Kapitán Liberce Gebre Selassie utrpěl proti Spartě zlomeninu nohy

01.03.2023, 21:44
Aktuality
Theodor Gebre Selassie (© Slovan Liberec)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (137)

Přidat komentář
STR

Haraslín

Reagovat
Salfovic

Na Slovensku je to samej rasista

Reagovat
ACSeRw!n

urcite si to privodil, jak s tim nabehnul zpatky do hry.. simulant

Reagovat
kilobyte

Bývalý český reprezentant pokračoval ve hře, ale po krátké chvíli si lehl na trávník a Kozel místo něj poslal na hřišti Matěje Valentu.

To je teda kreativní popis. Spíše by to mělo být. Bývalý český reprezentant se vrátil do hry, aby došel, co nejdál na hráči ploše a vyžádal si další ošetření. Docela blbost od libereckých poslat hráče se zlomeninou jen aby získali čas pro rozvičení náhrady.

Reagovat
Neyjrayx

Jo a oni jistě 100% věděli že je to zlomené, udělali mu na místě rentgen, v hodnotili ho atd..

Tohle je největší picovina co někdo napsal...

Jak bývalý hráči často říkají, v ten moment je tam tolika adrenalinu že ten hráč ani nemusí vnímat jaká je to bolest

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Hasan Šáš

Zlomenou haxnu musí okamžitě poznat i studentka v prváku na střední zdravotní, tvl...

Reagovat
diskoschlampe

Jsi neměl nikdy nic zlomenýho, co.

Reagovat
Hasan Šáš

Hm, neměl .. bolí to hodně?

Reagovat
srandamač

Jelikož se evidentně jednalo o kost lýtkovou, tak ne, bez rentgenu pravděpodobně ne, jelikož hlavní funkcí této kosti je, že na sobě má upnuté nějaké svaly. Silovou částí nohy pod kolenem je kost holení, kterou kdyby měl zlomenou, tak ani nevstane.

Zajímavost - když dojde ke složité fraktuře lýtkové kosti, může dojít pouze k odstranění části kosti namísto složitějšího napravování pomocí šroubů, drátů, Člověk následně zbytek života žije v podstatě s přerušenou kostí.

Reagovat
10adam

Mezi námi je i nějaký doktor nebo medik?

Reagovat
Mass

Ale vůbec.

Reagovat
dontcallmeandre

to si jen myslíš. Otec byl se zlomenou nohou na pohovotosti, na rentgenu, prý to zlomené není, jen naražené, š dny s tím chodil do práce (tahat bedny ve skladu), ale bolelo to jako čert, tak šel znovu k doktorovi, znnovu na rentgen a zlomenina to byla, pak ji našli ina tom prvním rentgenu, byla prý opravdu špatně vidět, schovalo se to v nějakém stínu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle chyby se doktorům stávají běžně.

https://youtu.be/FNptHqAlgwM?t=44

Reagovat
kilobyte

Mě takhle odborník přehlédnul zlomený palec s tím, že je to růstový. Až na další kontrole jsem měl štěstí, že tam nebyla taková kapacita na rentgen.

Reagovat
7kaka7

Samozřejmě je to blbost, nemohli vědět, že to má zlomený. Ale že tam znova vlezl jenom aby získal čas je dost pravděpodobný.... Vždyť nemohl chodit a za 4 vteřiny po vypuštění sebou švihnul o zem. Což Gebremu nijak neubírá, i takhle se dá obětovat pro tým

Reagovat
podnebný

Hrálo se na velice špatném terénu, možná až neregulérním. Není se co divit.

Reagovat
verv

Reagovat
Imos

Reagovat
kilobyte

Nevěděli, ale při pohledu na Gebreho bylo jasné, že hrát nemůže. Když nedokáže ani po minutě a obstřiku na tu nohu došlápnout, tak je to podle mě jasné.

Reagovat
diskoschlampe

lol

Reagovat
Mass

Já sem taky ještě chvilku "hrál", než sem pak odpajdal do nemocnice, kde mi zjistili dvojnásobnou zlomeninu kotníku. Tak mrcha vůbec nebolela a ani neotekla, do tý doby než mi řekli, že to mám zlomený.

Reagovat
kilobyte

Taky jsem hrál vybíjenou se zlomeným palcem na ruce. A bolest pořádně začala až po konci. Ale to nebyl případ Gebreho. Ten nemohl ani došlápnout.

Reagovat
10adam

Vybíjenou? V které třídě to bylo?

Reagovat
kilobyte

Na střední. Proč?

Reagovat
10adam

Já jen, že tohle jsem hrál naposledy někde na základce a celkem mě to bavilo

Reagovat
kilobyte

Tak koho by nebavilo házet po ostatních míč? Akorát jsme nehráli takovou tu klasickou, kdy se pole rozdělí na 4 částí a každý tým má kapitána, ale všichni proti všem. Což je možná ještě zábavnější. Akorát ty souboje o míč často bolí, viz můj palec.

Reagovat
Greny

Ten film je dobrej...

Uhneš klíči, uhneš míči a jeb ho do palice

Reagovat
kilobyte

Přesně na to jsem si vzpomněl, když jsem to psal. Akorát ten film je spíše píčovina než dobrý film. Vtipná píčovina, ale píčovina.

Reagovat
Kiss Me Polka!

je to velmi dobrý film, v podstatě už klasika a vrcholne obdobi tech hercu co tam hrali

Reagovat
kilobyte

Je to tuctová crazy komedie, kterých je hodně. Vrcholné období to možná pro ty herce bylo, ale většina z nich hrála v lepších filmech a lepší role.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ne neni jich hodne, za poslednich 10 let zadna takova porovnatelna mainstreamova nevznikla. je to jedna z nejlepsich komedii tohoto tisicileti.

Reagovat
Bakary3

Neumím takhle zhodnotit...

Ale přijde mi super, prostě baví

Reagovat
Hasan Šáš

Což ale není žádný měřítko, vzhledem ke katastrofální úrovni český kinematografie posledních dvaceti let.

Reagovat
Hasan Šáš

Soráč, myslel sem, že je řeč o kultovce Léto s gentlemanem, s Jardou Hanzlíkem v hl. roli.

Reagovat
Kiss Me Polka!

What? To je navíc totální sracka typu divne vzpominani starych lidi

Reagovat
Hasan Šáš

neni to moc povedený, to uznávám

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tam "hrál" Chuck Norris, takže míň než 4 hvězdy tomu na csfd dá jen kulturní barbar.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Front hell

za první větu

Reagovat
andrew96

Nejlepší sport.

Reagovat
STR

Ty si idiot to není možný. Tak to šel zkusit, každá zlomenina nejde poznat hned. Ta koncetina nemusí být deformovana, mimo osu či krepitovat a přesto se na rtg zjistí, že je tam nějaká zlomenina.

Reagovat
kilobyte

Já jsem idiot? Liberec tam podle hráče, který nemůže ani došlápnout, ale já jsem idiot. Zlomenina často poznat nejde, ale jde poznat jestli se to dá rozchodit. U Gebreho bylo vidět, že to nerozchodí.

Pokud není úraz hlavy a nebo nějaké těžké zranění, tak jsem do včerejška neviděl, že by rozhodčí přerušil zápas. A včera to udělal hned dvakrát. Buď měl to hřiště uznat za nevhodné, když se bál zraněních a nebo neměl pomáhat zdržovat hru.

Reagovat
Imos

vy jste fakt skety Sparťani

Reagovat
kilobyte

Furt vám jde o fair play, ale když se tak můžete zachovat vy, tak najednou zapomenete.

Reagovat
Imos

nevím který tým se choval míň fair-play ale naš to nebyl, arogance Sparty jak v hledišti tak na hřišti, zas mi po čase není líto jak jste v háji a jediná trofej za poslední roky je suchý hajzl

Reagovat
kilobyte

Ještě to bolí?

Reagovat
Imos

Je to sprostý především a ubohý jak Sparťani z toho musí mít radost protože to je jediná trofej po letech a na další roky, titul vám budu přát jen kdyby ho měla místo vás dostat Plzeň a zrovna od Sparťanů je vtipné že se tváří jak je suchej hajzl v pohodě přitom kdyby se to stalo vám tak brečíte roky a roky, ono u vás stačí když se vám něco nepřipískne a všichni se tváříte jak vás řežou

Reagovat
kilobyte

Mě zase přijde vtipné, jak fanoušci Liberce pořád vytahují suchý hajzl a přitom Liberec toho má na svědomí taky dost, akorát nikoho nezajímáte. Jenom když s vámi hraje někdo z top 3.

Reagovat
10adam

Reagovat
Salfovic

Ještě bývají zajímavé zápasy Lbc se Slováckem.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Imos

Okay, tak mi připomeň něco zaplacenýho z naší strany fakt mě baví jak se morava a bohemka furt tváří že nějak ovlivňujeme zápasy ale nikdy nemají nic o co to opřít a dělají z nás klub jako Jablonec nebo Příbram, což je tak vehementní hloupost

a samozřejmě je cute jak nemáš co říct krom toho HA, VY URČITĚ ASI TAKY MOŽNÁ JSTE NĚKDY NĚCO ASI OVLIVNILI protože o vás mám naprostou pravdu

Reagovat
Imos

2005 okay, směrodatný ale fajn

a Zbýňa Hauzr s pár klukama prodávali zápasy, což úplně prospěšný pro Slovan nebylo, to mi nepřijde úplně jako důkaz toho co píšeš, i když ty juniorky u nás stojí naprosto za nic a nějaký úplatky trenérům a tak tam asi byli ale to úplně nejsou věci o kterých se bavíme ne? Prodávání našich zápasů a článek z 2005, všechny ostatní kluby co jsem zmiňoval to mají pořád a ty skandály nejsou patnáct a víc let starý, ale hustý zajímavý díky za článek

Reagovat
Imos

a výkřik do tmy kde se Nezmar něčemu naučil je nic neříkají nic nedokazující tvrzení

Reagovat
kilobyte

Je hezké, jak u Liberce chceš konkrétní věci a důkazy, ale u Sparty ti stačí domněnky. Můžu se tě teda zeptat, jak do "suchého hajzlu" je zapojená Sparta, kromě toho že hrála v tom zápase?

Reagovat
Imos

Ty spisy u kauzy s Berbrem a spol? Nebo se koupil suchý hajzl jen pro potěšení sparťanskych fans ale Sparta s tím nic společnýho nemá?

Reagovat
Hasan Šáš

Já třeba vůbec nevím, co ten suchej hajzl znamená. Ty znáš Berbrovu šifru, můžeš mi to vysvětlit?

Reagovat
Imos

Znalci fotbalového zákulisí se shodují na tom, že Královec řečený „Králík“ má vytvořené podmínky pro to „tlačit káru“ Letenským, ovšem takříkajíc „za nula“, tedy bez úplatku.

Ono stačilo vidět ten fotbal, klasické otáčení faulu občas, otočíš aut/roh, nepískneš jasnou redku pro Frýdka, pískneš kontroverzní penaltu, zajistíš aby zápas skončil jak je nalajnovaný

Reagovat
Hasan Šáš

dík.. ten zápas jsem tenkrát asi viděl a nepřišlo mi to nějak viditelný

Reagovat
Imos

pár zářezů tam bylo, redka a u tý pentle tam

Reagovat
kilobyte

Jenže tvojí optikou s tím Sparta nemá nic společného. Sparta nemůže za to co si volá Berbr s Královcem. U Slovanu tvrdíš, že nemůže za svoje hráče, ale Sparta může za lidi, kteří s ní nejsou nijak spojený? Koupil? Za kolik? Nebo jsou to jen tvoje domněnky, jako když tvrdím, že Nezmar se naučil jezdit na oranžovou už v Liberci?

Reagovat
Imos

Tobě to nestačí jako důkaz, ale minimálně ta neredka pro Frýdka byl neuvěřitelný zářez, ale jasný, tyhle věci nikdy mít doložený nebudeme a pro jednoho je zářez, koupený a neuvěřitelná pachuť z toho zápasu a pro druhýho to je jediná trofej po letech a na další roky

Reagovat
kilobyte

Včera měl dostat ten Varfolovsky (nebo jak se jmenuje), taky jasnou červenou. Taky jste to měli koupený? Nebo jak?

Reagovat
Imos

To přece není ten argument, odpustil oběma týmům několik karet, koupili jsme to oba?

Reagovat
kilobyte

Jenže těch několik karet se dá ještě pochopit, že nastavil takový metr. Ale ten zákrok na Daňka byla jasná červená. To se nedá schovat pod "nechal hře spád".

Reagovat
Imos

Joo, to klidně souhlasím, já to viděl z protější a nekoukl jsem se na záznam, obecně to ten rozhodčí nezvládal

Reagovat
kilobyte

Co znamená směrodatný ale fajn? Jakože s tím souhlasíš, ale zároveň ne? Nebo jak to myslíš?

Takže prodávání zápasů není problém? Můžeš mi teda ty kauzy Sparty poslat?

Reagovat
Imos

Že s ohledem na poslední roky co se nám furt nadává to směrodatné není, škraloup z minulosti okay, ale s tím co se tu o nás píše už to moc společnýho nemá, ale zajímavý ale je to asi stejně směrodatný jako o nadávání Lafatovi do letce a dávat za důkaz jedno jediné utkání kdy to udělal

Tak problém to je, ale toho hráče a proto byl odsouzen, není to ale důkaz o Slovanu jako takovém, jen že tam byl kokot mezi hráči

Reagovat
kilobyte

Lafata to neudělal jen jednou. Sice nepadal, jak někteří hráči, ale občas to taky zkusil. Asi jako skoro každý fotbalista. Ten posměch si za to asi zasloužil. Ale měli by stejný schytávat i ti, co jim simulování jde lépe.

Jenže klub jsou hráči a jeho zaměstnanci. Nemůžeš u jednoho klubu tvrdit, že podplácí a u druhého říct, že to vlastně dělali jen hráči. Spartě vyčítáš "suchý hajzl", kde Berbr, který nemá se Spartou nic společného, volal Královci, který se Spartou nemá nic společného.

Reagovat
Imos

Přesně, oni to zkouší tak všichni, jak se říká rozhodčí ti to spíš dá když zakřičíš Lafatu jsem dycky bral jako jednoho z nejférovějších hráčů

Já myslím že Hauzrovu kauzu s věcmi okolo slovanu nebo sparty nejde brát stejně a fakt nevím jak je košér když se do zápasu přisere berbr, bůhví proč, okay můžeš si to vyložit že sparta s tím vlastně nic neměla, ale furt ten zápas byl prostě koupený a ta pachuť tam je

Reagovat
kilobyte

Když hráč Liberce ovlivňoval zápasy, tak se to vlastně Liberce netýká. Jen toho hráče. Ale když Berbr ovlivňoval zápas, k čemuž jsou teda jen nepřímé důkazy, tak je Sparta ta špatná.

Zkus se někdy na kauzy kolem Sparty podívat optikou jakou koukáš na Liberec. A nebo ještě lépe koukni se na kauzy Liberce a všeho co se kolem něj děje, jako na Spartu. Svět není černobílý.

Reagovat
Imos

Krom vás nikdo neříká že je černobílý a v čem vidíš podobnost u Hauzra a Berbra? jejich vliv je úplně někde jinde v dobách kauz, ovlivňovali zápasy dost podstatně rozdílnými praktikami, stejně jako je špatná Plzeň pro spojitost s Berbrem

ještě mi řekni že Sparta čistá

Reagovat
kilobyte

Nikdy jsem neříkal, že je svět černobílý a ani ho tak nevidím. To fanoušci Liberce tady pořád vytahují suchý hajzl a myslí si, že Liberec je čistý.

Ještě jednou Hauzr byl součástí Liberce. Berbr se Spartou nemá nic společného. A podobnost v těch dvou je v tom, že ovlivňovali zápasy.

V české lize není nikdo čistý. Tedy aspoň podle toho, jak většina lidí mluví o tom, jak Berbr aspol. řídili fotbal. Nebo mi chceš říct, že Plzeň a Sparta měli rozhodčí pod palcem, ale vyhrál Liberec čestně, bez pomoci? To by bylo asi zvláštní, ne?

Reagovat
Imos

Dobře, všichni kupují zápasy, všechno je podplacený, je jedno kdo komu pomáhá a vykašleme se na to. Nevím jako, poslední rok/dva mi spíš přijde že rozhodčí jsou úplně tragický a že to ani nemusí být zaplacený a čemu bych se vůbec nedivil, kdyby ti alibisti rozhodčí pomáhali často tomu většímu týmu nebo domácím, ale god know, je to kocourkov

V tomhle jasný jsou stejný, ale v moci a vlivu je to úplně něco jiného, o to jde, Hauzr ovlivnil nějakých 20 lidí cca podle článku, Berbr ovlivňoval celý český fotbal a pomáhal asi všem když jsi mu zaplatil nebo ti pomohl aby tě pak mohl vydírat, nevím

Reagovat
kilobyte

Na špinavosti nesmíme nikdy kašlat, ale taky se nesmí při honbě zavírat oči nad některými a jít na jisto po jiných.

Reagovat
Imos

to asi jo, ale pak otázka jestli máme všichni držet hubu nebo vydržet upozorňovat na tyhle věci i když i tvůj tým má prohřešky

Reagovat
ratusek

tvl když tam chceš na sílu cpát anglický výrazy do českýho sdělení, napiš to prosím aspoň správně

Reagovat
Imos

takový to když se ozveš jen abys mohl napsat sračka výtku kvůli zapomenutýmu s well done, cenný příspěvek

Reagovat
ratusek

Rozhodně cennější než tady jak někteří do českých vět na sílu cpát anglický výrazy, který se tam nehodí a ještě to navíc napsat špatně

Reagovat
Imos

dobře, ale výtkou k tomuhle, víceméně estetická záležitost, říkat že to devalvuje úplně celý komentář je fakt moc

Reagovat
ratusek

ale nebudeme se tady hádat v pohodě

Reagovat
Imos

joo v pohodě, mě jen zarazilo že z ničeho nic v půlce vlákna někdo vypíchne jeden blbej termín s chybou a dělá z toho haló, kdybys radši souhlasil že všechny kluby mají na sobě špínu tak dobrý

Reagovat
ratusek

až na nás. my jsme tak křišťálově čistí, že ani křišťál křišťálověji čistší být nemůže

Reagovat
Imos

Reagovat
Kiss Me Polka!

Jaka bohemka a morava, vždyť ti to pise spartan

Reagovat
Imos

Taky jsem k němu přidal další skupiny co do slovanu neustále jedou a nadávají mu a z principu ho nemají rádi

Reagovat
bobis21

A kdo má teda být ta Morava? To je dost široký pojem a nějak jsem to asi přehlédl

Reagovat
Imos

Pravda, to se omlouvám, většinou to jsou kluci ze Slovácka co nás nesnáší minimálně od toho zápasu kdy snad Kozák dal hattrick z penalt (cca nevím jestli byly dvě nebo tři už) ale hádám že to tam je už starší, taky různí Sigmáci a pár Ostraváků, u Brna jsem si toho tolik nevšiml a druholigovým týmům už je to celkem jedno

Reagovat
ratusek

To je jak dostal Kerbr tu červenou za "tak mi ji dej ty zmrde jeden zasranej" nebo jak to bylo?

Reagovat
Imos

tyjo to si nevybavuju, bylo to ten zápas?

Reagovat
Imos

joo to už je pěkně dávno, ale stejně je to vtipný že zrovna my a slovácko máme takovou rivalitu kvůli těmhle věcem a vždycky i ty zápasy jsou fakt vyhrocený

Reagovat
bobis21

Tak s námi jste naopak vy brečeli, že prý Gebre dostal červenou "z ničeho nic", když zajel kolíkama napřed do soupeře

Reagovat
Imos

s metrem co se píská tak tohle bylo na žlutou prostě, viděl jsem několik takových zákroků v lize co dali na žlutou

Reagovat
bobis21

No když za to teď dal ten samý rozhodčí žlutou, tak schytal zase hate, že měl dát červenou ...

A to že nám rozhodčí u vás sebral gól tím, že přerušil zápas ve chvíli, kdy letěl míč do brány, to byla teprve správná komedie

Reagovat
Imos

joo, to jsou nekonečný debaty jakou kartu dát a tak

Reagovat
verv

co vám v tom Liberci vypustili do ovzduší, že vám tady dneska tolik jebe?

Reagovat
Imos

ono se není čemu divit po takových zápasech kdy to byla škoda pro nás, super výkon a ubojovaný proti kádru co je úplně jinde a pak tady si člověk přečte takový hovna občas, že se nedá nereagovat, že někdo pod článek o zranění jedný z našich legend ještě do toho hráče kopne víc a chová se jak ubožák tak to chce reakci na něj

Reagovat
kilobyte

A to že vaši fanoušci nejdříve začali urážet Haraslína nevadí? Začněte plivat a pak tvrdíte, že jen reagujete.

Reagovat
Imos

Tam se předtím nadaválo na Krejčího za ty kecy co měl neustále na všechny, Haraslína za to samý+ se zeleným nezahráli fair když jsme zakopli míč pro zraněnýho hráče a oni se na to vyprdli, za to jak se chovali celý zápas se nedávání na ně není čemu divit, Kuchtovi jsme nadávali pro jeho zákrok na Oliho v prvním zápase a za to že pak ještě půjde provokovat po gólu, stejně tak jsme třeba nesnesli frýdka st. co se zachoval jako stejný k...t

Neříkám že jsme jim nenadávali, takovým m...m se nedá nenadávat, stejně jako po letech rádi vypískáme Milana Petrželu, jsou hráči co zaslouženě nejsou oblíbení

+ emoce samozřejmě, ale musím přiznat že mě Haraslín pobavil když jeden z těch kelímků chytil a dopil ale vám taky hovno udělá radost kdyby takovej stanciu dal b derby gól a pak se běžel vysmát kotli

Reagovat
Modi6

To je mi moc líto. Obrovská smůla pro něj a velká ztráta pro Liberec. Snad se ještě k fotbalu vrátí.

Reagovat
lampas

Tohle bude konec kariéry, velká škoda.

Reagovat
podnebný

Předně přeju krajanu z naší Vysočiny včasné a úplné uzdravení i novou chuť do fotbalu. Pravda je, že se hrálo hodně tvrdě z obou stran. Rozhodčí byl slaboučký jako nedovařený čas a nechal hru plynout, přestože dominovala surovost a bezohlednost, často zákeřnost s přemotivováním hlavně Libereckých, kteří tím nahrazovali fyzické i technické nedostatky. Odpuštěných žlutých a dokonce červených karet bylo několik. Přesto se hrál hodnotný a zajímavý fotbal.

Reagovat
Imos

přemotivovanost a zákeřnost tam teda byla fifty fifty z obou stran to a zákroků na karty i červené tam byly na obou stranách ne jen od nás, rozhodčí byl hrozný, kartu měl hodit už za ten přišlápnutý kotník doumbii, ten šlapák preislera taky byl v klidu na kartu, kvalita rozhodčích je mizerná celou sezonu, tohle jen potvrzuje trend

Reagovat
10adam

Zdá se mi to nebo je tady cenzura?

Reagovat
Papra

napsal js ristickej komentář a divíš se že byl odstraněn?

Reagovat
10adam

Já napsal rasistický komentář? Ti houká, ne?

Reagovat
Papra

jen jsem tipoval :) příspěvek už jsem nestihl

Reagovat
GrimeBaller98

Wow, jak za minuleho rezimu, well done eurofotbal

Reagovat
10adam

Buď rád, že jsi nedostal ban

Reagovat
GrimeBaller98

IDGAF

Reagovat
10adam

Dobrá zkratka, musel jsem použít google

Reagovat
ratusek

A co se řeší? Co tady smazali?

Reagovat
10adam

Uživatel GrimeBaller98 používal vulgarismy na hráče Haraslína, já se ho marně snažil uklidnit

Reagovat
verv

Uživatel GrimeBaller98 těžce nezvládá

Reagovat
10adam

Máš pravdu, dokonce jsem byl označen za STBáka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

Já už se lekl, že se tu maže za negry.

Reagovat
10adam

Byly to opisy panských genitálií

Reagovat
Salfovic

Něco jako, že je Haraslín vohrnutej čurák ?

Reagovat
10adam

Ještě trošku jinak, taky to má pět písmen a začíná to na Š

Reagovat
kilobyte

Šulo má jen 4 písmena.

Reagovat
10adam

No přímo tak to napsal, že to není Šulo ale....doplň si

Reagovat
Salfovic

Nechám se podat.

Reagovat
10adam

Já to nemůžu napsat, má vrozená slušnost mi to zakazuje

Reagovat
10adam

Ale klidně napíšu, že Grime je šulin, což je zároveň nápověda

Reagovat
Salfovic

Šulin není žádný vulgarismus, to používají i prvňáčci v katolické škole.

Reagovat
10adam

Tak to nechápu zásah cenzora

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se bál vyhrocení situace, mohlo se klidně stát, že někdo nazve soupeře v diskuzi uličníkem a to už pak ta smršť nepůjde zastavit.

Reagovat
10adam

Pravda je ta, že Grime byl jak smyslů zbavený a diskuze by nejspíš gradovala

Reagovat
KoryVCF

Šural ?

Reagovat
Kiss Me Polka!

dua

Reagovat
GrimeBaller98

PSZS a ty ses presne jeden z nich

Reagovat
10adam

Jeden z kterých?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele