Ivanschitz je ve formě, Constantini ho ale ignoruje

07.11.2009, 11:59
Aktuality
Trenér rakouské reprezentace Dietmar Constantini včera zveřejnil nominaci na přátelské utkání proti Španělsku, k úžasu mnoha lidí v ní však opět chyběl Andreas Ivanschitz. Záložník Mainzu má momentálně parádní formu, podle Constantiniho se ale jeho tým v posledních utkáních zlepšoval i bez něj...

26letý středopolař byl dlouhá léta oporou výběru alpské země a nosil i kapitánskou pásku, od začátku března, kdy u rakouského národního týmu nahradil Constantini Karla Brückenra, však na povolání marně čeká.

V dresu bundesligového nováčka z Mainzu předvádí momentálně Ivanschitz skvělé výkony a z pozice záložníka dal už šest gólů, zpět do národního týmu se ale nevrací, protože podle Constantiniho se Rakušané lepší i bez něj a jeho přítomnost by mohla týmu uškodit.

"Ivanschitz hraje naplno 90 minut, dává góly a nahrává na ně, je to jeden z nejlepších rakouských hráčů. Bylo by jednoduché poslat mu pozvánku, když pak ale proti Španělsku prohrajeme, někdo by mohl říct, že jsme prohráli s ním v týmu a to by nebylo dobré," prohlásil Constantini, jehož výběr vyzve úřadující mistry Evropy na domácí půdě 18. listopadu.

Autor: Petr Vaněček / sports.yahoo.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
Tomanatura

Proč jej povolávat, když to jde i bez něj?

Reagovat
honziss

Co říkáš na tu nominaci? Ivanschitze sice mohl povolat, ale i tak se mi ta nominace líbí, až se ti mladíci pořádně vyhrajou tak Rakousko prostě nutně musí jít nahoru.

Reagovat
Tomanatura

Já jsem spokojený.

Reagovat
honziss

Taky no. Hlavně za Pehlivana, Drazana a Veliho.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak treba chce v pratelaku vyzkouset nove hrace

Reagovat
Bakary3

To je idiot A jak to odůvodnil, hmm.. Se Španělskem nikdo nic nečeká, ten Constantini je fakt blb

Reagovat
Tomanatura

Nedivil by ses, kdybys věděl, jak se k Andreasovi chovají lidé v rakousku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zda sa mi, ze sa k nemu tak chovaju odkedy prestupil z Rapidu do Salzburgu, cize k rivalovi

Reagovat
Tomanatura

Přesně tak.

Reagovat
salami

A jak dlouho hrál za Salcburk?Já jsem myslel, že šel z Rapidu rovnou do Panathinaikosu.Jinak podle mě výbornej hráč a rakouskej tým je hodně perspektivní,už na Euru se mi moc líbili.

Reagovat
Tomanatura

No, skoro. Za půl roka šel na hsotování do Panathinaikosu a ten ho po dvou letech koupil. Za Salzburg hrál hodně málo, snad jenom kolem 10 zápasů a to za něj utratili 4 mega euro. Udělal chybu, časem to přiznal.

Jinak, ono se dá říct, že za takové peníze musítě hráče psutit. Ano, Rapid ho chtěl pustit, ale ne do RBS, ale do zahraničí, kde by nabízeli minimálně srovnatelné peníze.

Reagovat
salami

dik

Reagovat
smazaný uživatel

A ako sa tam k nemu vlastne chovaju? ...pretoze to oddovodnenie znie trosku divne, pokial clovek nevie co vsetko za tym je

Reagovat
Tomanatura

Když někdo přestoupí z nejoblíbenějšího týmu Rakouska k "vyvrhelovi", tak se divit nemůžeš. Každá prohra rakouska padala na jeho vrub. Rapid má velmi radikální fanoušky a hlavně fanoušky po celém Rakousku.

Reagovat
smazaný uživatel

no takto to dava zmysel vdaka za objasnenie

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanschitzovi je 26let

Reagovat
smazaný uživatel

To je magor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele