Heitinga má namířeno do Atletika Madrid

25.03.2008, 09:55
Aktuality
Johnny Heitinga se rozhodl, jaké budou jeho další fotbalové kroky. Nizozemský obránce dospěl k rozhodnutí odejít z Ajaxu a podle informací tamních médií se již dohodl na pětileté smlouvě s Atletikem Madrid...

"Třesu se radostí. Tohle bude překrásná a nová fáze v mé kariéře. Ajax mi bude strašně moc chybět. Je to můj druhý domov a doufám a zároveň očekávám, že mi všichni popřejí hodně štěstí. Sám sobě jsem již slíbil, že pokud mě Ajax bude chtít, ukončím zde jednou kariéru," prohlásil Heitinga, který by ve španělském klubu měl nahradit Řeka Seitaridise.

Heitinga je produktem mládežnické líhně Ajaxu a v amsterdamském klubu strávil sedmnáct let. Podle dnešního vydání deníku De Telegraaf se hráč s Atletikem Madrid dohodl na smlouvě s platností do léta 2013 a Ajax by za něho měl vyinkasovat sumu pohybující se okolo deseti milionů eur.

"Je to velká škoda. Udělali jsme vše, co bylo v našich silách, ale je pochopitelné, že hráč, který za Ajax hrál sedmnáct let, se chce podívat také někam jinam," přijal Heitingovo rozhodnutí technický ředitel Ajaxu Martin van Geel.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

omg jen 10 milionu ? Tohodle obráce bych si cenil na víc. Zvlášť když třeba Real vysázel 30 mega za Pepeho.

Reagovat
Talker

Heitinga chce odejít a výkupní klauzule bude asi na 10M...

Reagovat
smazaný uživatel

nech pride do atletica atletico ho potrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo kdo v Ajaxu vůbec zbyde a jak to tam jednou dopadne. Sice maj prej nejlepší práci s mládeží, ale už je to jak v čr-všechny hvězdy na export

Reagovat
Talker

Ono když vyinkasujou 40Mil za 2 hráče tak to můžou vrazit do nových nadějí... Ono se jim to vrátí,neboj

Reagovat
smazaný uživatel

JJ taky si myslim, ze se jim to vrati...Ale Pepe je nehorazne kopyto...Heitinga je ale typek...A Atletiko je tedka mega na vzestupu,takze si Heitinga ucrite polepsi... Atletiko tahne buh Forlan!

Reagovat
Talker

Forlan možná pujde do anglie,takže...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj tak aspon si polepsi...Jakoze nevim jestli se mnou souhlasite, ale je to fakt skvely hrac, akorat je hodne podcenovany...

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna před časem jsem si říkal, kdy už chlapec půjde pryč a vida, ten čas nastal ...dobře pro něj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele