Huntelaar: Myslím si, že tohle je moje poslední sezona

13.12.2020, 13:21
Aktuality
Poslední měsíce aktivní kariéry před sebou zřejmě má Klaas-Jan Huntelaar. Nizozemský útočník letos v létě oslavil už 37. narozeniny a stále hraje na nejvyšší úrovni v dresu Ajaxu. V průběhu listopadu uvažoval o další budoucnosti a nejpravděpodobnější variantou je ukončení aktivní činnosti...

"Minulý měsíc jsem o tom chvíli přemýšlel a myslím si, že tohle je moje poslední sezona. Měl bych dostat trenérskou licenci, ale než začnu pracovat jako trenér, chci strávit několik měsíců doma se svojí rodinou. Pak uvidíme," plánuje Huntelaar svou budoucnost.

Huntelaar je zaměstnancem Ajaxu už podruhé, vedle toho oblékal dresy PSV Eindhoven, De Graafschapu, Heerenveenu, Realu Madrid, AC Milán a Schalke.

Ajax včera nastoupil proti Zwolle, vyhrál 4:0 a Huntelaar k tomu přispěl jednou trefou, jednalo o jeho jubilejní 150. zásah v nizozemské nejvyšší soutěži. S postupem času začíná čím dál častěji plnit roli náhradníka a včerejší duel znamenal výjimku, nastoupil v základní sestavě a odehrál celých 90 minut, celý zápas strávil na trávníku poprvé od 23. února.

"Vím, že trenér se mnou často počítá a snaží se mě podporovat, já chci hrát a je skvělé, že jsem nyní odehrál celý zápas. Neustále se snažím být hladový, další a další góly chcete přidávat co nejčastěji. Mně se to dnes naštěstí povedlo," vrátil se k utkání proti Zwolle.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (17)

Přidat komentář
Ferguson6

wtf... Však je to mladý talent, akože má 37 rokov?

Reagovat
smazaný uživatel

loni si dal v lize za 839 min. 9+2. Letos do kupy 244min. a ma 3 goly a to mu kvuli offside (v 1 pripade dost sporny pokud byl tak pod 1 decimetr - bohuzel neukazovali "lajnu" nicmene v 95% zapasu by gol platil) postaveni v tehle sezone uz 2 neuznali ;)

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych to tak viděl. Sympatický hráč ,dobrá kariéra

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny hrac, to co predvadel hlavne v Schalke me uplne fascinovalo.

Reagovat
AjaxFans

Můj nejoblíbenější Ajaxák spolu s Litmanenem

Reagovat
afc ajax

To áno, len dúfam že sa dožije peknej rozlúčky s plnou "Arénou "

Reagovat
king23

Nikdy neprestanu litovat, ze v Realu vydržel jen půl sezóny. Zarizl ho projekt Galacticos 2, všichni nizozemci museli pryč, přestože on by se podle mě i tak prosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen on, ale i Robben a RvdV.

Reagovat
king23

Van der Vaart to samé pravda, tam to bylo dokonce vidět, protože jako jediný z těch nizozemců po Galacticos 2 neodešel. Skoro nehrál přestože když nastoupil, tak se mi líbil víc než Kaká.

Robben se mi v Realu nikdy nelíbil. Jak se chytl v Bayernu je sice neskutečné, ale jeho odhod mi nevadil.

Reagovat
rel7

Robben při své druhé a zároveň poslední sezoně byl rozdílový a na RM rozhodně měl, škoda že tu šanci v tom týmu nedostal, podle mě ho prodali protože ho José nechtěl stejně jako v Chelsea

Reagovat
king23

Robben odešel z Realu ale o sezonu dřív než došel Mourinho...

Reagovat
rel7

osobně si myslím že to bylo hlavně rozhodnutí Peréze, nizozemce si do týmu přivedl jeho předchůdce Calderon

Reagovat
smazaný uživatel

Jj v Realu to bylo terno .. prestup + plat + bonusy stali real 11,5mil. euro (samo umoreno o castku z prestupu do Nemecka;)) a mohli se spolu koukat jak se Barca stane 1. klub v historii fotbalu ktery ziska 6 trofeji v 1 sezone (skoda ze to pravdepodobne letos vyrovna Bayern:/ ) ..

Reagovat
Nadržený šimpanz

Dokázal bych si ho představit na rok ve Spartě

Reagovat
FC Porto FC

Huntelaaruv dres sem chtěl když sem viděl jakéj to je frajer v Ajaxu

Reagovat
Jakubisko

Nezapomenutelná penalta proti Vaniakovi

Reagovat
smazaný uživatel

401+100 ! celkem slusne cisla ale v Ajaxu je stale prinosem a herne se rozhodne neda rict ze by na A tym nemel. Rychlostne je na tom skvele a stale mu to strili. Snad si to rozmysli a jeste alespon 1-2 sezony prida!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele