Jurić: Srdce jsme dnes potřebovali více než kdykoli jindy

09.02.2020, 10:23
Aktuality
Hellas Verona měl v letošní sezoně bojovat o záchranu mezi italskou elitou, očekávání veřejnosti ovšem smetl pod stůl a místo toho atakuje pohárové pozice tabulky Serie A. Nováček neprohrál už osmkrát v řadě, včera si před vlastními fanoušky dokonce vyšlápl na Juventus...

Hellas odehrál velmi dobrý zápas a ukázal i obrovskou vůli po vítězství poté, co se v 65. minutě prosadil Cristiano Ronaldo. Domácí nic nevzdali, nejprve srovnal Fabio Borini a pět minut před koncem se z penalty nemýlil Giampaolo Pazzini.

"Srdce jsme dnes potřebovali více než kdykoli jindy, nebyli jsme tak bystří jako obvykle. Odehráli jsme velmi dobrých 35 minut, pak zahodili spoustu šancí a také udělali chyby, ale naštěstí se nám povedlo vše otočit," hodnotil utkání trenér Ivan Jurić.

Hellas Verona to na Juventus neumí a od dubna 2000 porazil Starou dámu teprve podruhé. V průběhu více než devatenácti let s ní jinak uhrál jen tři nerozhodné výsledky, v jedenácti případech odcházel poražen.

Hellas v průběhu jednoho týdne loupil na stadionech AC Milán (1:1) a Lazia (0:0) a v tabulce poskočil už na šesté místo.

"Ani nevím, co mám říct. Mysleli jsme si, že se nám v sezoně bude dařit, ale nikoho rozhodně ani nenapadlo, že to bude až takhle dobré. Měli jsme spoustu mladých hráčů, kteří byli hladoví po Serii A, jako například Marashe Kumbullu, který dnes fantasticky uhlídal Douglase Costu. Rozhodli jsme se, že budeme hrát stylem, který zahrnuje i nějaká rizika, na základě odvahy ovšem jsme schopni ublížit soupeři," říká dále Jurić.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (30)

Přidat komentář
Recoba Inter

Federico užívej! Kumbulla hraje dobře, divím se, že po něm nechce jít Juventus, jsem zvědavej jestli nakonec dotáhnou toho Van Dijka jako vysněnou posilu do obrany

Reagovat
Pinturicchio

... o čemž psal tuším jako první The Sun, gratuluju ti k citování takového odpadu.

Reagovat
Recoba Inter

Zaplavilo to diskuze na soc. sítích zdroj jsem neřešil, jen mě to pobavilo

Reagovat
Kixi Syhimour

No, konečně se na něčem shodnou fanoušci jak LFC tak Juventusu

(teď jsem zvědav, jestli se mě pokusíš nějak setřít)

Reagovat
Pinturicchio

Jako ten přestup? Však je to naprostý nesmysl, tam je i fantasmagorie slabé slovo.

Reagovat
Kixi Syhimour

To taky, ale hlavně jsem měl na mysli tvůj názor na the Sun.

Reagovat
Pinturicchio

Jo tak. The Sun nebrat, to ví i takový PL ignorant jako já.

Reagovat
johan14

To boli časy, keď tam mastili Elkjaer a Briegel a do Verony pre Hellas vybojovali scudetto.

Reagovat
eleven11

+Di Gennaro,Galderisi a samozrejme Osvaldo Bagnoli.V tom roku nenasadzovali rozhodcov,ale žrebovali,možno aj preto bol Hellas majster Ďalší rok toradšej zrušili .

Reagovat
eleven11

Reagovat
10

Neuvěřitelná práce Juriće a managementu Verony, to jsem před sezonou vůbec nečekal. Takhle silnýho nováčka calcio nemělo od návratu Juventusu

Reagovat
Recoba Inter

a Neapole

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Zark

jj delaj to dobre, stejne jako parma, tem dvema jsem loni ani letos moc neveril

u novacku si vybavim jeste zminovanou Veronu s kanonyrem Tonim a Jorginhem(13/14) nebo Venturovo Bari 9/10

Reagovat
10

Reagovat
Largo

A s Iturbem

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo 04/05 Toni,Barzagli,Grosso

Reagovat
Pipo123

A teraz čo spravia v lete, Ambrabat, Rahmani aj Kumbulla im zarobia minimálne 50 mega. Dúfam že ich adekvátne nahradia a budú sa pravidelne držať v SA

Reagovat
10

z těch dvou už mají 40, o Kumbullu je největší zájem, tam to může jít i na 30-35m

Reagovat
Pipo123

Já by som ho chcel k nám, ale zároveň si nemyslím že ho potrebujeme, snad sa rozhodne dobre a prestúpi niekde kde bude hrávať, čítal som rozhovor s jeho agentom a ten vravel že najvážnejší záujem prejavil Neapol, ale tam nevidia moc priestor žeby mal istotu základnej zostavy.

Reagovat
cresposuper

Idealne ku nam a Godin prec

Reagovat
lnterista

Kumbulla DeVrij Bastoni

Reagovat
adoxx

Tak já myslím, že Kumbulla by šel do Neapole jenom v případě odchodu Koulibalyho, zvlášť když už mají Rrahmaniho...proto mi připadá nejpravděpodobnější Inter

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdo v tom týmu nejvíce vyčnívá a bude se posouvat výše? Rrahmani jde do Neapole, dále Kumbulla a Amrabat?

Reagovat
Pipo123

Amrabat ide do Fiorentiny v lete

Reagovat
smazaný uživatel

To si hodně pomůže

Reagovat
Recoba Inter

Kumbulla možná k nám.

Reagovat
Largo

Juric

Reagovat
mastakillah

celá obranná fáze je parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Amrabat, stejne jako Rrahmani, Napoli. Jinak Hellas Army naprosto vyrovnane vykony,vyborne poskladana sestava a system hry.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele