Jankto zná výsledky testů, jeho noha zlomená není

24.09.2021, 10:35
Aktuality
Jakub Jankto se v průběhu tohoto týdne podrobil vyšetření a to vyloučilo zlomeninu lýtkové kosti. Záložník Getafe se zranil před šesti dny v madridském derby proti Rayu a jeho nový zaměstnavatel upřesnil diagnózu na zranění kotníku, českého reprezentanta i tak nemine delší pauza...

Někdejší hráč Sampdorie v úterý nezasáhl do dalšího derby proti Atléticu Madrid a absence na jeho kontě se budou množit. Chybět bude ještě minimálně čtyři týdny, v krajním případě se na trávníku neobjeví měsíc a půl.

V Getafe aktuálně panuje hodně ponurá nálada a hlavním důvodem jsou špatné výsledky. Svěřenci trenéra Míchela jsou v tabulce předposlední, když prohráli všech šest dosavadních zápasů.

Jankto nebude k dispozici ani české reprezentaci, kterou v říjnu čeká důležitý kvalifikační zápas o postup na mistrovství světa do Kataru proti Walesu, následně se národní tým střetne ještě s Běloruskem.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aspoň ze tak

Reagovat
Sosi

To brzo, já myslel, že zlomenina se určí rychle...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, se musi provest biopsie a nechat se to 72 hodin kultivovat, aby se dalo urcit jestli se jedna o zlomeninu.

Reagovat
dontcallmeandre

Zlomeniny velkých kostí určíš relativně snadno, ale zlomeniny v těch malých kůstkách už zase tolik ne. Kreuziger šel kdysi na TdF na rentgen, ten zlomeninu vyloučil, objel zbytek tour a po skončení, když problémy nepřestávaly, zjistil, že to zlomené bylo.

Reagovat
PavlíčeQ

Čas pro Pilaře

Reagovat
GrimeBaller98

Jojo, velkej cap ho do repre protlaci, stejne jako kdysi treba Vanka

Reagovat
PavlíčeQ

Vaněk tam byl zaslouženě, protože toho času hrál výborně.

Reagovat
GrimeBaller98

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
icka

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
meno

13//14 měl vynikající

Reagovat
doshcz

bral bych, má formu a byl by to pro něj takovej karierní happy end

Reagovat
John Obi Mikel

Zmrhala

Reagovat
Selänne

Reagovat
REPLIKATOR

Nemyslím si, že v jeho věku půjde do španělské ligy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele