LaLiga - preview 30. kola: Atlético může zpět do čtyřky

29.03., 08:13, aktualizováno 01.04., 08:53
Previews
Oslavující José Luis Morales (© AFP)

Atlético Madrid po dvou porážkách za sebou vypadlo z pozic zaručujících LM, nyní však má možnost se na ně vrátit. Porážky Athleticu potřebuje využít na půdě Villarrealu, jenž se v případě výhry na bod přiblíží atraktivnímu sedmému místu.

Celta Vigo - Rayo Vallecano

neděle 14:00

Nedělní program španělské LaLigy otevře od dvou hodin souboj tabulkových sousedů Celty a Vallecana. Oba celky dělí po reprezentační přestávce pouhé dva body a musí se obávat o svou ligovou příslušnost pro další sezónu.

Celta se v minulém kole po odvolání trenéra Beníteze zvedla a dokázala urvat cennou výhru na hřišti Sevilly. Skóre v utkání otevřel Yusuf En-Nesyri a "Los Celestes” se i přes zvýšenou snahu dlouho vyrovnat nepodařilo. Až čtvrt hodiny před koncem vyrovnal Pérez a důležité tři body pak o pět minut později vystřelil Larsen. Galicijský výběr si tak připsal druhé vítězství z posledních tří zápasů, a rázně tak vykročil za záchranou.

Nyní se tedy tým pod vedením kouče Giráldeze nachází na sedmnáctém místě s náskokem dvou bodů na osmnáctý Cádiz, a souboj s Rayem se tedy pro ně jeví být jedním z naprosto klíčových.

Vallecano má v tabulce o dva body více a stejně jako jeho soupeř si v předchozím ligovém utkání dokázalo připsat cenné tři body. A co víc, prolomilo velmi nepříznivou sérii devíti utkání v lize bez vítězství.

"Los Franjirrojos” přivítali na domácím hřišti Real Betis, a přestože v utkání nebyli favority, odehráli jej velmi slušně. Pět minut před pauzou se prosadil Lejeune, následnou pojistku pak přidal po dlouhém autu Camello. Nyní mají svěřenci trenéra Péreze skvělou příležitost zvítězit i podruhé, a výrazněji se tak přiblížit záchraně.

Musí si však vést o něco lépe než v prvním vzájemném duelu sezóny. V něm sice Madridští byli na domácím hřišti Vallecas lepším týmem, gól ovšem, stejně jako jejich protivník, vstřelit nedokázali a rozešli se s ním smírně bez branek.

Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Guaita - Mingueza, U Núñez, Domínguez - Pérez, Sotelo, Beltrán, Álvarez - Aspas, Larsen, Bamba

Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Balliu, Mumin, Ratiu, Chavarria - U López, Valentin - De Frutos, Palazón, A García - Camello

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.55 - 4.37

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Girona FC - Real Betis

neděle 16:15

Po famózním startu se stroj jménem Girona pomalu začal zadrhávat a ztrácet své šance na vysněný titul. Nyní se bude opět snažit přiblížit alespoň druhému místu, protože Barcelona dokázala udolat Las Palmas a zvýšila svůj náskok na pět bodů. Teď je tedy na Gironě, aby v utkání s Betisem dokázala na svého rivala reagovat a připsat si důležité tři body.

Z posledních šesti utkání prohráli "Blanquivermells” hned čtyři a nejspíš tak definitivně ztratili šance na to zapojit se do boje o titul. Stále však mají naprosto ve své moci umístění v první čtyřce, které znamená pro příští sezónu účast v Lize mistrů, což by pro Katalánce stále bylo obrovské zadostiučinění. Musejí však napravit svůj výkon z posledního utkání před reprezentační pauzou.

V něm se představili na půdě v současnosti jedenáctého Getafe a nevedli si vůbec dobře. Jediným gólem zápasu se ve třiatřicáté minutě prezentoval Yellu Santiago.

Ještě o něco hůře je na tom se současnou formou Betis. Ten okupuje sedmé místo, ale jestli se chce posunout výše, musí okamžitě zabrat. Snad i trochu omluvitelné by mohly být porážky o gól v zápasech s madridským Atléticem a Villarrealem, šok ale pro fanoušky "Los Béticos” přišel zejména před čtrnácti dny, kdy jejich celek zajížděl do Madridu k utkání se sestupem ohroženým Rayem.

To však na andaluský celek vyrukovalo s velmi aktivní hrou a pět minut před pauzou vedlo zásluhou Lejeuneho. Dvaatřicetiletý Francouz parádně zužitkoval volný přímý kop a poslal svůj celek do vedení. To pak ještě čtvrt hodiny před koncem pojistil Camello a Betis tak vyšel potřetí v řadě bodově naprázdno.

Girona FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Couto, E García, Juanpe, Blind - Martin, A García - Portu, Torré, Stuani - Dovbyk

Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Ruibal, Pezzella, Riád, Miranda - Rodríguez, Carvalho - Fornals, Isco, Fekir - Willian José

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 4.11 - 4.82

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Real Sociedad

neděle 18:30

Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Sivera - Gorosabel, Abqar, Marin, J Lopez - Blanco, Guevara - Rioja, Guridi, Vicente - Omorodion

Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Traore, Zubeldia, Elustondo, Tierney - Mendez, Zubimendi, Merino - Kubo, Oyarzabal, Zakharyan

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.24 - 3.01 - 2.17

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Real Madrid - Athletic Bilbao

neděle 21:00

Jediným celkem, který v letošní soutěžní sezóně dokázal porazit Real Madrid, byl jeho městský rival, Atlético. K němu se nyní bude chtít přidat klub s podobným názvem, Athletic Club. A Baskové mají v nedělním šlágru rozhodně o motivaci postaráno. Zejména kolísavé výkony Girony dávají tušit, že třetí flek, který se ještě před pár týdny zdál být v nedohlednu, rozhodně není nedosažitelný. Athletic je od něj nyní vzdálen pouhých šest bodů.

Real prožívá nadmíru povedenou sezónu. V lize má devět kol před koncem na prvním místě náskok osmi bodů a směle kráčí za titulem. Milionářská soutěž se pro něj vyvíjí také skvěle, ve skupině neztratil ani bod a po postupu přes Lipsko se v odvetě semifinálového souboje z minulého ročníku utká s Manchesterem City. Jen v domácím poháru to Ancelottiho svěřencům letos nevyjde. Nepřešli totiž přes osudového soka Atlético a se soutěží se rozloučili.

Naposledy zvládli "Los Blancos” velmi zajímavé utkání v Pamploně. Skóre otevřel již ve čtvrté minutě v poslední době velmi probíraný Vinícius, ale Osasuna už za tři minuty přispěchala s vyrovnáním. Po rohovém kopu se prosadil Budimir a rozradostnil tak domácí publikum. Jenže ne na dlouho, v osmnácté minutě strhl vedení zpět na stranu Realu Carvajal. Hosté pak přidali zásluhou Viníciuse a Díaze další dvě trefy a zapsali si cenné vítězství 4:2.

Athletic Club se chce revanšovat minimálně za nepovedené první vzájemné střetnutí s Bílým baletem v této sezóně. Na domácím hřišti tehdy padl 0:2, když se o branky favorita postarali Bellingham a Rodrygo. Oba tito borci by měli být připraveni do utkání naskočit, Bellingham bude mít navíc extra motivaci, protože se představí po dvou utkáních, kdy obdržel trest za červenou kartu.

Kdo naopak hrát nebude, to je vykartovaný Vinícius Junior a zranění Courtois a Alaba. Na straně hostí je pak mimo zraněný Yuri Berchiche.

I bez něj dokázali "Los Leones” v minulém kole porazit doma nováčka Deportivo Alavés. Dvěma slepenými góly se v rozmezí pěti minut prezentoval Gorka Guruzeta, stalo se tak chvíli poté, co Deportivo pohrdlo nabízeným pokutovým kopem, který neproměnil Rioja. Athletic si tak připsal již šestnáctou výhru v současné ligové sezóně a navíc přeskočil Atlético Madrid, které ve šlágru minulého kola padlo na domácím hřišti s Barcelonou 0:3.

Není bez zajímavosti, že kromě již zmiňovaného posledního zápasu mezi oběma celky je na tom v lize o poznání lépe Real. Baskové se z výhry nad celkem z hlavního města na ligové úrovni radovali naposledy v březnu 2015. Jinak je to ale v pohárových utkáních, v rámci Superpoháru před třemi lety se z vítězství 2:1 radoval Athletic, stejně jako z výhry v poháru o rok později, kdy naopak zvítězil v poměru 1:0.

Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Lunin - Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy - Valverde, Tchouaméni, Kroos - Bellingham - Brahim, Rodrygo

Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - De Marcos, Vivian, Yeray, Lekue - Benat, D García - I Williams, Sancet, N Williams - Guruzeta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.30 - 6.02

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Getafe CF - Sevilla FC

sobota 14:00

V sobotu odpoledne se dočkají prvoligového fotbalu i návštěvníci Estadio Coliseo del Golfo. Domácí Getafe se pokusí ve 30. kole LaLigy udržet se v první desítce, které by se moc ráda přiblížila Sevilla. Její forma ale moc optimismu nenabízí.

Patnácté místo v LaLize je takový standard, který si Getafe udržuje už ve třech posledních sezonách. Tentokrát by se ale rádo posunulo o něco výš a zatím se mu to daří. Tým vedený koučem Josém Bordalásem si zajistil za 29 utkání už 38 bodů, což mu stačí na krásné desáté místo. Na evropské poháry navíc chybí Getafe jen hratelných osm bodů! A zatím se rozhodně nezdá, že by měl nastat nějaký zásadní propad.

Getafe to dokonale deklarovalo v minulém kole ještě před reprezentační přestávkou, kdy se mu povedla nečekaná věc. Madridský celek totiž pomohl svému rivalovi z Realu a porazil doma Gironu. Svou premiérovou trefu v ročníku zaznamenal mladičký záložník Jesús Santiago a podstatnou měrou se podílel na těsné výhře. Gólové příspěvky budou teď pro Getafe celkově problém, protože jeho hlavní kanonýr, Borja Mayoral, si natrhl meniskus a má zřejmě po sezoně.

Což je v jeho podání velká smůla, protože mu to pálilo. Zaznamenal dokonce už 15 ligových branek a patří mu v tabulce střelců druhé místo. Domácím schází taky Mauro Arambarri, zatímco hosté přijedou bez Jesuse Navase s Loïcem Badém.

Sevilla jen marně vzpomíná na doby, kdy si dobrými výsledky z ligy zajistila účast v pohárech. Ani v té příští z nich pravděpodobně uvidí zápasy jen v televizi, protože pořád dlí až na 16. místě! Ani změna trenéra nepomohla, naposledy svěřenci trenéra Quiqueho Sanchese Florese doma nestačili na Celtu Vigo.

Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Iglesias, Dakonam, Alderete, Alvárez - Greenwood, Milla, Santiago, Moriba, Maksimović - Rodriguez

Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Nyland - Sanchéz, Gudelj, Ramos, Salas, Ocampos - Lukebakio, Soumaré, Suso - Romero, En-Nesyri

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 2.93 - 3.11

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

UD Almería - CA Osasuna

sobota 16:15

V sobotu krátce po čtvrté hodině odpolední se pokusí uzmout tři body celky Almeríe a Osasuny. Domácí Almería čeká na ligové vítězství nad Osasunou už jedenáct let a tentokrát by se dočkat mohla, formu má lepší než její soupeř.

Almería má aspoň jednu věc konečně odbytou, jednoho strašáka se jí konečně po velmi dlouhé době povedlo vyhnat ze skříně. V minulém kole totiž dokázala konečně vyhrát, poprvé v celém dosavadním ročníku. Za oběť mu nečekaně padlo domácí Las Palmas, které už ve čtrnácté minutě skolil jedinou trefou utkání zkušený veterán Léo Baptistão. I když, ono to zas tak nečekané nebylo. Protože Almería poslední dobou vykazuje velmi solidní formu.

V šesti minulých kolech prohrála jen jednou, nestačila na Celtu Vigo. Ale jinak si vede velmi dobře, o body připravila formou remíz třeba Athletic, Sevillu nebo dokonce i Atlético Madrid. Trenér Pepe Mel, který mužstvo nedávno převzal po vyhozeném Gaizkovi Garitanovi, zažil úspěšnou premiéru. A ve sběru bodů hodlá pokračovat i proti mužstvu z Pamplony.

Osasuna vyhrála tři poslední ligové duely proti tomuto soupeři, v první lize s ním prohrála naposledy v roce 2013. A teď se sbírá z těžkého losu, neboť v krátké době po sobě se utkala s Gironou a Realem Madrid. Z obou duelů si odnesla porážku s celkovým skóre 2:6 a to ji odsunulo až na dvanáctou příčku ligové tabulky.

UD Almería - pravděpodobná sestava:
Maximiano - Pubill, Montes, Radovanović, Centelles - Robertone, Lopy - Ramazani, Viera, Embarba - Baptistão

CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Cruz, Catena, Herrando - Areso, Moncayola, Ibañez, M. Gómez, Mojica - Arnaiz, Budimir

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.22 - 3.08

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Valencia CF - RCD Mallorca

sobota 18:30

Valencii přišla reprezentační pauza vhod, protože alespoň měla dostatek času zapomenout na nepovedené poslední klání. Tentokrát se vrací domů na Mestallu a bude chtít bodovat naplno. Jenže zrovna s Mallorcou nemají Los Che zrovna dobré zkušenosti.

Už ve třech soutěžních duelech po sobě totiž Netopýři nenašli dostatek sil, aby Mallorcu porazili. To se jim povedlo naposledy před více než dvěma lety, ale od té doby si připsali s Mallorcou jen jednu remízu a dvakrát s ní prohráli. A co hůř, ani domácí prostředí jim v tomhle ohledu moc nepomáhá, protože když se naposledy radovali ze tří bodů na Mestalle, psal se rok 2019 a k výhře jim pomohly dvě Parejovy penalty.

Současnost pro trenéra Rubéna Baraju skýtá sice velmi vyrovnané, ale ne vždy povzbudivé výsledky. V šesti minulých kláních jeho tým shodně dvakrát remizoval, dvakrát prohrál a logicky taky dvakrát zvítězil. Valencia si asi hodně váží remízy s Realem Madrid, na druhou stranu ale minule nestačila na Villarreal. Na jeho půdu jela jako favorit, alespoň pokud jde o postavení v tabulce, ale náskok na Žlutou ponorku nezvýšila. Porazila ji jediná trefa Jorgeho Cuency.

Kouč Baraja i proto sledoval, jak se jeho svěřenci z osmého místa neposunuli, i když mají oproti drtivé většině týmů k dispozici jedno utkání navíc. Dobrou zprávou pro mladého trenéra je fakt, že má k dispozici prakticky kompletní kádr. Mírné obtíže svalového rázu si z úspěšného reprezentačního svazu přivezl brankář Mamardašvili a mimo hru je obránce Diakhaby, ale jinak jsou k dispozici všichni hráči.

Mallorca se obává o připravenost dvojice Dominik Greif - Jaume Costa, jinak ale trenér Javier Aguirre počítá na trénincích se všemi ostatními hráči. Mallorca se oproti svému sobotnímu sokovi rozloučila s ligou před pauzou vítězně. Po těsné porážce od Barcelony potvrdila jasnou roli favorita a pět minut před koncem díky gólu Antonia Raílla brala tři body s Granadou. Tenhle výsledek jí pomohl odskočit od sestupového pásma na osm bodů.

Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardašvili - Foulquier, Mosquera, Ozakacar, Correia - Pérez, Pepelu, Guillamón, Guerra - Duro, Jaremčuk

RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Rajković - Maffeo, González, Nastasić, Copete, Lato - Sanchéz, Mascarell, Costa - Larin, Muriqi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 2.93 - 4.35

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Barcelona - UD Las Palmas

sobota 21:00

Fotbalisté Barcelony obhajobu mistrovského titulu ještě nevzdávají a po reprezentační přestávce chtějí nadále vyvíjet tlak na vedoucí Real Madrid. Katalánci se střetnou s Las Palmas, které letos hraje ve středu tabulky. Barca se nachází v dobré formě, zatímco hosté od 10. února nevyhráli a nemají s domácími zrovna optimální bilanci.

Barcelona je v pozici jasného favorita a jakákoliv ztráta by byla senzací. Katalánský obr se před přestávkou rozjel, chytil solidní formu a nejenže postoupil do další fáze Ligy mistrů, ale v LaLize poskočil na druhé místo před Gironu. Ztráta na odvěkého rivala sice činí osm bodů, ale devět kol před koncem ještě existuje šance na zdramatizování. Blaugaranas navíc ještě budou hrát s Realem Madrid a vzájemný souboj je tak další možností, jak ukrojit ze stávajícího náskoku.

Svěřenci trenéra Xaviho demonstrovali svojí sílu v minulém kole, když zvítězili na půdě silného Atlética Madrid 3:0. Barcelona naposledy podlehla Villarrealu, stalo se tak před koncem ledna a od té doby drží neporazitelnost. Očekává se, že i udrží i po víkendu. Doma s Las Palmas má jednoznačně lepší vzájemnou bilanci, přesto nemůže svého soupeře podcenit. První zápas na Kanárských ostrovech vyhráli Katalánci těsně a třeba loni na ostrovech jenom remizovali.

Las Palmas přišla reprezentační přestávka vhod. Hostující tým pětkrát v řadě nevyhrál a v tabulce klesl na jedenácté místo. Ve prospěch ostrovanů hraje fakt, že nejsou namočeni do bojů o záchranu a ve středu tabulky mají dostatečný patnáctibodový náskok. Los Amarillos naposledy doma nestačili na Almeríu a zapsali už druhou porážku před vlastními diváky.

Barceloně bude i po reprezentační pauze scházet Frenkie de Jong, Pedri, Gavi a Alejandro Balde. Nejisté jsou starty Andrease Christensena i Ronalda Araúja. K dispozici určitě bude Robert Lewandowski, který s reprezentací Polska postoupil na evropský šampionát. Na druhé straně zase chybí Daley Sinkgraven a Cristian Herrera, zatímco Saul Coco je po jednozápasovém vyloučení zpět.

FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Koundé, I Martinez, Cubarsi, Cancelo - Fermin, Gundogan, Roberto - Raphinha, Lewandowski, Felix

UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Valles - A Suarez, Coco, Marmol, S Cardona - El Haddadi, Munoz, Perrone, K Rodriguez, Moleiro - Sandro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.37 - 11.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Granada CF

pátek 21:00

Už v pátek začne další kolo LaLigy a jako první se do sebe pustí dva týmy, které vzájemně bojují o záchranu. Osmnáctý Cádiz doma hostí Granadu, která je ještě o příčku blíž sestupu. Má ale oproti konkurenci odehráno o jedno utkání méně.

Cádiz a Granada ztělesňují mužstva, kterým se letošní sezona zatím opravdu nedaří. Prachbídné výsledky a mizivá šance na záchranu. Domácí Cádiz je na tom o něco lépe a flintu do žita rozhodně nehází, přeci jen ho od sedmnácté Celty Vigo dělí jen nepříliš propastných pět bodů. Cádiz se do víru dění vrací po reprezentační pauze, která mu určitě prospěla. V posledním ligovém utkání totiž prohrál s Realem Sociedad, nedal mu ani jednu branku.

Nicméně přelom února a března se mu povedl skvěle, ve třech utkáních posbíral pět bodů a porazil třeba Atlético. Tentokrát se proti Cádizu postaví Granada i se staronovým koučem. Vyhozeného Medinu nahradil José Ramon Sandoval, který tu už jednou působil. A bude mít náročný úkol, protože jeho hráči vyhráli z 28 utkání jenom dvě (2-8-18).

Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Carcelen, Ousou, Chust, J. Hernandez - Sobrino, Alcaraz, Kouame, Navarro - Ramos, Juanmi

Granada CF - pravděpodobná sestava:
Batalla - Méndez, Piatkowski, Miquel, Neva - Pellistri, Ruiz, Gumbau, Jozwiak - Uzuni, Boyé

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.22 - 5.28

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Real Madrid
29
22
6
1
64 : 20
72
2
FC Barcelona
29
19
7
3
60 : 34
64
3
Girona FC
29
19
5
5
59 : 34
62
4
Athletic Bilbao
29
16
8
5
50 : 26
56
5
Atlético Madrid
29
17
4
8
54 : 34
55
6
Real Sociedad
29
12
10
7
42 : 31
46
7
Real Betis
29
10
12
7
34 : 33
42
8
Valencia CF
28
11
7
10
32 : 32
40
9
Villarreal CF
29
10
8
11
47 : 51
38
10
Getafe CF
29
9
11
9
37 : 42
38
11
UD Las Palmas
29
10
7
12
29 : 32
37
12
CA Osasuna
29
10
6
13
33 : 43
36
13
Deportivo Alavés
29
8
8
13
26 : 35
32
14
RCD Mallorca
29
6
12
11
25 : 35
30
15
Rayo Vallecano
29
6
11
12
25 : 38
29
16
Sevilla FC
29
6
10
13
36 : 44
28
17
Celta Vigo
29
6
9
14
32 : 44
27
18
Cádiz CF
29
3
13
13
20 : 40
22
19
Granada CF
28
2
8
18
30 : 58
14
20
UD Almería
29
1
10
18
28 : 57
13

Zbývající zápasy

01.04. 21:00
Villarreal CF - Atlético Madrid

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (84)

Přidat komentář
imp.

@FabrizioRomano BREAKING: Xabi Alonso, set to stay at Bayer Leverkusen with announcement to follow in public. Decision made and confirmed for Xabi who’s staying for one more season. Release clause in 2025 will be active. Liverpool and Bayern are both informed of Xabi’s decision.

Ten ceka na nas, to je uplne jasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom si teda neumím moc představit, že by byl Carlo odejít po (potenciálně) úspěšné příští sezóně, takže je otázka, jestli se to stane už příští rok nebo až v roce 26, kdy Carlovi končí aktuální smlouva. Z Xabiho mám ale strašně good vibes, to by pro nás mohl být ten trenér třeba na příštích 10, 15, 20 let.

Reagovat
los_blancos

To si zas úplne nemyslím, bol by som max spokojný, keby vydržal 5r. Myslím, že sa bude chcieť vrátiť k LFC a neskôr prípadne aj domov k La Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno bude samozřejmě záviset na trofejích, víme jak to u nás funguje, ale mám z něj takový pocit.

Reagovat
Neutron

Uff, 20 rokov, to asi nie.

Reagovat
herbage

Nemůžete prosím změnit ten styl nadpisů? Aktuálně se Barcelona nikam nepřibližuje, bodový rozdíl je stále stejný. Přibližovat se může začít až se zahájením zápasu. To je takový problém použít podmiňovací způsob?

Reagovat
ACSeRw!n

jj uz jenom 8 bodu

Reagovat
LAM

Co je tohle za podvod?

Reagovat
drussbarb

Nepochopil jsem

Reagovat
alcantara

Toto je odkedy offside akoze?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se míče dotknul hráč Las Palmas, ale neměl ho pod kontrolou, takže se ofsajdové postavení Raphinhy nezrušilo. Alespoň myslím, že to takhle je.

Reagovat
Eichel

Offside som tam teda nevidel.

Reagovat
dextroza_m

Ja myslel, kdyz se zapojil az po teci hrace a uz v offsidu nebyl, ze je to ok...?!?

Reagovat
LAM

Byla to už jasně nová situace. Kdo to nechce vidět ten tu bude psát ho.na. Tohle byla prostě chu.ovina od rozhodčího.

Reagovat
LAM

Rozhodčí zatím drží Las Palmas nad vodou protože neuznal narpsoto regulérní a měli hrát již v devíti.

Od nás dobrej přístup od začátku, asi milion šancí, ale bojím se toho, že tohle bude ten zápas blbec, kdy tam budeme mít 10 gólovek a ten gól prostě nevsítíme. Navíc ve druhým poločase to bude naprostej beton od LP

Reagovat
Doubas

Tvl buzíčci padaj po každým kontaktu řvou a padaj, jak kuželky

Reagovat
Doubas

Krásnej centr

Reagovat
dextroza_m

Za mě je největším pozitivem posledních zápasů přínos Sergiho Roberta...

Reagovat
dextroza_m

LP mohli jet s Manitou, nepadalo to, ale jinak vykon dle meho byl po repre pauze naprosto v poradku.

Reagovat
Messiáš

Felix tu hru dost zvedl, nicméně dneska se mi líbila hlavně obrana. Cubarsi další super zápas, Lamine snad dostane pristi zapas volno, at je ready na PSG

Reagovat
Rothbard

Endrick teda jede. Gól Anglii, Španělsku i teď v pátek v semifinále brazilské ligy.

Reagovat
los_blancos

Dnes je prvý zápas finále, som zvedavý, či bude hrať. Naposledy mal totiž fyzické problémy...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mateo16

https://www.marca.com/futbol/real-madrid/2024/03/31/66070c07e2704e62558b45df.html

Pod do Betisu to by bola taka velka posila ze by som aj veril na TOP4

Reagovat
Mateo16

Betis ide bomby za 1 rok vyhodiť 13 hracov , takto sa buduje kader

Odisli - Luiz Henrique, Borja, Guadrado, Felipe,

Odchody v lete - Fekir, Abde , Wilian Jose, Wiliam Carvalho, Guido Rodriguez, Abner, Bartra, Miranda, Bravo

Reagovat
Kluivert9

S "posilami" typu Krejčí se buduje možná tak pro sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

On je s tím návratem spojovaný už tak poslední tři roky, mám pocit, že fanoušci jsou z něj momentálně už docela unavení a je otázka, jak by ho přivítali.

Reagovat
los_blancos

Pateti idú po ňom...

Reagovat
Jordi Alba

Ten gól Betisu tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

David López hraje životní zápas...

Reagovat
Jordi Alba

Na Betis to stačí.

Reagovat
Mateo16

Ach jo pozerat sa na Fekira ako hra je za trest Guido detto , to ho caka prestup do Atletica

Fornals prekvapenie

https://twitter.com/RealBetis_en/status/1774456006568726556

Reagovat
smazaný uživatel

Lunin - Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy - Valverde, Tchouaméni, Kroos, Bellingham - Brahim, Rodrygo

Čekal jsem spíš Joselua místo Nacha, vzhledem k blížící se LM by bylo možná lepší sehrát stoperskou dvojku Tchou-Rüdiger, ale možná chce Carlo trochu zmást Guardiolu. Jenom doufám, že to neznamená Nacha v základní sestavě i proti City.

Reagovat
misinho7

Nacho proti City nesmie hrat v ziadnom pripapade. To by bola samovražda

Reagovat
Mateo16

Dat Camavingu ako posledneho hraca po tom co tam minuly rok vyviedol ? Good luck

Nacho musi hrat proti City

Reagovat
los_blancos

Reagovat
Mateo16
Reagovat
los_blancos

Keď si myslíš, že táto chyba z minulej sezóny ho má vyradiť zo zápasu oproti Nachovi, ktorý hrá najhoršiu sezónu v kariére a je namočený takmer v každom obdržanom góle, tak... dobre no.

Reagovat
misinho7

Jj kvôli tomu uz nemoze hrat, touto logikou by tam nemohol hrat nikto

Reagovat
los_blancos

Rüdi hrá všetko v klube aj repre a je pre nás extrémne dôležité mať ho úplne fit na City. Týmto Carlo trochu riskuje. Aj Kroos či Jude hrali v repre takmer bez odpočinku, tak okolo 65-75m snáď dole. S Nachom súhlas, je to jeho najhoršia sezóna, akú mal a so City nemôže byť v základe...

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se mi nelíbí ani to jeho údajné prodloužení smlouvy o další rok. Moc tomu nerozumím i s ohledem na to, že máme na hostovačce v Alavésu dobře hrajícího Marína a zdá se, že je velká šance příchodu Yora.

Reagovat
los_blancos

V šatni je jeden z najdôležitejších, tak určite sa bude hodiť. Zrejme bude plniť funkciu Marcela, teda jeho poslednej sezóny, keď prakticky ani nehral a mal na starosti skôr súdržnosť tímu a povzbudzovanie. Je to taktiež legenda a veterán typu Modrić a Kroos, takže ak si povie, že chce predĺžiť o ďalší rok so znížením platu, klub mu proste vyhovie. Na druhej strane to môže byť skôr preto, že kluby budú postupne zvyšovať svoju súpisku na 30 hráčov. Už v budúcom formáte LM každý odohrá o min. 2 zápasy viac a neskôr s nástupom Superligy ešte omnoho viac, takže klub sa len pripravuje na budúcnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
zasranej malíř

Trochu nezvyk vidět Real hrát doma ve fialovém a hosty v bílém

Reagovat
Firkraag

Proč to tak je?

Reagovat
smazaný uživatel

Speciální kolekce Y-3. Moc se mi to nelíbí.

Reagovat
Manik...

Co je Y-3?

Reagovat
smazaný uživatel

Speciální kolekce adidasu. Trojka symbolizuje tři pruhy adidasu a Y odkazuje na jméno Yohji Yamamoto, což je asi nějaký návrhář, moc se tady v těch věcech nevyznám, kdyžtak mě někdo opravte.

Reagovat
Manik...

Díky

Reagovat
patas92

Bacha aby to nebyl nezvyk i pro rozhodčí a omylem nepřipískavají hostům.

Reagovat
Manik...

Good point. Řekneme jim to

Reagovat
Xavi

Reagovat
Xavi

Jj. úplně se mně to plete.

Reagovat
zasranej malíř

Rodrygoooo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
misinho7

Rodrygo na lavo je vzdy tak 3 levely inde

On by mohol byt este ovela vacsia star no ale to RW ho zabija

Reagovat
Messiáš

Aji za Brazílii v repre hrál teď hodně dobře a v obou zápasech Vincka celkem dost zastínil. Mě se upřímně líbil vždycky více, ale tak nejak se to asi holt poskládat musí

Reagovat
Well

Mám to stejně.

Reagovat
los_blancos

V repre sa mi tiež hodne pozdával, ale hral iný post - stredného, dosť stiahnutého útočníka a vynikal hlavne v medzihre, dosť pripomínal Benzemu. V zakončení sklamal až na darček od Simóna. Dnes hral zľava, ale herne... no dalo sa, ale bolo ho málo vidno, nebol tak aktívny, naopak prekvapivo produktívny. Za mňa v budúcej sezóne by malo hrať trio - teda ak sa potvrdí Kyly: Viní (chaos) - Rodry (tvorca) - Mbappé (zabijak)

Reagovat
Manik...

Někdo na RW hrát musí.

Reagovat
los_blancos

Pravé krídlo nehráva, keď už tak pravého útočníka s tým, že počas zápasu si mení pozície s Viním. Občas hrá vpravo na čiare, ale oveľa menej než v minulých sezónach.

Reagovat
Mateo16

Rodrygo na lavej strane

Reagovat
smazaný uživatel

Tchouaméni nehraje dobrý zápas.

Reagovat
los_blancos

Aspoň vyhrával súboje, ale pravda, že prihrávky dosť špatné. Zas ale na Daniho sa nechytal, ten hlavne v 1p katastrofa.

Reagovat
misinho7

Zatiaľ šialená nuda

Toni dnes celkom dodt nepresných nahrávok na jeho pomery

Reagovat
Mateo16

To je dnes nasadenie , vsetci sa setria. daj tam Gulera ale nie zase v 90 minute

Reagovat
Manik...

Reagovat
zasranej malíř

Zápas zatím na půl plynu, taká klasika po repre pauze

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
los_blancos

Reagovat
misinho7

Rodrygooo

Reagovat
zasranej malíř

Fede snad to není nic vážného

Reagovat
los_blancos

Už ste počuli, že ideme po Reece Jamesa? Chelsea rieši FFP, tak sa musí zbaviť niekoľkých hráčov a James, kt. je neustále na maródke by mal byť na predaj medzi prvými. Za mňa mooc veľké riziko, ale údajne je tam nešťastný a potrebuje zmenu, a klub vraj verí Pintusovi, že ho dá fyzicky do poriadku. Za mňa, ak bol zdravý, tak vždy sa mi páčil, asi najkomplexnejší RB súčasnosti, výborný defenzívne, silný, rýchly, skvelé centre, podpora útoku... Tá predstava mať na krajoch zdravých a vo forme hrajúcich Daviesa s Jamesom, hmmm.

Reagovat
Jordi Alba

Zdravých je opravdu jen představa.

Reagovat
los_blancos

Niekedy hráčom dopomôže už samotná zmena prostredia. A rozdiel v podmienkach tréningového strediska, ktoré je najlepšie v Európe a na úrovni tých naj v US (NFL & NBA), je tiež markantný. Keď k tomu prirátam fyzických trénerov a fyzioterapeutov, ktorí sú tiež na tej najvyššej úrovni, tak...

Reagovat
los_blancos

Akurát kukám históriu jeho zranení, takmer všetko svalové problémy, k tomu len párkrát členok a koleno. Takže to sedí, veľký podiel na tom má aj klub, resp. trénerský štáb a fyzioterapeuti.

Reagovat
Jordi Alba

Tak třeba James měl opakovaně problémy s kolenem? Klidně mě oprav, ale to je prostě na hovno. O kvalitách se nepřu, tu mají oba.

Reagovat
los_blancos

Mal tuším 2 zranenia kolena, ale žiadna operácia. Operovaný mu bol len hamstring...

Inak je stále mladý, takže má šancu sa z toho dostať a byť stále top. Nepochybujem o tom, že ak ho RM bude chcieť kúpiť, všetko podrobne preskúma a nebude zbytočne riskovať.

Reagovat
herbage

pokud to bude jen teoreticky možné, jděte po TAA s 1 rokem do konce smlouvy

Reagovat
los_blancos

Ide o to, že TAA už ani nepripomína obrancu, hodí sa viac do stredu poľa.

Reagovat
Eichel

Skôr si myslím, že pustia nakoniec Gallaghera v rámci PL. Collwil nedávno predlžoval a James je ich posterboy a srdciar, tomu sa nebude chcieť nikam ísť. Inak hráč je to skvelý, ale nevydrží zdravý.

Reagovat
Mateo16

To nech si strčia do prdele celych zranenych Jamesov a TAA

Pravy obranca vzdy bol spaniel a odchovanec

Reagovat
smazaný uživatel

Hakimi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele