Juventus hledá nového trenéra, Sarri byl odvolán

08.08.2020, 15:24
Aktuality
Maurizio Sarri už není trenérem Juventusu. Zkušenému kormidelníkovi na lavičce úřadujícího italského šampiona zlomilo vaz vyřazení v osmifinále Ligy mistrů s Lyonem...

Jednašedesátiletý kouč, jenž má za sebou působení v Neapoli nebo Chelsea, přišel do Juventusu na začátku dohrávaného ročníku, načež s ním získal devátý po sobě jdoucí titul.

Na evropské scéně to však bylo horší, načež "Staré dámě" vystavil stopku již v osmifinále Ligy mistrů Lyon, kterému po výhře v domácím utkání stačila venku porážka 1:2.

Vedení italského klubu se následně rozhodlo, že Sarriho odvolá z funkce. "Juventus oznamuje, že Maurizio Sarri byl odvolán z funkce trenéra," stojí na webu Juventusu.

"Chceme poděkovat trenérovi za napsání další úspěšné kapitoly v historii Juventusu, pro který získal devátý po sobě jdoucí titul, což bylo vyvrcholením jeho osobní cesty v italském fotbale."

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (407)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele