Jankto si gólem spravil chuť po neproměněných šancích na Ukrajině

16.11.2018, 08:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
Gimme

Působí na mě jako pořádná guma

Reagovat
smazaný uživatel

Je trošku výmaz už jen dle těch vyjádření v Udinese. A ta jeho střelba je na úrovni žáčků..

Reagovat
Pablos

s absolutně žádným progresem zatím ...ale tak to není jeho chyba, hraje na co má, jen jsem čekal víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho tvár síce postráda výraz mysliteľa, vo futbale to však nemusí byť úplne prekážkou. Koniec koncom takí Messi či C. Ronaldo tiež nevyzerajú ako jadroví fyzici

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
lampas

To jsme rád, že reprezentant umí dorazit míč do prázdné brány. Jankto je neskutečný průměrák, stejně jako měl starej Bruckner svýho Plašila, tak to vypadá, že Šilhavý zas bude mít svýho Jankta.

Reagovat
smazaný uživatel

Přese všechno má Jarda Plašil kariíru, o které se může 99% českých hráčů jen zdát.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
lampas

Hrál venku a v teple, to je tak celé. Jinak vesměs za průměrné celky, určitě bych jeho kariéru neřadil výš než někoho, kdo má třeba tři domácí tituly.

Reagovat
8lampard8

jono, akorát byl v týmu finalisty ligy mistrů a bordeaux mělo též dobré sezóny (například první Plašilova sezóna u nicha hned čtvrtfinále ligy mistrů), Ale to samozřejmě třeba přebije Kovařík s titulama s plzní

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Ignorovať hráča, ktorý pôsobí v Serii A, byť po prestupe do Sampdorie nehráva v základe by bol ale na stredoeurópske pomery veľký luxus. Stovky internetových hejterov a futbalových rádoby znalcov by Šilhavému Janktovo prípadné nenominovanie okamžite vykričalo...

Reagovat
Bakary3

Fakt me fascinuje, jakou kritiku schytava 22 letej kluk, ktery se uz celkem dokazal prosadit v Italii a ukazal, ze v nem neco je.

Nez abysme byli radi, ze mame trosku nadejnyho hrace, ikdyz vim, ze je to treba oproti nemeckym talentum nic..., tak tu na nej jde jen kritika a urazky..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Puskas

Když se podíváme na ty zápasy, co jsme hráli za pana Jarolíma, byl tam i trochu takový chaos. Hráči pořádně nevěděli, kde mají běhat.

Tak opět - asi nebyl sám, kdo to tak viděl už tehdy, k tomu přidejme Jarolímův způsob komunikace a vyjde nám, jaká byla atmosféra.

Reagovat
Sosi

Neskutečná rovnice v poslední větě

Reagovat
Puskas

Nevím, jestli to myslíš ironicky, ale podle mne ti hráči, zejména působící v cizině, tyto věci vnímají dost.

Reagovat
Sosi

myslel jsem to ani ne na obsah, jako spis formu .. zes to napsal jak slovni rovnici, ale vysledk vlastne ne... Tezko se mi to vysvetluje

Reagovat
Puskas

ok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele