GRYGERA A SIVOK DO MILÁNA?

15.03.2006, 11:13
Aktuality
V italské Serii A by se od nové sezóny mohli vedle zkušených matadorů Pavla Nedvěda, Marka Jankulovskiho a Tomáše Ujfalušiho objevovat další dva čeští reprezentanti. V hledáčku milánský velkoklubů jsou totiž Tomáš Sivok a Zdeněk Grygera, zatím není jisté, o kterého z hráčů se zajímá AC a kdo by mohl zakotvit v Interu. Pokud by jeden z dvojice Sivok, Grygera skutečně přestoupil do AC, nemusel by se v jeho týmu sejít s Markem Jankulovskim...

Hráčský manažer obou reprezentantů Zdeněk Nehoda odcestoval do Milána na utkání Interu s Ajaxem, kde se setkal se zástupci milánských velkoklubů. "Jde o první přímá jednání, více informací bude známo až v příštích týdnech," oznámil syn Zdeňka Nehody David, podle něhož není zájem z italské strany žádnou novinkou.

V AC Milán již působí další český legionář Marek Jankulovski, jeho další osud na San Siru je ale hodně nejistý. Odchovanec Baníku Ostrava se stále marně snaží prosadit do základní sestavy a hodně se mluví o jeho odchodu jinam. Podle italských médií by měl v létě zamířit na roční hostování do AS Řím, oba kluby jsou údajně již domluveny na podmínkách celé transakce.

Sivoka i Grygeru v letošní sezóně trápí zranění. Obránce Ajaxu v současné době sužují potíže se stehenním svalem. Sivok za sebou má mnohem vážnější zranění. Na podzim si kapitán pražské Sparty v utkání Ligy mistrů na hřišti švýcarského Thunu vážně poranil koleno a musel vynechat zbytek první poloviny sezóny. Nyní se však již vrací do formy. Svědčí o tom i fakt, že o víkendu gólem z nastaveného času zajistil sparťanské rezervě bod z duelu s Hradcem Králové.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*

nevim jestli by to pro ně bylo dobré...., moc by si nezahrály, vidime Jankulovskiho kterej mel radsi zustat v Udine

Reagovat
RMCF

To bych netvrdil ze mel zustat v Udine, s formou co mel pred zranenim by se do sestavy treba dostal a taky Ac bude muset postupne zacit "omlazovat" kadr a tam je jeho sance. Nevim jak je stary Serginho ktery hraje na jeho místě, ale Schevcenko to určitě doplní. I to hostovaní v AS by mu mohlo prospět. No a nevím nevím co by Sivok s Grygerou v AC nebo Interu dělali Sivok by těžko Pirla nebo Cambiassa vytlačil a měl by zvolit nejprve cestu do menšího klubu třeba jako Polák nebo dříve Jankul. U Grygery bych to viděl trošičku pravděpodobnější v AC, Stam de do Ajaxu a kdoví jestli Cafú po mundialu neukončí karieru.

Reagovat
HOST*

taky si myslim ze Sivok by mel jit spise do mensiho klubu ale Grygera muze klidne hrat zaklad jak v AC tak v INTERu.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo tam budú robiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Však kdo bude Ševčenkovi nabo Adrianovi čistit kopačky?

Reagovat
Jajinek

Myslim ze Inter je zcela z obliga......pravy obrance : Zanetti,Maicon......def.zaloznik......Cambiasso, C.Zanetti.......no a na stoperovi by sme si s Grygerou teda vubec nepomohli.....

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak úplně z obliga nejste - už ste udělali spoustu mnohem neochopitelnějších přestupů...

Reagovat
HOST*dadoprso

mnevim co maj s milanem ,ake vo sivkovi jednal skautík s se stuttgartem,což se mi zdá reálnější

Reagovat
smazaný uživatel

Tak grigera a sivok do milana a jakubko s obzerom do metalburgu to je rozdiel medzi ceskym a slovenskym futbalom

Reagovat
HOST*oreo

sivok a do milana?to nevim co by tam delal.mozna by tam mohl cistit kopacky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele