat za každou cenu teď. Jsme rádi, jenže nemáme moc času si to užít. Hned se totiž musíme soustředit na Marseille,” dodával.

OM sice předešlý týden oslavovalo postup do semifinále Evropské ligy, na tenhle sukces se mu ovšem ve francouzské nejvyšší soutěži navázat nepodařilo. Nakonec se Olympique dočkal aspoň plichty v Toulouse. Nicméně ta moc jeho situaci neřeší, jedině série vítězství je zkrátka potřeba k tomu, aby se v pořadí vyhoupl o pár pater výše. "Neumíme hrát venku. Stejně jako mí trenérští předchůdci jsem na tohle nenašel recept,” připomínal mizernou bilanci na cizích hřištích. "Na druhou stranu na Stade Vélodrome necháváme duši, tam víme, co dělat. A ve zbývajících pěti ligových kolech budeme hrát ještě třikrát doma,” kalkuloval a věřil v dobrý konec ročníku.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.41 - 3.29

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Le Havre AC - FC Nantes

neděle 13:00

Luka Elsner byl v průběhu sezony oslavován za svou práci u úřadujícího mistra Ligue 2. Ještě nedávno to vypadalo, že pro Les Ciel et Marine nebude problém se udržet mezi elitou. Naopak Les Canaris se trápí - s výjimkou hrstky světlých momentů - prakticky od úvodního kola.

Krize normandského týmu přinesla z posledních šesti duelů hned čtyři porážky. Zvláště mrzet musí ty proti Clermontu a Montpellieru. A nebýt penalty, kterou proměnil před týdnem v zápase s Lens Emmanuel Sabbi, mohlo být ještě o jednu prohru víc. Dohromady jich má na kontě dvanáct, to je stejně jako například desátý Lyon, ale od lepšího než čtrnáctého místa jej zrazuje počet remíz.

Celkem jich Le Havre sesbíral deset, což spolu s Lille činí nejvyšší číslo. Slovinského trenéra může těšit, že se v rámci devětadvacátého kola bude hrát na domácím Stade Océane, kde se jeho svěřencům daří více, než na stadionech soupeřů. Při listopadovém klání proti Nantes, které bylo prvním po deset roků trvající pauze, se zrodila bezbranková remíza.

Bretaňský celek má takové na kontě překvapivě pouze dvě, avšak při nevyrovnanosti výkonů, jaká postihuje oba protivníky, ji nelze vyloučit ani tentokrát. A když jde řeč o vyloučení, staronový kouč Nantes Antoine Kombouaré se před týdnem hodně zlobil, že Alexandre Lacazette dostal za svůj krvavý faul na Nathana Zézého jenom žlutou kartu.

"Tohle bylo naprosto skandální. Když jsem ten zákrok viděl, opravdu mě to naštvalo. I když rozhodčí vysvětloval, že šlo o nechtěný úder, stejně je to červená karta. Taková jsou pravidla. I když se mě zeptáte za deset roků, stejně vám budu tvrdit, že neměl dostat červenou," prohlásil kouč mužstva, které po roce opět bojuje o záchranu.

Kompletně tomu u Nantes bude bez zraněného Mosese Simona, jehož minimálně pro nejbližší partii napodobí Ignatius Ganago, Bastien Meupiyou a Remy Descamps. Ten zrovna ovšem, pravda, stejně nemá moc šancí se přes jedničku Albana Lafonta dostat mezi tři tyče. Chybět mimochodem Kanárkům bude ještě Tino Kadewere.

Le Havre AC - pravděpodobná sestava:
Desmas - Négo, A. Sangante, Salmier, Youté, Opéri - Kuzjajev, A. Touré, Kechta - Sabbi, A. Ayew

FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Lafont - Amian, Castelletto, Pallois, Cozza - Douglas Augusto, Pedro Chirivella - M. Sissoko - Mollet, Mostafa Mohamed, Abline

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 2.97 - 3.39

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Clermont Foot - Montpellier HSC

neděle 15:00

Teprve se ukáže, nakolik tým z chvostu tabulky Clermont povzbudí remíza z Parku Princů. Montpellier se však tváří býti v dostatečně dobré pohodě, aby nepřipustil zaváhání. Dva poslední duely s přímou konkurencí v tabulce totiž vyhrál a navíc neinkasoval.

Trenér Michel Der Zakarian nemohl být úplně v klidu, kór po přídělu 2:6 od PSG. Nicméně v klubu z jihu Francie strávil jako hráč i jako trenér už drahně roků, a tak není divu, že si udržuje důvěru vedení i tehdy, kdyby ji jiní patrně už ztratili. V současnosti má jeho družina šestibodový náskok na barážovou pozici a zápasy s těmi nejsilnějšími má už vesměs za sebou.

Arménský lodivod má veliké štěstí, že se pravidelně může spolehnout na Téjiho Savaniera. V součtu gólů a asistencí je spolu s Alexandrem Lacazettem čtvrtým nejproduktivnějším hráčem celé soutěže. V podstatě jako jediný si udržuje stálou výkonnost po celou sezonu, což zamrzí, protože kdyby měl Der Zakarian k dispozici čtyři pět takových borců, pravděpodobně by teď jeho tým bojoval o evropské poháry.

Ledacos nasvědčuje tomu, že se hosté poučili z chyb a že protivníka v žádném případě nehodlají podcenit. Dokonce ani tehdy, když se jedná o toho, který dosud sesbíral nejméně bodů ze všech. Les Lanciers vědí, že po pátečním vítězství předposledních Mét je ani případný tříbodový zisk neposune na lepší než stávající osmnáctou příčku.

Před týdnem proti obhájcům titulu to až do pětaosmdesáté minuty vypadalo na vskutku velké překvapení. Jenže pak Gonçalo Ramos vynuloval vedoucí zásah Habiba Keïty, pro něhož šlo o první gól v ročníku. Zároveň jím zaokrouhlil počet clermontských branek na rovných dvacet, což ovšem zůstává suverénně nejméně ze všech výběrů. A bohužel nic nenasvědčuje tomu, že by se měla ofenzivní fáze Gastienova výběru ve zbývajících kolech nějak výrazně proměnit.

Clermont Foot - pravděpodobná sestava:
M. Diaw - Zeffane, Matsima, Pelmard, Neto Borges - H. Keïta, J. Gastien - Boutobba, Cham, Rašani - Virginius

Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Lecomte - E. Tchato, Omeragic, Kouyaté, Mincarelli Davin - Chotard, Ferri - Nordin, Savanier, Karamoh - Khazri

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.25 - 3.82 - 2.18

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - Stade Brestois

neděle 20:45

Brest se i nadále drží v první čtyřce pořadí, dokonce je tím druhým nejlepším. Pouze lídrovi z Paříže konkurovat nedokáže. To je nicméně jen vedlejší skutečnost, připomene-li fakt, že byl pasovaný před startem ročníku do role toho, kdo bude usilovat jen o záchranu. Teď ho prověří jeden z velikánů, který neprožívá úspěšnou sezónu. Lyon se každopádně snaží vše napravit.

Piráti ukrajují kolo po kole a pomalu a jistě se blíží nečekanému postupu do Ligy mistrů pro následující období. Oponentura je v tomto ohledu tvrdá, zezadu číhají především Monaco a Lille. Na druhou stranu se začíná oddělovat poněkud více páté Nice či šesté Lens. Pokud tak svěřenci trenéra Érica Roye zásadně nepokazí posledních šest zápasů, měli by se dočkat senzačního úspěchu.

Lyon už na milionářskou soutěž pomýšlet moc nemůže, pořád je ovšem ve hře o příčky, které by ho vsunuly do pohárové Evropy. Nesmíme zapomínat také na to, že se dostal do finále Coupe de France a v případě prvenství v této soutěži by mohl vklouznout do Evropské ligy bez ohledu na výsledky v Ligue 1. Jenže proč by na téhle frontě měl předčasně skládat zbraně, když obecně vykazuje stabilní výkonnost.

Svěřenci trenéra Pierra Sageho v předešlých devíti ligových střetech padli pouze jednou, sedmkrát naopak vyhráli, včetně posledního vystoupení v Nantes. "Na začátku sezóny bych neřekl, že bychom mohli skončit třeba sedmí. Ale když vidím práci, kterou jsme tu udělali, a odhodlání všech, samozřejmě měním názor,” odpověděl domácí útočník Mama Baldé na tiskové konferenci na dotaz, zda Olympique může bojovat o sedmou příčku. "Máme dobrý tým. Nikdo se tady nevzdal," ujišťoval.

Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Anthony Lopes - Maitland-Niles, Clinton Mata, O'Brien, Tagliafico - Caqueret, Matič, Mangala - Cherki, Lacazette, Benrahma

Stade Brestois - pravděpodobná sestava:
Bizot - Le Cardinal, Chardonnet, Brassier, Locko - Magnetti, Lees-Melou, Mah. Camara - Del Castillo, Satriano, Mathias Pereira Lage

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.45 - 3.98

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - Stade Reims

sobota 17:00

Jak se říká, jednou jsi dole, jednou nahoře. A tenhle klišé citát jako by přesně seděl na hráče Štrasburku, kteří zkrátka po sérii několika nezdarů umějí zabrat, když se najednou ocitnou v ohrožení pádu do Ligue 2. Se třemi zápasy bez porážky teď budou vstupovat do duelu proti Remeši, která usiluje o příčky zaručující evropské poháry. Hodlá nyní využít zaváhání Lens.

Celek ze severu Francie v pátek nečekaně padl na půdě zachraňujících se Mét, a nabídl tak klubu z Marne, aby se bodově dotáhl na šestou pozici. Právě ta zatím jako ta poslední zajišťuje alespoň účast v Konferenční lize na příští sezónu. Remeš každopádně potřebuje v Alsasku uspět bodově naplno, aby byla na stejné úrovni jako Lens. Nicméně hostující stratég Will Still nebude mít snadný úkol postavit onu ideální sestavu.

Střed zálohy nebude moci vyztužit vykartovaný Marshall Munetsi ani zranění Benjamin Stambouli a Teddy Teuma. Do toho jsou na marodce také obránci Maxime Busi a Joseph Okumu, přičemž ofenzívu neposílí Mohamed Daramy. "Tahle situace není vůbec pozitivní,” hlesl v pátek na tiskové konferenci kouč Les rouges et blancs. Ten mimochodem do konečné nominace na utkání nezařadil ani mladého stopera Killiana Proucheta.

Ani domácí lodivod Patrick Vieira každopádně není v záviděníhodné pozici, co se absencí týče. Suspendovaný je gólman Matthieu Dreyer, do ofenzivy nemůže počítat s Angelem, Emanuelem Emeghou a Lebem Mothibou, kteří mají různé zdravotní problémy, a rekonvalescenci stále podstupuje Karol Fila. Na trávníku se pak neobjeví ani Steven Baseya, Rabby Nzingoula a Mohamed Bechikh, kteří se nevešli na konečnou soupisku pro tento střet.

Racing Strasbourg - pravděpodobná sestava:
Bellaarouch - S. Sow, L. Perrin, A. Sylla - Guilbert, I. Sissoko, Andrey Santos, Delaine - Bakwa, Gameiro, H. Diarra

Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Y. Diouf - Foket, Agbadou, Abdelhamid, De Smet - Khadra, Atangana Edoa, Richardson - Itó, O. Diakité, Nakamura

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.42 - 2.95

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Toulouse FC

sobota 21:00

Oba mančafty do duelu vstoupí v rozdílném rozpoložení. Ten první po několika ztrátách uzavírá horní poloviny tabulky. Zatímco ten druhý si na ni brousí zuby.

TFC předvedli zajímavou cestu v rámci Evropské ligy. Po vyřazení však dohánějí mango i doma. Po přesvědčivém vítězství 3:0 nad Clermontem, pod které se pochopitelně podepsal jedním přesným zásahem i Thijs Dallinga, uhráli bezbrankovou remízu se Strasbourgem. Navíc platí, že na stadionech soupeřů zvládli vydolovat více bodů, než doma na Stadium Municipal.

Také tento týden se na jihu Francie řešil zmíněný holandský útočník Thijs Dallinga, který si díky přesvědčivým výkonům připsal na konto i první start za národní tým a rozhodně není bez šance na blížící se EURO v Německu. "S jeho výkony jsme velmi spokojení. Snadněji dostáváme balony do šestnáctky, díky čemuž má víc šancí ke skórování. Udržuje si velmi pozitivní přístup a dál na sobě pracuje. Věříme, že to tak bude pokračovat a že se rozhodne zůstat," nechal se slyšet kouč Carles Martinez Novell, ač o jeho svěřence jeví zájem třeba anglický Brentford.

V dresu bretaňského klubu se podobnými výkony pyšní pouze Benjamin Bourigeaud. Nicméně v součtu se semifinále Coupe de France vyšel v posledních třech partiích střelecky naprázdno, tak jako všichni ostatní jeho spoluhráči. Nutno podotknout, že ani jedno z těchto klání nesehrál výběr Juliena Stéphana před domácím publikem, kde si udržuje vysoké procento úspěšnosti.

Vzpomínané pohárové střetnutí rozhodnul nepřekvapivě Kylian Mbappé, avšak pozornost kouče ve službách Les Rouges et Noirs zaujal jeho ofenzivní kolega Ousmane Dembélé, jemuž vytknul pouze nepříliš efektivní zakončení. Do jeho výběru, který dosud nastřádal rovných čtyřicet zásahů, což z něj činí šestou nejlépe střílející skvadru, by tudíž pravděpodobně příliš nezapadnul.

Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
S. Mandanda - G. Doué, Omari, Theate, Belocian - Bourigeaud, Le Fée, Santamaría, D. Doué - Kalimuendo, Gouiri

Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Restes - Logan Costa, Nicolaisen, Mous. Diarra - Kamanzi, Cásseres, Spierings, Suazo - Dönnum, Dallinga, Y. Gboho

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.73 - 4.50

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Metz - RC Lens

pátek 21:00

O předehrávku dalšího kola francouzské ligy se postarají dva celky, které mají zcela jiné starosti. FC Metz hrozí sestup, RC Lens naopak bojuje o další účast v evropských pohárech.

Domácí mají druhou nejděravější defenzívu v Ligue 1, i díky tomu prohráli třikrát za sebou a v tabulce jim patří předposlední sedmnáctá pozice. Na šestnáctý Lorient ztrácejí tři body, manko na přímou záchranu je ještě o dva body vyšší.

Aby toho nebylo málo, počítá trenér Laszlo Bölöni jednu ztrátu za druhou. "Máme spoustu zdravotních problémů," hlásí kouč. Tomu chybí Christophe Hérelle, celý týden netrénoval ani Joel Asoro a v pondělí se navíc zranil Benjamin Tetteh. Dobrou zprávou naopak je návrat Kevina N'Dorama.

RC Lens měl mizerný vstup do sezony, s postupem času se ale zvedl a o to více ho může mrzet výpadek z posledních týdnů. Po domácím nezdaru s Nice (1:3) a porážce v Lille (1:2) přišla další ztráta v podobě remízy s Le Havre (1:1). V tabulce to znamená pád na šestou pozici.

Trenér Franck Haise alespoň nemá tolik problémů se zraněními. Vinou zranění kotníku se v nominaci neobjevil Salis Abdul Samed a dlouhodobě na marodce je další záložník Jimmy Cabot, jinak jsou všichni hráči k dispozici.

FC Metz - pravděpodobná sestava:
Oukidja - Kouao, I. Traoré, Fali Candé, Udol - L. Camara, N'Doram, Atta - Van Den Kerkhof, Mikautadze, Sabaly

RC Lens - pravděpodobná sestava:
B. Samba - Gradit, Danso, Medina - Aguilar, El Aynaoui, A. Diouf, Machado - Sotoca, W. Saïd, David Pereira da Costa

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.91 - 4.21 - 1.60

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Paris Saint-Germain
29
19
9
1
69 : 25
66
2
AS Monaco
29
16
7
6
55 : 38
55
3
Stade Brestois
30
15
8
7
44 : 29
53
4
Lille OSC
29
14
10
5
43 : 25
52
5
OGC Nice
29
13
8
8
31 : 22
47
6
RC Lens
30
13
7
10
39 : 32
46
7
Stade Rennes
30
11
9
10
44 : 36
42
8
Olympique Lyon
30
12
5
13
39 : 49
41
9
Olympique Marseille
29
10
10
9
43 : 35
40
10
Stade Reims
30
11
7
12
37 : 41
40
11
Toulouse FC
30
9
10
11
36 : 39
37
12
Montpellier HSC
30
9
10
11
38 : 42
36
13
Racing Strasbourg
30
9
9
12
33 : 41
36
14
FC Nantes
30
9
4
17
28 : 48
31
15
FC Metz
30
8
5
17
31 : 49
29
16
Le Havre AC
30
6
10
14
27 : 38
28
17
FC Lorient
29
6
8
15
35 : 55
26
18
Clermont Foot
30
4
10
16
21 : 49
22

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
Israha

Moumbagna dostane druhou žlutou, protože je v souboji pevnější a soupeř se od něho odrazí . Prostě když už se hraje trochu slušně a vypadá to, že by se snad otočilo, přijde kokot rozhodčí s takovou demencí...ukončete už tu sezonu .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele