Jsme ostražití, něco obhajovat je těžší, řekl Šilhavý před Poláky

14.11.2018, 19:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
Omanomet

Jasná výhra... Polska...

Reagovat
Andis

Mě se líbí jak se Češi umí pochválit i za porážku viz. na Ukrajině, Slávie v Petrohradu nebo Plzeň na Realu

Reagovat
meno

A co by ne?

Reagovat
smazaný uživatel

typicka ceska mentalita no

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by si Slavia nezasloužila chválu za výkony v EL? V 4 zápasech pustila soupeře k nějakým 4 střelám na bránu a paradoxně zápas na Zenitu byl její vůbec nejlepší.

Plzeň sehrála s Realem (u nich) slušnej zápas... nevidím důvod proč to nepochválit. Málokdo něco takovýho čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

prohra je totiz porad prohra, 0 bodu, nahovno, neuspech

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
meno

Tohle je přesně to, co nás neposouvá.

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

neposouva nas to ze se spokojime s prohrou a nalhavame si ze to bylo po dobrym vykonu..kdyby kurva prisel nekdo a rekl ze po dobrym vykonu se neprohrava, tak by to byla jina..on totiz fotbal se hraje na body a na to kdo vyhraje nejvic, ne na to kdo udelal nejvic narazecek..nebo snad radsi nez vyhrat 1:0 prohrajes nebo remizujes 4:4 4:5 a budes se uchlacholovat tim ze my sme ale podali dobrej vykon??

Reagovat
meno

Záleží. Kdyby to bylo od žáků po juniorku tak chci 4:4:5. Když chci hrát první ligu, hraju účelově pokud se zachraňuju nebo jedu na poháry. V repre hraju hurá fotbal do U21 a v Áčku účelově, pokud jde o kvaldu nebo turnaj.

Reagovat
kilobyte

Ve sportu může být vždy jen jeden vítěz, to ale neznamená, že poražený hrál špatně.

Reagovat
Andis

Jo právě typický Češi, okamžitě mistři světa a vlastně k tomu stačí i porážka

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen prohrala o gol S vitezem LM a mohla uhrat remizu. My jsme na Zenitu odehrali paradni zapas, to nechci delat ze Slavie velkoklub, ale kazdy normalni cloves vi, ze Zenit je se svym tymem vetsi spicka nez cesky tymy a tu prohru si kluci opravdu nezaslouzili. Ja nevim jak ty, ale kdyz muj tym prohraje potom Co odehrali paradni zapas jeste se silnejsim tymem, tak bych byl moc rad, kdybych napr po Zenitu mohl prijit do kabiny a rict klukum, ze jako fanda jsem na ne pysny.

Reagovat
Andis

Jo to je jistě skvělý ale to jak se to tu prezentuje je vážně přes čáru. Spíš by ses měl zamyslet nad tím proč Slávie tak zoufalý Zenit nedokázala porazit. A Plzeň o tom nemůže být ani řeč, po tý porážce 2:1 jim tak mega stouplo ego a pocit že se můžou měřit s Realem až si to opravdu v odvetě ověřili. A to je právě ono i ty ses stal obětí médií a týhle propagandy že Plzeň mohla urhát remízu a už nevidíš to že Real taky mohl dát další pět gólů, tak jaká pak možnost remízy. Spíš by to chtělo víc soudnosti a jedna vlaštovka fakt jaro nedělá.

Reagovat
meno

,,i ty ses stal obětí médií a týhle propagandy" Ale huš

Reagovat
Mass

Radši budu podle tebe typický Čech, co radši prohraje se ctí, než někdo jako ty, kdo i po výbornym výkonu jednoho týmu bude shazovat ten druhý a psát, že stejně byli zoufalí atd.

Reagovat
salami

Tak v pripade, ze jsi fanda vysledku, tak to tak mujzes brat, ale ja si pamatuju i zapasy, kdy Slavka, prohrala, remizovala nebo vzhrala a nestacilo to na postup (viz Besiktas) a mel jsem z nich dobrej pocit, protoze v evropskym meritku predvadela dobrej fotbal a mel jsem z toho radost. A svete div se, jsou i vyhry, ktery jsou mi malo a necenim si jich, namatkou pod Silhavym s Hradcem, kdy se sice vyhralo rozdilem tridy, ale vykon uplne trapnej a 3 body jenom diky tomu, ze si je souper v podstate nasazel sam.

Reagovat
Stannis Baratheon

Vy jst fakt dementi...

Reagovat
Mass

Je cennější a poučnější prohrát s lepším po dobrym výkonu, než vyhrát po slabym výkonu.

Reagovat
spider_8

Co obhajujeme?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa článku "dobré výkony".

Reagovat
smazaný uživatel

Podle českých fanoušků a jejich očekávání obhajujeme asi pořád bronz z ME 2004..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa si proti Poliakom zahrá aj Doležal. Keď aj na záverečných 20 minút ako striedajúci hráč, ale zahrá. Býva zvykom, že novicovi v repre býva dopriate pripísať si nejaké minúty, keď už sa do nominácie dostal a keďže do súťažného zápasu LN ho Šilhavý asi nepostaví ak bude Schick v poriadku, takže počítam, že si kopne proti Poľsku.

Reagovat
dave30

Sestava asi podobná té z Trnavy s drobnými upravami? Videl bych to takto: Pavlenka-Kaderabek, Celustka, Brabec, Novák (Gebre)-Soucek, Pavelka-Vydra, Dockal, Jankto (Krejci)- Schick. Myslím, že Daridu prošetří na Slováky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Do brány Vaclík

Reagovat
salami

Mne by se nejvic libilo 4-1-2-1-2. Pavlenka - Kaderabek, Celustka, Kalas, Novak - Soucek - Darida, Jankto - Dockal - Vydra, Schick

Reagovat
smazaný uživatel

To zase bude mezinárodní ostuda...

Reagovat
oli9

Ostrava nastesti není v evropskych pohárech

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele