Huntelaar nevyloučil pokračování v kariéře, Schalke má zájem o jeho setrvání

08.04.2021, 13:12
Aktuality
Schalke neomylně míří za sestupem z 1. Bundesligy a nic na tom nedokázal změnit ani Klaas-Jan Huntelaar. Zkušený nizozemský útočník se do Vestfálska vrátil v zimě z Ajaxu a v Gelsenkirchenu původně plánoval dohrát kariéru. Tato varianta stále zůstává ve hře, dojít by na ni ale mohlo až za rok...

Huntelaar v srpnu oslaví 38. narozeniny a za sebou má působení v Heerenveenu, Ajaxu, Realu Madrid a AC Milán. Po několik měsíců starém návratu do Německa zatím nastoupil jenom ke třem zápasům a dal jednu branku, více mu nedovolily zdravotní problémy.

"V zimě jsem ještě jako hráč Ajaxu mluvil o konci kariéry, teď vidím vše ve zcela jiné rovině. Nikdy nevíte, co se stane," naznačil, že by si svou úspěšnou kariéru mohl prodloužit ještě o jeden rok.

Schalke letos v 27 ligových duelech uhrálo pouhých deset bodů a v nejbližších týdnech bude zpečetěn jeho sestup do druhé ligy. Huntelaar by následně mohl pomáhat k návratu, něčemu takovému se rozhodně nebrání klub.

"Během našeho posledního zápasu Klaas opět ukázal, jakou spoustu kvality může nabídnout. Budeme s ním jednat, a to klidně po dobu několika dní a týdnů. Zjistíme, co Klaas doopravdy chce," nechal se slyšet trenér Dimitrios Grammozis.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarkt.de, vi.nl

Komentáře (10)

Přidat komentář
YNWA__MSN

Ve 2. Bundeslize bude ještě pořád zabiják a těch 10 golu za sezonu dá.

Reagovat
smazaný uživatel

25

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně zdraví , jinak dopadneš jak Arjen

Reagovat
AjaxFans

Přeju ti to

Reagovat
REPLIKATOR

On je zpátky v Schalke? Tak to ho lituju.

Reagovat
Alan_Shearer

OT: Ktery hrace nebere Low do reprezentace? Muller, Hummels a Boateng? Sule s Reusem maji u nej jakou pozici?

Reagovat
vladino10

Ukončil kariéru hráčom, ktorých si spomenul.

Vtipné bolo to, že keď sa na to opýtali Kroosa, tak ten k Mullerovi povedal, že nezáleží na aktuálnej forme ale na tom, či sa na týchto hráčoch bude dať stavať aj v budúcnosti (obaja majú rovnako rokov)

Sule bude hrať na eure zrejme základ, Reus nemá ani v BVB ktovieaku formu, v poslednej nominácii chýbal kvôli zraneniu, ale ak bude fit, tak pôjde. Na základ to s aktuálnou formou nebude (i keď u Lowa nikdy nevieš..)

Reagovat
Alan_Shearer

Ok, diky. A jak v repre funguje zaloha Kimmich, Goretzka, Gundogan? Na papire mi to prijde jako naprosta topka. A co Kroos, misto Goretzky?

Reagovat
bayern987

Na to jsem taky hodně zvědavý, jak poskládá tu zálohu. Pokud se bude hrát ve formaci 4-3-3 tak bych tipnul, že z té 4 bude sedět Gündogan.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd jeste 3-4 roky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele