Je třeba zlepšit obranu, ví nový kouč Zaragozy Garitano

15.01.2008, 09:10
Aktuality
Pouze na několk hodin se Zaragoza ocitla bez trenéra. Vedení španělského klubu rychle našlo náhradu za Victora Fernandeze a na uvolněnou židli dosadilo Andera Garitana, který bude veřejnosti oficiálně představen dnes v 11 hodin...

"Nemám nejmenších pochyb o tom, že jsem schopen tuto práci vykonávat. Věřím, že se díky našemu úsilí posuneme směrem vzhůru. Klíčovou věcí bude pokusit se hrát dobrý fotbal a zlepšit výsledky. Mám dlouhodobou představu. V útoku má tým velký potenciál, ale je třeba zlepšit defenzivní činnost," řekl po svém jmenování do funkce 38letý bývalý fotbalista Realu Zaragoza.

Zaragoza měla skvělou loňskou sezonu a dlouho bojovala o čtvrtou příčku zajišťující start ve třetím předkole Ligy mistrů. Letos to klubu už tolik nejde. Vše začalo vyřazení v prvním kole Poháru UEFA od Arisu Soluň a následovaly i špatné výsledky v lize. Zaragoza je po první polovině Primera Division až na dvanáctém místě a z devatenácti zápasů vyhrála pouze pět.

Garitano letos pracoval jako trenér rezervního týmu Zaragozy a na lavičce Áčka se poprvé představí již ve středu. To klub čeká odvetě Španělského poháru na hřišti Santanderu, v prvním zápase se před týdnem oba týmy rozešly smírně 1:1.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

In the old type of computer sytem it was full of problem to understand about the problem of main directory https://fixforwindows.com/directory finally in the current O.S you can take it as very quickly because it very simple to know about what is the actual directory which is missed.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele