Hradec Králové vyztužil ofenzivu, přichází Juliš z Chrudimi

13.07.2023, 16:18
Aktuality

Ofenzivu Hradce Králové doplnil mladý útočník Petr Juliš. Dvacetiletý hráč přestoupil k "Votrokům" z druholigové Chrudimi a v novém působišti podepsal tříletou smlouvu. Východočeský klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Juliš už za Hradec nastoupil do čtyř přípravných zápasů, ve kterých dal dva góly. První ligu dosud nehrál, před angažmá v Chrudim působil v pardubické mládeži. "Jsem z přestupu nadšený. Čekal jsem na to poměrně dlouho, nějakou dobu se řešilo, zda to dopadne, nebo ne. Hrozně moc se těším na ligu. Bude to pro mě něco úplně nového, ale už se nemůžu toho velkého kroku v mé kariéře dočkat. Sám jsem zvědavý, jak to zvládnu," řekl Juliš.

"Je to hráč, kterého jsme sledovali již delší dobu, za poslední rok udělal velký progres. Na svůj mladý věk má ve druhé lize odehráno již přes 60 zápasů, což svědčí o tom, že svou kvalitu má. Z mého pohledu se jedná o typologicky zajímavého hráče, který je komplexně vybavený. Věříme, že pro nás i směrem do budoucna bude výraznou posilou, která má velký potenciál," dodal sportovní ředitel "Votroků" Jiří Sabou.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
adalbertus

Reagovat
Pablos

JAKO Juliš

Reagovat
Mass

Reagovat
Kucka

Sympatické už jenom to, že si vytáhli někoho z druhé ligy dřív než v 25.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Imos

Reagovat
delfin

Solidní Dejavu.

Reagovat
$dolar$

Tohle je neskutecnej hráč, chtěl jsem ho do Plzně, nechápu, že jde jenom do Hradce.

Reagovat
Kucka

vypadá dobře, jsem na něj zvědavej

Reagovat
$dolar$

Ja tohle fakt nechapu, top talent, proc ho nepodepsat a nenechat hostovat? Takhle ho budeme v lepsim pripade vykupovat za 15+ mega..

Reagovat
Kucka

Reagovat
raduinho

To má kousek, to má dobrý.

Reagovat
Axelrose

Do Pardubic by to měl blíž.

Reagovat
didosh

Dobře Hradec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele