LaLiga - souhrn 27. kola: Real i Barcelona remizovaly

01.03., 23:02, aktualizováno 04.03., 22:54
Komentáře a souhrny
Vinícius Júnior (© AFP)

Real Madrid dotáhl ztrátu a z Valencie veze bod. Další zaváhání si připsala Girona, která tentokrát nejtěsnějším poměrem padla na Mallorce, navzdory tomu však zůstává na druhém místě, protože Barcelona si rozdělila body s Athleticem.

CA Osasuna - Deportivo Alavés 1:0

04.03.2024 21:00

Góly: 76. Ante Budimir

Osasuna zvítězila ve 27. kole LaLigy nad Alavésem 1:0, na zisk tří bodů se domácí ovšem pořádně nadřeli. Několik velkých příležitostí Zrzků vychytal Antonio Sivera a vlasy si kvůli němu málem vytrhal především Ante Budimir. Útočník z Pamplony proti brankáři Basků uspěl až ve třetí velké šanci. Trefa ze 76. minuty posunula Los Rojillos mezi nejlepších 10 celků soutěže a prodloužila čekání Deportiva na výhru s tímto protivníkem trvající od roku 2016.

Zrzci po nepříjemné porážce 0:3 se Celtou Vigo zlepšili defenzivu a během tří posledních utkání ani jednou neprohráli, přičemž pouze jednou inkasovali. Hlavní postavou měl být opět Budimir, který se za poslední tři zápasy třikrát prosadil a navíc od startu ročníku nastřílel téměř polovinu gólů svého týmu. Alavés naopak neměl s domácími vůbec dobrou bilanci, když je nedokázal v osmi ligových případech v řadě porazit.

První velkou šanci viděli diváci již ve 12. minutě, když Sergio Herrera skvěle vystihl směr hlavičky v podání Jona Guridiho a levačkou na poslední chvíli vyrazil balon mimo tři tyče. Také další příležitosti přišly pouze z repertoáru domácích. David García se ve 28. minutě pořádně opřel do zakončení hlavou, míč ale zamířil až za vzdálenější tyč. Stejný způsob pro ohrožení branky zvolil o chvíli později také Budimir, ani on se ovšem zásahu nedočkal. Úspěšný nebyl ani podruhé, stejně jako Aimar Oroz. Oba fotbalisty Osasuny totiž o branku připravil skvěle chytající Sivera. V nastavení byla k vidění ještě tyč na druhé straně po těsné teči Samua Omorodiona.

Četnost nadějných pokusů po přestávce sice mírně opadla, utkání si však nadále drželo svou atraktivitu. Z další šance domácích se mohl prosadit Jon Moncayola, ale opět minul. Gólmani nešetřili zákroky ani ve druhém poločase, zejména 70. minuta byla pro ně velkou zkouškou. Jenže Ruben García i Omorodion na neprůstřelné brankářské zdi opět narazili. Skóre se měnilo až v 76. minutě, kdy se Budimir napotřetí konečně prosadil a rychlou střelou k tyči dal razítko na nejlepší sezonu v kariéře.

Osasuna tak potvrdila zlepšenou formu a doma získala tři body. V následujícím kole ji ovšem 9. března nečeká vůbec jednoduchý úkol, jelikož změří síly s Gironou. Alavés se o den později střetne s Vallecanem.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - FC Barcelona 0:0

03.03.2024 21:00

Góly: -

Utkání 27. kola LaLigy mezi domácím Bilbaem a Barcelonou skončilo remízou 0:0. Diváky zvedl ze sedaček pouze Joao Cancelo, jenž se po půlhodině hry neúspěšně pokoušel přelobovat brankáře z velké dálky. Starosti katalánskému kouči Xavimu přidělala před důležitou odvetou v Lize mistrů s Neapolí především zranění Frenkieho de Jonga a Pedriho, kteří museli střídat již během prvního poločasu. I bez nich ale dokázala Barca jako první tým od konce října bodovat na půdě Basků.

Hráči Bilbaa byli před utkáním ve velké pohodě, jelikož v týdnu postoupili do finále Copa del Rey, když v odvetě porazili Atlético Madrid vysoko 3:0. I Barceloně se ovšem začalo v posledních týdnech poměrně dařit, když už šestkrát v řadě neprohrála. Na hřišti Lvů ji ale nečekal vůbec jednoduchý úkol, Baskové totiž před vlastním publikem prohráli od startu sezony jen jednou.

Agilní Cancelo proháněl domácí defenzivu od úvodních minut, v nejvážnější šanci se však objevil až po půlhodině hry, kdy se z úctyhodné vzdálenosti pokoušel přelobovat vyběhnutého gólmana. Dalekonosnou ránu musel z brankové čáry nakonec vykopnout až stoper Yeray Álvarez. Diváci se během prvního dějství nedočkali žádné další zajímavé šance, naopak Xavimu přidělala starosti hned dvě nucená střídání de Jonga a Pedriho kvůli zranění.

Barcelona na kloudnou příležitost trpělivě vyčkávala i po návratu ze šaten. Athletic si ovšem držel defenzivní linii a pomalá kombinace hostů neměla šanci na úspěch. Fanoušci domácího celku si tak zdlouhavou pasáž bez šancí zpestřili alespoň pískotem na střídajícího Iňiga Martíneze, jenž v létě zamířil do tábora Blaugranas jako volný hráč právě z Baskicka. V závěru se k zakončení z bezprostřední blízkosti dostal Dani García, bezgólový stav se však po jeho nepovedené hlavičce neotřásl.

Bilbao tak nepřišlo o domácí neporazitelnost a s Barcelonou získalo alespoň bod. V následujícím kole se 10. března utká s Las Palmas, Blaugranas vyzvou o dva dny dříve Mallorku.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Girona FC 1:0

03.03.2024 18:30

Góly: 33. Copete

Mallorka porazila ve 27. kole LaLigy na vlastním hřišti Gironu 1:0, a po postupu do finále Copa del Rey tak slaví další cenný skalp favorita. Nejenže domácí udrželi na uzdě nejproduktivnější útok ligy, ale ve 33. minutě dokázali také skórovat. Byl u toho José Copete, který se nejlépe zorientoval ve zmatku v pokutovém území a zaznamenal svůj první gól v ročníku. Katalánci tedy nevyužili další zaváhání prvního Realu a titulové šance se jim zase o něco vzdálily.

Mallorca vstoupila do utkání s Gironou napumpovaná pozitivní energií, jelikož se jí v týdnu podařilo poprvé od roku 2003 postoupit do finále Copa del Rey. V lize se ale Rumělky trápily a daleko nebyly ani od sestupového pásma. V nabitém programu je navíc nečekal vůbec jednoduchý úkol, Blanquivermells se totiž stále nacházeli na skvělém druhém místě, přičemž v předchozím duelu se vrátili na vítěznou vlnu, když porazili Vallecano 3:0.

K dalšímu tříbodovému zisku mohl svůj tým nasměrovat Iván Martín, který si naběhl na centr ideálních parametrů z dílny Miguela Gutiérreze, ale jeho hlavička neměla potřebnou razanci. Na druhé straně byl blízko skórování Vedat Muriqi. Vytáhlý kosovský útočník dostihl míč ještě před vybíhajícím Paulem Gazzanigou a zkusil jej přelobovat. Muriqiho pokus však skončil jen pár čísel vedle vzdálenější tyče.

Ve 33. minutě byli Piráti za svůj aktivní herní projev odměněni. Balon z rohového kopu vyboxoval Gazzaniga pouze na hranici šestnáctky, odkud se do něj opřel Omar Mascarell, aby jen nastřelil svého spoluhráče. Ve zmatku před Gazzanigou se nejlépe zorientoval Copete a nekompromisně rozvlnil síť.

Útočné nápady chyběly hostujícím hráčům i v úvodu druhého dějství. Alespoň v náznaku příležitosti se objevil Arťom Dovbyk, jenž hlavou sklepl míč do druhé vlny Viktoru Cygankovovi. Ukrajinský křídelník však celou situaci přeběhl. Kdyby se tak nestalo, mohl zakončovat do odkryté branky. Čtvrthodinu před koncem se prezentoval dravým průnikem střídající Portu. Toho dokázal čistě odzbrojit Copete, nicméně balon se odrazil k dobíhajícímu Sáviovi, ani on ale nedokázal prostřelit Predraga Rajkoviče.

Domácí celek tak dokázal Gironu zaskočit a získat tři body. V následujícím kole jej 8. března čeká další těžký soupeř v podání Barcelony, Blanquivermells změří o den později síly s Osasunou.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Betis 2:1

03.03.2024 16:15

Góly: 8. Rui Silva (vl.), 44. Álvaro Morata - 62. William Carvalho

Hráči Atlétika Madrid porazili ve 27. kole LaLigy na vlastním stadionu Betis 2:1, a upevnili si tak pozici v elitní čtyřce. Jednou z hlavních postav duelu se stal hostující brankář Rui Silva. Ten si v osmé minutě nešťastně vstřelil vlastní gól, z čehož se ale vykoupil chyceným pokutovým kopem Álvara Moraty. Španělský kanonýr ovšem penaltový lapsus odčinil chvíli před přestávkou, kdy si po snadné dorážce připsal 14. ligový zásah v ročníku.

Betis přijel do hlavního města s pěti ligovými zápasy bez porážky a cennou výhrou 3:1 nad rozjetým Bilbaem v zádech. S Athletikem se ve čtvrtek utkali také Los Colchoneros v semifinále španělského poháru, kde si však připsali vysokou porážku, a negativně tak navázali na nečekanou remízu s poslední Almeríí. Domácí mohla těšit alespoň vzájemná bilance z posledních let, která jednoznačně hovořila v jejich prospěch.

Celek z Andalusie na hřišti Atlétika zvítězil naposledy v roce 2011 a po osmi minutách hry vše nasvědčovalo tomu, že se na této sérii nebude nic měnit. Centr Memphise Depaye se totiž po několika odrazech v malém vápně dostal až za brankovou čáru. Zásah byl nakonec zapsán jako vlastní pro Silvu, jenž se stal hlavní postavou i o 20 minut později, když v šestnáctce fauloval Moratu. Sám španělský forvard se ujal exekuce penalty, avšak proti jeho přízemní ráně z puntíku i následným dorážkám se vyznamenal Silva. Morata si ale chuť spravil krátce před pauzou, kdy do sítě jednoduše poslal vyraženou střelu Rodriga de Paula.

El Glorioso po změně stran převzali iniciativu a diktovali tempo hry. Zasloužená odměna přišla v 62. minutě, kdy z úctyhodné vzdálenosti napřáhl střídající William Carvalho a nádherným technickým pokusem do pravé šibenice snížil. Mírná převaha Betisu pokračovala i nadále a zhruba 10 minut před koncem mohlo přijít vyrovnání. Další střídající hráč Guido Rodríguez chtěl napodobit svého parťáka ze zálohy Carvalha, avšak Oblak se z dálky podruhé překonat nenechal.

Atlético tak dovedlo utkání do vítězného konce. V dalším kole zavítá 9. března na půdu Cádizu, Betis o den později hostí Villarreal.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Granada CF 5:1

03.03.2024 14:00

Góly: 7. Alexander Sørloth, 19. Alexander Sørloth, 32. Étienne Capoue, 47. Gonçalo Guedes, 66. Alexander Sørloth - 90+1. Theo Corbeanu

Fotbalisté Villarrealu rozdrtili ve 27. kole LaLigy před vlastními fanoušky předposlední Granadu 5:1. Už v sedmé minutě poslal domácí do vedení Alexander Sörloth, jenž se o 12 minut později díky druhé trefě osamostatnil na první pozici v tabulce střelců svého týmu. Nor dokonal skvělý výkon ve druhé půli, kdy zkompletoval hattrick. Zatímco nováček soutěže tak po třech remízách za sebou padl, Žlutá ponorka bodovala již posedmé v řadě.

Hosté se ze série nevydařených výsledků nevymanili ani v minulém duelu s poslední Almeríí a s pouhými dvěma výhrami v ročníku se z 19. příčky opět nepřiblížili záchraně. Na zvýšení šancí na setrvání mezi španělskou elitou to nevypadalo ani tentokrát, jelikož Granaďané porazili Žlutou ponorku naposledy před takřka 10 lety.

K zisku dalších bodů vykročil Villarreal rázně již po sedmi minutách. Álex Baena po přihrávce z pravé strany nejprve napálil horní tyč, odražený balon ovšem zachytil Sörloth a pohotově ho uklidil do horní části brány. Chvíli nato mohlo být vyrovnáno, když Carlos Neva sklepl vysoký centr pro Lucase Boyeho, který mířil jen těsně vedle. I druhá gólová akce hráčů ve žlutých dresech začala přihrávkou z pravého křídla a skončila úspěšným zakončením Sörlotha. Bertrand Traoré vymyslel přesnou průnikovou přihrávku pro Daniho Pareja, ten ji prodloužil na zadní tyč na vytáhlého Nora, jenž míč zblízka doklepl do odkryté brány. Perfektní poločas z pohledu domácího týmu ještě vyšperkoval třetím zásahem po rohovém kopu Étienne Capoue.

Villarreal s parádním ofenzivním představením pokračoval hned zkraje druhého dějství. Ve 47. minutě sehráli domácí bleskovou kombinační akci, na jejímž konci zužitkoval zpětnou přízemní přihrávku Baeny Goncalo Guedes. Již pátou trefu obstaral v 66. minutě svým třetím gólem v utkání Sörloth, jenž si zcela nehlídaný naskočil na centr z rohového kopu a bez problému ho usměrnil za brankovou čáru. Tenisového kanára mohl hostům střelou z dálky uštědřit Manu Trigueros, gólman Augusto Batalla ovšem projektil letící k levé tyči vyrazil. Andalusané si v závěru zápasu připsali alespoň čestný úspěch, když se prosadil Theodor Corbeanu.

Villarreal tak s trápícím se soupeřem nezaváhal a podruhé v řadě zvítězil. V příštím kole zamíří 10. března na stadion Betisu, Granada přivítá o den dříve Real Sociedad.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Madrid 2:2

02.03.2024 21:00

Góly: 27. Hugo Duro, 30. Roman Jaremčuk - 45+5. Vinícius Júnior, 76. Vinícius Júnior

Valencia měla ve 27. kole LaLigy na lopatkách Real Madrid, nakonec s ním však před vlastními fanoušky remizovala 2:2. Do překvapivého dvougólového vedení se outsider dostal v rozmezí 27. a 30. minuty, ale ještě do přestávky snížil Vinícius Júnior. Brazilec byl v minulé sezoně na Mestalle rasisticky urážen, což fanouškům logicky nemohl zapomenout, o čemž svědčila i oslava gólu. Tu si pak zopakoval i po změně stran, kdy hlavičkou z bezprostřední blízkosti stanovil výsledné skóre. To se ještě mohlo měnit v úplném závěru, jenže v čase, kdy letěl do vápna centr, který poslal do sítě Jude Bellingham, rozhodčí ukončil zápas.

Bílý balet se i nadále vyhříval v čele tabulky, když naposledy zvládl prolomit pevnou obranu Sevilly a připsal si další tři body. Na rozdíl od minulého zápasu už byl však pro duel ve Valencii k dispozici Jude Bellingham, jehož trápil kotník. Netopýři mohli nicméně využít dvoutýdenní přípravy, poněvadž duel 26. kola byl z respektu k obětem požáru v jejich městě odložen.

Dlouhou pauzu ale domácí hráči využili zejména k vybudování pevné zdi před vlastní brankou. V úvodních minutách totiž operovali hráči Realu s míčem na kopačkách více než 80 % času, přes bránící blok Valencie se však nedostali ani jednou. Poté sice Netopýři hru více srovnali, ani to ovšem atraktivitě příliš nepomohlo. Až ve 28. minutě tak musela přijít notná dávka štěstí pro domácí, když nepovedená střela Frana Péreze zamířila přesně na hlavičku Huga Dura, který sice překvapený, ale nasměroval míč do sítě. Další šok pro příznivce Bílého baletu přišel už o čtyři minuty později, kdy zpětná přihrávka Daniela Carvajala sedla přesně do běhu Romanu Jaremčukovi, jenž po úspěšné kličce Andriji Luninovi zakončoval do prázdné branky. Naději hostů do druhé dějství vzkřísil v páté minutě nastaveného času první půle Vinícius Júnior, na nějž propadl míč před prázdnou brankou, a sám tak mohl jednoduše snížit.

Se začátkem druhé půle se na hřiště začal snášet déšť, jinak ovšem průběh připomínal i úvod prvního dějství. Real dominoval v držení míče, na šance si však musel počkat. Až v 55. minutě se po několika kličkách propracoval k zakončení ve vápně Bellingham, nakonec ale zamířil pouze na gólmana. Další obrovskou šanci měl před hodinou hry nabíhající Diego López, z bezprostřední blízkosti ovšem zamířil do míst, kam reflexivně dosáhl Lunin. Los Blancos se tak srovnání dočkali v 76. minutě, kdy našel Brahim Diaz přesným centrem hlavu Viníciuse Júniora před prázdnou brankou. Krása fotbalu však byla tatam v 85. minutě, kdy Aurélien Tchouaméni po nezaviněném střetu upadl na nohu Mouctara Diakhabyho, kterému se noha velmi nepřirozeně prohnula, a musel tak hřiště opustit na nosítkách. Hra po pár minutách znovu pokračovala a kontroverze přišla i po závěrečném hvizdu, když rozhodčí odpískal konec utkání v okamžiku, kdy do vápna letěl centr, který už po odpískání poslal do sítě během Bellingham.

Valencia tak překvapila lídra tabulky, kterého obrala o dva body. Další zápas sehraje 9. března proti Getafe, zatímco Real se o den později poměří s Celtou Vigo.

Více informací k zápasu

Getafe CF - UD Las Palmas 3:3

02.03.2024 18:30

Góly: 11. Jaime Mata, 14. Mason Greenwood, 45. Nemanja Maksimović - 35. Sandro Ramírez, 50. Sergi Cardona, 57. Munir El Haddadi

Fotbalisté Getafe remizovali ve 27. kole LaLigy na vlastním hřišti s Las Palmas 3:3. Domácí celek si v deštivé úvodní čtvrthodině vypracoval dvougólový náskok, který po dalších trefách na každé straně nakonec vydržel až do přestávky. Po návratu ze šaten ale během sedmi minut zaúřadovali hosté. Nejprve si premiérový zásah mezi španělskou elitou připsal Sergi Cardona, na kterého navázal Munir El Haddadi, jenž před sezonou přicestoval na Kanárské ostrovy jako volný hráč právě z Getafe.

Oba celky v této sezoně jednoznačně předčily očekávání. Hosté z Las Palmas spoléhali především na pevnou defenzivu, která se nacházela s dosud 26 inkasovanými góly na děleném druhém místě v této statistice. Azulones táhl za úspěchem bývalý útočník Realu Madrid Borja Mayoral, jenž by momentálně bral stříbrnou medaili v tabulce střelců s úctyhodnými 15 přesnými zásahy.

První, kdo se dostal do slibné pozice, byl ovšem druhý nejlepší střelec domácích Mason Greenwood, který zakončoval z pravé části vápna na zadní tyč, povedeným zákrokem se ale vytáhl Álvaro Valles. Radost na stadionu Coliseum však stejně brzy zavládla. V 11. minutě dostal dlouhou přihrávku za obranu Jaime Mata, před nímž tak stála jednoduchá úloha, když z hrany malého vápna propálil gólmana. Téměř ihned po rozehrávce se navíc prosadil i anglický útočník, jehož vybídl k rychlému náběhu přes polovinu hřiště dlouhým pasem Diego Rico, Greenwood pak udělal kličku gólmanovi a bez problému zakončil do odkryté branky. Na další gól si diváci počkali do 35. minuty, kdy se hostující Sandro Ramírez rozhodl vypálit zpoza vápna a krásnou ranou na vzdálenější tyč snížil. Krátce před odchodem do šaten však dvougólový náskok domácím vrátil Nemanja Maksimovič, jenž hlavičkou zužitkoval centr Maty.

Ani tentokrát ovšem pohodlný náskok dlouho nevydržel. Už po pěti minutách druhého dějství našel Mika Mármol před brankou nehlídaného Sergiho Cardonu, který z první doklepl míč do sítě. Pohromu pro Getafe dokonal v 57. minutě Munir El Haddadi, jenž si při náběhu dobře pohlídal ofsajdovou linii a z druhého dotyku překonal gólmana střelou mezi nohy. Marocký útočník mohl záhy dokonat i obrat, z dálky ovšem napálil pouze břevno. Stejnou přesnost ukázal v 83. minutě na druhé straně dalekonosnou ranou Mata, a utkání tak vítěze nepoznalo.

V Madridu se tedy zrodila remíza. Getafe se příště představí 9. března na půdě Valencie, Las Palmas se o den později střetne s Bilbaem.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Cádiz CF 1:1

02.03.2024 16:15

Góly: 89. Florian Lejeune - 90+13. Javi Hernández

Vallecano remizovalo ve 27. kole LaLigy s Cádizem 1:1. Stejně jako v předchozím klání s Gironou se muselo Rayo popasovat se silným deštěm, kvůli němuž dokonce na chvíli hlavní arbitr přerušil zápas. Tentokrát mu nepříznivé podmínky přinesly alespoň bod. Nejprve sice po centru navrátilce Isiho Palazóna poslal Madriďany do vedení obránce Florian Lejeune, v nastavení si však poslední slovo vzali hosté a zásluhou Javiho Hernándeze vybojovali smírný výsledek.

Žlutá ponorka zůstávala potopená v sestupovém pásmu, přičemž její poslední ligové vítězství se datovalo do 1. září minulého roku. Jiskru naděje jí ovšem dodal skvělý závěr proti Celtě Vigo, ve kterém vybojovala bod gólem ve 100. minutě. Právě předchozí zápas mohl Piráty nakopnout v duelu proti Rayu, které se rovněž trápilo, když nezvítězilo již osm soutěžních klání v řadě.

Ze začátku to skutečně byli hosté, kteří se více tlačili do zakončení. První větší šanci si však připravilo Vallecano, když z velké dálky tvrdě vypálil Palazón. Jeho rána nadělala brankáři Cádizu starosti, nakonec ji ale Conan Ledesma zkrotil. Piráti byli poté znovu aktivní. Nejnebezpečnější příležitost měli ve 29. minutě, kdy po rohovém kopu hlavičkoval Javi Hernández, jeho střelu ale vychytal Stole Dimitrievski. V závěru první půle se protáhl do dobré pozice Óscar Trejo, ale jeho zakončení těsně minulo levou tyč.

Cádiz pokračoval v úvodu druhého poločasu v nastoleném tempu z předešlé části a v 50. minutě mohl jít do vedení, hlavičku Rubéna Sobrina však Dimitrievski vytáhl nad břevno. Vzápětí se do šance dostali také Los Vallecanos, po křižné přihrávce se ke střele dostal Raúl de Tomás, avšak připraveného Ledesmu nepropálil. Přibližně po hodině hry byl zápas přerušen kvůli velmi prudkému dešti. Po 10 minutách se sudí rozhodl poslat hráče zpět na trávník. První šanci po vynucené pauze měl po rohovém kopu hlavičkující Lejeune, ale Ledesma skokem míč lapil. Po dalším rohu už se Lejeune prosadil, když vysoký centr přeletěl všechny hráče v pokutovém území a dopadl před francouzského obránce, který jej nohou dopravil do sítě. Cádiz však dokázal vyrovnat zásluhou Javiho Hernándeze.

Oba celky tak ve vzájemném souboji sérii nezdarů neprolomily. Vallecano změří 10. března v dalším ligovém klání síly s Deportivem Alavés, Cádiz vyzve o den dříve Atlético Madrid.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Sociedad 3:2

02.03.2024 14:00

Góly: 11. Youssef En-Nesyri, 13. Youssef En-Nesyri, 66. Sergio Ramos - 45+5. André Silva (pen.), 90+2. Brais Méndez

Fotbalisté Sevilly vyhráli ve 27. kole LaLigy nad Realem Sociedad 3:2. Domácí začali utkání velice aktivně a krátce po jeho začátku započali cestu k vítězství dvěma góly Youssefa En Nesyriho. Tři body Andalusanům však zařídil až po změně stran Sergio Ramos. Domácí se tak druhou výhrou před vlastním publikem za sebou posunuli v neúplné tabulce už na 14. místo. Baskové naopak v krátké době zaznamenali druhé zklamání, když po vypadnutí z poháru podlehli Rojiblancos po téměř třech letech.

Zlepšené výkony vynesly Sevillu alespoň dočasně mimo sestupové ohrožení. Po sérii čtyř utkání bez porážky ale jeden výkyv přece jen přišel, když nestačila na Real Madrid. Ani tentokrát je nečekal jednoduchý úkol, jelikož na jejich hřiště přijel Sociedad. Baskové sice byli podle tabulkového postavení favoritem, v nabitém kalendáři se jim ovšem příliš nedařilo, o čemž svědčilo i nedávné vypadnutí v semifinále Copa del Rey.

Hned v úvodu zahrozil En Nesyri, avšak jeho pokus těsně minul levou tyč. Na druhé straně zkusil štěstí Arsen Zacharjan, nicméně mladý záložník pouze protáhl domácího brankáře. Zápas nakonec přece jen gólově otevřel marocký útočník ve službách Rojiblancos. Vytáhlý chlapík si našel ve vápně odražený míč a trefil odkrytou bránu. Ten zanedlouho skóroval i ranou z úhlu, a vedení tak navýšil. V samotném závěru prvního dějství po ruce Ramose zahrával penaltu André Silva. Portugalec pokutový kop s přehledem proměnil a vrátil La Real zpět do hry.

Po změně stran čekali fanoušci dlouhou dobu na první ohrožení brány. Více ze hry ale měli domácí fotbalisté, zatímco Baskové se snažili netradičně hrozit z protiútoků. Herní převahu pak klub z Andalusie náležitě využil. V 66. minutě se na střeleckou listinu zapsal i Ramos, jehož hlavička do levého spodního rohu navrátila Seville dvoubrankové vedení. V závěru sice ještě snížil střídající Brais Méndez, nicméně na bodový zisk to tentokrát bleděmodrým nestačilo.

Sevilla tak uspěla a získala důležité vítězství. V příštím kole se 11. března střetne s Almeríí, Baskové svedou o dva dny dříve souboj s Granadou.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - UD Almería 1:0

01.03.2024 21:00

Góly: 73. Óscar Mingueza

Celta Vigo zvládla předehrávku 27. kola LaLigy, když na vlastní půdě porazila Almeríi 1:0. Pod velkým tlakem se nacházel domácí trenér Rafael Benítez, jemuž vedení oznámilo, že pokud mužstvo nedovede k vítězství nad posledním týmem tabulky, tak v klubu končí. Místo na trenérské lavici mu tak zřejmě zachránil obránce Óscar Mingueza, jenž se od začátku sezony 2021/2022 prosadil teprve podruhé. Výrazně však Los Celestes pomohl i hostující Bruno Langa, který v 65. minutě obdržel červenou kartu.

Celta Vigo při cestě za záchranou těžce nezvládla poslední klíčové utkání s Cádizem, se kterým nakonec pouze remizovala 2:2. Los Celestes mohla ztráta dvou bodů mrzet, jelikož ještě v 65. minutě vedli o dvě branky. V tabulce tak zůstávali pouhé tři body nad sestupovou propastí, náladu si však mohli zlepšit proti poslední Almeríi.

Na pohlednou akci se ve Vigu čekalo až do 21. minuty a odstartoval ji krásný oblouček za obranu směřující na kopačky Lucy de la Torreho. Ten se nerozpakoval a z první posunul míč před bránu, odkud skluzující Jonathan Bamba překonal gólmana. Radost celého stadionu však ukončil ofsajdový verdikt videorozhodčího. Atmosféra na Estadio Balaídos se tak rychle vrátila do nervózního stavu zkraje duelu a když ve 36. minutě trefil hostující Bruno Langa tyč, začal se dokonce ozývat pískot.

O poznání hůře zněl Langovi zvuk, který slyšel v 65. minutě. Reprezentant Mozambiku totiž nebezpečným způsobem zastavil rodící se protiútok favorita a hvizd sudího navíc doplnila červená karta. To bylo vodou na mlýn stále více dominujících Los Celestes, kteří nakonec využili početní převahu poměrně nezvyklým způsobem. Držitel 10 startů v Lize mistrů Óscar Mingueza se nenechal odradit předchozím neúspěchem, kdy po sólu přes půl hřiště pálil zpoza vápna jen do rukavic gólmana, a v 73. minutě napřáhl z ještě větší dálky znovu. Tentokrát se však Luís Maximiano natahoval marně a míč od tyče zamířil do sítě.

Celta Vigo si tak splnila povinnost a získala důležité tři body v boji o záchranu. V příštím kole vyzve 10. března Real Madrid, Almería změří o den později síly se Sevillou.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Real Madrid
27
20
6
1
56 : 18
66
2
Girona FC
27
18
5
4
57 : 33
59
3
FC Barcelona
27
17
7
3
56 : 34
58
4
Atlético Madrid
27
17
4
6
54 : 29
55
5
Athletic Bilbao
27
14
8
5
46 : 26
50
6
Real Betis
27
10
12
5
32 : 28
42
7
Real Sociedad
27
10
10
7
37 : 29
40
8
Valencia CF
26
10
7
9
31 : 31
37
9
UD Las Palmas
27
10
7
10
29 : 29
37
10
CA Osasuna
27
10
6
11
31 : 37
36
11
Getafe CF
27
8
11
8
36 : 41
35
12
Villarreal CF
27
8
8
11
43 : 49
32
13
Deportivo Alavés
27
7
8
12
25 : 33
29
14
Sevilla FC
27
6
9
12
33 : 40
27
15
RCD Mallorca
27
5
12
10
24 : 34
27
16
Rayo Vallecano
27
5
11
11
23 : 37
26
17
Celta Vigo
27
5
9
13
30 : 39
24
18
Cádiz CF
27
2
13
12
18 : 38
19
19
Granada CF
26
2
8
16
28 : 54
14
20
UD Almería
27
0
9
18
25 : 55
9

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (685)

Přidat komentář
santini

Hrozný futbal, rozhodca úplný chuj nosatý, jediné pozitívum sú tie 3 body...

Reagovat
Registrujisejenproto

Dobry zarez Realu kokutek sudi

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Registrujisejenproto

4:0

Reagovat
Kluivert9

0:4

Reagovat
Ángel di María 22

At mi nekdo jeste nekdy rekne, ze nam se pripiskava

Za tohle by ten kokot Manzano mel dostat aspon 10 zapasu ban, to je totalni fail. Ale co, titul stejne vyhrajem

Reagovat
misinho7

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Ed_Hazard

Najviac bol ten sa.ostatny zaber nanho. On to siel buzerant pisknut, rozmyslel si to, nasledne ako si Brahim zatiahol loptu a odcentroval tak to piskol a otocil sa chrbtom k brane Skida ze mu tam taky Nacho neprijebal, v zostave by to nebola taka rana a Manzano by aspon dostal co si zasluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně hloupé od tebe.

Reagovat
Acquanni

Tvl vždyť by si to fakt zasloužil Nedávno se řešilo, jak zastavil sudí útok City, ale kdo by byl čekal, že to bude ještě nic oproti tomuhle

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, pojďme mlátit rozhodčího. Pojďme taky zmlátit Bellinghama za to, že neproměnil svou šanci na gól, ano?

Reagovat
Laliga

To je čo za logiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Manzanova práce je pískat a Bellinghamova práce je dávat góly (kromě jiného). Ale i kdyby ne, tak není nijak ospravedlnitelné mlátit rozhodčího.

Reagovat
Laliga

Napísal si niečo čo nesúvisí s tým čo som sa pýtal.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ses ptal? Mluvil jsem o té šanci, kdy ho vychytal Mamardašvili...

Reagovat
dantetomas

Jednoducha logika. Ak ideme mlatit rozhodcov za to, ze svoju pracu nezvladli, tak zmlatme aj hracov za to, ze svoju pracu nezvladli a nieco posrali (napr Bellingham tu svoju golovku)

Reagovat
Laliga

Tak minimálne z pohľadu toho, že Jude tam má proti sebe súpera, a rozhodca nikoho, to nie je totožné ani máličko. Totožné by to bolo keby šiel Jude na prázdnu bránu, otočil sa a úmyselne je kopol do autu. To dnes spravil rozhodca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Acquanni

Vždyť on regulérně strčil píšťalku do huby, chvilku počkal a v momentě centru zapískal, to je extrém Nikdy jsem neobhajoval jakýkoli násilí na fotbale a vlastně bych ho neobhajoval ani teď, ale pořád bych si prostě řekl, že si tu jednu zasloužil, kdyby ji dostal. Tohle byl neskutečný zářez a pan sudí má jediný štěstí, že to nejspíš Real stejně titul stát nebude, jinak by se asi musel odstěhovat ze země, nebo spíš z Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Za pár dní si na to nikdo nevzpomene. Prostě další týden ve španělském fotbale.

Reagovat
Acquanni

No nevím, já jsem "v obraze" co se týče chyb sudích hlavně v PL a tam se seká chyb nespočet, ale tohle jsem neviděl teda snad nikdy

Reagovat
Laliga

To už by bol dávno odsťahovaný. Oni také prešľapy robia tka 20x do roka. S ním už to ani nehne. Ďalší zápas poškodí niekto iný niekoho ďalšieho a na toro sa zas zabudne

Reagovat
Acquanni

Já vím, že sudí v LL jsou tragičtí, ale takovou šílenost jsem na vrcholný úrovni snad ještě neviděl. Kdo by to byl řekl, že zaříznutá výhoda City bude ještě slabý odvar tuhle sezónu

Reagovat
Phillipinho

A zariznuta vyhoda City byl pro tebe slaby odvar jo? Tam sel prece utocici hrac do jasne golove sance. Tohle byl centr Brahima do vapna…

Reagovat
Acquanni

Byl to kurevskej zářez, ale oproti tomuhle to vidím jako slabší odvar, fakt že jo. Bylo to na půlce a navíc neukončil zápas. Tady se mělo hrát 7 minut nastavení a v tom nastavení se 2 minuty čekalo na VAR. A ukončil zápas v čase 98:41

Reagovat
Phillipinho

Jako to jo, melo se hrat o neco dele. Nicmene treba konkretne tohle predcasne ukonceni v nastaveni, ackoliv tam bylo zdrzeni, mi prijde ze se deje dost casto no…

Reagovat
Acquanni

Jestli je to v LL běžné, tak je to smutný teda. Mě teda už těch 7 minut přišlo málo. I bez toho dlouhého zdržení kvůli zranění Diakhabyho bych čekal 4-5 minut, s tímhle jsem fakt očekával 9-10 minut. Ale zase to jsem zvyklý z PL, kde se letos s tím fakt neserou po vzoru MS. Tak či tak tohle prostě sudí failnul jako svině. Už jen to, že chtěl vůbec ukončit zápas aniž by se odehrálo to, co sám nastavil, protože ty 2 minuty (a koukal jsem zpětně, +/- 5 vteřin to byly přesně 2 minuty) se prostě v nastavení čekalo na VAR, což se jednoduše a jasně nemůže počítat do času zápasu tvl Ale navíc to odpískat v takovým momentě? Šílený prostě. A vím, že jelikož mám Real v oblíbených budu vypadat vždycky těžce zaujatě, ale krom Arsenalu všem těm dalším týmům fakt přeju a mám je rád, ale nějak moc je emočně neprožívám.

Reagovat
los_blancos

Reagovat
Moshe Dajan

Jj, je vidět, že do toho nedáváš ale vůbec žádné emoce

Reagovat
Acquanni

Ajaj, já nevěděl, že mě u toho někdo sleduje skrz okno a takhle mě práskne, že tu že mě stříkají emoce

Reagovat
valloire

Reagovat
Well

Tak furt je to jen sport, on píská jako dement dlouhodobě, ne jen proti Realu. Takže zakázat pískat a ať jde dělat něco jiného, když mu tohle zjevně nejde.

Reagovat
Laliga

Neviem či by ostali v lige aspoň dvaja rozhodcovia keby sa to takto riešilo

Reagovat
Well

To jsem si při tom řešení říkal taky.

Reagovat
Pharrell

jj RM to nejspíše dá už v klidu v pohodě hlavně 36.titul v La Lize

Reagovat
MystycMac

Tak toto prekonalo všetko ...

Reagovat
Tomik111

Ten Manzano vyloženě čekal, jestli se povede centr.

Reagovat
Ed_Hazard

Jop

Reagovat
Kokesh

Ať se to pravidelně vysílá na RMTV...masakr, jak dokáže ovlivnit zápas a vyjít z toho nepotrestán.

Reagovat
smazaný uživatel

Za co by měl být potrestán?

Reagovat
Kokesh

Za hrubé ovlivnění zápasu a neakceptovatelný výkon. Co to je za debilní otázku?

Reagovat
smazaný uživatel

Pískal podle pravidel.

Reagovat
los_blancos

Reagovat
Kokesh

Aha. Tak to pak jo. To by měl vlastně dostat 10 z 10.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Phillipinho

Za co bys ho trestal prosimte? To samy udelal v prvni puli Valencii. Ukoncil to davno pred tim, nez byl mic v siti.

Hracum podle Dura pred rohem rekl, ze to je posledni situace a pak zapas ukonci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně emocí, zakalený rozum.

Reagovat
misinho7

a preco ho teda hned neukoncil ked im tak povedal?

Reagovat
Phillipinho

To nvm, do hlavy mu opravdu nevidim, ale nejakej trest je vtip. Za co presne by jako mel byt rozhodci tady potrestan? Jestlize hracum rekl, ze po rohu zapas ukonci a pak to opravdu ukoncil pred tim, nez se mic dostal do site, tak se proste nicim neprovinil.

Reagovat
Kenneth

Do prdele a koho zajímá co říká hráčům? V nastavení se několik minut nehrálo kvůli kontrole penalty.....

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeš ale že rozhodčí může ten zápas ukončit kdy chce?

Reagovat
Kokesh

Říká to něco cit pro hru, nebo chceš všechno vysvětlit jen podle pravidel? Nebo si myslíš, že to hráči pravidla neznají a vlastně se rozčilovali jen tak pro nic za nic ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ale navrhuješ trest a já ti říkám, že rozhodčího není za co trestat, protože se ničím neprovinil. O jakém pravidlu to mluvíš? Maximálně o nepsaném pravidlu, že se akce nechává dohrávat. Přirozeně že se hráči rozčilují, to není argument.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
r3

To je uplne absurdne co pises. Podla tejto logiky mohol dat po zapase cervenu vsetkym hracom Realu a "nicim by sa neprevinil". Keby nechal 20 minut nadstaveny cas, tak by sa tiez "nicim neprevinil" (urcite by si dokazal napocitat 20minut druhy polcas ked sa nehralo). Mohol dat Vinimu kartu za nesportove spravanie, ze sa tesil po gole pred fanusikmi domacich a "nicim by sa neprevinil". Takychto absurdnych "nicim sa neprevinil" ti najdem milion, pointa je v tom, ze v nespravny moment odpiskal koniec zapasu, nic viac a nic menej. Ta chyba (ked sa nic nestane) nijak neovplyvni ligu, ale stale je to chyba. Pre teba to nemusi byt chyba v zmysle pravidiel, ale v zmysle citu pre hru a v zmysle zauzivanych nepisanych pravidiel urcite ano. A samotnej lige taketo chyby ziadne plusy neprinasaju taktiez.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím jestli píšu mongolsky nebo jak... Samozřejmě, že to je "chyba", ale bavíme se tady o TRESTU pro rozhodčího, což je prostě nesmysl.

Reagovat
Well

Trest typu nenominace na elitní soutěže je v pořádku. Není to jen o tomto zápase on píská hrozně dlouhodobě. Měl by splňovat určitý standard a ne že skoro každý zápas strhává pozornost tím že je to lempl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jeden z mála španělských rozhodčích píská zápasy LM, což nebude náhoda. V lize pískají daleko větší exoti.

Reagovat
Well

Jo a pak to dopadá jako na MS Nizozemsko-Argentina. To že někoho nominuji, ještě neznamená, že to nemusí být diletant. Často je to o tom, jaké máš kontakty atd.

Reagovat
Well

Ještě teda doplním, že vím, že to piskal Lahoz, jen tím chci říct, že to nemusi být vždycky měřítko.

Reagovat
los_blancos

Neviem jaký časový horizont pod ’dlhodobo’ si predstavuješ, ale za mňa je stále jeden z naj v Európe, aj keď priznávam, že zápasy podradnej LaLigy mimo RM už príliš nesledujem, tak v LM sa mi páči už niekoľko rokov. Dnes okrem možnej penalty na Viního ešte v 1P a posledných niekoľko minút pískal veľmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Well

Vyloženě tím nemyslím teď nějakou konkrétní hrubou chybu, ale obecně ten jeho styl pískání, který se mi nelíbí. V rámci Španělska patří ještě k tomu lepšímu, ale obecně rozhodčí ve Španělsku jsou teď hrozní, skoro každý zápas máš něco. Dnes tam měl jen nějaké drobné věci, kdy některé ani nemohl vidět. Měl jsem vždy rád takové ty rozhodčí ze staré školy, kteří si uměli sjednat respekt i tím, že ty hráče seřvali a nediskutovali dlouze s nimi.

Reagovat
r3

A pod trestom si predstavujes, ze si tu vacsina ludi mysli, ze ma dostat milionovu pokutu a pol roka v base? Alebo ist do gulagu rovno?

Pod trestom si mozes predstavit, ze ho niekto NENOMINUJE na dalsie zapasy alebo na tie "lepsie" zapasy a podobne. Je uplne normalne, ze ak niekto urobi chybu/chyby, tak sancu dostane niekto iny. Teraz sa tu mozme hrat so slovickami co je a nie je trest, z toho co tu pises ty to vyznieva "ved spravil chybu, ale nicim sa neprevinil, tak do dalsich zapasov sa tvarme rovnako"

Reagovat
Well

Reagovat
king23

Proč by jako neměl dostat trest? Tady nejde ani tak o odpiskani během útočné akce, což je hodně nestandardní, je to zářez, ale jak naznačujes, není to proti pravidlům. Ale v momentě kdy máš nastavit 10 minut, nastavís 7, během těch 7 se 2-3 minuty nehraje a ty to ukoncis, to velká chyba je? Nebo chceš říct, že nastavení je zcela na rozhodčím a že když to prezenu to může klidně fouknout beztrestně v 90. minutě i kdyby se 20 minut nehrálo kvůli sanitce na hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

To, že nastaví o 2 minuty míň opravdu není velká chyba, však to se děje pomalu v každém druhém zápase.

Reagovat
Moshe Dajan

ale jenom u zápasu Realu to udělá 400 komentářů. Asi náhoda.

Reagovat
Neutron

vidis ako malo staci na ozivenie spanielskej sekcie

Reagovat
los_blancos

Radšej si skontroluj, koľko z nich je od culés či antis jak si ty.

Reagovat
los_blancos

Ale len v Španielsku. Je trendom, aby sa hralo viac čistého času, v LaLige sa hráva najmenej z Top 5 líg a nechávajú to tak, stále bezo zmien. V PL či UEFA pohároch to robia ináč a idú príkladom, najmä v PL, čo tak sledujem...

Nejaký trest by si určite zaslúžil, či už okamžite v budúcom kole, ale kľudne aj neskôr v tých prestížnejších, nech on a jeho kolegovia pochopia, že niečo také by sa v budúcnosti už nemalo stávať.

Reagovat
Xavi

To avizované nastavení je jen doporučené, rozhodčí se tím nemusí řídit.

Reagovat
Well

Je to o citu rozhodčího, Manzano cit pro hru zjevně nemá, to je celé. V pravidlech nic takového není, furt je to vše na jeho uvážení a ani nevím, v jakém znění by si to tu někteří představovali.

Reagovat
Kokesh

Nízká známka, nenominace na další zápas/y.

Nikdo není neomylný a každá akce má mít i svoje reakce. Místo toho jsou rozhodčí až extrémně chráněni.

Reagovat
T:o:M

Reagovat
Benzema

Reagovat
dantetomas

Reagovat
dextroza_m

Že "poškodil" slavný Real Madrid, za to se ve Špa může i lynčovat..Nejlepší ten pláč, že jim nevadil zvrat s Almerii nebo kdo to byl, to byly Madridisti nad věcí..

Reagovat
Moshe Dajan

Jo, gól rukou byl v pohodě.

Reagovat
Laliga

To si tu teraz budeme vymýšľať? Žiadny gól rukou sa nekonal.

Reagovat
Israha

Situace se ale tradičně dohrává, dokud není míč v zámezí či mimo kontrolu útočícího týmu. Tohle byl minimálně nezvyklý moment k ukončení zápasu a jakkoliv v souladu s pravidly, tak to prostě nasere.

Reagovat
Laliga

Tiež to tak vidím. Nikoho by som netrestal, no jednoducho to bolo veľmi necitlivé rozhodnutie, o to viac ak sa pozrieme nato koľko času sa v predĺžení reálne hralo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

To ale záleží na tom, jak moc přes limit se ještě hraje. Kdyby Real šmrdlal míč kolem vápna deset minut, tak by měl nastavovat ještě deset minut ?

Reagovat
Israha

Tak šmrdlání deset minut kolem vápna není něco, co bys označil jako "útočnou akci", že. Klička a centr do vápna právě naopak. A argument s hraním přes limit v tomto konkrétním případě neberu, protože těch předem avizovaných 7 minut nastavení se zdaleka nehrálo celých a nebavíme se tu o taktickém tahání času prostřednictvím hráčů (které se obvykle přehlížejí), ale o ošetřování a VARu.

Reagovat
Kokesh

Hugo Duro: "You should either blow the whistle before the cross or after the cross. I don't understand why it took the ref so long to blow it."

Reagovat
Laliga

Tak určite, podľa Dura a v prvom polčase nebolo v nadstavení žiadne zdržovanie, ani VAR, takže úplne rovnaká situácia to nebola

Reagovat
Laliga

To ti pasuje, ale že Duro povedal, že ak rozhodca neodpískal hneď po vyhlavičkovaní zo šestnástky, tak už to pískať nemal. To už sa nepíše

Reagovat
wyqinac

Jenže tam pískal, když měl Real míč na kopačkách. Real pak špatně rozehral a Valencia se dostala hned k balónu a proto se rozčilovali, že to pisknul, ale to bylo aspoň trochu logicky

Reagovat
misinho7

Sialene, jebnuty kokot. A este Jude dostal redku ci?

Reagovat
zasranej malíř

Ano dostal

Reagovat
misinho7

cize tak 2 zapaasy out..

Reagovat
T:o:M

Sice jste Real Madrid, ktery velke tresty za červené nedostává, ale za nadávky rozhodčímu snad dostane pořádný flastr a ne jenom 2 zápasy.

Reagovat
Well

Myslíš třeba to jsou Ronaldo za strčení do rozhodčího dostal několikazápasovy trest a Messi za strceni ani kartu?

Reagovat
Well

*jak

Reagovat
T:o:M

Jo to přesně myslim

Reagovat
Acquanni

Reagovat
Laliga

Nekaz mu to

Reagovat
Manik...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
zasranej malíř

údajně i Rudiger

Reagovat
Laliga

Všetkým mal dať červenú. To je celá La Liga. Taktické fauly, dohravanie súbojov, ostré zákroky, to všetko 100x prehliadnu, ale otvor si ústa a už ju aj máš. Úroveň ligy je aká je viac kvôli týmto amatérom, ako financiám.

Reagovat
Israha

Tohle mě letos a loni sralo taky. Jsem samozřejmě pro to, aby se remcání a psychický nátlak na sudího kartovaly, ale zas není možné, aby opakovaně byli trestáni kecající hráči přednostně před faulujícími.

Reagovat
Laliga

Samozrejme, tiež by som bol za, aby sa trestali aj blbé kecy. No žiaľ treba povedať že najskôr by to chcelo chrániť hráčov na lopte. Obranca pokojne v každom súboji pri preberaní lopty vrazí do útočníka, potom ho tam pol minúty ťahá za dres až ho uštve, a toto sa opakuje 30x za zápas. Nechceme vidieť simulantov, no kto nespadne a nekričí má smolu. Je to des.

Reagovat
Israha

A pak se ve finále pořádně netrestají ani ty simulace, no .

Reagovat
Laliga

Reagovat
Salfovic

To je ale v pořádku. Kéž by na to našli koule i čeští rozhodčí.

Reagovat
Laliga

Čo je v poriadku? Že nepíspkajú čo majú pískať, nechajú hráča trpieť celý zápas nedovolené zákroky a následne ho odmenia kartou keď nato upozorní?

Reagovat
Laliga

Čerešnička na torte

Reagovat
Laliga

Zo siedmich minút sa hrali tak dve, a on nenechá dokončiť akciu neskutočné, ešte dal aj Judovi červenú . Niet divu že je PL o toľko zaujímavejšia liga. Toto je fraška, v celej lige nie je jeden schopný rozhodca.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl nechávat dokončit akci? Nic takového v pravidlech není. Měl to ukončit už před tím rohem a nic z toho by se nestalo.

Reagovat
Laliga

Prečo sa pýtaš ako hlupák? Pretože sa to tak robí v 99/100 prípadov, a preto že v nadstavenom čase bol VAR napríklad, takže mal dôvod to natiahnuť. Neviem či sa hráš na nejakú objektivitu, ale tu by jednoducho iný rozhodca nechal akciu dokončiť. Je to nepísané pravidlo, ktoré si si mohol všimnúť naštvalo aj Valenciu v prvom polčase a to tam sa v nadstavenom čase nič nestalo prečo by sa malo hrať dlhšie, tak rozmýšľaj, a nemusíš sa pýtať.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak píšeš, je to nepsané pravidlo.

Reagovat
Laliga

No tak načo sa pýtaš?

Reagovat
JeséRodriguez

zase bych tak nebrečel, písknul to o dost dřív, hráči Valencie už při tom centru ani nebránili...nastavení dodržel, i když se část z něj nehrálo, nevidím v tom problém.

Reagovat
Laliga

Netrep sprostosti prosím ťa Hráči Valencie nebránili? Ty si buď slepý alebo chorý kamarát. Toto už ani nie je smiešne napísať takúto sprostosť. Pusti si to a napíš ďalší komentár, máš to hneď na začiatku: https://www.youtube.com/watch?v=td7OXoBxnwE Rád si počkám na tvoju odpoveď

Reagovat
JeséRodriguez

Většina tam reaguje na ten hvizd a přestane hrát. Potom ihned zvedají ruce k rozhodčímu, že se pískalo. Ale co čekat od malého děcka, které po jednom sporném rozhodnutí začne spamovat celý EF, jak je PD na hovno. jinde se nic podobného neděje

Reagovat
Laliga

Si somár, keď toto napíšeš potom čo si to znovu pozrieš. Normálne tam všetci skáču do súbojov. Každý jeden s hráčov sa otočí až keď je lopta v sieti, dokonca aj tí ktorí stoja úplne mimo diania. Jediný tam gestikuluje od začiatku za rozhodcom stojaci Duro, a ty si skrátka budem sa opakovať, somár

Reagovat
JeséRodriguez

Jasně šmoulo, držím palce při revoluci ve španělském fotbalu

Reagovat
king23

To jsem ještě neviděl pisknou konec v momentě kdy borec u vápna centruje na vítězný gól..

Reagovat
T:o:M

Ale nemůžeš vědět, jestli hráči Valencie už nereagovali na hvizd a nešli do souboje. Já bych přestal hrát kdybych slyšel pisknout rozhodčího.

Reagovat
king23

No vzhledem k tomu, že šli všichni do souboje a brankář marně skákal po míči si to nemyslím. Ale možné je všechno.

Reagovat
T:o:M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

To asi tazko, ked sa polovica hracov rozculovala z obdrzaneho golu

Reagovat
Laliga

Reagovat
Acquanni

Stačí se podívat na opakovačku, rozhodně se ta akce dohrála co se týče hráčů

Reagovat
Salfovic

A proto šel do výskoku jedinej hráč a zbytek zůstal stát a mával rukou.

Reagovat
Acquanni

Dva hráči, co byli k Judemu nejblíž. Jeden byl příliš před ním, druhý za ním a hlídal Joselua. Nechali tam Bellinghama samotného, tak kdo tam s ním měl jako skákat?

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Predater

A rozhodčí věděl že to bude gól? Hrálo se přes minutu a půl přes nastavení, kdyby to neskončilo v brance tak je to každýmu jedno.

Reagovat
zasranej malíř

Zápas měl všechno, bohužel 2 hloupé chyby Valencia potrestala, no a ten závěr jedeme dál, teď hlavně zvládnout středu

Reagovat
Tony Stark

Špina zasratá rozhodcovská. Mali Ti tam poriadne jebnúť po tej tlame

Reagovat
Tony Stark

Real Madrid TV, pokračujte aj naďalej vo svojej práci a ukazujte, akí úbohí sú rozhodcovia v španielskej lige

Reagovat
zasranej malíř

Joo ti budou mít teď hody

Reagovat
misinho7

nech len dalej ukazuju...

Reagovat
Kluivert9

Váš zápas s Almérií tam může běžet non-stop

Reagovat
Phillipinho

Real Madrid TV ukazuje nejak pravidelne jak jim rozhodci tlaci karu nebo co?

Reagovat
T:o:M

Reagovat
valloire

Ty vole, tohle ti připadalo normální? Pepek skákal 10 metrů do vzduchu...

Reagovat
santini

Nepískal už sekundu predtým, ako sa centrovalo? Btw Manzano z toho nič mať nebude, voči pravidlám sa nijak neprevinil...

Reagovat
Well

Piskl přesně v době kličky do centru, kdyby nebyl debil, piskne to, když hráči dobihaji míč.

Reagovat
santini

Určite by si tým menej uškodil

Reagovat
Kenneth

I kdyby tak to neměl odpískát vůbec. Tu penaltu kontroloval v nastavení dvě minuty minimálně....

Reagovat
santini

Aj to neviem čo im tak trvalo. Už na prvý pohľad to bolo čisté. Mal to pisknut hneď ako obranca odhlavičkoval loptu na hranicu vápna. Ale divadlo dobre, to sa musí uznať

Reagovat
Laliga

Čo sa môžme čudovať keď ofside, kde stačí namaľovať čiaru pri Viniho góle riešili ešte dlhšie

Reagovat
santini

Včera podľa mňa mojej Celte tiež ukradli gól. Doteraz nechápem, kde videli offside. Pre istotu nedali ani čiaru ani opakovacku

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se ale mluvit nebude, protože to není Real/Barca.

Reagovat
santini

Áno, Celta je viac

Reagovat
Laliga

Nevidel som, ale neprekvapuje ma to. Ako som tu už viackrát napísal, neni to teraz o našich zápasoch,. jednoducho LaLiga je z rozhodcovského hľadiska podpriemer.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Laliga

Jasné že nebude. O to ani nejde. Čo by to vyriešilo, veď by došiel ďalší podobný. Jednoducho tí rozhodcovia stoja za prd rad za radom.

Reagovat
santini

Sam som rozhodca, je to často náročné. Ale Manzano robí cirkus dlhodobo. Na druhej strane, toto bolo legitímne ukončenie zápasu, aj keď nie zrovna v duchu futbalu. Minimálny nadstavený čas uplynul, rozhodca je oprávnený ukončiť zápas kedykoľvek po uplynutí tejto doby. Už to že to urobil tak trochu na kkt je druhá vec.. proste LaLiga.

Reagovat
Laliga

S tým samozrejme súhlasím. Mňa štve to že si všetci sťažujú na určité veci, ale napokon ich v podstate podporujú. Nechceme simulácie, ale keď hráč nerobí divadlo často to rozhodca nechá hrať aj keď ide o zjavný faul. Nechceme zdržovanie, ale nič proti nemu nerobíme. A potom ešte príde takáto situácia a ani len nenechám dohrať akciu. Je to skrátka smutné. A to akým spôsobom sa udeľujú karty v LL to je pre mňa absolútne nechutné. Pustí XY taktických fauloval, dres natiahnutý na meter, v páde chytí hráča oboma rukami za nohu napr. (Čo sa reálne stalo nedávno), a všetko nechá bez napomínania, a potom za random zákrok potrestá nejakého chudáka s prvým faulom, ale o ešte lepšie dá kartu tomu nedovolene atakovanému hráčovi že si napr často oprávnene pýta kartu pre súpera

Reagovat
Salfovic

,,často´´ bych opravil na v drtivé většině, a VAR v tom pochopitelně nijak nepomohl.

Reagovat
Zemun

To kedy piskol?keď Brahim odcentroval a lopta bola na ceste k Judovi?

Reagovat
Tomik111

Přesně tak

Reagovat
zasranej malíř

Ano přesně v ten moment

Reagovat
Zemun

Nemám slov

Reagovat
santini

Okrem toho som zvedavý, či mám výherny tiketu, bo som dal v 85. že bude redka, Nike si to už vyhodnotilo, že nebola a mne sa zdalo, že som ju tam videl...

Reagovat
Ed_Hazard

Ak boli, vsetky boli po dopiskani cize ti ich nebudu pocitat

Reagovat
santini

Tak to nech idú tam kam Manzano

Reagovat
Mastný Chobot

To by aj mna zaujimalo, ako ti to dopadne ale skor asi nic, pebo v momente ukoncenia zapasu redka nebola

Reagovat
santini

Už som podal námietku sám som sudi, stávka bola na redku udelenu v stretuti a podľa pravidiel, Rozhodca je oprávnený napomenúť hráča až do momentu odchodu z hracej plochy, tak neviem no. Uvidím, ako sa k tomu postavia, zatiaľ som sa nedopatral k detailom stávky...

Reagovat
fenixLFC

tak hlavne stretnutim sa mysli vsetko co je v zapise zapasu nie? takze by to stale mala byt sucast hry

Reagovat
santini

Tiež si myslím, ale poslali mi fuck off

Reagovat
netopier

Treba si prečítať herný plán danej stávkovej kancelárie. Ak si stavil na počet kariet v riadnom hracom čase, tak ti to neuznajú.

Reagovat
santini

Dobrý deň,

Vyhodnotené správne - červená karta bola udelená mimo ihriska, tzn. v soulade s herním plánom sa nezapočítáva, viz:

Pre vyhodnotenie Stávkovej príležitosti charakteru "počet kariet" sa sčitujú hodnoty kariet v zápase,

hodnoty sú určené nasledovne:

a . ž l t á k a r t a = 1

b . p r i a m a č e r v e n á k a r t a = 2

c . žltá karta + 2. žltá karta z ktorej vyplýva červená karta = 3, teda maximum pre jedného

hráča = 3

d . karty udelené hráčom mimo hry (už vystriedaný hráč, tréner, hráč na lavičke) sa

nezapočítavajú

e . karty udelené po skončení stávkovej udalosti sa nezapočítavajú

Reagovat
Seydou Doumbia

Kamoš vsadil na otočku Realu 2 tisíce v kurzu 5,60, druhý kámoš měl za 1€ kurz 350 a Real mu ušel...to bych se zabil, ale pokud jste neměli vsazeno na zápas tak je to jen jedná zbytečná ztráta co v té lize nic neřeší, titul i tak vyhrajete

Reagovat
Laliga

Ešte je v hre príliš veľa bodov na takéto vyjadrenia.

Reagovat
dantetomas

Ja som mal vyhru Realu za libru v kurze 5. Upalit toho rozhodcu na hranici

Reagovat
JeséRodriguez

přesně, reálně budou ztrácet všichni a ještě víc. Gironě pomalu dochází dech, Barcelona se hledá, Atletico už má ztrátu 11 bodů a rozhodně taky neuhraje všechno...kolikrát nám rozhodčí v sezóně pomohl, a teď tady budou všichni vyplakávat, jaký to je skandál

Reagovat
Seydou Doumbia

Jenže to skoro nikdo z Realistu nepřizná no.

Reagovat
JeséRodriguez

Přesně jako Realu taky fandím, ale člověk tím zase nemusí být úplně zaslepenej

Reagovat
Laliga

Ty nie si zaslepený, ale slepý. Truľo čo tu vypisuje ako hráči už nehrali A mne tu píšeš ako z toho robím škandál, pri tom som X krát povedal že to nebolo ani len proti pravidlám, skrátka to rozhodca posral z ľudského hľadiska, s čím súhlasia aj zástupci Valencie. Tvoje komentáre nemajú s objektivitou nič chcel si sa zviditeľniť, a len píšeš hlúposti.

Reagovat
JeséRodriguez

První potrefená husa...měl to ukončit už dřív, to se shodnou všichni, ale nic skandálního to nebylo, rozhodčí nemohl vědět, že z toho padne gól. V sezóně nám pomohli hned několikrát, nepotřebuji tady vypisovat, jak je celá liga kvůli tomu na hovno, když se to děje všude. A zviditelnit jsem se chtěl pod anonymním nickem na Eurofotbal.cz...to dává velký smysl, třeba mě teď začnou zvát do studií, podcastů, nebo ještě lépe, vynese mi to tolik followers na sítích, že už nebudu muset chodit do práce

Reagovat
Laliga

Nejaký dôvod nato aby si písal nezmysli asi máš To že úroveň ligy je aká je kvôli kvalite rozhodcov nepíšem prvý krát, a nepíšem to v zmysle toho že sú proti nám, ale že sú všeobecne veľmi slabý. Vďaka ním je hrací čas oveľa kratší ako by mal, vďaka nim nevidíme oveľa viac pekných ofenzívnych akcií, pretože buď nepískajú, alebo minimálne nedávajú karty kde treba a tak každý sľubný útok v kľude preruší obranca bezstarostne faulom atď. Že ty si tu niečo dokazuješ a domýšľaš zato ja nemôžem.

Reagovat
JeséRodriguez

A ve které lize jsou silní? Hráči během zápasu udělají x chyb, rozhodčí ty chyby taky prostě nějaké udělá. Ať už posoudí jakkoliv jakýkoliv zákrok, situaci, atd., stejně bude část lidí volat po opačném verdiktu. Neznám ligu, kde by se neřešila sporná rozhodnutí. Já věřím, že Real si ten titul uhraje i tak.

Reagovat
Laliga

Asi si nerozumieme úplne. Ja neriešim ani som nikde neriešil body či titul. Prosto ma štve tá arogancia rozhodcov, ktorí len vyplakávajú ako sú na nich tlaky atď, no vo výsledku pískajú prach mizerne. A jediné čo vedia je dávať karty za protesty a podobné nezmysli. Ten výraz Manzana po odpískaní mi úprimne dvihol žalúdok, a vyšperkoval to tým, že po takomto momente(stane sa , okej nikto ho nevešia, no za mňa bola dôležitá aj jeho reakcia), je ešte na toľko sebestredný že nevie s citom vyriešiť situáciu kde mu logicky vytočený Jude povie niečo také ako wtf, keby mu tam naložil k...tov nekompetentných nepoviem pol slova, ale toto bolo za mňa zase veľmi necitlivé od toho horenosa. Ak by za takéto frázy podali červené karty, bolo by ich ako maku.

Reagovat
MystycMac

3 minúty rieši penaltu a pridá 90 sekúnd. Neskutočný zárez nechápem prečo sa neopravil aj tu Penaltu čo chcel pisknúť šialenstvo... a ešte ten zaber najpr chcel pisknúť potom nie a keď videl že odcentroval tak radšej odpískal čisté šialenstvo.

Reagovat
Ed_Hazard

A dalsue 3-4 davali dokopy obrancu Vale po tom zraneni. Nepochopitelne rozhodnutia od Manzana dnes...a to ich bolo podstatne viacej..

Reagovat
misinho7

A ten kokot nam este odstavil Juda a Rudigera tak na 2 zapasy.

Reagovat
Tony Stark

Očakávam veľkú vojnu RM vs La Liga po dnešku.

Reagovat
T:o:M

Mají držet hubu, ještě i ten ocas Vinicius ji mohl dostat, zase tam létal jak opice.

Reagovat
LAM

Jako?

Reagovat
Tony Stark

Teba skôr tatko mohol utrieť do vreckovky

Reagovat
T:o:M

Tebe taky když vidím jaké dva kluby máš ve svých oblíbených.

Reagovat
Tony Stark

No lepšie ako skorumpovaných cirkusantov, ktorí nevedia vysvetliť za čo platili šéfovi rozhodcov

Reagovat
T:o:M

Zatím se nic neprokazalo tak bych držel hubu .

Reagovat
los_blancos

Reagovat
Laliga

Tak drž

Reagovat
T:o:M

No jo komedianti z Madridu, asi fakt bude lepší, když už nic dalšího nebudu psát

Reagovat
Laliga

Nejako ti to nejde

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
valloire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
CHONG

Zapískané fakt šíleně, Manzano je holt nekompletní idiot, ale nebudeme brečet a jedeme dál, máme to ve svých rukou. Hala Madrid!

Reagovat
misinho7

tak to ze je kokot a zobral nam vyhru je jedna veec ale ok stale je naskok fajn..ale to ze nam odstavi dvohc dolezitych hracov je dalsia vec..

Reagovat
Ed_Hazard

Budeme, utiekol mi tiket Ak by som sa ale pozeral len cisto na vysledok, tuez nerobim dramu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší rozhodčí ve Španělsku. (neříkám, že to je nějaký úspěch )

Reagovat
LAM

Nejlepší fakt ne. Těch kiksů měl hromady

Reagovat
smazaný uživatel

V LM se mi jeho výkony líbí.

Reagovat
Laliga

Ja som znechutený vždy už popredu keď nám má pískať. Neviem teda kde prišiel l titulu, naj v Španielsku, no ja som ho ešte nevidel odpískať dobrý zápas. A to nemyslím len náš.

Reagovat
santini

To ani zďaleka, sledujem LaLigu pravidelne, ako je pravda, že úroveň rozhodcov je tam fakt hrozna, ale Manzano snáď v každom zápase, čo som videl, robil kraviny. Osobne som bol prekvapený, ze ešte píska 1.ligu

Reagovat
Laliga

Presne ale asi to naozaj odzrkadluke celkovú kvalitu v LL

Reagovat
T:o:M

Jako pravda je že Manzano je kokot, mně přijde že ve Španělsku píská snad jen 5 rozhodčích a všichni stojí za hovno. Ať pískáji jakýkoliv tým.

Reagovat
Phillipinho

Vis, ze to same udelal Valencii na konci prvni puli nebo tuhle situaci kompletne ignorujes a budes rikat, ze Manzano poskodil Real…

Reagovat
CHONG

Přečti si to ještě jednou

Reagovat
Well

Piskl když byli na míči, ne když přicházela přihrávka nebo centr, to je ten problém. Buď pisknu hned nebo nepiskam.

Reagovat
Acquanni

Pískl v momentě mezi tím, kdy Tchouameni odehrál balón na Carvajala. To že už opravdu po odpískání Carvajal špatně zpracoval je dost jiná situace než počkat a písknout to přesně v momentě, kdy hráč centruje z hranice vápna

Reagovat
wyqinac

Úplně stejná situace prej

Reagovat
Well

Ještě horší.

Reagovat
DonAndres

Reagovat
el Principito

nebudeme brečet dál to nemá cenu číst

Reagovat
Kiss Me Polka!

jen je tu víc komentářů než za celý rok v lalize, ale samozřejmě vše objektivní kritika

Reagovat
Kiss Me Polka!

klasicky nad věcí, bez brečení jako vždy

Reagovat
Gazdo

Reagovat
imp.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas měl všechno, já se bavil.

Reagovat
mistr129

Taky, pustil jsem si nějaký "random" zápas LaLigy po dlouhé době a bylo to dobrý cením ty kamery, myslel jsem že je mají jen spešl při Clásicu a velkých zápasech, ale vtáhne to člověka blíž

Reagovat
Well

Ještě bych ocenil fanoušky na Mestalle kulisa opět super.

Reagovat
T:o:M

Hlavně konec jak krásně vyprovodili ty šašky

Reagovat
Well

Cirkus tam měli už před vánoci.

Reagovat
T:o:M

No spíš mne přišlo, že cirkus tam přijel včera, poté co se dělo po zápase, tolik klaunu nevidí člověk ani u Berouska.

Reagovat
mistr129

to mě jinak od sledování odrazuje, že na zápasy půlky týmů sotva někdo přijde (viz dneska Getafe podle Livesportu). V PL a BL je super, že i ty horší týmy mají skoro vždy plno a i zápas, kde mě kluby nezajímají, člověka vtáhne.

Reagovat
Well

Bohužel je to tak obecně mi v BL prijdou nejlepší z top 5, protože jich chodí hodně a ještě fandí. V PL jich chodí hodně, ale často když se dívám, tak je tam docela ticho oproti Španělsku nebo Německu. A ve Španělsku tak jak píšeš.

Reagovat
los_blancos

Len druhý polčas, prvý bol zo strany RM (a Carla) úplné WTF, čo to malo jako byť? 70% držanie lopty, ale kombinácie len dozadu, do toho 2 úplne darované góly, najhorší Kroos v sezóne, 1P mu sekundoval aj Fede a Rodry furt mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

S Rodrygem pomalu ztrácím trpělivost, momentálně nedává týmu nic, co by nezvládl Brahim. První gól chyba Lunina, tam byl opravdu špatně postavený.

Reagovat
Foppy

A co měl jako Lunin u toho prvního gólu dělat? Na centr dosáhnout neměl a následně se hráč Vale ukopl přímo na hlavu Dura, který skvěle stačil zareagovat. To by nechytil nikdo

Reagovat
Israha

Duro v rozhovoru po zápase říkal, že prý Manzano řekl hráčům Valencie, že nechá zahrát roh a pak to hned ukončí. Ok, legitimní, ale potom to měli vědět i hráči Realu a nebo to prostě měl foukout hned, jak se balon dostal z vápna. Dohrát totiž standardku do momentu, než je míč v zámezí či pod kontrolou bránícího týmu, je v La Lize naprostým standardem a hráči se podle toho pochopitelně chovají.

Reagovat
Tony Stark

Pičovina ako voda v koši. Presne pozeral, keď hráč odcentroval a potom to pískol.

Reagovat
Israha

Tak detailně jsem ty opakované záběry nestudoval, ale jestli je to tak, racionální vysvětlení neexistuje. Rozmar jednotlivce, bohužel v rámci pravidel.

Reagovat
Messiáš

Jj, stejně o tom informuje Hector Gomez z Valencia, ale pochopitelně tohle byl fail a bohužel od Manzana už je to trochu i klasika.

Reagovat
Messiáš

*Z Generaldepie, co je blízko Valencii

Reagovat
Israha

A možná ještě víc mě namíchlo, že místo aby uznal necitlivé posouzení situace a nějak to těm hráčům vysvětlil, tam kolem sebe háže redkama a ovlivňuje tím pádem i další zápasy, ne pouze tento.

Reagovat
Well

No jenže to nepiskl hned, to je ten problém.

Reagovat
LAM

Naprosto nechápu co tady madristi roztáčejí. Manzano(ač magor z mnoha jiných zápasů) nastavil daleko víc než měl a zápas měl ukončit už po té šanci Valencie. Pak ještě nechal pokračovat ve hře na poslední roh po kterým to normálně odpískal ještě před centrem. Tady moc není na co si stěžovat když při nastavení 7 minut nastavil skoro 9

Reagovat
imp.

Koukal jsi aspon na ten zapas ty gumo? V nastaveni byl VAR check, ktery zabral dobry 2-3 minutky.

Reagovat
LAM

Úúplně jedno Hrálo se skoro 99 minut, takže si těžko může někdo stěžovat že bylo málo času ty gumo. A jak tady bylo i psáno, tak rozhodčí už před tím rohem oznámil, že to po něm hned ukončí.

Reagovat
misinho7

a preco ho teda neukoncil? ale cakal nech sa to cele dostane az k brahimovi a ten centruje?

Kurva tu, mohol by si nebyt aspon raz zaslepeny. Sialene co dokaze obhajit, kebyz to je proti vam tak konec.

Reagovat
LAM

Tak rozčilovat se že rozhodčí ukončí zápas v 99minutě můžou jen magoři no. Neměli jste jim dávat dva góly na zlatém podnose. S našema nevyrovnanýma výkonama stejně vyhraje v pohodě. Už zítra to bude možná ztráta na Bilbau v laufu.

Reagovat
misinho7

boha ty obhajis zrazu vsetko..ty aj rozmyslas co pises? akoze nemame sa rozculovat zato ze odpiskal v 99 min ked tam este riesil penaltu cez Var a podobne? To mozes byt aspon trosku objektivny?

Reagovat
LAM

Objektivně řekl hráčům, že to pískne po rohu co taky udělal.

Odpískal to necitlnivě? Určitě, ale určitě Real nijak nepoškodil, když to pískl ještě před centrem.

Reagovat
king23

Lzes a zjevně jsi zápas neviděl. Hned po rohu to pravé nepiskl, to zaprvé. A za druhé co je to za logiku, že když to řekl hráčům, tak je to OK? Kdyby řek hráčům že to písně po 80 minutách, tak je to taky ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Predater

Já jsem objektivný. A ano, nemate se rozčilovat. Naprostá zaslepenost od vas. Správně odpiskané, jen prostě nešťastné pro Real.

Reagovat
Laliga

Ešte aj hráč Valencia povedal, že to bolo odpískané na hovno, ale ty si pán . To že to nie je porušenie pravidiel, neznamená že je to okej . Bolo to od rozhodcu veľmi nešťastné riešenie jednoducho. Takže prečo by sa niekto nemal rozčuľovať, keď sa ukázalo, že to mohla byť výhra, ďalší gól najlepšieho strelca súťaže, ktorý navyše dostal červenú, pričom som čakal že asi urazil rozhodcu, a dnes sa dozviem že nie. Neviem čo je nepochopiteľné na tej frustrácii po takomto niečom.

Reagovat
valloire

Ale určitě ses rozčiloval, když to pískli Pepkovi na City.

Reagovat
Visca el barca

Neplakej

Reagovat
misinho7

aj si ten zapas videl? to ze sa tam riesila penalta asi 2-3 min cez Var a podobne..ci klasika Barca zaslepenost...

Toto sa stat vam tak uz je tu citame jak to cele riadi Perez.

Reagovat
Predater

Irrelevantní. Správně ukončené. A nefandím Barce ani Realu, než budeš psát hovna.

Reagovat
Tony Stark

Hovná píšeš ty

Reagovat
CHONG

Písknout to takhle proti vám, tak si nachčiješ do kalhot.

Reagovat
misinho7

ked to je proti nam je to cajk, ked proti Barce tak uff

Reagovat
mistr129

však v první půli to takhle písknul proti Valencii a nikde tu nablito nebylo tolik.

I když samozřejmě v obou případech to posral

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
CHONG

Ty by sis tam i nasral

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Pavrik

Reagovat
Kluivert9

Přesně, Alméria byla podle vás samozřejmě cajk, ale trošku kontroverzní rozhodnutí proti Realu a můžete se hned posrat

Reagovat
Tony Stark

"Trošku"

Reagovat
Salfovic

Spíš nešťastné než kontroverzní.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Registrujisejenproto

Dezinfo LAM

Pro normalni lidi, aby se nenechali zmast timto matlakem - byl tam var check sudi u monitoru, mohl to uplne s klidem nechat dohrat

Reagovat
LAM

Mohl no, ale odpískal to ještě před centrem. To není jako kdyby pískal když letí míč do brány. Bohužel po tom centru skončil míč v síti, což vyústilo v to dohadování.

Reagovat
Ángel di María 22

Bohuzel, ano. Bohuzel to Real chtel dohrat do golu, tak si pockal, az to Brahim nacentruje a sekundu pred golem piskl konec

Reagovat
Tony Stark

Pozeral si ten zápas či si len idiot ?

Reagovat
Seydou Doumbia

kvůli blbému fotbalu se tu snad nemusíte navzájem urážet ne? však o vás nejde, je to jen zaměstnání nějakých cizinců pro vás

Reagovat
Well

Neuklidňuj to, třeba bude další schůzka před Edenem skrz Manzana.

Reagovat
Seydou Doumbia

A byl reálně někdy nějaký? Asi jsem jediný z vás co se tu kdy ukázal na eurofotbal srazu

Reagovat
misinho7

tak ale LAM je specialista, ten tu teraz hraje ake to bolo ferove a stat sa toto barce tak ho tu regulerne jebne ako to cele riadi Real a aka je liga skorumpovana..

Reagovat
Seydou Doumbia

však tohle tu funguje na celém blbém eurofotbalu, každý je tu zasraný pokrytec..když je to v prospěch jejich týmu tak si tu většina obhájí každou pičovinu, ale když to samý zažije soupeř tak bojují jak měli zaplacený zápas, ale u nich to jím nevadí...a to je jedno zda to je fans realu,barcy, chelsea, mu, juve, interu, bayernu, všechno to výjde +- na stejný odpad, jen se tu všichni navzájem hádaji jak je jejich tým ten dobrý a ty ostatní špatné

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
T:o:M

Reagovat
Nieuwendyk

A to je na tom to krásné, mistře přes polovinu z nás tady tvoří pokrytečtí idioti a ostatní bych klidně přejel autem.

Výjimky se samozřejmě najdou

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo tak přesně tomuhle jsem nikdy nepřišel na chut. Kdyby tu lidi psali že jejich tým si koupil zápas by mi to bylo sympatičtější než tyhle pokrytecké hovna tu číst každý den.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
MystycMac

Kamarát ošetrovali a brali na nosidlách hráča Valencie a v nadstavení skúmal Penaltu 100 minut sa kludne malo hrať v PL.. Zarez ako sviňa to že City prerušili akciu v strede poľa a hrač mohol ist sam na bránu bol len slabý odvar ...Najväčší fail tuto sezónuv top ligách s prehľadom...

Reagovat
castelL

nič neprekoná jasný gól Liverpoolu, ktorý bol neprávom vzatý späť

Reagovat
Neutron

Reagovat
Acquanni

Nastavil 7 minut. V nastavení +/- pár vteřin 2 minuty sebrala kontrola VARu. Logicky se mělo hrát místo 7 minut nad rámec minut 9. Pískl konec při centru do vápna v čase 98:40, ale pohoda

Reagovat
Foppy

Je to jak píšeš - penalta písknutá v čase 90:26, odvolaná v čase 92:34. centr do vápna 98:40 a ještě to fakt pískl přesně v době centru Jako ještě že mi půl minutu předtím spadl stream a ten konec jsem neviděl. Na livesportu bylo jen suché konstatování 2:2, konec zápasu

Reagovat
Acquanni

Jako ani si neumím představit pocity hardcore fanoušků. Já bych asi něco rozbil, stát se to Arsenalu. Naštěstí kromě Arsenalu ostatní týmy tolik nehrotím A kór Real, kterej má tolik trofejí, že i kdyby je to stálo titul, tak zrovna fanoušek jako já to přežije ve zdraví

Reagovat
Foppy

Tak já jsem spíše to tvrdé jádro, takže mi možná spadnutí streamu zachránilo život

Reagovat
Acquanni

Tak to buď fakt rád, že ti to spadlo, já měl asi minutu spadlou bradu, jinak dobrý

Reagovat
valloire

Reagovat
meril

Nechci brečet, osobně to plakání na rozhodčí fakt nemusím, ale jako vážně? Jestli to tak moc chtěl ukončit, tak buď měl pískat, když ten míč napoprvý "vyletěl" směrem z vápna a nebo počkat jak dopadne akce. Písknout v době, kdy centr v šestnáctce dopadá na hlavu hráče, který to stáčí do sítě jsem asi ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Písknul ještě před centrem, takže jsi to opravdu ještě neviděl.

Reagovat
meril

Přehrávám znova na Telly teďka, píšťalku dává k puse ve chvíli kdy Brahim kope. "První" písknutí je cca v půlce letu míče na Bellinghama. Před tím tam bylo minimálně několik sekund kdy to mohl ukončit a nešlo nic říct (míč mířil a chvíli byl mimo šestnáctku).

Reagovat
Well

Těžko říct, me to přišlo o něco dříve, on už ani nesledoval hru, prostě dement.

Reagovat
Kokesh

U vápna. Ušetřil sekundu, vyloučil kvůli svému špatnému rozhodnutí dva další hráče a udělal pozdvižení v celém Španělsku...výborný výkon.

Reagovat
santini

Mne sa tiež zdalo, že to bolo sekundu/dve pred centrom

Reagovat
Mass

Fandům Realu se ale posunul zvuk o 2 sec., takže nemá cenu nic vysvětlovat.

Reagovat
T:o:M

Přesně tak, prostě Manzano je kokot,ale tohle si v pohodě obháji, to co nastavil, se hrálo, pak jak dlouho to nechá je na něm, to že je necitliva pica víme asi i já jako fanoušek Barcy, tak i ty jako fanoušek Valencie.

Reagovat
Well

Reagovat
Nieuwendyk

Klasika ve FIFA 94

Reagovat
imp.
Reagovat
Seydou Doumbia

legenda apn

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
r3

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Acquanni

Jako, ještě jsem se na to podíval třikrát zpětně a největší vtip je v tom, že si dal do huby píšťalku, ještě počkal a až přesně v momentě kdy Brahim centroval to pískl, to je fakt vtip Kdyby to pískl hned jak si tu píšťalku strčil do huby, tak to ještě pochopím, ale on regulérně na chvilku zamrzl než Brahim dával centr Posralo mi to mimochodem tiket, ale tak já sázím pro srandu, asi po dvou letech jsem si nabil dvě kila a teď jsem prohrál padesát kaček, takže se samozřejmě neposeru. Ale i když normálně říkám závislým sázkařům, že si můžou za nervy z proher sami, tak tady s takovými, kteří měli vsazený tisíce fakt soucítím tvl

Reagovat
Mateo16

Koľko tých radiek sme dostali ??? Bellingham a Rudiger ??

Reagovat
Raul=Real

Rudiho som v žiadnom zábere nepostrehol...myslim ze len Jude

Reagovat
Laliga

Tiež som to nenašiel že by dostal kartu aj Rudiger

Reagovat
T:o:M

Jen Bellingham a Joselu dostal žlutou. Rudiger nedostal červenou to by bylo už mlč rasistické.

Reagovat
Allianz_Arena

Měl evidentně v plánu to po rohu ukončit. Pískl to trochu později, zaváhal, ale pískal před centrem. Vypadalo to, že jeden z hráčů Valencie ho dost důrazně upozornil na to, aby zapískal. Shodou okolností to celé vypadá mimořádně necitlivě, přitom první poločas ukončil snad ještě hůře, jenže to je zdejším fanatikům úplně ukradený.

Reagovat
r3

"trochu pozdeji"

Reagovat
Phillipinho

Presne tak. Ukonceny samozrejme zvlastne a je to pro fanousky Realu k nasrani. To dokazu pochopit. Ale to ze tady nikomu neprislo divne i to ukonceni v prvni puli, kdy byl Canos s micem ve vapne, tomu nerozumim To bylo teda jako normalni a tohle je disgrace? Zvlastni.

Reagovat
Phillipinho

A to, ze z toho padnul nakonec gol Realu se nesmi brat v potaz, pokud ta dve situace porovname. Manzano to ukoncil drive nez vubec doslo k zakonceni Bellinghama.

Reagovat
Kenneth

Snažíš se hezky, ale kdyby se to stalo těm tvým dvoum paklubum, tak klasicky otočíš a jdeš se tu posrat.

Reagovat
Phillipinho

Hezky zbytecne utocis takovymi vyrazy. Ja jako chapu, ze se fanousek Realu bude zlobit, ale delat z toho objektivne nejaky obrovsky zarez je proste mimo. Kdyby to ukoncil v momente kdy je hrac v jasny sanci a mic jde do site (ve Fife se mi to stalo uz), tak je to o necem jinem.

Reagovat
vilp

Reagovat
Kenneth

"ve Fife se mi to stalo už"

Reagovat
valloire

Reagovat
8lampard8

Reagovat
misinho7

Reagovat
Well

Tam se dřív dali zrušit i ofsajdy ne? Nemáš tam nastavené rozhodčí pro Španělskou ligu?

Reagovat
r3

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
teenz

Wow.

Reagovat
valloire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Dobře ty

Reagovat
Pavrik

Reagovat
MystycMac

úplne ina situácia hvizd zaznel v momente keď letela lopta od čumenyho na Carvajala a to mal real loptu pod kontrolou na svojej polke,potom to Carvajal zle spracoval a dostal sa k lopte hrač Valencie no to bolo po hvizde.

Reagovat
Well

Ty bys byl dobrej dezinformator, vrat si to a podívej se kdy píská. Nechal Vale odcentrovat, Tchoua hlavičkuje na Carvajala a v době, kdy míč letí mezi nimi tak píská. To že Carvajal je nemohlo a prsama by to pak hodil protihráči je věc druhá, kterou rozhodčí opravdu nemuze čekat, protože Real měl míč "pod kontrolou". Tady naopak píská, když má míč na noze brahim a chystá se centrovat.

Reagovat
Allianz_Arena

Situaci z prvního poločasu podrobně popíšeš, na tu z druhého ti stačí pár slov, ty dezinformátore. Celé je to o tom, že obě situace mají co se týká reakce rozhodčího racionální vysvětlení. Jen to chce chladnou hlavu, uvažovat trochu v souvislostech a mít alespoň základní povědomí o sportu.

Reagovat
Rizek

pěkně

Reagovat
Kenneth

Dobře, jak racionálně vysvětlíš že rozhodčí nastaví 7 minut, z těch se odehrálo tak 5 a foukne to při centru do vápna?

Reagovat
Well

Se mi to smazalo, tak ještě jednou. Reagoval jsem proč nikomu nepřišla první situace z prvního poločasu, proto jsem ji logicky asi rozebral. Situace z druhého poločasu se řeší v celém vlaknu, takže se mi nechce psát něco furt dokola. Pro tebe tedy ještě jednou. Kdyby piskl v době, kdy hráč Vale hlavickuje míč pryč (stejně jako situace z prvního poločasu) nemel bych s tím sebemenší problém. Tady úplně zbytečně necha hráče doběhnout míč a pískne v době, kdy Brahim obejde protihráče a chystá se centrovat. Když bych ti to zase prenesl na tu situaci z prvního poločasu, tak tady by piskl až v momentu, kdy Dani špatně dá míč, ten protihráč ho obejde a teď až pískne. V tomto momentu bych taky něco řekl o nejcitlivém ukončení.

Pro tebe jako člověka, který chape souvislosti a má základní povědomí o sportu musí být jasný rozdíl ukončit hru, když je míč volný a směřuje k hráči týmu, který brání a situaci, kdy hráč obejde protihráče a má míč v nebezpečném prostoru a chystá se k centru.

Nějaké nastavení řešit nebudu pro mě za mě, kdyby si to piskl 95. je to jeho věc, on určuje nastavení, nějaký čistý čas ve fotbale nemá smysl řešit. Problém je v těch okolnostech kdy to přerušil, buď necham akci dohrát nebo pisknu než začne (s výjimkou nějakého zdržování, kdy si to obehrávají dozadu a akci tahají hodinu).

Reagovat
Well

*necitlivém

Reagovat
los_blancos

"první poločas ukončil snad ještě hůře"

Pozri si to ešte raz a pozornejšie, lebo ako fanatik, resp. klamár tu vyznievaš skôr ty.

Reagovat
T:o:M

To se bude krásně spát, když je tu ten brekot černého baletu, ale špatně je, že my si to hned zítra zkurvime na Bilbau

Reagovat
CHONG

Hlavně se zase ve spánku nepochčij...

Reagovat
T:o:M

Možná i poseru, ale to bude všechno radostí.

Reagovat
CHONG

Ty to zvládneš i bez radosti.

Reagovat
T:o:M

Neboj uz zavinam byt velky kluk, ale dneska to bude radosti určitě.

Reagovat
Kenneth

Koho zajímá druhořadý tým z Katalánska?

Reagovat
MystycMac

A teraz si predstavte keby sa to stalo Barcelone čo nato Xavi

Reagovat
Ángel di María 22

Xavi by sel za jeho reakci podle me do vezeni, to by nekousl. Ale mistni cules mysli, ze vse ok

Reagovat
Kokesh

Skákal by výš jak Cristiano a opět rozjížděl ty svoje hovna o neregulérnosti soutěže. Každopádně to jeho a Laportovo brečení asi zabralo...

Reagovat
Cracker10

Boze vy jste tady vsichni hrozne ubreceny holcicky co ma proboha Laporta s Xavim spolecneho s tim, ze je rozhodci kokot myslim ze i rozhodci sam necekal ze bude gol, proste to posral, mel to nechat dohrat.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Manik...

Reagovat
Phillipinho

Hodnotnej komentar no.

Reagovat
celeb

Cholo a Bielsa by boli asi top

Reagovat
Neutron

whoaaaaahahahaha

Reagovat
misinho7

Snad sa Carlo nebude klasicky krotit ale povie si svoje. Dnes nech to da rovno na Xaviho

Reagovat
CHONG

Doufám, že ne, Carlo je gentleman, ne ufňukaný mindrák...

Reagovat
Laliga

Neblázni

Reagovat
Salfovic

Nevěřím, že by zabředl k místním plačkám. O jinejch nemluvě.

Reagovat
Edgar Davids

ty si tezky nezvladajko

Reagovat
Laliga

Carlo má úroveň, bol sklamaný ale neoznačil to za chybu. Riešil skôr presne to čo som čakal že bude. A to je karta pre Juda. Som zvedavý ako to dopadne, lebo ak za toto dal červenú, myslím že ich dávajú potom veľmi málo. Takýchto výrazov padá počas zápasu mnoho. To mala byť maximálne žltá, ak keď s prihliadnutím na okolnosti to mohol pokojne nechať bez zásahu.

Reagovat
Acquanni

Tvl mimochodem pro ty, kteří píšou o tom, jak Valencii udělal to samý v první půli. Konec první půle odpískal poté, co Tchouameni odehrál balón na Carvajala. V momentě, kdy letěl míč od Tchouameniho na Carvajala zazněl konec, to že Carvajal špatně zpracoval byla samozřejmě smůla pro Valencii, že už bylo po hvizdu. Ale to je dost jiná situace. Tady počkal, než se Brahim otočí k centru a až krásně přesně v momentě, kdy šel míč od jeho kopačky do vápna odpískal

Reagovat
mistr129

Stejně tak můžeš říct opačně, konec druhé půle odpískal v momentě, kdy Brahim centroval (takhle rychle zareagovat nedokáže ani na jednu stranu, takže reálně se rozhodl třeba půl sekundy předem, kdy ještě centr neletěl) a byla smůla pro Real, že z toho byl gól. Reálně ta hlavička proběhla tak dlouho po hvizdu, že fakt nikdo nemůže tvrdit, že by s jistotou ten gól padl i kdyby sudí nepískl.

Reagovat
T:o:M

Reagovat
Ángel di María 22

Ani jeden z hracu Valencie neprestal hrat. Bylo tam videt jak se napr. Foulkier rizciluje ze dostali gol, ten tu pistalku asi ani neslysel.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Acquanni

Takhle, ten gól by padl. Stačí se podívat na opakovačku a je jasný, že nikdo (aspoň z těch hráčů kteří v situaci hráli roli) nepřestal hrát. Vždyť se relativně běžně stane, že se "hvizd rozhodčího" ozve s ochozů a proto často hráči dohrávají i po odpískání. A tady je fakt nad slunce jasný, že to ti hráči odehráli. Nejlepší je jak se tam obránce Valencie vztekal, že dostali gól

Reagovat
Phillipinho

Mne prijde, ze Ozkacar tam reaguje na ten prvni hvizd a hrat prestava. Ale nevim, nejde to presne odhadnout…

Reagovat
Acquanni

https://ibb.co/3rR2N8W

Já teda nevím, mě prostě přijde, že jednoduše nechali Bellinghamovi díru jako svině, tam neměl kdo jak být v ten moment. A takhle, ten hvizd samozřejmě slyšet museli, ale mě teda přijde, že až v momentě, kdy Jude dal gól se hráči Valencie otáčeli na sudího ve stylu "snad to opravdu byl hvizd na konec zápasu". Fakt mi nepřišlo, že by přestali hrát, jednoduše tam neměl kdo s Judem jít do souboje, protože tam nechali díru.

Reagovat
Salfovic

Jako jedinej.

Reagovat
Acquanni

Viz reakce na Philipinha výš.

Reagovat
Laliga

To by si mohol hovoriť, ak by nešlo o Real, takto ti to aj tak nikto neuverí

Reagovat
Acquanni

Já vždycky zapomenu změnit oblíbený týmy, než se vyjádřím

Reagovat
2miguel1

Tak na ukrivdene situacie po dnešku 1736367:1 - La Liga tímy vs Real. Mal to nechať pustiť. Aletak dufam, že ich to nahlodá ešte viac nech stracaju bodiky.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Salfovic

Dobrý nezvládajka Rozhodčí ukončí zápas v čase 98:40, když nastavil 7 minut (vím o VARu) a je z toho skandál

Reagovat
CHONG

Nějak ti z toho vypadlo, že v nastavení dvě a půl minuty kontroloval var

Reagovat
Salfovic

Nevypadlo.

Reagovat
CHONG

Tak pak máš mezery ve sčítání...

Reagovat
Salfovic

Kdyby rozhodčí nastavovali přerušení v poměru 1 ku 1, tak by se muselo po každém poločase nastavovat 15 a více minut.

Reagovat
CHONG

Tak jo

Reagovat
Salfovic

A ne snad? Čistá hrací doba je obecně kolem hodiny.

Reagovat
Laliga

V LL tak 40 minút max

Reagovat
Salfovic

Spodní rekord je snad 38 minut Ale už si nepamatuju v jaké lize.

Reagovat
Laliga

No ani by som sa nečudoval keby to bola práve LaLiga . A znova sme u toho ako sa na niečo sťažujú, ale nespravia nič pre nápravu. Pomaly každý slabší súper, každý odkop natiahne pomaly na minútu, po každom zákroku beží s loptou v rukách preč, alebo ju zakopne atď. Kartu za zdržovanie dá max jednu, čiže akoby sa nič nestalo. Miesto aby riešili tieto veci tak vymysleli že budú nastavovať viac minút, a reálne sa to málokedy stane. Včera som napr čakal pokojne 10 minút plus. Dlhé ošetrovanie, všetky striedania plus VAR( obzvlášť po Viniho góle, kde neskutočne dlho trvalo než našli asi človeka s ceruzkou čo tam narysuje čiaru ), a ďalšie zdržovanie, polehavanie. A nastavil vlastne necelých 9. To podľa mňa nikdy nebude dobré, a hlavne skutočne objektívne riešenie.

Reagovat
netopier

To bude nejaká argentína alebo podobné cigánske sračky, kde sa stále hádajú s rozhodcami a oni sa im boja dávať karty

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Foppy

By mě zajímalo, jak by to teda dle tebe mělo vypadat. Třeba v případě 2 min nastavení, hned v čase 90:01 písknutá penalta, 2 minuty zkoumá VAR a pak pískne rozhodčí rovnou konec, nebo jak? Ale hlavně vůbec nejde o to, že to písknul v tom čase, ale že to odpískal tak strašně necitlivě. Měl to písknout ve chvíli, kdy letěl míč pryč z vápna nebo nejpozději při souboji Brahima s obráncem, ne až v okamžiku odkopu. Každý fanoušek týmu, kterému by se to stalo by pak byl logicky naštvaný, tím spíš, když z té situace padl gól.

Reagovat
Salfovic

Třeba tak, že pak místo dvou minut přidá jen minutu a půl, což se běžně děje a nikdo to neřeší.

Já taky psal, že to načasoval necitlivě.

Reagovat
Foppy

Však taky čas řeším jen okrajově - co ten zbytek? Vždyť píšu že vůbec nejde o to, že to písknul v tom čase, ale za jaké situace. Mně neříkej, že tebe by to u tvého týmu nenaštvalo

Reagovat
T:o:M

Měl dát rovnou prodloužení.

Reagovat
Kluivert9

A ještě jsou schopni tvrdit, že kvůli tomu nevyhráli

Reagovat
Phillipinho

Tak zrovna tady je dost dobre videt, ze Ozkacar uz po tom prvnim pisknuti prestava hrat…

Reagovat
Visca el barca

Zítra stahujeme na 6 To ještě dáme.

Reagovat
Kenneth

Nejste ani nejlepší v Katalánsku.

Reagovat
CHONG

Začíná nová éra Barcelony

Reagovat
misinho7

toto milujem

Reagovat
Cracker10

Tady jsou fakt vtipy na urovni matersky skolky

Reagovat
Seydou Doumbia

hádaní se a nadávani si, protože nějakým cizím lidem se něco nepovedlo v jejich zaměstnání (což je nejbanalnější charakteristika sportu) je ještě trapnější

Reagovat
norton

Reagovat
Ángel di María 22

Pristi rok prijde Haaland, protoze ho vyplati ze City a jede se

Reagovat
Visca el barca

Tak ty zrovna mlč. Tvé predikce ironie jsou vždy naprosto mimo

Reagovat
Ángel di María 22

Ty uz mas stazeny katata jak si ted par let proti nam ani neskrtnete Ale utesuj se Haalandem

Reagovat
Visca el barca

Opět predikuješ? Vždyť si nikdy nic netrefil

Reagovat
Kenneth

A ty ano?

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
teenz

Reagovat
Visca el barca

Nezačíná, jen předběhnem údajně ultra skvělý Madrid

Reagovat
CHONG

Nejdřív zkuste předběhnout Gironu...

Reagovat
Well

Přesně, nejsou už nejlepší ani v Katalánsku a budou si tu vyskakovat.

Reagovat
Jordi Alba

Konkurence schopnej region.

Reagovat
Well

Přesně.

Reagovat
r3

Reagovat
Manik...

Reagovat
T:o:M

Tolik bodů máte náskok, za vámi Girona, kde nikdo neví, jak začne ztrácet, pak nevyrovnana Barca, kde klidně vyhraje El clasico a pak rupne s Cadizem, tak nevím co jste takoví hystericti, víc než to pisknuti by mě srali červené, ale to je o rozumu hráčů ví co si můžou a nemůžou dovolit a jestli ne,tak jsou to ocasi.

Reagovat
Acquanni

Jak říct, že si v životě nedělal závodně sport ani v pralese bez toho, aniž bys řekl, žes nikdy nedělal závodně sport. Já se upřímně divím, že se ještě většina hráčů Realu celkem ovládla. Já hrál spoustu let, prales, kde se to bije v jednom kuse, dostal jsem v životě jednu žlutou za kecy, ale stát se mi v zápase tohle, tak jdu s červenou taky, to jsem si jistej, tohle byl extrém

Reagovat
T:o:M

Ale my v pralese to hrajeme někdy i po akci, já za dorostu byl dokonce po vystřídáni na lavičce a už jsem nemohl zasáhnout do hry, rozhodčí něco posral, tak jsem mu řekl,že je pica, poslal ho do pice a dostal jsem pak 5 zápasu stop ....ale to jsem byl mladý ocas a hrál nějakou smesnou soutěž. Oni jako profici se musí umět krotit i když je trochu chápu. Ale musí myslet na tým a co jim pomůže, když výsledek se nezmění a budou svému týmu chybět 2 a více zápasu, zvlášť u Bellinghama je to ztráta.

Reagovat
Well

To máš těžký, teď v klidu si to asi Jude řekne taky, ale v těch emocich tě asi nenapadne dělat si v hlavě nějaké +/- co z toho bude když vybuchne a zachováš se iracionálně.

Reagovat
T:o:M

To jo, plus on je prostě mladé tele. Já neviděl Luku nebo Tondu tam běhat jak ostatni, protože ti už ví, že je konec a nemá cenu to hrotit. Zkušenosti prostě.

Reagovat
Well

Oni 2 měli i ten fotbalový vývoj postupnější. Jude tady přestoupil a hned se stal největší (možná druhou, nevím jak to kdo bere) hvězdou týmu jako je Real. Ti 2 prostě zráli jak víno.

Reagovat
Kokesh

A Carvajal je co, nezkušený borec? Všichni protestovali. Toniho uklidňoval proti Seville Ramos, každá situace je jiná. Jako jestli si myslíš, že si v tak vyhroceným momentu mají dát všichni s rozhodčím presíčko, potřást rukou a poděkovat...

Reagovat
T:o:M

Je to Španěl, ti se budou hádat kvůli jakékoliv situaci, ať oprávněně nebo ne. A to mi nevymluvis, máme je nebo spíše měli jsme i my v týmu hodně a teď máme i na střídačce

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna labilním Carvajalem bych moc neargumentoval...

Reagovat
Kokesh

Labilní Carvajal, co na hřišti nechá vždy duši...radši takový emoční srdcaře, kterým není jedno jestli se vyhraje nebo prohraje.

Reagovat
Acquanni

Sám si tedy zažil, kdy tě přepadly emoce a neudržel ses. V blbým pralesu, kde jde o hovno s marmeládou A předpokládám, že šlo o mnohem běžnější situaci než taková šílenost, co se udála včera. Navíc to vypadá, že Bellingham vlastně řval jen "Its a fucking goal" či něco takového a nenadával rozhodčímu. Takže vidíš, ty jsi sudímu řekl že je piča a do další piči ho poslal, Bellingham jen zařval, že je to kurva do piči gól

Reagovat
Seydou Doumbia

Já vím že to je každému ukradené, ale Diakhaby tak alespon na rok mimo co?

Reagovat
Well

To bude na dlouho, záleží, jak to bude mit zlomené, strašně smolný zákrok, snad bude to nejdříve v pohodě.

Reagovat
Messiáš

Bohužel to tak nějak bude, vypadalo to dost odporně.

Reagovat
Israha

Diakhaby ve Španělsku na výkony z Lyonu nikdy moc nenavázal, ze strany fanoušků se tu převážně jen hejtil . I když pro současnou Valencii to ztráta nyní bude.

Reagovat
Seydou Doumbia

On ani v Lyonu nebyl zas tak dobrý, respektive aby své výkony podpořil tak by musel zůstat u nás déle a dokázat to. Jinak ten popis tak nějak souhlasí s tím co tu na něj čtu no. Dnes si měl radši sledovat OM, to byla asi větší zábava.

Reagovat
Israha

Hele, ten zápas jako takový špatný nebyl, nenudil jsem se . Ale resurgence pod Gassetem mi zatím, co se týče sledovacích časů, uniká .

Reagovat
Seydou Doumbia

Škoda, budete se ještě ucházet o pozice v pohárech tímhle tempem. A snad vyhrajete EL, Sparda ukončí Klopiskovi kariéru a ulehčí vám los.

Reagovat
Israha

Villarreal můžem dát, Liverpool a Leverkusen jsou jasná stopka, ostatní možní soupeři více či méně hratelní. Takže spíš ne, no .

Reagovat
Nieuwendyk

Zápas ani nezačal a už hrajeme s OM! Good riddance. Jsem pro. Oblíbený soupeř

Reagovat
Seydou Doumbia

Naštěstí už tam neni Gatusso tak šance pro OM je. Ideálně vy vyřadíte Klopiska a budete nesmrtelní a OM vyřadi vás.

Reagovat
misinho7

Komentárov tu ale viac ako za posledných 10 kol dokopy

Reagovat
Kluivert9

Slušně nezvládáte

Reagovat
Moshe Dajan

Budiž tahle diskuze navždy neporazitelným argumentem při hádkách, jestli jsou víc ubrečení culés nebo merengues

Reagovat
Laliga

Možno preto, že merengues nevenujú toľko komentárov príspevkom kde cules vyplakavaju preto je tu diskusia dlhšia. Takže d prehľadom cules

Reagovat
Rizek

Vás pláč, no.

Reagovat
patas92

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
2miguel1

Za tu Almeriu musite aj tak ešte bod vratiť

Reagovat
los_blancos

Len bod?

Reagovat
Gazdo

Tam cit pre futbal netrebalo hlavne bolo ze to je v sulade s pravidlami

Reagovat
misinho7

Inac Jude nepovedal nic tale tomu kktovi. Snad sa odvolaju a zvratia tu redku.

Reagovat
2miguel1

Jasne ze nezvratia. 2 zapasy stop

Reagovat
Well

Těžko říct, to máš zase takové jeden bude říkat to druhý tohle.

Reagovat
Kokesh

Však to musí Manzano napsat do záznamu.

Reagovat
Well

No právě a záleží, co tam on napíše. Co pak bude tvrdit Belli je věc druhá. A komise samozřejmě podrží rozhodčího.

Reagovat
Kokesh

OFFICIAL: In the 99th minute, the player Bellingham, Jude Victor William, was sent off for the following reason:

After the end of the game and still on the field of play, he ran towards me in an aggressive attitude and shouted, repeating on several occasions: "it's a f*cking goal.”

Reagovat
mistr129

Tak to je klasika snad napříč soutěžemi, že abys tomu hráči neudělal úplný průser, tak napíšeš tohle. Na pralese dostane hráč červenou za to, že sudího pošle do hajzlu i s celou rodinou a popřeje, aby chcípli, a v zápise pak máš "to si děláš srandu, už se na to pískání vyser".

Reagovat
Greny

Plukovník to měl dneska na Dukle i bez červené, trenéra Polacha nazval cigánem a hráče tmavé pleti ze Zbrojovky negrem

Reagovat
Seydou Doumbia

Však řekl jen pravdu, na tom není nic špatného. Ještě jsem neviděl hráče, co by se urazil za to že mu někdo řekl že je běloch.

Reagovat
Nuno čomes

Nene video?

Reagovat
Ed_Hazard

Toto je reakcia, ktora si pyta cervenu? Pytam sa uplne vazne Nepoviem ak by ho poslal doslova do p****, ale na "it's a f*cking goal” reaguje rozhodca cervenou (hlavne ked to bol fakt gol )?

Reagovat
Laliga

Toto je ešte viac necitlivé rozhodnutie než to ukončenie zápasu. Veď toto nech mi nikto nepovie že nepadne v každom zápase takáto hláška. Respektive podobná samozrejme X krát som videl napr Juda cez zápas povedať what the f... . Aby mu po takomto závere dal za toto červenú, to znova potvrdzuje že to je arogantný blb. Žltá karta by úplne stačila, ak už si potreboval dokázať že je pánom na ihrisku.

Reagovat
O.Giroud

Van Dijk tiež dostal stopku za Fucking joke, ono kto vie ako to je reálne. Či ide o spôsob ako to povedal, alebo tam bolo ešte niečo alebo len tým, že to povedal 10x

Reagovat
T:o:M

Někde dokonce u Fabrizia byly tak dvě věty ještě navíc, ale to je samozřejmě jedno.

Reagovat
Well

Tak to napsal naštěstí v pohodě.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Cracker10

Je to zasranej gól, podívej! Míč je ve vzduchu. Co je to kurva,“ řekl Bellingham rozhodčímu — červená karta.

Reagovat
Laliga

Ja v takomto momente by som mal asi desať minútový monológ zahrňujúci len náhodne usporiadané sprosté slová na adresu rozhodcu. Cením že Jude nie je taký somár ako ja Musím povedať že ak to je pravda, tak ma Manzano nasral týmto ešte viac, ako tým ukončením zápasu. Mohol by mať pochopenie po tom čo sa odohralo. Mohol mu dať povedzme žltú, ale to je presne dnešné Španielsko. Výkony rozhodcov na zaplakanie, ale ego obrovské. Nedajbože im niečo povedať.

Reagovat
Cracker10

Od Romana

Reagovat
Nuno čomes

Ten byl u zápisu?

Reagovat
LAM

Jinak co říkáte ta tu variantu, že by se po ukončení spolupráce s Nike nešlo k Pumě, ale udělala by se vlastní značka?

Samozřejmě chápu, že by to mohl bejt velké riziko, ale pokuď by to nijak moc nakonec neomezilo prodeje, tak ten zisk by byl enormní..... Asi by pak šlo tímhle směrem více týmů....

Reagovat
2miguel1

Hej začinaju sa objavovať rumors, že si spravime vlastny brand. To je taky projekt na naplanovanie tak na 3 roky ale, to neverim, že by stihli skor. Vynechat ale Nike, ktore na nas zaraba zas ale prečo nie.

Reagovat
los_blancos

Bez ďalšej fiktívnej páky sa toho asi nedočkáš.

Reagovat
Kokesh

Enormní zisk...nemáš nějaký čísla?

Reagovat
Salfovic

Mně to přijde jako nesmysl, obří distribuční a logistické sítě Nike fotbalovej klub nemůže nahradit.

Reagovat
2miguel1

Nemame žiadnu analyzu, avšak predaj sa už uskutočnuje vo velkej miere v online priestore. Podla mna je otazka času, kedy sa rozhodne prvy klub to spravit a budu nasledovat dalsie.

Reagovat
Salfovic

No to sice je, ale nějak to zboží musíš k zákazníkovi dostat. A čím menší objem prodaného zboží, tím větší přepravní náklady a dražší konečná cena.

Reagovat
Gazdo

Ale ved Nike tie nema svoje dopravne spolocnosti ale vyuziva externe firmy. To by sa dialo aj tu to by som sa o logistiku naozaj nebal. Tam skor o to knowhow vyroby dresov, samozrejme dresy a materialy sa musia aj nejako vyvijat aby hraci mohli hrat stale v lepsom (predsa len dresy pred 30 rokmi boli v porovnani s dnesnymi uplny shit) a tu investiciu do takej vyroby to musi byt tiez nemaly peniaz… tam bude podla mna najvacsi problem

Reagovat
Rizek

Mně se to líbí.

Reagovat
Ed_Hazard

Koho zaujima, ci skrachujete s logom Nike alebo Puma na trenkach?

Reagovat
Kenneth

Tonoucí se stébla chytá no.

Reagovat
T:o:M

Kdyby to nevymyšlel Laporta, který mi začíná být čím dál více sympatický jako politici z Buresovi sekty, tak bych i věřil tomu, ze je to skvělý nápad a skvělá věc pro nas. Takhle mám trochu strach co by z toho bylo. Aby to nebyly další obrovské dluhy.

Reagovat
patas92

Kdyby to bylo tak výhodné, tak už to tak někdo dělá. Všechno by se stejně muselo outsourcovat a vyjde tě to plus mínus nastejno

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

U nas sa spekuluje ze by nam to robil Hummel a to uz fakt radsej nike. Tam by bol rozdiel jediny ze by sme uz nemali na hrudi logo niekoho ale iba vlastne akurat kvalita Hummelu oproti Nike.. no

Reagovat
Gazdo

S vlastnym brandom by to mohlo byt velmi zaujimave, problem je v tom ze sa spekuluje ze by nam na to vyrabala fabrika Hummelu a to teda radsej kvalitu Nike. Ak by sme ale zainvestovali tak aby sme mali naozaj vlastnu produkciu tak za mna preco nie

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem si říkal, proč 260 příspěvků

Reagovat
Salfovic
Reagovat
Greny

A není v pravidlech nějaká klička kterou si to obhájí ??

Reagovat
Salfovic

Není co obhajovat.

Reagovat
Mass

Nevim co by si měl obhajovat, v momentě kdy míč opustil pokutový území si vzal do pusy píšťalku a kouknul na hodinky a písknul zrovna v momentě, kdy Brahim centroval. Já slyšim písknutí v tomhle momentě https://ibb.co/RHkSyj7

A je to 3 sec před "gólem".

Reagovat
Kokesh

Co to zase meleš za hovna? I z řeči těla kdy gestikuluje konec se to stalo naprosto v moment toho centru, na to člověk ani nepotřebuje zvuk...v naprosto klíčovém momentu zápasu ušetřil sekundu!!

Normální člověk by se aspoň ihned omluvil a uznával svou chybu, tenhle arogantní mamrd ale nepřipouští žádné diskuze, nedá se s ním komunikovat ani zeptat a ještě rozdá červenou...

Přes dvě minuty se nehrálo kvůli jeho chybě a odpískáné penaltě kterou opravil VAR, něco nastavil logicky nad rámec, Real dal z poslední akce zápasu gól, nikdo by nedostal červenou a Valencie by se mohla zlobit sama na sebe, že nepokryla ten centr Brahima...místo toho se řeší tahle bramboračka.

Reagovat
Kenneth

Ne asi, ale když mrkneš do jeho oblibených týmů, tak víš proč se snaží Manzana tak křečovitě obhájit.

Reagovat
Kokesh

Jenže to nejsou žádné argumenty, oni chtějí být jen v opozici, protože jde přece o Real. Stát se to v opačném gardě Vale, samozřejmě by její hráči pokorně přijali konec, fanoušci a Baraja smírně přijali remízu a svět by šel dál... reálně by se ale na hřišti strhla ještě větší mela, Duro udělal čtyři kotouly, mluvilo by se zase o protekci Realu a fanboys Barcy by měli na EF více příspěvků, než my...

Reagovat
Kenneth

Já vím a dokážu si uplně představit, co by po hvizdu ve stejné situaci na hřišti vyváděl ten jejich guru Xavi.

Reagovat
Mass

Klidni ty hysterický výrazy. Gól padl tři vteřiny po odpískání konce.

Reagovat
Well

Nemusí nic obhajovat, tohle je jen o citu rozhodčího.

Reagovat
Jordi Alba

Zápas jsem neviděl, výsledek mě nezajímá, ale čistě pro rozvinutí diskuse by očividně bylo dobré, kdyby se rozhodčí pokoušeli řezat Real častěji.

Reagovat
Salfovic

Nebo jedno kolo řezat Real a Barcu tlačit, v dalším to prohodit atd. ... Girona titul a všichni budou spokojení.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
los_blancos

Titul pre City Group klub a všichni budou spokojeni...

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
T:o:M

Reagovat
T:o:M

Třeba tady i dneska bude dalších 200 příspěvků, rozhodčí ve Španělsku jsou kreteni a klidně něco vymyslí i v našem zápase s Bilbaem.

Reagovat
Phillipinho

Fantasticky byly ty gesta Carvajala. Ten se snazil vehementne naznacit, ze uz ma dost tech spanelskych rozhodcich, ktere Realu neustale ublizuji…

Reagovat
r3

Take gesta si nevidel ani vo Fife, ze?

Reagovat
Phillipinho

Take gesta som tam nevidel. Ako rikas.

Reagovat
Foppy

Jsem myslel, že jsi expert na první poločas toho zápasu? Hráč Vale na konci prvního poločasu: https://ibb.co/g7sZVCS

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

Jenom chci zvednout návštěvnost eurofotbalu.

Reagovat
valloire

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gazdo

Reagovat
los_blancos

Alebo "pomáhať" jak s Almeríou, nevidím rozdiel. Antimadridisti sú najpočetnejšia fan skupina hneď po madridistoch.

Reagovat
patas92

Rozhodčí výjimečně netlačí Real svět se může zbláznit

Reagovat
Laliga

Chápem že je to zvláštne, keď vy ste na plač zvyknutí po každej strate bodov

Reagovat
Seydou Doumbia

fans barcy a realu si tu fakt nemají co vyčítat, oboje stejní uplakánci, jen si to prohazujete samozřejmě ostatní týmy to je to samý, akorát v jiných ligách

Reagovat
Well

Jinak je to přesně jak píše netopier dole.

Reagovat
Seydou Doumbia

jo tak menší týmy nikoho nezajímají to je to samozřejmě že se tu nedalo čekat že by někdo napsal - rozhodčí ukončil zápas a je to jeho rozhodnutí a já s ním souhlasím, víc nemá cenu diskutovat, výsledek to nezmění...a pod tímto příspěvkem 150 prstíku nahoře bez pláče okolo

Reagovat
Well

Tak já to právě vidím i u těch menších týmů, když si to pustím. Skoro každý zápas tam máš něco. Nejhorší je, že se pak chovají arogantně a nemají z toho žádný postih. To, že Real a Barca si nemají moc co vycitat říkám pořád, že hlavně to odnaseji menší týmy.

Reagovat
los_blancos

Naozaj si stále myslíš, že si nemáme čo vyčítať? To, že sa RM podarilo LM ovládnuť 3x v rade (a 4 z posledných 5), zatiaľ čo v lige ani raz obhájiť ligu za celej vlády Florentina, ti nepríde ani trochu podozrivé? Súhlas, že sa Realu pomáha(lo), lenže narozdiel od Barsy nie tak často a vlastne mu bolo znemožňované dominovať v Španielsku, resp. čo i len obhájiť titul. Dávať nás na jednu úroveň s tými korupčníkmi je od teba dosť urážlivé. Btw. hodne sa pomáha tiež historicky úspešným klubom jak práve Valencia, Atletom, či vplyvným klubom zo Seville či Villarrealu...

Reagovat
alcantara

Alebo to bolo, spôsobené, čo ja viem...Messiho érou? Tieto Tvoje sračky, to je ultimátny plač.

Reagovat
los_blancos

Sám veľmi dobre vieš, že éra Cristiana s Messim bola často len o pár bodoch a práve vtedy bol rozhodujúci vplyv CTA. Nie náhodou ste platili najviac v období 2016-2018 (teda najväčšej dominancii RM v LM), kedy bola tá pomoc už absolútne do očí bijúca. A už vôbec nedáva zmysel rozhodcovská bilancia penált, ČK či ŽK (súčet pro a proti), kde bol RM totálne v záporných číslach ďaleko za FCB, ale aj priemerných tímov, ktoré nevyhrali takmer žiadnu trofej. Toto Messim (a štýlom hry FCB) fakt neospravedlníš, keďže RM býval často najútočnejší v lige (počet striel/gólov) a hneď po Barse mal aj najvyššie držanie lopty. Pre niekoho fakty, pre iných jednoducho len "ultimátny plač", lebo nemajú ani šajnu o tom všetkom alebo si to nechcú pripustiť.

Reagovat
valloire

se tomu trochu pomohlo

Reagovat
Laliga

Tak Barca hlavne hrá štýlom ktorý je vhodnejší na ligu. Respektíve hrala. Jednoducho zakaždým dokázali, samozrejme aj vďaka Leovi, otvoriť tie defenzívne múry, a tak oveľa menej strácať. To že sme neobhájili ligu, nemá nič spoločného s nejakou korupciou či LM. Jednoducho sme vždy mali tendenciu sa trápiť proti mužstvám ktoré hrali v.hlbokom bloku, a keďže to bola polovica ligy, tak Barca bola v tom období pre mňa v lige jasný favorit, odhliadnuc od formy v LM, kde sa hrá otvorenejší futbal. To čo píšeš je za mňa nezmysel. Bez urážky

Reagovat
los_blancos

A nemohli sme sa trápiť aj preto, že sudí často ani nepískali rôzne taktické fauly a neohodnocovali ich častejšie ŽK (v porovnaní s FCB), keď je úplne logické, že defenzívny tím s početnými hráčmi s alebo bez ŽK bráni úplne odlišne? Viac som to popísal vyššie k reakcii na alcantaru.

Reagovat
patas92

Však jo. Velkým týmům se připískává všude a odjakživa, ať už vědomě nebo ne. Tady je vtipné to, že vy na zářezy proti vám nejste moc zvyklí a jde to vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Well

V tom Španělsku je to ale ještě větší extrem než jinde.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Jordi Alba

I když zrovna Valencia je magnet na kripl rozhodnutí na kteroukoliv stranu co zápas ať už proti Barceloně nebo Gironě. U Realu očividně taky.

Reagovat
los_blancos

Nemajú si čo vyčítať, keď ten druhý z nich ťažil z toho, že platil 3 desaťročia vicešéfa CTA? Iste, pomáha sa aj RM, ale realisti sú aspoň v morálnom práve...

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

At Real Madrid offices, they consider that last minute will go into the history of football. The club will keep fighting till radical changes are done in Spanish refereeing. @marca

Reagovat
Kenneth

Snad se to trošku rozhýbe. Divím se že někdo Manzanovi po hvizdu po tý jeho arogantní držce nedal.

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
misinho7

Reagovat
T:o:M

Ale jedna věc je je na tom super,snad má Florentino tak dlouhé prsty a začne se s těma rozhodčíma něco dít v lize. Ať nemůžou pořád být takoví namyšlení čuraci.

Reagovat
los_blancos

Dlhé prsty majú len tí od vás, keď prakticky každý jeden prezident od konca 70’ rokov bol alebo je odsúdený či obvinený. Od Núñeza, Gasparta, Laportu až po Rosella s Bartomeum. Florentinovi sa samozrejme nič nedokázalo, a to aj keď si naňho istý Roures najal policajného komisára (Villarejo), aby mu prišiel na niečo nezákonné, ten mu povedal, že "ľahšie by ho bolo zabiť."

Ale inak súhlasím, že Florentino by mohol s celým rozhodcovským systémom až po RFEF spolu s CTA poriadne pozametať, samozrejme ako vždy čisto a legálne.

Reagovat
Nikikrew

No konecne ma La liga viac komentov pod review ako PL, to Vam trvalo....

Reagovat
Mass

V PL je taky tolik pláče od fandů jednoho klubu?

Reagovat
Laliga

Polovica je tu od Vás, neuberaj si zásluhy

Reagovat
Mass

Většinou je tu pláč od culés, ale včera je teda merengues dorovnali a možná ještě přidali tak na dva tejdny dopředu. Možná neumíš rozkliknout oblíbené kluby, ale nejsem fandou ani jednoho z nich.

Reagovat
Laliga

Ja som ale nemyslel od Vás ako od nejakého klubu, ale od tých čo sa vyslovujú proti tomu. nediskutujú tu medzi sebou merengues, stále je to debata dvoch táborov.

Reagovat
Foppy

No nevím, no - Phillipinho (oblíbené kluby Barcelona, Atleti) 28 komentářů, T:o:M (Barcelona) 32 komentářů a můžeme pokračovat

Reagovat
Salfovic

Má pravdu, a to říkám jako někdo, kdo letos uvidí titul radši v Madridu než v Barceloně.

Reagovat
Well

To jo, ale v Atletiku nejraději.

Reagovat
Nikikrew

su tam pekne suboje medzi Pool vs United, fans Chelsea uz davno abdikovali a momentalne fans Arsenalu mavaju spor s Pools. City a Spurs nic, Owny nastastie zaliezol. Vsetko po starom

Reagovat
Mass

Reagovat
Nieuwendyk

Nejvíc v PL sekci bulí Pools, a to i ve vyhraném zápase

Před zápasem, v průběhu, prostě pořád. Taková anglická Slavia

Reagovat
netopier

Mne sa páči, ako sú fans Realu alebo Barcelony po takýchto momentoch psychicky na dne. A pritom menším klubom sa takéto niečo stáva pravidelne.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Phillipinho

To je docela vtipny no. Nektery kluby rezou porad dokola, ale tohle je najednou obrovskej skandal, kterej se musi resit. Zvlastni.

Reagovat
Jordi Alba

Loni se stalo tuším Valladolidu při boji o záchranu? Nepamatuju si už přesně komu, ale byla tak desetina reakcí a většina tvrdila, že po zapískání je konec.

Reagovat
Phillipinho

Jojo. Valladolid je ucelove poskozovanej no

Reagovat
Jordi Alba

Účelově jsem nemyslel, ale někoho takhle takhle byl slušně zaříznutej loni, tým a zápas z hlavy nedám.

Reagovat
alcantara

Jo, strela pred koncom polcasu, sudi necakal gol a piskol. Tusim Valladolid. Bolo tu tak 5 a pol reakcie.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Phillipinho

Ale na twitteru ti budou psat, ze to jeste nevideli. Pritom normalni fanousci La Ligy jsou na tohle zvykli a nemuze je prekvapit nic

Reagovat
alcantara

Akoze rano vidim na EF 400 komentov v suhrne, vravim si, pohar asi uz pretiekol a Vinicius bol zavrazdeny na ihrisku, lebo to uz nejaky prepnuty fanda neuniesol. Toto, co sa udialo, je fakt nestastna a necitiliva vec, ale...Girona bude rada, ze bude rada, my mame najviac funny defenzivu za desatrocie a Madrid sa ide z toho posrat. Ved to predsa nie je suboj o kazdy bod ako v ere Cristinano/Messi, ten titul uz nemozu nedat. Je to proste dalsia z dementnych chyb rozhodcov na pokracovanie, ake sa udeju raz za cas kazdemu, tato konkretna naposledy vlani vypadavajucemu timu.

Reagovat
Kenneth

Co je to za debilni komentář? Rozhodčí nám prostě sebral svým kretenismem dva body a do toho by to byl před LM skvělý obrat pro psychiku. Teď máme vyloučeného nejlepšího hráče týmu a Girona se může pomaličku zase dotáhnout. Takže logicky se tu lidi ozvou.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
dextroza_m

Sebral

Reagovat
Mass

Přímo vás okradl tři vteřiny před "gólem"!

Reagovat
Laliga

Girona bude reálne skôr bojovať o 3/4 miesto by som povedal, nie o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

No aby vůbec, celkem se obávám toho, že se v závěru úplně složí

Reagovat
Laliga

No je pravda že také Bilbao veľa nestráca To mi nejak nedošlo, takže určite budú radi za LM ak sa to podarí.

Reagovat
Kenneth

Překvapivě to lidi neviděli no. Každý tu sleduje dění okolo Vallaloidu.

Reagovat
Phillipinho

Bohuzel.

Reagovat
Laliga

To má dva dôvody. Skrátka videlo oveľa menej ľudí ako toto. Ja som to napríklad nepostrehol. A hlavne keby sa sťažoval niekto za Valladolid, nikto to nebude spochybňovať, každý uzná že to bolo necitlivé. Nebolo by to okolo toho toľko diskusie ako teraz.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

true

Reagovat
Mass

Reagovat
los_blancos

Mne je to skôr na smiech, podobne jak samotnému klubu, pre ktorý je liga totálne druhoradá a podradná, vďaka svojej priemernosti, neférovosti a skorumpovanosti.

Reagovat
Cracker10
Reagovat
sensei25

Skor ako brahim kopol do lopty zaznel prvy hvizd,tak co sa tu real zavzdusnuje.Naserie to,ale rozhodca to proste zapiskal.Neviem naco konkretne sa ide real stazovat

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
sensei25

Co sa smejes ty retard?Si to pusti znova a bez emocii pocuvaj prvy fuknutie do pistalky

Reagovat
Tony Stark

Retardovaný si tu jedine ty, aj keď stačí sa pozrieť na tvoj obľúbený klub

Manzano si dá píšťalku do huby pozerá ako Brahim odcentruje a v tom momente až odpíska

Nehovoriac o tom, že sa malo hrať aspoň do 100. minúty, keďže z pôvodne nadstaveného času 7 minút sa 3 minuty nehrali kvôli VAR.

Ale nečakám, že retardované semeno ako ty to pochopí

Reagovat
sensei25

Nebud zaujaty debil prosim ta.Piskol prvy krat skor ako brahim kopol do lopty.Mne by sa to tiez nepacilo keby sa to stane nam,ale rozhodca nepochybil vobec.Proste ukoncil hru.Tak neplac.Naskok mate stale luxusny a vzhladom na nasu pribrzdenu hru a trenera podla mna nedosiahnutelny.

Reagovat
dextroza_m

Neplač

Reagovat
misomy6

Reagovat
Cracker10

Prvni hvizd je az kdyz nacentruje, poprve si strci pistalkundo huby ale nezapiska, pust si video.

Reagovat
Cracker10

Pistalku do huby

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Foppy

Reagovat
Foppy

pistalkundo je skvělá nadávka

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
misinho7

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Tony Stark

Zaujímalo by ma, za čo dostal Jude redku od toho kkta v červenom. Čakal som, že ho urazil, ale nič zlé nepovedal, len pravdu. Ale chápem, že tej jebline s píšťalkou sa pravda zle počúva.

Reagovat
O.Giroud

Včera bolo El Clasico?

Reagovat
alcantara

Ale Barça je tá uplakaná

Reagovat
misomy6

Reagovat
Kokesh

No, to je úplně jiný lvl. Za její neúspěchy a problémy totiž prý může Madrid, soudy, zkorumpovaná liga, Florentino, Franco, údržbář na RM, pekař v Madridě, zebra v Zoo v Madridě,... všichni jsou proti ní.

Včera to jen posral Manzano.

Reagovat
alcantara

Za neuspechy si mozeme urcite samy v prvom rade, to prizna kazdy pricetny clovek Ale toto tu dnes a vcera je solidne slzave udolie hlavne v kontexte toho, ze je nam to vycitane kazdy druhy tyzden.

Reagovat
Laliga

Hej je tu veľa komentárov, ale treba si zas povedať že kvôli dvom táborom. To je takisto relevantné. Keď tu vyplakava druhý tábor, väčšinou je tu pár vysmievajúcih sa komentárov, ale nie dokola mraky komentov ktoré sa snažia ťa presvedčiť že sa to nestalo. A ďalší že napríklad ja som tu napísal tých komentov, snáď "100" , ale nikde netvrdím že to bol nejaký zárez. Čo mi tiež príde podstatné. Pretože tu neplačem že nás "okradli o body". Jednoducho ma serie aký páni, pritom akou kvalitou disponujú sú rozhodcovia na čele s Manzanom, ktorého som osobne nevidel odpískať dobrý zápas. Samozrejme kopec komentátorov bolo už len o hlúpej odpovedi na nejakého provokanta, keďže som bol fakt nasratý kvôli Judeovi, to sa priznám.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Jak říká malý:"Aue, aue, aue.."

Reagovat
valloire

no je

Reagovat
HalaMadrid_Flx

je, no

Reagovat
mayday

Mít na tohle vsazeno jako poslední zápas na lupeny se slušnou výhrou...

Reagovat
Seydou Doumbia

kamoš dal 2k na otočku v kurzu 5,60, druhý kámoš měl za 1€ plachtu vyhru 350€ poslední duel ....

Reagovat
Ludewigo87

Autor článku=zarytý Real Madrid

Tieto slová stačili -outsider a notná dávka štestí pro domáci

Reagovat
Phillipinho

https://x.com/hoyendeportes4/status/1761788131009774049?s=46&t=_1MRB--GCkPxP6QuXoEPXg

Nad timto se tu minuly tyden nikdo ani nepozastavil. Pritom za me velky problem. Stejny rozhodci, stejna gesta. Rozhodnuti odlisne.

Reagovat
Acquanni

Minulý týden? Benzema je zpátky v Realu?

Reagovat
Phillipinho

Ted nevim, jestli delas blbyho schvalne nebo se snazis vtipkovat

Reagovat
Phillipinho

Ale co je jisty tak je to, ze Nico byl vyloucen minuly tyden.

Reagovat
Acquanni

A víme, že běžně se co sezónu mění metr u některých věcí? Srovnávat věci, u kterých je důležitý metr daného zápasu a vybrat si navíc dva zápasy, každý z jine sezóny, mi přijde nešťastný

Reagovat
los_blancos

Hlavne to nemal ako vidieť, keď Viní začal tlieskať, tak sudí bol už otočený chrbtom.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Hráče na trávníku chápu, rozhodčí to ukončil mimořádně necitlivě. Avšak nechápu fandy realu zde. Girona už odpadá, Barca letos nemá stabilitu. Titul stejně bude. A vzhledem k průběhu utkání ne remíza zasloužená, místo keců raději ohodnotit zápas, kdy oba týmy celý match naplno a to se muselo líbit.

Reagovat
Mass

Celej rok je jim tlačená kárka a když jednou ne, tak došlo k hysterické reakci. Prostě měli chuť si taky jednou pořádně zabrečet, aby v tom Xavi nebyl sám..

Já bych taky mohl křičet o tom, že první poločas byl předčasně ukončenej, když Vale byla ve vápně soupeře, nebo při druhym gólu Realu se hráč v ofsajdu zapojil hry, ale neudělám to.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Proč taky Vale odehrála skvělý zápas, celý match šlapali naplno a to se prostě líbí veliká škoda zranění Diakhabyho strašná smůla

Moc se mi líbí hra pod Barajou a kéž by Lim měl nějaký škraloup na který by se přišlo a musel tým prodat.

Reagovat
Mass

Reagovat
Laliga

ja som napríklad napísal dosť komentárov.pod touto témou, a áno som nasratý na kvalitu rozhodcov. Ale nie je to o tom že by nás "zarezal" mali sme celý zápas nato aby sme vyhrali. Odpískal koniec a hotovo. Mna to neštve z pohľadu toho že to bol gól na 3:2, keby to bolo aj 5:2. Ide skôr o to že tento kretén(ten najlepší v LL údajne), ukazuje ako nízko je latka kvality v lige. A takisto môžem povedať že ma to dosť mrzelo kvôli Judeovi. V prvej sezóne ako záložník, reálne bojuje o pichichi, a ten somár ho ešte vylúči za podľa mňa nie zas tak hrozné vyjadrenie, aby to nemohol riešiť keď už tak žltou. Je to proste neprijateľné aby sledoval akciu s píšťalkou v ruke, a v momente centru do šestnástky odpískal koniec. To v podstate uznal aj Duro, už na ihrisku bolo vidno ako sa na tom zasmial . To že ťa niečo naštve nemusí byť nutne o nejakom záreze, aspoň teda u mňa. Mňa už naštval aj tým že nastavil len 7 minút. V tom zápase toho bolo dosť aby sa bralo aj 10. Neskutočne pomalý VAR pri Viniho góle bol takisto moment kde som mal chuť vypnúť to a ísť spať . Nemôžem si pomôcť, príde mi to choré, ako nevedia s tou technológiou pracovať. Pri tom v telke bol ten záber za pár sekúnd, a nebolo čo riešiť. Už len kvôli ich neschopnosti by sa mal hrať každý polčas o 5 minút dlhšie

Reagovat
Kokesh

https://twitter.com/MadridSports_/status/1764059464183812175?t=OJB5k-WtQnwMX_bJj2L2Lg&s=19

Nejlepší záběr i s detailem na Manzana. tohle je účelový, to ani není možný...

Reagovat
T:o:M

Vy to ještě budete řešit i když vaší hráči pojedou madridem s titulem, fakt komedie už..

Reagovat
Salfovic

To budou vytahovat ještě za deset let, jako důkaz toho, jak je řežou rozhodčí.

Reagovat
Tony Stark

Kokesh, pravda

Sensei25, dúfam že si to pozrieš

Reagovat
T:o:M

Jako každý fanoušek Španělského týmu ví, že manzano je kunda, teď vyšla řada na vás, za týden to můžeme být my.

Reagovat
Phillipinho

Ucelovy Real je letos v lize strasne moc rezany vyroky rozhodciho no. Strasny…

Reagovat
Kokesh

Bavíme se o tomhle momentu nebo chceš vytáhnout zase něco historického?

Reagovat
Phillipinho

Chtel bych no, protoze Real neni nijak poskozovany. Vcera samozrejme urcite kontroverzni moment. Zcela urcite to nebyla normalni situace. Ale jednim dechem je treba dodat, ze kontroverzni situace vznikaji velmi pravidelne i u ostatnich tymu v lize. Nevim, jak to ale sledujes deni okolo spanelskyho fotbalu. U ostatnich tymu v lize to jenom neni z nejakeho duvodu zdaleka tak medialne propirane. Coz je za me teda nespravedlive.

Reagovat
Phillipinho

Gol Valladolidu minuly rok proti Seville byla take ucelove situace proti nim? Ne, pouze klasicke kontroverzni rozhodnuti rozhodciho.

Reagovat
los_blancos

Prečo by to nemohlo byť účelové, keď im mohlo viac vyhovovať, nech skončí v Segunde radšej Valladolid než napríklad taká Valencia, ktorá minulú sezónu bojovala o záchranu?

Reagovat
Kokesh

A Real teda nemůže být poškozen, nebo co se mi tu snažíš napsat? Abych sledoval každý zápas ligy a vyjadřoval se ke všem momentům asi není úplně možné. To, že se to děje v každém zápase a všem snad nikdo nepopírá...

Reagovat
Phillipinho

No muze samozrejme. Ale zadne ucelove ovlivneni zapasu.

Reagovat
los_blancos

"Real neni nijak poskozovany"

Ty musíš byť troll alebo totálny (e)mentál...

Reagovat
Phillipinho

To ses ty, jestlu nevidis realitu. Pust si zapas s Almerii a pak se sem vrat. Dekuju.

Reagovat
CHONG

Jenom takové zamyšlení, všechny ty tři situace proti Almérii by se odehrály v opačném gardu, ale shodně by byly všechny tři posouzeny ve prospěch Realu (tedy hráč Realu by zahrál ve vápně rukou a penalta by se neodpískala, hráč Realu by hráči Almérie sáhl do obličeje, Real by z toho dal gól a ten by byl uznaný, hráč Almerie by dal gól paží a ten by uznán nebyl)....

Celkem by mě zajímalo, kolik z těch křiklounů by najednou při posouzení těch situací úplně otočilo, aby to zase mohli naroubovat na zvýhodňování Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Což by se dalo aplikovat i na zápas s Valencií, že, jenom v opačném gardu.

Reagovat
patas92

Já tam teda vidím, že to chtěl písknout hned, ale rozmyslel si to když viděl, že je Brahim furt u míče. Že to pak stejně odpískal je samozřejmě dost nešetrné, ale o účelovosti ve vašem případě fakt nemůže být řeč

Reagovat
Kluivert9

Půlka hráčů Valencie už je sice na cestě do šatny, ale neuznanej gól z ofsajdu po odpískání je hrozná křivda, no

Reagovat
Tony Stark

Preto bránili center

Ale si culé, rozumná vec sa od vás nedá čakať.

Reagovat
Kluivert9

Kolik jich ten centr bránilo? 2?

Tak ještě že vy jste nám tu rozumnost tady ukázali v 500 příspěvcích

Reagovat
Kokesh

Ty seš strašně hloupý uživatel. Kde máš zase offside knedlo?

Reagovat
Mass

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
Moshe Dajan

Prostě nedodržel pravidlo, že se hraje, dokud Real nedá gól. Řekni to naplno, když už tady spamuješ s dlouhými odkazy.

Reagovat
Jordi Alba

Je to kampaň.

Reagovat
Kluivert9

Účelovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Vítr vane vod moře.

Reagovat
dextroza_m

Njn, ale to je přece normál...

Reagovat
Patt

Gentleman Ancelotti si také stěžoval, když jednou rozhodčí zařízl Real. Na druhou stranu je to normální. Jen by chtělo přestat hejtit Xaviho, když si stěžuje při zaříznutí Barcy, což se stalo letos několikrát.

Reagovat
dextroza_m

Ne, ne, ne... C. Ancelotti si nestěžuje

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Laliga

Máš tam zlý slovosled, Ancelotti si také jednou stěžoval, když rozhodčí zařízl Real X-krát pred tým sa k tomu nevyjadroval. A aj vtedy nebolo nič extra na tom čo povedal.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Ángel di María 22

Tak nakonec dobry kolo, i po takovyhle remize na Mestalle jsme navysili naskok na celo, ted uz si to pred tou Gironou postrazime, zbytek uz se popere o LM

Reagovat
misinho7

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
LAM

Myslím, že druhý poločas nám ukázal co v dalších zápasech čekat od Barci. Samozřejmě bez zálohy je hra týmu úplně nulová a nemáme tam koho dát, takže KO.

V lize to je asi jedno, jelikož na titul nemáme ani náhodou, ale podle mě to bude znamenat konec v LM. Se stoperem a Fermínem nemáme ani na střed tabulky.......

Reagovat
Laliga

Co sa zase stalo De Jongovi s Pedrim ? Táto sezóna je fakt na uterák s tými zraneniami. Neskutočné že to nikoho netrápi a zápasov len pribúda.

Reagovat
Gazdo

Tak zase Barcelona 8 dni nehrala tam to nemozeme zvalovat na nejake pretazenie

Reagovat
Laliga

Nie som odborník, ale nemyslím že to preťaženie sa nutne prejaví len keď hráš krátko po sebe, skôr ide o to že celkovo nemajú potrebný čas na regeneráciu. Môže mať problém po predchádzajúcich zápasoch, ktorý sa len prejaví pri ďalšej záťaži napr. Každopádne si myslím že to musí byť niečím takým, pretože životospráva a všetka technológia okolo nich ide dopredu, no zranení stále pribúda by som povedal. A táto sezóna je ozaj extrém mi príde, aj keď nemám k dispozícii čísla. Možno sa mýlim.

Reagovat
Gazdo

Tak Pedri obaja si v podstate obnovili zranenie. Pedri sval ktory uz musi mat tak zniceny ze tam je uplne jedno kolko odohra zapasov ale raz ho to proste zastavi ako vcera a De jong pokial sa nemylim blbo dopadol a tomu jednoducho clovek nedokaze zabranit

Reagovat
Laliga

Samozrejme nie všetko je dané len tým počtom zápasov, no určite to vôbec nepomáha.

Reagovat
Pharrell

Konečně tady na EF má sekce La Ligy více komentářů než u anglické Premier League . To trvalo tak dlouho no .

Reagovat
Jordi Alba

Real rozhodčí podělají jednou za dekádu, tak se není čemu divit.

Reagovat
los_blancos

Aj v tomto ročníku je RM viac poškodzovaný než je mu pomáhané. Po Xaviho "sfalšovanej súťaži" sa to celkom otočilo, mám taký pocit. Ale to by prišlo tak či tak a niet sa čomu diviť, keď vás Federácia potrebuje na 2. mieste, aby mohla získať svojich 5 mega. Áno, bez Barsy (zrejme aj Realu) v arabskej Supercope sa v Španielsku podpisujú aj takéto zmluvy.

Reagovat
Jordi Alba

= nemyslel jsem to vážně, od příště na to budu upozorňovat.

Reagovat
los_blancos

Nemusíš, je mi to jasné, však preto hodnotím len túto sezónu.

Reagovat
Jordi Alba

Já si nebyl jistej, když jses tam tak rozepsal.

Reagovat
Kenneth

Po ztrátě Realu jich tu bylo jak mravenců,po včerejšku opět nikde.

Reagovat
Salfovic

Neřekl bych, ta povodeň je pěkně spláchla.

Reagovat
Tomik111

Televizi mají od rodičů dovolenou jen do 22:00, tak musíš počkat na odpoledne.

Reagovat
misinho7

Visca hovoril ze sa bude znižovať náskok

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
teenz

Visca el barca

02.03.2024

23:45

Zítra stahujeme na 6 To ještě dáme.

Klasicky.

Reagovat
Petrinho17

Pedri ako inak nevydržal viac než mesiac bez zranenia. Regulérne začína napodobňovať Fatiho ( nie len zraneniami ale aj rýchlo upadajúcou hrou )

Reagovat
AlevsakNevadi

to je proste to nasadzovanie 17-18 ročných chalanov čo potom jebnú 80 zápasov za rok. Bude to stáť karieru fatiho ,gaviho aj pedriho. Samozrejme ruka v ruke idú k tomu životné štýly a extrémne veľké peniaze.

Fergusson zakázal každému hráčovi do 23 rokov sa voziť pri zmluve so Chevroletom na Camarách a podobných kárach. Ked prisiel do teamu ten mladý portugalec tak ako prvé si ako 19 ročný (možno 20) kúpil lambo.

Reagovat
Salfovic

Ked prisiel do teamu ten mladý portugalec

Reagovat
AlevsakNevadi

Trincao fakt som si nevedel spomenut na jeho meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Jordi Alba

Těch skoro 24 hodin "nadějí" na boj o titul nám už nikdo nikdy nevezme. Hoši, děkujem.

Reagovat
Kenneth

A to Manzano dělal co mohl.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Manik...

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

Reagovat
Al Capone

Reagovat
drussbarb

Reagovat
ACSeRw!n

ROBBED

Reagovat
Radin

Girona bude ráda za 4 flek, i tak úspěch :)

Reagovat
Jordi Alba

To jsem tu tvrdil celou dobu, dokud nebude jistota, tak nevěřím ničemu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele