Izraelský útočník Dabbur přestoupil ze Sevilly do Hoffenheimu

07.01.2020, 15:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (44)

Přidat komentář
Messiáš

Škoda, že mu Lopetegui absolutně nevěřil. Za těch 25 minut v lize se více předvést nemohl. Monchi dokončil čistku, je zase neuvěřitelný, že dokázal relativně slušnou část přestupní částky získat zpět.

Upřímně doufám, že teď ty prachy obratem nenacpou do Raula de Tomase a raději se porozhlédnou po někom jiném..

Reagovat
Messiáš

Ideálně Chimy Avilu

Reagovat
smazaný uživatel

Komlichenko

Reagovat
Kily

před několika dny říkal, že letos to dohraje v Osasuně

Reagovat
Messiáš

to je spíše přání no, navíc 25 mega vykupka je nejspíš teď pro Sevillu hodně

Reagovat
smazaný uživatel

tu jeho půlroční epizodu u nás vůbec nechápu, ale je dobře, že odchází. Podobnej spalovač šancí jako Muriel u nás.

Reagovat
Reggie

Cože? V lize hrál celých 24 minut, v poháru 90 a celkově má 110 minut na gól, i když to bylo proti slabšímu týmu. Takže palič a nebo nedostal čuchnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem každej zápas ním, několikrát měl minimálně na hattrick. Je to palič ;)

Reagovat
Reggie

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uznávám, že ta jeho situace u nás mu vůbec nepomohla. Počítal jsem, že po příchodu půjde hned do základu, ale kolikrát nebyll ani na lavičce. Nevím, co za tím bylo, ale určitě se to pak projevilo, když se dostal na hřiště. Rozhodně nechci snižovat jeho kvality, ale u nás mu to prostě nepálilo.

Reagovat
Reggie

Mě to tvoje označení přišlo dost zvláštní vzhledem k těm číslům, které jsem psal výš. Moc nechápu, na co se přivedl on i De Jong, když je v Seville ještě Munir. No a hlavně De Jongovi se venku nikdy nedařilo. Útočník (Dabbur) potřebuje sebevědomí a to asi nestihl ani nabrat. Podle mě to byl takový typický přestup Monchiho - relativně prověřený a při tom ne tolik drahý hráč, ale asi ho odepsal trenér. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkáš.

Reagovat
Elliasson

Škoda, že nešel zpátk do Salzburgu.

Reagovat
Rudnevs

Ani ne... By sa im to nevyplatilo za tie peniaze.

Reagovat
Elliasson

Myslím, že v Evropské lize ano. Daku si pamatuji trochu jako paliče (minimálně co spálil v druhém zápase s Crvenou Zvezdou, ačkolikv jsem byl rád) a nikoho za Haalanda nemají. Nebo jak to vidíš se současným Salzbrugem Ty?

Reagovat
Rudnevs

Salzburg je podľa mňa do útoku stále dobre vybavený, je tam Daka s Koitom, ktorí hrácali už teraz na jeseň, a z hosťovaní sa vrátili Niangbo z Wolfsbergu a Berisha z Altachu (Salzburg si ich stiahol po odchode Hålanda). Všetci z tejto štvorice už preukázali, že vedia, kde stojí branka a všetci majú okolo 20 a dobrý potenciál. Plus je tam ešte stále Prevljak, ktorý má síce už 24 a tento rok ho takmer nepoužívali, ale minulú a predminulú sezónu dával góly v lige. Navyše je tam ešte i Hwang, ktorý je ale vraj dohodnutý s Wolves, čiže asi nie nadlho. V nie tak ďalekej budúcnosti čakám, že Salzburg vytiahne Adeyemiho, ktorý sa zatial rozohráva v Lieferingu a je považovaný vyslovene za top talent, niečo ako predtým Håland.

Nemyslím si, že príchod hráča ako Dabbur by za tie peniaze bol potrebný, treba si uvedomiť, že Salzburg to robí trochu inak než väčšina ostatných klubov. Trebárs v lete im odišlo veľa opôr (Wolf, Schlager, Samassekou, Lainer a zrovna Dabbur), ale napriek tomu do prvého tímu prišli len Kristensen a Wöber. Oni si tých hráčov vedia nahradiť i z vlastných zdrojov, pretože pravidelne doplňajú zásoby skvelých mladíkov (napríklad v lete prišli Sesko, Okoh a Kjaergaard - všetci majú ešte len 16 a určite o nich ešte budeme počuť).

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej máš vůbec názor na Minamina? Má šanci se prosadit?

Reagovat
Rudnevs

Kvôli podobnému hernému štýlu RBS je Minamino pre Liverpool dobre zaučený a mohlo by to pasovať. Možno sa však ukáže, že Liverpool je pre neho krok až príliš; predsa len, príde mi, že v Salzburgu začal naplno vzbudzovať pozornosť až túto sezónu. Minimálne na ňom Liverpool nemôže nič stratiť, keďže je za lacný peniaz a navyše prináša i určitú marketingovú hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Beči

Když dostal šanci, tak ukázal, že je dobrý (viz Evropská liga). Za těch 25 minut v lize ani nic ukázat nemohl, upřímně nechápu, proč ho vůbec kupovali, když pak nedostal šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Rudnevs

Oni ho kúpili už v januári 2019, keď tam bol ešte pôvodný športový riaditeľ k tréner. Keď však prišiel v lete 2019, už tam bol iný športový riaditeľ i tréner, a tí noví s ním neplánovali.

Reagovat
REPLIKATOR

Sevilla Moc šancí mu v lize teda nedali. Věřím, že v Německu se zase rozstřílí.

Reagovat
insane

On by mohl být varováním, že ne všechno, co skvěle funguje v miniklimatu rakouský ligy a plechovkářskýho hegemona, bude fungovat i ve větším ekosystému. Haaland může taky dobře narazit, i když ten hype kolem něj nedovoluje o něčem takovým skoro ani spekulovat.

Reagovat
Rudnevs

Rovnako ako pri prestupe z každého klubu, i zo Salzburgu sú exporty, ktoré sa presadia a ktoré sa nepresadia. Nie je to však problém Salzburgu, je to normálne. Častokrát je to aj problém toho klubu, kam hráč prestupuje, trebárs pri Dabburovi to môže byť i prostredím v Seville, kde to Monchi prekopal a Dabbur nedostal dostatok šancí.

Naopak mnoho hráčov sa i presadilo, len tak námatkou - Mané, Keita, Laimer, Lainer...

Reagovat
Wambasen

Když hrál za Salzburg evropské poháry, tak mě svými výkony dost uchvátil. Myslím, že v Německu by mu to mohlo sednout.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc mu nedali vice sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Nový tréner. To sa často stáva, že ťa kupuje tréner, ktorého klub neskôr prepustí a novému trénerovi nepasuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Husbauer chce hrat v Bulharsku...

Reagovat
luismiksak

Jeden ze strůjců slávistickýho vzestupu posledních tří sezon, reprezentant, hvězda ligy jde hrát do Bulharska... Chápu různý věci, ale letos musí být apríl trochu dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

Cink.

Reagovat
Rarášek

Hvězda ligy

Reagovat
Seydou Doumbia

Moc si ho idealizuješ...jeho výkonnost šla už dolů

Reagovat
Mass

Razgrad je lepší než všechny český týmy s vyjjímkou Slavie.

Reagovat
Rarášek

Jakože je lepší než všechny český kluby a mnohem lepší než Slavie?

Reagovat
Nebelung

Jen jestli Razgrad není spíš jímka

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

To bude delo

Reagovat
RadekVonCZE

Dobrý přestup pro Hoffe

Smůla, že v Seville nedostal víc šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodnej židovskej kluk.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele