Zaragoza znovu nevyhrála, vedení zareagovalo odvoláním trenéra

13.12.2009, 09:03
Aktuality
Realu Zaragoza se příliš nepovedl začátek nové sezony a na to včera večer doplatil trenér Marcelino Garcia Toral. Ten s týmem znovu nedokázal vyhrát a po domácí porážce od Athleticu 1:2 byl ze své funkce odvolán...

Zaragoza se letos vrací mezi španělskou elitu a ze čtrnácti ligových zápasů získala jenom dvanáct bodů. V tabulce je až sedmnáctá, hůře na tom jsou pouze Santander, Malaga a další nováček z Xerezu. Zaragoza nevyhrála pět zápasů v řadě, z nich dokonce vydolovala jenom jeden bod, k tomu všemu skončila i v domácím poháru.

"Není třeba nějak dlouze vysvětlovat toto rozhodnutí. Ve světě fotbalu je vše o názorech, ale když nejsou výsledky, tak jsou názory zbytečné. Ze šestnácti soutěžních zápasů, které Real Zaragoza letos odehrál, jsme vyhráli jenom tři. Tato bilance je ještě negativnější ve chvíli, kdy se podíváte na našich posledních jedenáct zápasů," řekl na tiskové konferenci prezident Eduardo Bandres.

Vedení Zaragozy nyní bude hledat nového trenéra, do té doby klub povede trenér rezervního týmu Jose Aurelio Gay. Ať už bude na konci týdne stát na lavičce kdokoliv, čeká ho obrovsky těžká premiéra - Zaragoza totiž rok 2009 zakončí příští týden na hřišti Realu Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda těch výsledků, fotbal nehráli až tak špatný. Z našeho pohledu je to zle, nový trenér dá týmu impulz.

Reagovat
smazaný uživatel

hra vypadala dobre ale dopousteli sme se a moc chyb v obrane.....kazdopadne tomuto treneru diky kdyz odesel trenovat zaragozu do 2 ligy misto santander v evropske lize....diky ti

Reagovat
smazaný uživatel

ááá, fanoušek Zaragozy! Paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

nevi nekdo jak je na tom spanelska liga s odvolanymi trenery? v anglii byl vyhozenej jeden, v italii tusim pet, co teda to spanelsko?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový pocit, že letos je to druhý (Santander a teď Zara...?) Nejsem si stopro jist

Reagovat
smazaný uživatel

jeste atletico a xerez myslim....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel se to dalo čekat, ale mrzí mě to...

Reagovat
kris_kros

z toho by si mal brať príklad liverpool...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele