Kežman se dočkal hostování v PSG

19.08.2008, 16:11
Aktuality
Mateja Kežman se přece jenom dočkal odchodu z Fenerbahce a angažmá v PSG. Srbský útočník se v hlavním městě Francie dnes úspěšně podrobil lékařské prohlídce. Oba kluby se dohodly na ročním hostování s opcí na trvalý přestup, který PSG případně bude stát čtyři miliony eur...

"Do Parku princů (stadion PSG - pozn. red.) jsem se podíval již jako hráč Chelsea. Odehrál jsem dobrý zápas a byla tam skvělá atmosféra," vzpomíná Kežman na první zkušenost s PSG.

Kežman se netajil přáním zahrát si v hlavním městě Francie a dlouho mu ho kazil fakt, že se oba kluby nedokázaly dohodnout na sumě. 29letý útočník se již jako hráč Partizanu označoval za hvězdu budoucnosti a po přestupu do PSV Eindhoven dal v dresu nizozemského klubu ve 122 ligových zápasech 105 branek.

Po odchodu z Nizozemska se Kežmanovi příliš nedařilo a neprosadil se jak v Chelsea, tak ani v Atletiku Madrid. Do Fenerbahce přestoupil v roce 2006 a zaznamenal 20 branek v 46 duelech.

PSG v posledních letech nepřipomíná ten kdysi tolik slavný klub a v domácí soutěži se trápí. V uplynulé sezoně tým dokonce až do samého závěru bojoval o přežití v Ligue 1. O to, aby se něco podobného již neopakovalo, by se měly postarat letní posily - vedle Kežmana kádr posílili Claude Makelele, Ludovic Giuly a Stephane Sessegnon.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
SniperxXx

Škoda, že tě Chelsea zkazila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teba skazili ... nemal na to tak sa pobral ... v kazdom pripade pre PSG skvela posila ... toto leto brali pekne vazne v Parizi.... Kezman,Makelele,Giuly ... skoda ze este neprestupil Thuram to by boli brutalne namakany !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a co je s Pauletou? ukoncil karieru?

Reagovat
smazaný uživatel

ukoncil ...

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze tak....tech sto klacku co mu platili bylo uplne neadekvatnich vykonnosti...ted se jim uvolnilo hodne penez na platy...

Reagovat
smazaný uživatel

PSG by se mohlo vráti zase na vrchol kam jménem bezpochyby určitě patří, ale v dnešní době jen jménem... uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

PSG tento rok asi postúpi do ligy majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím.. KValitní kádr mají už delší dobu, ale lepí se naně smůla...

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by poslat nějákého světového hráče do Frýdku-Místku, tam by se určitě prosadil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele