Kolář byl rád, že jeho chyba při gólu Nice slávisty nezlomila

27.11.2020, 08:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
ttopi

Co se s ním stalo? Ještě v loňském roce samá chvála (neříkám že teď za všechno může), ale letos už X velkých kiksů. Nemůže to být takový ten efekt toho, že jak je někdo vychvalovanej, tak si najednou myslí, že může zkoušet všechno a dost situací má tendenci podceňovat, nebo naopak sebe přeceňovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš přijde, že v minulý sezoně měl obrovskou kliku, že z těch jeho kiksů nepadlo moc gólů. Typicky to ilustrovala třeba za nepovedená klička Vidalovi na Camp Nou, ze který byl nakonec slávistickej protiútok

Reagovat
smazaný uživatel

Mel obdobi kdy mu vsechno vychazelo a asi neumi vyhodnotit kdy uz je ten risk neumernej a vyjit mu to proste nemuze.

Reagovat
bobis21

Myslí si o sobě že je nový Neuer a vlezlo mu to do hlavy no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nicsi nemyslí, řek lto jasně v rozhovoru.Chce to po něm Trpiš i kluci.Rozhodně toho mnohem více pokryje, než podělá.|Nechápu, proč se do něj kde ´jakej idiot naváží.Chcete tu mít ubožáky, jasko ve Spartě?

Reagovat
dontcallmeandre

Hraje ještě víc na riziko než loni, pořád je to v plusu, jeho kiksy nestojí slavii tolik bodů, kolik jim to získá.

Reagovat
Bakary3

Ano, výsledkově jakž takž to vychází, ale pak přjdou zápasy, kdy prostě nedáš 3 goly (Midtjylland, Ševa) a pak tě to sakra bolí. V Obou těchto zápasech chyby.

Těch chyb je hrozně moc, a hrozně moc nepotrestaných.

I s tím Nice doma jejich druhej gol pochybnej… S Nice i Leverkusenem jim namazal přímo na prostředek... Což se mu stává skoro pořád...

Ano, získá dost, ale dělat to stylem jakým momentálně Kolář - půjdu do všeho, budu furt rozehrávat, no tak to někdy nevyjde..., to může dělat kde kdo, ale jestli chce být TOP alespoň v rámci ČR, být nějakej trošku nadprůměr na Evropu, tak ty chyby dělat nesmí.

Golman má být prostě spolehlivej.

A to on teď není.

Minulou sezonu byl po právu chválenej, teď zase nevidím důvod, proč by neměla přijít nějaká rozumná kritika a proč by se měly zavírat oči před chybama, kterých není málo.

Reagovat
dontcallmeandre

Já bych byl opatrný s takovými hodnoceními, to nemusí být prostě intuitivně rozpoznatelné, předpokládám, že to mají podložené nějakými daty. A že prostě má Kolář pokyn "když tě napadne, že bys mohl vyběhnout, udělej to", protože není čas extra něco vymýšlet. Aspoň tedy doufám, že to mají podpřeno daty

Reagovat
ttopi

Takový pokyn zní strašně jednoduše v tom smyslu, že by to dělal každý. A přesto špičkoví brankáři tyto chyby nedělají. Kolář samozřejmě není brankář kvalit těch nejlepších světových brankařů, ale ani tak to neberu jako argument, že má takovej pokyn. Pokyny jsou různý pro všechny hráče, ale z toho ještě neplyne, že se tím ty chyby budou omlouvat. Spíš v těch Kolářových chybách bude to, že ty rizikový situace neumí správně vyhodnotit.

Reagovat
smazaný uživatel

Alr dělají, tyto chyby dělá Neruer a Ter Stegen, ty samé. Všichni chybují, jsou to lidi.Kolář je neskutečnej borec, lepší gólman u nás prostě není

Reagovat
ttopi

Já proti němu vůbec nic nemám. Jen si říkám, čím to je. Pokyny měl poslední roky určitě stejné, ale letos chybuje výrazně více. ale možná se to jen blbě sešlo. O Kariusovi se taky říkalo, že měl jen smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Má tam úplně jinou obranu

Reagovat
Bakary3

Nevim, minulou sezonu ty chyby skoro nedelal, byl top.

Ted je dela, nema takovou formu, neni to proste shoda nahod.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá, v lize dostal už dva góly.Skandální

Reagovat
Bakary3

Hale dyt ja ho neposilam do divize

Ale objektivne, v lize nema moc z ceho dostat gol.

V evrope chyb dost. Neni to tak ?

Reagovat
Ociš

Nemyslíte, že by mohl být taky už unavený? Přece jen chytá stále on a 2. nebo 3. gólman šanci nedostane.

Reagovat
Sosi

teď měli několik týdnů pauzu...

Reagovat
Ociš

Ale i tak, být stále první volbou a koncentrovat se na každý zápas. Z fyzického hlediska může být odpočatý, ale psychická stránka je druhá věc.

Reagovat
Liquid

zbytečně si snižuje cenu, takhlec skončí za pár let někde u Turka, včera byl smyslů zbavený, měl tam 2 obránce, ten co trefil tyčku by z toho nic neudělal, to že hraje normálně vysoko, dělá kličky ok, ale to s tím nemělo co dělat ten jeho výběh

Reagovat
REPLIKATOR

Zase udělal kiks?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele