Na hráče jsem pyšný, řekl trenér poslední Zaragozy

23.11.2010, 19:17
Aktuality
Zaragoza včera sice vybojovala plusový bod na půdě Getafe, z poslední příčky Primera División se ale neodlepila. Nový trenér Realu Javier Aguirre ale tvrdí, že tým má na čem stavět. Výkon jeho svěřenců ho nezklamal, naopak uvedl, že je na hráče pyšný.

Tým, za který od minulé sezony nastupuje také Jiří Jarošík, se brankou Bertola dostal do vedení, Getafe ale brzy po změně stran na obdržený gól dokázalo zareagovat proměněnou penaltou. Kouč Aguirre ale pochválil své hráče za to, že bod ze hřiště soupeře dokázali ubránit.

"Z fotbalového hlediska bylo Getafe kvalitnější, ale přístup mých hráčů jeden bod zachránil. Soupeř byl silnější na balonu, ale můj tým se tomu dokázal postavit," řekl kouč, který na lavičce minulý týden nahradil Josého Aurelia Gaye.

Trenér ví, že v novém působišti ho čeká těžká práce. "Nejprve se musíme pokusit zorganizovat tento tým od defenzivy k ofenzivě. Musíme ustálit naši obranu, ale za včerejší výkon si hráči zaslouží respekt. Jsem na ně pyšný, protože Getafe hrálo výborně. My musíme zapracovat na taktice i práci s balonem," sdělil kouč své tréninkové plány.

Autor: Pavel Mašlaň / goal.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

JJ Zaragoza hrála dobře, bojovali až dokonce a vydolovali si ten bod zaslouženě. Trenér nezklamal. Sledoval sem ten zápas v tv..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bod z Colisea je určitě dobrej, Javiere. Stejně jako každej, kdo hrál FM, ví, že je určitě dobrý hráče pochválit, když se nedaří. Ale stejně musím říct, že ti tentokrát úspěch nepřeju.

Reagovat
Dubov

Proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zara mi není moc sympatická, poslední dobou. Je ale fakt, že bych nakonec sestup přál spíš jinejm týmům.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to bylo hodně vydřený, ale Los Manos mají určitě hodně na čem pracovat! Zavřít ten průchoďák, trénovat střelbu na branku a hlavně objednat psychologa, protože letos už má Zaragoza na svém kontě neuvěřitelných 45 karet, což by se dalo ještě pochopit, kdyby už neměli za 12 kol!!! 4 červené karty ... to je dost! Ta morálka je špatná a bude klíčem k tomu, aby se Manos dostali ze sestupového pásma, což jim upřímně nepřeji!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli je to úplně o morálce, ale vím, jak jsi to myslel. Je to problém, ale Zara je taková už dýl, karty k tomu patří.

Reagovat
smazaný uživatel

moralka a psychologie je klicem ke vsemu jestli ale taky nehraje roli naordinovana presprilis tvrda hra...

Reagovat
smazaný uživatel

a jak rika tunak - zaragoza je presne tym takovejch tech "zakernejch prasat", i kdyz nezaujaty fanousek by to oznacil spise jako tym "nezdolnych bojovniku"

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Sebyku, tak by mě zajímalo, jak bys popsal tradiční hru Athleticu

Reagovat
smazaný uživatel

athletic hraje tvrde, ale ne zakerne to je presne to co vas zdobi - baskicka bojovnost a vule po vitezstvi. u zaragozy je to spis vule typu "kdyz uz neziskame zadny body, tak vam na cestu aspon poradne nakopem"

Reagovat
smazaný uživatel

diplomat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

jen 45 To my už pokořili padesátku

Reagovat
smazaný uživatel

bez Marčeny? No jo, Navarro je pravý kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

REAL , BARCA nikdo jiný mne nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že nejen mezi sparťany se rekrutují ...

Reagovat
$dolar$

Co je s Humbertem Suazem?

Reagovat
smazaný uživatel

No co, celkem se mu daří, v tabulce střelců je druhej, Monterrey hraje celkem slušně, ale na Cruz Azul už dost ztrácí.

Zaragoza měla opci na přestup, jenže za 14 milionů Eur a ačkoliv byl ze začátku dobrej a rval se solidně, ukázalo se, že na to asi nemá a 14 milionů bylo fakt moc. Spíš je pro Zaru imo škoda, že nezískala Colungu.

Jinak si prej v Monterrey Suaza cení na 25 milionů Eur.

Reagovat
$dolar$

To ja si prave pamatuju, ze minulej rok sli nahoru po jeho prichodu, tak jsem si myslel, ze si ho nechaji

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě chtělo Monterrey moc peněz. On byl předtím rozhodujícím faktorem při vítězství v mexický lize. Stejně se divím, že ho pustili hostovat, ale asi aby si nestěžoval. Zaragoza tohle každopádně na plný čáře prokaučovala. Z toho, co loni v zimě přišlo, hraje dobře snad jen Jarošík, opravte mne, jestli se mýlím. jarošík se povedl, ale jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, minulej rok ji zimni posily zachranily - colunga, suazo, edmilson, jarosik a eliseu. predvadeli na jare hodne peknej a sympatickej fotbal a ac v prosinci silene ztraceli, v klidu se zachranili. v lete z vyse zminenych bohuzel udrzeli jen jarosika a edmilsona

Reagovat
smazaný uživatel

snad se to samy povede aguirremu letos, zara do prvni ligy patri (pokud teda trochu zmeni styl hry )

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele