Leicester na hřišti Slavie pocítil frustraci, píše britský tisk

19.02.2021, 08:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (48)

Přidat komentář
Lemond Laws

To se ten Síma do té Anglie prodá ještě lépe po té chvále v novinách.. Chtělo by to, aby se v odvetě ukopnul a něco mu tam spadlo a může jít opravdu za balík

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
IkerCasillas

Reagovat
sajmon10

Proč jen Sima? I Zima je slušný klenot

Reagovat
Slavia10

U ofenzivnich hráčů je to zvykem vyletět jako mladý, ale právě u Zimy nepamatuji, kdy si naposled vedl takhle mladý český stoper.

Reagovat
h8_sfatto

Zima,Vitík, Černý, Schick, Jankto, Barák, Hložek, Karabec ...snad se blýská na lepší časy a hlavně konečně moderní fotbalisti tu budou

Reagovat
soukup

pár už jich bylo. Třeba ve Slavii Suchý, který byl ještě o něco mladší než Zima a už byl ve Slavii opora a hrál poháry.

Reagovat
KingMaster13

Suchý ten debutoval snad v 16/17 prostě hodně mladej

Reagovat
Nadržený šimpanz

Nechybělo moc a mohl hrát v 17 LM v základu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
h8_sfatto

po včerejšku Provod, Hromada, Kuchta a Zima budou v hledáčku týmů z nižších pater PL, naopak Olayinka si tam zavřel cestu svým opětovným sólováním, už třetí zápas marnej

Reagovat
Slavia10

Z Hromady mám opravdu radost.

Reagovat
ratusek

Provod a Kuchta

Reagovat
jackinho10

Stronati do Madarska

Reagovat
ratusek

No a?

Reagovat
jackinho10

Tobe prijde vtipne, ze Provod a Kuchta budou v hledacku tymu z nizsich pater PL, mi prijde vtipne, ze z Baniku prestupuje nejlepsi hrac do Madarska.

Reagovat
ratusek

Tak Stronati na to Maďarsko má a je to jeho strop, možná Polsko nebo tak. Provod a hlavně Kuchta na PL nemají tvl

Reagovat
jackinho10

Nebudu tvrdit, ze maji. Ale tohle rikala spousta lidi i o Souckovi nebo Coufalovi. Navic se ti hraci muzou za rok posunout ve vykonosti. Vzpomen si treba na to, ze takovy Coufal kdysi nebyl dost dobry ani pro Banik.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
verv

Kuchta pěkně běhal no

Reagovat
Marv

Naopak Kuchta ukázal, že na tuhle úroveň zkrátka nemá Provoda i Simu tam prodají za balík.

Reagovat
RadekVonCZE

On to v sobě má, makal a neflákal to, ale měl to těžký no.

Reagovat
Selänne

Reagovat
KingMaster13

Jako kdyby se podařilo prodat Hromadu tak to by byl neskutečnej deal

Reagovat
Bady86

Sima byl spatnej a navic rozhodne neni chytrej. Ono ja chytry cernochy ve fotbale neznam. Jay Jay Okocha qa dal nevim. Oni maj jine prednosti. Vamerickem fotbale take moc cernych quarterbacku neni.

Reagovat
Hunt

Nedostatek inteligence jsi timhle ukazal hlavne ty.

Reagovat
smazaný uživatel

tak cisla nelzou, cerna rasa ma prumerne o dost nizsi iq, prumerne to relativne drzi na nejake urovni afro-americani vychovani bilou kulturou, jinak v domovine, africe, je plno statu s prumernym iq 60 - border kolie ma vic

Reagovat
veikko

Prosím tě, mohl bys uvést zdroj, odkud máš to údajné průměrné IQ 60 v afrických státech?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
veikko

Jo, jenže problém je ten, že většina zdrojů (ne-li všechny) je založena na výzkumu Richarda Lynna, jehož metodika byla na takové úrovni, že by se za ni styděla i ta border kolie, kterou jsi zmínil. On totiž naprosto nerespektoval kulturní rozdíly u populací, které testoval. Takže Křovákovi z buše, který v životě nechodil do školy a za chytrost, příp. moudrost považuje úplně jiné věci než Evropan, dal evropské testy. Netroufám si tvrdit, jestli jeho výzkum byl takto pojatý záměrně nebo jen z neznalosti, ale jeho výpovědní hodnota je hodně sporná.

Jelikož se sám pohybuju ve vědecké humanitní sféře, ta bych si tipnul první variantu. Znám dost vědců, které nejde popsat jinak než naprosto bezpáteřní krysy.

Reagovat
smazaný uživatel

nakolik je ten clovek verohodnej to posoudit nemuzu, nebo jestli jsou veskere svetove statistiky zalozeny na jeho vyzkumu take nevim

kazdopadne je to pouze statistika slouzici k orientaci v dane oblasti, a jako kazda jina statistika se musi brat s rezervou, slouzi podobne jako prumerne teploty, srazky atd, to ze se tyka skupiny lidi a tudiz muze byt poburujici plne chapu

Reagovat
smazaný uživatel

Richard Lynn argues that the Africans who take these tests are the more accessible schools, which tend to be in more urban areas, which tend to be better. So using these numbers may overestimate Africa’s IQ. But who cares, it’s still really low.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak voliči ANO, SPD a Zemana.

IQ 60 maximum.

Reagovat
Bady86

a nemam pravdu jo? Tak kolik je quarterbacku cerne pleti a kolik fotbalove inteligentich cernochu ve fotbale. Rikam, ze maj svoje kvality(rychlost, sila), ale cernej Pirlo? no tak

Reagovat
Keeper117

Keita z Liverpoolu? Camavinga z Rennes? sakra aj u nás na Slovensku Fadera z Pohronia toto sú stereotypy že černosi sú len behavý bezmozgovia vo futbale majú mnoho kreatívnych hráčov

Reagovat
Bady86

hele muzes par hracu najit, ale jsou to vyjimky. Stejne jako cerni manageri. ....... zakladni myslenka je, ze Sima rozhodne neni inteligentni hrac, teda nesrovnavame-li ho s Masopustem, to je potom z nej kandidat ved.

Reagovat
Keeper117

No ako včera porovnanie Masopusta so Simom vyhral jednoznačne Sima Masopust pokazil takmer všetko čo mal na kopačke

Reagovat
Bady86

vsak to jsem psal, asi si to nepochopil

Reagovat
Keeper117

Práveže pochopil a tou odpoveďou som chcel vyjadriť súhlas s tým čo si napísal

Reagovat
Hunt

Takze jsi si o par radku nize uz sam poprel svou prvotni myslenku. Jakmile ti nekdo rekne priklady, tak jsou to vyjimky (Henry, Vieira, Makelele, Kompany, Kante, McKennie, Bellingham, Saka! a dalsi a dalsi ze Slavie třeba Oscar). Asi muze hrat vyznamnou roli, kde se fotbalista formuje - pokud trenuje od mala v dobre klube v Evrope, tak pro to bude mozna mit vetsi predpoklady, nez kdyz bude do 15 hrat na placku za barakem s kamarady. Rozhodne to ale neznamena nic s intelegenci vsech cernochu. A co se tyce treneru, tak tam ten problem je slozitejsi, ale i tam se ten pocet zacina zvetsovat.

Reagovat
Bady86

Nn, a nikoho z tech, co jsi napsal, nepovazuju za inteligentniho, fotbalove inteligentniho. Ja nehodnotil IQ "rasy".

Reagovat
Hunt

Tak to se pak nedivim, ze nedokazes najit zadne fotbalove inteligentni hrace. Jestli ti neprijdou hraci jako Saka, Bellingham fotbalove inteligentni, tak je to s tebou ztrata casu. Ndombele, Pogba... dalsi kreativni hraci. Nevim, jestli to jen nechces videt, ale spis jsi asi jen rasista.

Reagovat
Keeper117

Henry nebol inteligentný futbalista? Veď ten bol stelesnením inteligencie na ihrisku

Reagovat
Bady86

navic i ja sam jsem dal v puvodnim prispevku jedno jmeno. A nikdo ze zminenych nebyl ve fotbalove inteligenci lepsi nez Jay Jay.

Reagovat
smazaný uživatel

>Vamerickem fotbale take moc cernych quarterbacku neni.

Ne no, jenom jeden z konzistentne nejlepsich QB posledni dejme tomu dekady je cernej (Russell Wilson), momentalne nejlepsi QB cely ligy je cernej (Mahomes), MVP sezony 2019 je cernej (Lamar Jackson). Mam pokracovat?

Reagovat
pytlerLFC

Provod se rozehrál neskutečně v tom středu zálohy, mám z něj radost

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

To se docela divím, Sima mi zrovna včera nepřišel že měl nějak super zápas Nicméně jestli ho anglická média nahajpí tak jen a jen dobře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele