Pořád to jde nahoru, pochvaloval si po výhře v Polsku Šilhavý

15.11.2018, 23:26
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.
Reagovat
Beči

Já Jardovi věřil, a zdá se, že jsem měl pravdu. Doufám, že tyto výkony už udržíme a stabilizujeme. Primární cíl je samozřejmě přímý postup na ME.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme, že jsi ho vybral prakticky.

Reagovat
ttopi

Reagovat
Beči

V pořádku, žádám jen tichý obdiv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera jsem koukal na mlade Nemce, jak si v prvnim polocase pohrali s Ruskem. Ten fotbal byl nekde jinde. Tohle vubec nelze srovnavat s nasi repre. Ta zmena k lepsimu je sice videt, ale jsou to takove opravdu male krucky. Obavam se, ze prijdou dulezite zapasy a budeme znovu tam, kde jsme. Bez sebevedomi, s neschopnosti zpracovat mic a presne prihrat.

Reagovat
ttopi

Nemůžeš výkonnost naší reprezentace porovnávat dle Německa, to je nesmyslný.

Reagovat
smazaný uživatel

Německo má top hráče na světě. Ti mladí mají úplně jiné podmínky a hrajou v jiných klubech. Vždy budou jinde. Ale pořád je svým správným přístupem můžeme minimálně potrápit.

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době je strašně těžké chápat vyjádření trenérů. Mluví o dobrém pocitu ze zápasů, které nic neznammenají. Slováci hráli na půl plynu, Poláci jsou bez formy. Proto hledám kontext, do kterého bych slova Šilhavého zařadil. Německo ještě nedávno nebylo tak vzdáleným soupeřem. A to nemyslím ani tak éru Nedvěda, ale například dobu Bílka. Obraz hry byl sice nepěkný, ale kvalita o třídu výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud se všichni berete?

Reagovat
uff

Tu aspon vidis ako vas Jarolim zblbol

Reagovat
Cechino

"Hrajeme mezistátní zápas s Polskem za Česko, tak ho chceme vyhrát. S tím jsme do toho šli." tahle mentalita tu chyběla

Reagovat
smazaný uživatel

Na live zápas jsem se nedíval. Koukl jsem se potom až na sestřih. Zdálo se mi, že nás mohli Poláci porazit tak 5:1. Všude čtu, že jsou všichni spokojení, že jsme vyhráli 1:0 - ale taky to byl gól z ničeho. Můžete mi někdo říct, jestli jsme byli v mezihře lepší? Podle šancí to teda nevypadalo

Reagovat
Puskas

První půlku jsme byli lepší, pak nás na nějaký čas zmáčkli a bylo horko. Přestáli jsme to, hra se trochu vyrovnala, ale Poláci měli navrch, už však ne ta dominantně. Jura Pavlenka pochytal šance, my al taky měli pořádné.

Reagovat
Acrocephalus

Jestli jsi koukal na sestřih na youtube, tak to asi vytvářeli Poláci, z toho to vypadá, že nás Poláci válcovali. Ale vybrali jen ty svoje zlaté momenty, jinak hra byla naprosto vyrovnaná. Vůbec tam naopak nedali naše šance, kterých bylo hodně a i Poláci měli štěstí, že od nás nedostali 3:0.

Takže na sestřihy v tuhle chvíli bych nesázel, jsou nevypovídající.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč gól z ničeho. Útočník si ukázal, naběhl, dostal dobrý balon z hloubky, přetlačil beka, i kdy tak tak a zakončil, Jankto byl pozičně dobře a dorazil. Dobrá rychlá akce.

Tým nemusí dominovat na míči, aby se dal výkon označit za slušný. Nemáme hráče na takový styl. Poláci měli šance, ale i my, Vydra měl dát gól v první půlce.

Je třeba být nohama na zemi a počkat jestli pod Šilhavým půjdou nahoru. Ten tým je mladý, nemá hráče Evropské třídy a to ani blízko.

Reagovat
Pablos

Reagovat
F.Torres

tak se na zápas podívej, zajímavější akce jsme měli my kromě cca 20 min poláci nic nepředvedli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pan Šilhavý má u kormidla za sebou 3 zápasy se statistikou 2-0-1, což asi není úplně špatné, jelikož radikální změny jsou docela citelné. V týmu je mnohem lepší atmosféra, což plyne už z rozhovoru s hráči, kteří mluví o týmovém duchu, bojovnosti a podobných tématech, které pod Jarolímem nefungovaly.

Co se povedlo je určitě stabilizovat obranu. Opět hrála v obdobné sestavě, mění se maximálně jedno jméno, což je dobré. Do kvalifikace by mohl nastoupit už i Suchý, a tím se zdá obrana vyřešena, ale stále je tam na čem pracovat.

Jako další pozitivum vidím, že konečně jezdí hráči, kteří v minulosti nejezdili. Myšleno konkrétně hlavně na Čelůstku, Pavelku a Vydru. Všichni jsou obrovským přínosem. Včera se taky ukázalo, že vzít Skaláka byl dobrý tah. Ačkoli vytížení nijak velké nemá, pořád se ukazuje, že proti ligovým křídlům je o kus dále. Takže jenom tak dále.

Aby to nevyznělo, že je vše dobře, tak ve hře je spousta aspektů, které nejsou dobré. Koncovka ta je žalostná. V obraně jsou stále dost velká okna a soupeř ve větší pohodě než j současné Polsko by nejspíš trestal. A v neposlední řadě je pasivní přístup ke hře v době, kdy se vedlo.

Reagovat
Acrocephalus

Téměř za všechno kromě přístupu, byla tam pasáž, kdy jsme se nemohli dostat zpátky do tempa a Poláci nás zatlačili zpět, ale jinak už to bylo dobré. Celý první poločas, začátek druhého poločasu jsme krásně Poláky vysoko presovali a vytvářeli na ně tlak, to se jen tak v podání českého mužstva nevidí. Dále dobře vystihovali přihrávky Poláků, dokázali je zachytit a sami si vytvořit z toho další příležitosti. Zachycovali jsme i odražené míče. Další nevídaná věc. Tlak kdysi na soupeře neexistoval a když, tak ubohý. Teď jsme jim znepříjemňovali pomalu i odkop od brány. Ve druhém poločase už naši fyzicky neudrželi ten tlak a nechali se přitlačit. Ale defenzíva ok, svědomitá, žádný výmysly jako malá domu, když je soupeř poblíž, to byla naše specialita. Nebo rovnou omylem přihrát do běhu soupeře, to jsem včera taky neviděl.

Má to hodně pozitiv. Na obraně je pokrok vidět nejvíce, předtím se neustále luftovalo.

Reagovat
vanGomm

Pokud by Polsko proměnilo alespoň polovinu šancí,tak zde určitě bude jiný článek To co třebe nedal Lewandowski je až úsměvné,které je k vidí tak někde ve III.třídě.Až se postoupí na MS,tak až potom se dá říci,že jde něco nahoru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele