Heitinga zvažuje odchod z Ajaxu, sní o španělské lize

11.03.2008, 13:55
Aktuality
Vedení Ajaxu Amsterdam čeká rovněž po letošní sezoně těžký úkol udržet hvězdy současného kádru. Jedním z hráčů na odchodu zřejmě bude obránce John Heitinga, jemuž by se hodně zamlouvala španělská Primera Division...

"Očekávám, že definitivní odpověď na tuto otázku dám během dvou nebo tří týdnů. Poslechnu své srdce a pokud se rozhodnu odejít, očekávám, že mi nikdo nebude bránit. Každý fotbalista chce vědět, kde je jeho strop," prohlásil Heitinga v rozhovoru pro AD Sportwereld.

24letý obránce je jedním z nejdéle sloužících hráčů Ajaxu a svého debutu v prvním týmu se dočkal již v roce 2001. Z amsterdamského klubu pravidelně odcházejí mladíci - před letošní sezonou změnili dres Ryan Babel, Tom de Mul a Wesley Sneijder, v zimě odešel Hedwiges Maduro a není daleko doba, kdy dres nějakého velkoklubu obléknou například Klaas-Jan Huntelaar nebo Urby Emanuelson.

"Opravdu se mi líbí španělská liga. Už jenom kvůli příběhům, které slýchám od Wesleyho Sneijdera. Zní to fantasticky, když mluví o Realu Madrid," naznačil Heitinga, kam by se mohly ubírat jeho další kroky.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ajax ma super liahnu futbalistov

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej postřeh

Reagovat
smazaný uživatel

no to má..jednu z nejlepších

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych rekl ze nejlepsi

Reagovat
Talker

V evropě určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Ajax to bude velká ztráta, ale doufám, že ji dokáží nahradit z vlastních zdrojů. Například Gregory van der Wiel se jevil velmi dobře, do té doby než se zranil.

www.eredivisie.7x.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele