Jít se Slavií do Ligy mistrů by bylo nejvíc, ví Souček

23.05.2019, 11:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
ttopi

Čím dál víc mám pocit, že ten skromný kluk Souček prostě ven nechce. Asi se bojí

Reagovat
Coutinho10

záleží na nabídkách, ale tohle by bylo speciální a naprosto tomu rozumim, protože i pro mě jako fanouška je obrovský sen si tu LM zažít naživo...byl jsem na předkole s APOELEM a když člověk slyší naživo tu znělku, tak to je prostě fenomenální a to bylo ještě v tom čase 20:45, ale to už je minulost....teď ji uslyším znova ve 4. předkole, ale chce to tu skupinu i pro náš český fotbal

Reagovat
krisa

jestli mu přijde nabídka ze zajímavé ligy, s x-násobně vyšším platem, tak slavii zamává i kdyby to znamenalo vidět LM akorát v televizi. Já bych to tak udělal. Pokud by to odmítl, rád se mu omluvím

Reagovat
Coutinho10

tak je to srdcař, takže i vzhledem k tomu, že Slavia je rok od roku lepší a zvučnější, tak ta situace může být jiná, než by byla třeba před 2-3 rokama, kdy všichni během 1. titulu zdrhali (Luftner, Barák atd.)...teď už se můžou zlepšovat díky EL a doufám teď i díky LM, takže to podle mě není tolik promarněnej čas jako dříve, takže možný je vše....bude záležet prostě na nabídce a o tom, jestli odejde před novou sezonou nebo až v průběhu po tom 4. předkole a to taky může hrát svoji roli, jestli se ten postup povede nebo nepovede...těším se na ty následující týdny/měsíce, protože to bude zajímavý sledovat

Reagovat
vanGomm

Když by zůstal ve Slavii,tak se zabezpečí řekněme na 200-250 let v cizině s x násobně vyšším platem se může zabezpečit na 1000 možná že i více let.Je to tedy v podstatě stejně jedno jestli zůstane,nebo by šel za "lepším",protože průměrný lidský věk je zhruba 80 let.Vyjímečně se člověk dožije 90 a velice ojediněle 100.Navíc v těchto případech je takovým lidem minimálně posledních 5 let stejně všechno jedno

Reagovat
ttopi

Co to je za teorii?

Kolik si myslíš (nebo víš), že teď Souček bere? A jaký si myslíš že má náklady?

Reagovat
Losinho

No, zrovna on má náklady, jako by dělal popeláře

Reagovat
Remt

Průměrný člověk především nemá zdaleka takové náklady jako fotbalista (bývalý fotbalista) - víš, takovýmu člověku nestačí si k snídaní namazat chleba s máslem, k obědu si ohřát guláš z předvčerejška a na dovolenou jet někam pod stan na Mácháč

Reagovat
vanGomm

Tak oběd sní za den stejně jako každý pouze jeden a kaviár se ke snídani také každý den jíst nedá,protože jídelníček se musí střídat.I kdyby jsi měl cokoliv sebe více rád,tak to stejně v kuse dlouho jíst nevydržíš.Na dovolené se zatím mimo zeměkouli nelétá.A ty ceny dovolených na naši planetě špičkové fotbalisty vzhledem k jejich příjmům nijak nezrujnují.Jak říkám všichni mezi 70-90 lety zemřeme a to ještě v tom lepším případě.Chápu,že se fotbalisté musí na život zabezpečit,protože drtivá většina z nich ani nic jiného neumí,ale proč na stovky let?Někteří z jejich branže už říkají,že ty součastné částky za přestupy a jejich plyty jsou nesmyslné a dokonce i společensky nemorální.

Reagovat
Remt

Souhlasím s tebou, že platy top fotbalistů jsou dost přes čáru.

NEsouhlasím však s tím, že by se po pár letech hraní v cizině zajistil a nemohl to prošustrovat. Podívej se na Řepku

Reagovat
Uwe háže buly

Tak ne uplně každej fotbalista takhle gamblí.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
krisa

ty voe, kolik myslíš, že mu platí?

pokud bych vzal měsíční náklad 50.000 (a to se držím kua kuevsky fest při zemi na fotbalistu ) Tak 50.000x12x250 = 150 mega

Reagovat
vanGomm

No jo ale v 80-90 stejně většinou člověk umře a to se držím kua vysoko .Takže pak nepotřebuje 150 mega ale jen 50.Takže 50:15=3,33:12 což vychází na zhruba 280 000,-Kč na měsíc a to určitě ve Slavii má

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 21:00 to zni pry jeste lip.

Reagovat
Coutinho10

mně moc ne...protože to 20:45 bylo zažité dlouhou dobu....21:00 je spíš čas pro EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

máš se s MU na co těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Svině

Reagovat
wyqinac

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
mirdagwutang

Mě právě zajímalo vždy jak to je se zahraničníma nabídkama. Pár fotbalistu podle mě kdyby zůstali v čr tak by se měli mnohem lépe ale radši jdou do zahraničí hrát o střed nebo udržení v lize. Pak se vratí do horšího týmu, nebylo by lepší zůstat v čr a hrát o LM každý rok nebo top typmy v česku neplatí zas tak špatně ne?

Reagovat
ttopi

Vždy je to otázka osobních ambicí a sebekritiky. Kdo ví, že na to nemá, zůstane doma. Pak jsou tací, kteří si myslí, že na to mají a pak sedí, přitom jsou ambiciozní. No a pak jsou takoví, kteří si věří a oprávněně - ti se prosadí.

Záleží, kdo by měl případně o Součka zájem. Ale u něj tuším, že by možná byl ten první případ, který si uvědomuje, že to na velkou Evropu asi není a raději zvolí domácí jistotu. Pak do toho ještě promlouvají finance a to, zda je hráč ochotný vzdát se toho, že bude pravidelně hrát, ale slušně si vydělá.

Já si osobně myslím, že Souček by měl ve Slavii zůstat. Podle mě by do žádného velkoklubu stejně nešel. A hrát sice v Evropě, ale někde střed tabulky, to za to podle mě nestojí. Tak uvidíme.

Reagovat
pobody's nerfect

To máš těžké, pokud se bude dařit v zahraničí ve slabším klubu, je poté mnohem jednodušší jít do lepšího, obvzlášť v rámci stejné ligy než kdyby stále zůstal v české lize

Reagovat
papanegra

Mezi i o tom zahrát si proti kvalitnějším celkům a hvězdným hráčům na větších stadionech.. každý fotbalista má sen zahrát si v zahraničí..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť v těch ligách budeš hrát proti týmům hrající LM...

Reagovat
exse

Ani se mu nedivím. Ví že s jeho povahou se bude venku hodně těžko prosazovat, ještě tím víc když ho teď Slavie tak hypuje a bude na něho o to větší tlak. Prachy tu má stejný, evropu si zahraje, pozici v týmu pevnou, fanoušci ho milují a nemusí se nikam stěhovat. Vůbec bych se nedivil, kdyby ven nikdy nepřestoupil.

Reagovat
ttopi

Souhlasím. Je známo, že když jdeš ven, tak je dost podstatné, jaká je tvoje osobnost. Souček je podle až moc "hodný" na to, aby se někde venku pral o místo. Aktuální pozice je pro něj ta nejlepší. Taky to vidím tak, že by odcházet neměl. Znovu ale dodávám, že dneska je to víc než kdy jindy i o penězích. A pokud mu to riziko za to bude stát, může to někde zkusit.

Reagovat
Spalovač šancí

Je dost hodný, ale současně bych řekl, že je i dost ambiciozní. Slavia je jeho srdcovka, takže je to argument zůstat. Pokud ale dostane nabídku z lepšího německého/italského klubu (Leverkusen, Inter), příp. průměru anglické či španělské ligy, tak převáží ambice a půjde.

Reagovat
ttopi

Inter je přesně ten typ týmu, na který si myslím, že nemá povahu. Tyhle tradiční celky, kde se od hráče moc očekává, tam ten tlak musí být strašný. Cizina, navíc okolo samej cizinec z nejrůznějších koutů světa, každej chce hrát. To by podle mě nedělalo dobrotu. Souček je takovej Českej Honza

Reagovat
smazaný uživatel

Na tyhle týmy hlavně nemá kvalitu. Mám ho rád, taky si mě letos získal, ale zase klid. Přal bych mu základ v týmu na úrovni Sampdorie, Fiorentiny nebo Saint-Étienne.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten Werder by byl super.

Reagovat
Rišan

A proč by kurva měl chtít právě teď ven???

Reagovat
smazaný uživatel

Životní šance dostat se ven.. takovou sezonu už nezopakuje a sen se mu nemusí splnit..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc je hrát ve špičkové lize v prvotřídním klubu. A Slavie nehraje v prvotřídní lize a není prvotřídní evropský klub. Ale kdo se bojí, nesmí do lesa(slušně)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale mě přijde celkem slabý, takový ne*omrdlý, nijaký...ale on dává spoustu gólů, nahrává na ně a hraje fakt dobře. Něco jako Hušbauer když byl ve Spartě, všem jsem tvrdil, že je to nejslabší hráč na place a on dal vždycky gól a já dostal pokaždé výsměch. Ta pozice, kterou má teď ve Slavii je úplně ideální pro něj., Taky mám velké pochybnosti o tom, jak by se venku prosadil. I když bych mu to přál. Působí jako takový jouda trochu. Tak ať se dobře rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Rychle pryč. Má možná životní formu, 24 let, ve Slávce toho dokázal dost...Hlavní je teď vybrat si správného trenéra a klub. Podle mě má v klidu na průměrnej tým v Premier league. Respektive řada týmů v Anglii má v základu v záloze o třídu horší hráče než je Souček. Doufám, že se nezakope někde v italský lize... Strop by pro něj byl podle mě třeba Everton.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele