Kežman stále věří v odchod do PSG

18.08.2008, 19:44
Aktuality
Mateja Kežman se přiblížil svému cíli přestoupit z Fenerbahce do PSG. Oba kluby se dlouho nemohly dohodnout, nyní ovšem v jednáních pokročily a srbský útočník by dres klubu z hlavního měta Francie mohl obléknout již o víkendu...

"Pokud se nám podaří vše vyřešit ještě tento týden, budu připraven nastoupit k sobotnímu utkání proti Sochaux," prohlásil Kežman.

Francouzská média nedávno již informovala o dohodě mezi oběma kluby, to ovšem okamžitě popřelo vedení Fenerbahce.

Kežman si velké jméno udělal v PSV Eindhoven, kde se mu podařilo nahradit Ruuda van Nistelrooye. Následující angažmá se mu příliš nevydařila a za očekáváními zaostal jak v Chelsea, tak i v Atletiku Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrá náhrada za Pauletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně by mohl ukázat, že má na to, aby se prosadil někde v kvalitnější lize v lepším klubu Chelsea, Atletico nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal odísť z PSV do Chelsea, tam sa stala chyba, neverím, že taký kanonier holandskej ligy by sa nepresadil v niakom priemernom klube PL napríklad.

Reagovat
smazaný uživatel

RvN se taky hned prosadil v manchasteru... ale tak on je taky kotelne lepsi no

Reagovat
smazaný uživatel

No,tak třeba Ronaldo a Romário se taky prosadili hned po odchodu z PSV,ale ti jsou(byli) tak o 2-3 třídy nad ním. A ze současnosti se líp prosadili třeba Kalou,Kuyt,Robben,Van Persie...

Reagovat
smazaný uživatel

štít Makele, útočný křídla Giuly a Rothen, který budou zásobovat Kežmana na hrotu..s psg to snad nebude vypadat tak zle jako minulý rok..

Reagovat
smazaný uživatel

jestli mu nerupne v bedně...třeba jak Mutuovi

Reagovat
smazaný uživatel

mutu at de do PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, co jsem slyšel, tak Kežman by odešel z Turecka kamkoliv. Před časem se třeba vtíral Zenitu. Holt to náboženství.

Reagovat
smazaný uživatel

kezman by pro PSG byl supr kauf, je to tym ktery prochazi velkymi zmenami, zvyka si na zivot bez paulety (ktery podle me posledni dve sezony uz bohuzel uvadal :()...pro takovyhle tym je dulezite sehnat goloveho hrace kteremu je jedno kde hraje, ma stabilni vykonnost (pokud dostane misto v zaklade!)...ale s anelkou na me nechodte...by tu delal akorat bordel...skoda ze pustili N'Goga....to bude extra klasa

Reagovat
smazaný uživatel

HOT! Kezman by mel zitra rano delat testy a podepsat rocni hostovani s opci....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele