Kolář: Byl to ostudný výkon, na Barceloně bychom dostali 10 gólů

31.10.2019, 10:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
Mirek na tenisu

Sympatický komentář Koláře. Slavia byla v Ostravě až moc bohorovná jakoby proti ní nastoupila Příbram nebo Zlín. Ona i ta sobotní liga nebude pro sešívané lehká. Kdo to vymyslel hrát ve středu a hned v sobotu? Asi kvůli kolizi s CL. To nešlo třeba český pohár odložit?

Reagovat
jackinho10

Jsou to profici, takovou zapasovou zatez by meli zvladnout

Reagovat
smetos

kdyby JT více rotoval a neměl rozehraných 15 hráčů, tak by to včera vypadalo úplně jinak. Pak se nesmí divit, že mu Coufal nezvládne ani 30 minut v prodloužení. navíc když má na lavičce takového borce, jako Holeš, kterje nedostane prakticky čuchnout. Na druhou stranu, kdyby měl alespoň jednoho pořádného hrota, tak to taky mohlo klidně skončit 0:2. Podle mě tam byla vidět naprostá absence rozehranosti/sehranosti a dokola omílaný útočník

Reagovat
kilobyte

Museli by to odložit na jaro, protože teď už má Slavia volný jen jeden termín a stejně by musela hrát po 2-3 dnech. V repre pauze by to asi nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

A co je na tom hrát středa sobota? Když hrajou LM, tak taky hrajou sobota úterý.

Reagovat
mistr129

No teď je to obzvlášť naslapany, během čtrnácti dnů pět zápasů

Reagovat
Banikovec7

Tak od toho máte v kádru 20 hráčů co stáli půlku našeho rozpočtu.

Reagovat
mistr129

To já nepopírám, i ten tým co nastoupil vás měl neříkám zfouknout, ale porazit. Jen že je pochopitelný, že tenhle zápas odehrála lavička, protože jsou kolem čtyři mnohem důležitější zápasy a všechno by áčko holt nedalo

Reagovat
Banikovec7

Tak to je jasné, taky moc nechápu stížnosti některých slávistů, že proč to tak prostřídal. Ještě když viděl co se stalo Hovorkovi, tak proč by riskoval přetížení a zranění dalších hráčů. Já reagoval na to, že by se to mělo odložit.

Reagovat
mistr129

Ok, já nedočetl ten Mirkův příspěvek do konce, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Baníku by to zvládli???Ono se to kecá, když hrajou na pohodu jednou týdně, reprezentace jim nehrozí, takže mají havaj a můžou se připravit jen na tenhle jediný zápas.Nevěřím, že hráči baníku jsou tak fyzicky připraveni,aby zvládli tak těžké zápasy a v repre pauze prakticky všichni místo odpočinku a doléčování museli hrát ještě kvalifikaci.

Reagovat
Banikovec7

A souvislost?

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážně?ty se podivuješ, že je normální hrát středa-sobota, tak se ptám, zda by to hráči Baníku zvládli?Já nečetl to vlákno celé, mě upoutal ten tvůj první příspěvek

Reagovat
Banikovec7

Když to teda srovnáváš s Baníkem, tak nevím o tom, že by Baník měl v kádru 20 špičkových hráčů na naší ligu. Od toho Slavia ten široký kádr má, aby zvládla tu porci zápasů. Nevidím důvod, aby se ten zápas odkládal, když navíc ani nebyl na kdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia taky nemá 20 špičkových hráčů.Kdyby byli špičkoví, hrají Premier League a Bundesligu.

Reagovat
Banikovec7

"špičkových hráčů na naší ligu"

Reagovat
smazaný uživatel

Ani tak ne.Ono to jen opticky vypadá, protože Trpiš klade důraz na fyzičku, takže máme běžce, atlety, vytrvalce,ale špičkových hráčů je u nás tak 5,6.

Reagovat
Banikovec7

No ale všichni to byli nejlepší hráči svých klubů, že si u vás kopnou jednou za 2 měsíce a pak jim to nejde, to je už váš problém. A od začátku mi jde o to, že nevidím důvod, proč by se ten zápas měl překládat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic takového netvrdím.Překládat to nejde.My si vůbec nerozumíme:)Já jen píšu, že to není vůbec sranda hrát takový těžký zápasy středa, sobota.Já jsem rád, že se to hrálo a nemusíme se zatěžovat nějakým MOL Cupem.Mít double, to zní sice hezky,ale ten pohár je pro nás úplně k ničemu..Na jaře už se budou moct soustředit jen a jen na titul a Evropu si zahraje třeba ten Baník.

Reagovat
Banikovec7

No tak to byl duvod me reakce na Mirka, nic jineho. Jasne ze to neni jednoduche, ale u tymu hrajiciho pohary nic neobvykleho.

Reagovat
Kiwi-21

V sobotu uvidíš jak by to zvládly a nebo spíše nezvládly

Reagovat
Posledni Kovboj

on mi snad jeste zacne bejt sympatickej tvl

Reagovat
mistr129
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
kilobyte

Stejně je ten Miloš pasy, když fandí týmu jenom kvůli majitelům.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rolf

Jindra nerotuje,nejlepší hroťák na světě Škoďák na lavičce,hráli ve středu a musí (doma!!)

nastoupit v sobotu.Je toho moc na ně,ale už to probrali v rychlíku,bude to OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych ten výsledek z pohledu Slavie nepřeceňoval, nebyla to ideální sestava Slavie, ale jestli naši borci budou v sobotu makat tak jako v tomto zápase tak nejsme bez šancí ani v Edenu, jebat SKS.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele