Netrpělivý Kežman se těší na další zápasy

12.09.2008, 10:45
Aktuality
Doslova hladový po fotbale je Mateja Kežman. Srbský útočník v létě zamířil z Fenerbahce do PSG a na svém kontě má zatím dva starty za první tým. V obou případech na hřiště přišel jako střídající hráč, nyní chce hrát ještě déle a všem ukázat, co v něm je...

"Jsem netrpělivý, protože jsem přišel, abych hrál. Za poslední tři týdny jsem pracoval velice tvrdě a čekám na šanci hrát pravidelně. Chci všem dokázat, co umím. Myslím si, že své schopnosti mohu dokázat okamžitě," prohlásil Kežman pro oficiální internetové stránky francouzského klubu.

Kežman o angažmá v hlavním městě Francie hodně stál a přáním zamířit do Paříže se vůbec netajil. Oba kluby se nakonec dohodly na ročním hostování s opcí na přestup, který bude PSG případně stát zhruba čtyři miliony eur.

Bývalý kanonýr PSV Eindhoven zatím zasáhl do druhého poločasu zápasu v Sochaux, na poslední vteřiny se pak na hřiště podíval i v duelu v Caen. "Rozhodnutí kouče jsem přijal. Pokračuji v tréninku a přidávám si, protože během jednání o přestupu jsem přišel o značnou část přípravy. Doufám, že v neděli budu hrát, dám góly a pomohu týmu k zisku tří bodů," řekl Kežman před víkendovým duelem s Nantes.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
j_mrazik

PSG bych přál umístění mezi top5... a pořádnýho útočníka potřebujou jak koza drbání

Reagovat
smazaný uživatel

ta nase na sebe nenecha šahnout natož aby se nechala drbat...

Reagovat
j_mrazik

Záleží na tom, jaká koza to je.

Reagovat
smazaný uživatel

pánové jsme na fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ofenzíva PSG vypadá slibně. paradoxně slibněji, než v předešlých letech s Pauletou. Hoarau zatím parádní, k němu Kežman, případně Pancrate + podpora útoku od Giulyho s Rothenem .

Reagovat
vlastik

Nejlepší směrem doppředu je v současné době Giuly, ten táhne celý mančaft, dobře hraje i Sessegnon. Od Rothena (mého oblíbence) jsem čekal trochu víc, ale snad se rozehraje. Jinak Makelele to brousí až moc, 4 špíly, 4 žluté karty, ten si jde pro rekord.

Reagovat
soukup

ještě to bude boj s na dálku s Poláchem

Reagovat
vlastik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele