Huntelaar se zatím nerozhodl, vezme si čas na rozmyšlenou

21.05.2021, 22:30
Aktuality
Schalke absolutně zpackalo letošní sezonu, už hodně dlouho má jistý sestup z německé nejvyšší soutěže a vedení se chystá na přestavbu kádru. Z toho odejde hned deset fotbalistů, jedenáctým by se pak mohl stát Klaas-Jan Huntelaar, který stále zvažuje svou další budoucnost...

Huntelaar za sebou má gólově plodná angažmá v Heerenveenu a Ajaxu, oblékal i dresy Realu Madrid a AC Milán a za Schalke aktuálně hraje podruhé v kariéře. Po lednovém návratu do Gelsenkirchenu ho trápily problémy s lýtky, kvůli nim odehrál jenom devět zápasů a dal dvě branky, neměl tak moc příležitostí otočit kormidlem dějin a pomoci k senzační záchraně v 1. Bundeslize.

"Rozhodnuto zatím nebylo o ničem," prohlásil Huntelaar.

"Nechci na sebe vytvářet nějaký tlak, chci si vzít čas a vše si pořádně promyslet," pokračoval.

Huntelaar v srpnu oslaví už 38. narozeniny a v Schalke mu nyní končí smlouva, ve hře pak je hned několik variant včetně ukončení aktivní kariéry. Už nyní je jisté, že v Schalke nebudou pokračovat Gonçalo Paciência, William Furtado, Frederik Ronnow, Kilian Ludewig, Steven Skrzybski, Alessandro Schöpf, Shkodran Mustafi, Nabil Bentaleb, Benjamin Stambouli a Bastian Oczipka

"Je třeba vybudovat tým, díky němuž bude Schalke hrát o nejvyšší příčky tabulky, letošní sezona je hodně špatná," uvědomuje si.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (11)

Přidat komentář
Jandak

bude pokracovat a vykope Schalke postup

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
jáá

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
verv

Reagovat
JackDaniels.

Skoda, ze v Reale nedostal sancu druhu sezonu

Reagovat
king23

Reagovat
Bandita_Harry

Dobrý suter

Reagovat
A Seleção

Honza Klasa Pojd do Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

To není "nezmar"

Reagovat
smazaný uživatel

Zpet do Ajaxu, predloni byl platny vic nez dost a i kdyby mel byt jen stridajici hrac budou jeho zkusenosti a schopnosti velkym prinosem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele