Hradec se odvolá proti změně pořadatelství čtvrtfinále poháru proti Bohemians

01.02.2022, 19:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
IgorMičinec

neuvěřitelný

Reagovat
Liquid

to je něco neskutečnýho ten náš fotbal Hradci by mělo být umožněno hrát v MB, případně si domácí hřiště určit a ne účelově měnit pořadatelství

Reagovat
IgorMičinec

Boleslav je tam v tom termínu hrát nenechá a Hradec to chtěl odehrát na tréninkovém hrišti bez vyhřívání (koukni z okna) s ničím jiným nepřišli, hlvně že brečí jak je to nefér, klauni

Reagovat
verv

Neodpovídá to renomé MOL Cupu Co by dělali, kdyby tam postoupila třeba Líšeň nebo někdo jinej druholigovej se stadionem bez vyhřívání? To je ta slavná fevoluce

Reagovat
IgorMičinec

Představ si, že by si museli sehnat stadion s vyhříváním stejně jako Hradec. To jako, že Bohemka podplatila fevoluci aby mohla pořádat zápas pro tisic diváků na kterým prodělá nebo co s tím má fevoluce?

Reagovat
verv

A proč by si ho museli shánět, když v podmínkách nic takovýho není? V době toho zápasu může bát klidně třeba +10°C. A kde píšu něco o uplácení od Bohemky? Nadávám akorát na novej svaz, kterej sliboval razantní změny a přitom se nezměnilo nic, viz tohle netransparentní rozhodnutí o změně pořadatelství. A ještě se při tom ohání renomé MOL Cupu

Reagovat
IgorMičinec

Přijde mi prostě nesmysl aby hráli 2 ligový týmy proti sobě na tréninkovém hrišti v půlce února bez vyhřivání, už jen kvůli zdraví hráčů a úrovni zápasu svaz to vidí asi stejně, tady za to bych je nějak nehanil s takovou se ta úroveň totiž fakt nikdy nezvedne. Dále tam údajně bylo zachyceno bezpečnostní riziko, že se sejdou bohemácí s pardubákama a naběhnou tam na fans Hradce,

Reagovat
verv

Zrovna v poháru v tom nevidím problém, ten se hrává i na daleko horších stadionech. O tom, že Hradec nebude moct hrát v Bolce se vědělo už před losováním, tak je mohli rovnou nasadit jako venkovní a byl by klid. Případně jim dát nějakou lhůtu na to sehnat si stadion, kterej teda podle nich odpovídá renomé MOL Cupu Tahle změna na poslední chvíli prostě působí zvláštně a nedivím se, že se jim to v Hradci nelíbí.

Reagovat
bobis21

Když kluby každý rok obnovují licenci, dávají tam i info o stadionu. Tam určitě Hradec tohle tréninkové hřiště neměl. Kdyby to tam měli celou dobu (jako Líšeň), můžou tam hrát.

Oni chtějí hrát na úplně jiném hřišti než běžně hrají, a to jejich navrhované náhradní hřiště je kvalitou úplně jinde než to hlavní, kde by měli hrát.

Reagovat
verv

To jako fakt potřebuješ na MOL Cup licenci? Pokud je to tak, tak proč to neřeknou a místo toho si vymýšlí důvody s vyhříváním a tím že stadion neodpovídá nějakýmu renomé?

Reagovat
bobis21

Všechny kluby hrající soutěže pod FAČR ji potřebují, tedy i ty vesnické. Jen mají různé úrovně licencí.

No oni by jim povolili hrát jinde, pokud by ten jiný stadion nebyl takový kvalitativní propad oproti tomu hlavnímu. Kdyby řekli že místo Boleslavi to odehrají třeba v Jihlavě tak podle mě nebude problém.

Reagovat
naheCZ

Líšeň by si to v pohodě odehrála na Srbské?

Reagovat
verv

A proč? Buď ať dají do podmínek, že v zimních měsících se musí hrát na stadionech s vyhříváním, nebo ať nechají na klubech, jestli dokážou hřiště adekvátně připravit. Tahle změna pořadatelství působí přinejmenším naprosto amatérsky.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Lemond Laws

To je bambula ten Koubek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele