Huntelaar v Schalke pokračovat nebude, nedostal novou smlouvu

04.06.2021, 11:38
Aktuality
Klaas-Jan Huntelaar za dva měsíce oslaví už osmatřicáté narozeniny a do té doby má spoustu času na vyřešení další budoucnosti. Jisté od včerejšího dne je to, že nebude pokračovat v Schalke, německý klub se zkušeným útočníkem neprodlouží končící smlouvu...

Huntelaar za Schalke v minulosti hrával a v lednu se vrátil, aby pomohl k senzační záchraně v 1. Bundeslize. Cíl se splnit nepovedlo a sám hráč trávil dlouhé týdny na marodce, kvůli problémům s lýtky nakonec odehrál jen devět zápasů a dal dvě branky. Svá čísla pak po sestupu už vylepšovat nebude.

"Rozhodnutí bolí po sportovní i osobní stránce," řekl sportovní ředitel vestfálského celku Peter Knäbel.

"Vzhledem k rozpočtu pro příští sezonu, složení kádru a všem výzvám, které před sebou máme, jsme neviděli jinou možnost. Musíme být upřímní, některá rozhodnutí bylo potřeba udělat hned, nemohli jsme čekat," dodal.

Huntelaar za sebou má angažmá v PSV Eindhoven, Heerenveenu, Realu Madrid a AC Milán a hned dvakrát se stal posilou Ajaxu. V tuto chvíli zatím není jasné, zda bude hledat dalšího zaměstnavatele, nebo pověsí kopačky na hřebík a ukončí aktivní kariéru.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kruté.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde jim tam pomoci jako srdcař na konci kariéry a oni se zachovají takto. Jako jasně, když nejsou peníze tak cityy jdou stranou, ale to by se opravdu nedohodli?

Reagovat
REPLIKATOR

Pro ně směrem do budoucna správné rozhodnutí. Musejí dát příležitost mladším.

Reagovat
Kucka

Reagovat
srandamač

...a levnějším

Reagovat
Ross Geller

Neměl před půl rokem odcházet z Ajaxu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele