Griezmann definitivně posilou Atlética Madrid

29.07.2014, 16:09
Aktuality
Úřadující šampion španělské nejvyšší soutěže dotáhl do očekávaného konce jednání o příchodu Antoine Griezmanna z Realu Sociedad, který za svoji oporu dostane 30 milionů eur. Mladý francouzský křídelník včera úspěšně prošel lékařskou prohlídkou a následně podepsal na stadionu Vicente Calderóna šestiletý kontrakt...

Účastník letošního mistrovství světa, kde s Francií došel až do čtvrtfinále, přišel do Sociedadu v pouhých 13 letech, následně se přes mládežnické celky probojoval až do prvního týmu, kde se během posledních čtyř sezón vypracoval do opory týmu. Během uplynulého ročníku dokázal Griezmann nastřílet sedmnáct ligových branek.

Velkou výhodou 23letého hráče je jeho univerzálnost, dokáže zahrát na hrotu útoku i na křídle, odkud zvládne tvořit hru. "Jsem šťastný, že se nám podařilo tento přestup dokončit," řekl sportovní ředitel "Atlétů" José Luis Pérez Caminero. "Antoine byl pro nás prioritou a jsme rádi, že se nám ho povedlo získat. Jedná se o jednoho z nejlepších hráčů Primera División, což opakovaně dokázal v Realu Sociedad," dodal Caminero.

Rojiblancos tímto příchodem zacelili další mezeru po četných letních odchodech, kdy kromě střelce Diega Costy, jenž zamířil do Chelsea, odešli rovněž David Villa (New York City) a Adrián Lopez (Porto). Ofenzivu už mezitím vyztužil Mario Mandžukić z mnichovského Bayernu.

Autor: Jiří Vojík / clubatleticodemadrid.com

Komentáře (351)

Přidat komentář
ondrvo

Víc než plnohodnotná náhrada za Villu

Reagovat
Peta9

spíš za Adriána, ne?

Reagovat
ondrvo

Na jeho postu mohli hrát Villa i Adrián.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať za Villu nebo Adriana, kvalitou je výš než oni

Reagovat
TheAdy

já ho koupil do ARSENALU

Reagovat
smazaný uživatel

super dobre vediet

Reagovat
TheAdy

whoo whoo ! ted už to víš

Reagovat
D.Drogba

To mi přijde jako výborná posila, líbí se mi jeho styl hry jen by to chtělo ještě nějakýho útočníka a Griezmanna na kraj

Reagovat
fajdax

Manžkukič?

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni mluví o Liverpoolu, každopádně já bych si celkem dobře uměl představit k Mandžukičovi ještě Bonyho. Podle mě sedí do herního stylu Atletica o dost víc, než do Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

68 mega éček jen za Oblaka, Mandžukiče a Griezmanna, s Bonym už by to dělalo nějakejch 93. Pro letošek to stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi hodí :D Potřebuju konzultaci mýho kádru AM ve hře.

Lopéz (Ochoa) - Toby, Gidín, Miranda - Gabi - Juanfran, Fabregas, Turan, Siquera - Mandžukič, Bony

Koho byste obměnili? A za koho? Mám ještě Villu, jinak standartní kádr AM

Reagovat
smazaný uživatel

Siquera pryč, když už máš takovej tým...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me je to celkem vyrovnany, pokud mas solidni hrace i na lavce, tak neni moc co. Uz bych maximalne vymenoval kus za kvalitnejsi kus (Juanfran-Shaqiri, Siquera-Jessica Alba).

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička:

Ochoa, Saúl, M.Suarez, Garcia, C. Rodriguez, Baptistao, Villa

Ještě mám Januzaje a Deulofea (Insua, Silvio..)

Reagovat
smazaný uživatel

zbav se Rodrigueze dokud ma nejakou cenu, tezkopadnej, rychle odejde.. Muzes popremyslet o Islovi z Juve na lavku, ten se trochu zlepsuje, je jednonohej univerzal (RB, RM, CM, RW) a nemusi byt predrazenej. Ale trochu se bojim te diry ve stredu zalohy. No, je to jen hra, na to asi kasli..

Reagovat
smazaný uživatel

3-5-2 nemůžeš hrát s dvěma věžema vepředu a když už, tak narvi do zálohy jedno tvrdý CM - máš tam 2 AM. ti stopeři jsou parádní, ale v reálu by to nešlapalo.. chce to někoho, kdo dokáže rozdávat míče.. na čemž je 352 založený.. v útoku jedno rychlý křídlo (nebo někdo pohyblivější prostě)..

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička:

Ochoa, Saúl, M.Suarez, Garcia, C. Rodriguez, Baptistao, Villa

Ještě mám Januzaje a Deulofea (Insua, Silvio..)

Reagovat
smazaný uživatel

já blbec zapomněl na Gabiho.. jako on by ti střed teoreticky šlapat mohl.. počkej? proč tam nemáš Kokeho? ten by byl parádní. takhle.. záleží jestli v Cescovi dokážeš probudit ty jeho pudy z dob, kdy hrál CMko v Arsenalu.. jestli jo, tak jsi za vodou.

Suarez je kvalitní hráč.. Garcia jasný, Rodrigueze prodej někam na jih za draho, Baptistao neopovažuju se hodnotit, Villa pryč. Januzaje nevím, kam v tom systému postavit a Deulofeu by mohl být dobrá alternativa do útoku. Insua pohoda..

zkusil bych Daniho Alvese (jestli teda nebudeš hrát na centry), Berardiho ze Serie A, můj tajnej tip je Hoffmann z BVB (jestli se teda jedná jen o hru ) a začni ho stavět do zálohy - já to tak hrál ve Fifě a ovoce se dostavilo.. zkus ještě Blinda nalevo, Chicharita místo Villy, a pak klenot klenotů...Quintero (což je ideál do 4231, ale to je jedno ) - musím si dneska zase stáhnout Fifu.. .

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas = 10M + Koke.

Koke měl rating 92 a Fabregas má 95. A protože v té hře je rating docela podstatnej, tak je toto pro mě momentálně lepší, než mít Kokeho..

Reagovat
smazaný uživatel

Villu jsem koupil za pár mega, pořád tam má rating 91, takže se hodí.. I když bude pomalu upadat, tak nevadí

Reagovat
Rarášek

Kolikátou hraješ sezónu? 95,92

Reagovat
k0udy

To není Fifa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak prachy maj, snad udrží kvalitu hry

Reagovat
misinho7

Zacinam mat pocit ze atleti budu mat este silnejsi tym ako minuly rok mandzukic je na takej istej urovni ako costa a griezman je urcite lepsi ako villa ci adrian..hlavne musia udrzat stoperov a kupit nahradu za felipeho

Reagovat
Phillipinho

Nahrada za Filipeho je Siquiera a jeste prijde Ansaldi.

Reagovat
misinho7

tak to je dobra nahrada

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico rozbije 100 m e za prestupove obdobie mozu si to vobec dovolit ??

Reagovat
ondrvo

Pokud něco prodá (jakože ano), tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

uz nemaju co predavat Costu dostali 16 m e cca , Luiz 25 m e a to je vsetko .

Reagovat
smazaný uživatel

+ este Adrian to som zabudol

Reagovat
ondrvo

Zapomněl jsi na všemožný prémie z Ligy mistrů atd. Myslím, že hráči jako Griezmann se vždycky dokážou v penězích vrátit a pokud se mu bude dařit, tak ho můžou prodat za ještě víc (jako Jamese třeba )

Reagovat
blade115

To sis nějak poplet ty částky... Costa stál 32 milionů a Luis 16, ale v librách (!). To je zhruba 60,5 mega v eurech. Pak ještě dostali 11 za Adriána, tím pádem to máme 71,5 mega eur. Za Mandžukiče dali, pokud vím, 22. Griezmann 30, Oblak 16, Siqueira 10, to je 78 mega. Takže jsou ve ztrátě zhruba 6,5 milionu eur. Nepočítám do toho přestupy Villy, Correy a Asenja. To je jak nic oproti tomu, co vyinkasovali za vítězství v lize a finále LM. Otázkou je, jestli ty hráče zvládnou platově, ale tak to snad mají nějak spočítané, přeci jen tam nesedí amatéři. Teoreticky by si mohli ještě pár dobrých hráčů dovolit, klidně i toho Torrese.

Reagovat
Jardin

Tam jde podle mě o to, že oni nedostanou 100% z té částky

Reagovat
blade115

Nj, vlastně. No ale i kdyby dostali polovinu, ty zisky z loňské sezóny jim ty hráče v pohodě pokryjí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

No my si to pokrejeme, ale do budoucna je to špatný... K těm příchodum si totiž ještě můžeš přičíst Ansaldiho (kterej podepíše zejtra), Correu (za kterýho vyplatíme prachy hned jak se uzdraví) a ještě minimálně dvě kvalitní posily (momentálně jsou nejvíc zmiňovaný Lavezzi a Hernandez, to je dohromady tak 35 mega). A odchody budou maximálně za 10. Z LM jsme dostali 50 mega a těšil jsem se, jak budeme spořivý a hnedka se to musí utratit za drahý posily?

Reagovat
blade115

Tak ti dva žádný hory doly stát nebudou. A ty další kvalitní posily jsou nějak potvrzené, či co? Já si teda rozhodně nemyslím, že u vás Lavezzi skončí.

Ono, já ten tvůj přístup chápu, ale jestliže musíte splácet dluh, tak je lepší se pokusit o stálé zisky, než teď syslit peníze z jednoho úspěchu a dalších X let být zas jen ve stínu. Jasně, asi nebudete mít každý rok takhle povedenou sezónu, ale třetí místo v lize je minimum a v LM se dají pěkné peníze vytěžit třeba i ze čtvrtfinále. A ti hráči, které jste koupili, v sobě mají kupní potenciál, Griezmanna můžete za pár let prodat za 60... Já si myslím, že ten byznys děláte dobře.

Reagovat
Atlético de Madrid

momentálně ano, ale mě osobně třeba pěkně sere, že po první takhle povedený sezoně hnedka nakupujeme drahý posily.. Když jsme asi nejzadluženější klub na světě (v poměru k obratu). A to prej je ještě na cestě Lavezzi za dvacítku, to bych fakt chcípnul Pokud vyjde PSG Di María, tak je prej u nás nebo v Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna by ste Lavezzim podla mna usetrili pretoze to by ste mohli zabit dve muchy jednou ranou . Tak ci onak este potrebujete 1 hraca do ofenzivy a bakup za Maria .

Reagovat
Atlético de Madrid

Lavezziho proboha nee, prosím Stal by nás nechutný prachy, bral by nechutný prachy, je mu skoro 30 (což je u rychlýho křídla docela nedostatek), už ho nikdy za víc neprodáme a má strašný výkyvy formy. Defenzivně se určitě nepředře a do ofenzivy prostě neni stabilně tak dobrej, abysme za něj dávali tak nechutný prachy (20 mega...)

Reagovat
ADM

Ja by som práveže povedal, že Lavezzi sa k Mandžukičovi parádne hodí. Rýchle pracovité krídlo, má skvelé prihrávky aj nábehy

Reagovat
ondrvo

Doufám, že to jsou jenom spekulace, já bych to teďka už nechal, myslím, že jsme nijak výrazně neoslabili

Reagovat
Euphael

Podle mě ale to je vaše cesta, jak se dostat ze zadluženosti. Stavět kádr a hrát pravidelně ligu mistrů. Navíc hráč jako Griezman se může prodat za super sumu časem. Kyby přišel Lavezzi, tak jste schopni konkurovat realu i barce.

Reagovat
Atlético de Madrid

R+B konkurovat schopný nejsme... vždyť maj furt na každý pozici dva lepší hráče Koke? Oni maj Kroose a Modriče. Griezmann? Oni maj Ronalda a Balea. Lavezzi? Maj Di Maríu a Jamese. My jsme titul vyhráli jan díky tomu, že Barca i Real měli nejhorší ligovou sezonu za posledních pět let a my jsme měli nejlepší v historii. Měli jsme několikrát sakra kliku, navíc teda hráči jako Gabi a Juanfran tak o 150% překročili svůj dosavadní strop. Ne, my nemůžeme konkurovat Realu a Barce dlouhodobě ani ve snu. Proto nemá smysl se o to snažit. Jeden Griezmann ok, Lavezzi už je totální kokotina

Reagovat
ondrvo

Jak jsme teď na tom s Leem Baptistaem? Půjde zas někam hostovat? Jestli by nestálo ta to, si ho letos nechat na Vicente Calderón tenhle rok...

Reagovat
Atlético de Madrid

taky bych ho chtěl, ale prej ho všude nabízíme... přitom je to jeden z mála útočníků co máme

Reagovat
ondrvo

Podle mě je docela schopnej a i by se dal celkem dobře zasadit do systému, takže než někoho kupovat je lepší dát šanci Leovi

Reagovat
Atlético de Madrid

Jenže my potřebujem ještě někoho k Leovi Momentálně máme do útoku fakt jen Mandžukiče, Griezmann, RG a Lea...což nestačí, nikdo z nich nepokreje hrot...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s prubehem sezony, ale Lavezziho povazuju za uzasnyho hrace. Kdyby byl o 2-3 roky mladsi, tak je v B nebo R. Bohuzel explodoval pozde.

A co treba Pastore? Pokud by nebyl drahej, tak je to sice trochu risk, ale myslim, ze by ho Diego vycepoval do takove formy, kterou nemel ani v Serii A.

Reagovat
Atlético de Madrid

Lavezzi je dost dobrej ale prostě ne, já toho člověka u nás nechci - drahej, výkyvy formy, nic pro nás. Pastoreho taky ne, to je podobnej případ... Byť je na tom teď hůř než Lavezzi

Reagovat
Euphael

Už se s tím smiř, že každým rokem se budou provádět nákupy typu Jamese, Suaréze a dalších hráčů, kteří jsou top. Real i Barca teď budou větrat šekové knížky. Poslední sezóny jste jim byli schopni konkurovat. Pokud přijde Lavezzi, tak budete i nadále konkurenceschopni.

Reagovat
Atlético de Madrid

Hmmm, jenže Real i Barce měli loni opravdu nejhorší ligový sezony za poslední léta a stejně to byl tuhej boj až do konce. Nemůžeme předpokládat, že se nám v budoucnu sejde zase tolik příznivejch faktorů jako loni.

Reagovat
Euphael

Neříkám, že se udělá titul. Ale jste scopni být druzí, stejně tak jako být v top trojce se ztrátou minimem bodů. Tím pádem liga mistrů jistá.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Superme

Paráda

Reagovat
travis joe

Spekulovalo se, ze mohl zamirit do AC, takze jestli Berlusconi a spol privedou Cerciho nebo jinyho trapaka, zastrelim se.

Nicmene velkej sympatak a skvela posila pro Atletico.

Reagovat
Shevchenko

Pořád doufám, že zkusíme toho Valbuenu.

Reagovat
minoLFC

Atletico bude ešte možno silnejšie

Reagovat
-Carles-

Podľa mňa geniálny ťah od Atlética, ten tím vyzerá silnejší ako minulú sezónu Najväčšiu silu vidím v tej variabilite krídiel v podaní Ardy a Griezmanna, ktorý si bez problémov môžu prehadzovať pozície a hlavne Griezmannov energický štýl hry s tou jeho efektívnou strelbou bude veľmi účinný.

S Mandžukičom tiež parádny ťah, skvele doplní krídlenú dvojku a keď k nim pridáme Kokeho, ktorý bude hrávať asi viac zo stredu ako doteraz, tak z toho ide celkom strach Jedinú slabinu vidím v parťákovi ku Gabimu, momentálne tú úlohu asi prevezme Tiago, ale chcelo by to niekoho mladšieho, možno sa chytí Guilavogui.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jako hráč je to parádní, uvědomuju si všechny ty výhody a ze sportovního hlediska tam sedí. Jen mě sere, že je prostě nesmyslný takhle zbrojit. Myslim, že za 30 mega bysme mohli koupit dva nebo tři levnější hráče (Shaqiri a Valbuena?). Navíc jsme ještě na 100% neskončili, potřebujeme ještě hroťáka a pokud půjde pryč Cebolla, potřebujem i další křídlo. Na přestupe nějaký peníze utržíme, ale to pokreje možná polovinu. Tim pádem na to padne dost peněz, co jsme vydělali loni z LM a ty měly jít radši někam na uhrazení našich dluhů.

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej odkaz na zadluženost atletica, splátky atd?

Reagovat
Atlético de Madrid

tenhle je dva roky starej, ale dost detailní:

http://swissramble.blogspot.cz/2012/08/atletico-madrid-its-mad-world.html

už jsme od tý doby prej dost splatili. jinak odhady se různěj, určitě to neni 100% pravdivý

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Shaqiriho s Valbuenou za 30M dohromady?

Reagovat
Atlético de Madrid

Počítám Shaqiri za 20-25 mega a Valbuena za ten zbytek, on do toho Dynama měl jít asi za 7 mega..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě pořád nepřešla poraženecká nálada?

Reagovat
Atlético de Madrid

já jsem měl dobrou, vítěznou náladu...těšil jsem se, že rozumně posílíme a zase R+B provětráme, ne že klub začně nakupovat hvězdy za velký prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Celou dobu tu mluvíš o tom, že konkurovat Realoně tenhle rok nebudete, je z tebe naprosto cítit že bys rád třetí místo a hotovo. Fakt je štěstí, že vás fanoušky tím Cholo jen očkuje a týmu praktikuje naprosto jinou mentalitu. Griezmann je investice, do budoucna se to s největší pravděpodobností vrátí, nebo ještě zvedne..

Reagovat
Atlético de Madrid

Ne, mluvim tady o tom, že nemá smysl s tím kalkulovat a připravovat na to kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

"R+B konkurovat schopný nejsme... vždyť maj furt na každý pozici dva lepší hráče Koke? Oni maj Kroose a Modriče. Griezmann? Oni maj Ronalda a Balea. Lavezzi? Maj Di Maríu a Jamese. My jsme titul vyhráli jan díky tomu, že Barca i Real měli nejhorší ligovou sezonu za posledních pět let a my jsme měli nejlepší v historii. Měli jsme několikrát sakra kliku, navíc teda hráči jako Gabi a Juanfran tak o 150% překročili svůj dosavadní strop. Ne, my nemůžeme konkurovat Realu a Barce dlouhodobě ani ve snu. Proto nemá smysl se o to snažit. "

Promiň, tohle je naprosto poraženecká nálada. Předtím to bylo nejsme schopní konkurovat, teď je to nejsme schopní dlouhodobě konkurovat.

Reagovat
Atlético de Madrid

No a ty si myslíš, že jim jako můžeme dlouhdobě konkurovat? že je dobrej nápad utrácet velký prachy za špičkový hráče? To neni poraženecká nálada, je to naprosto realistickej pohled na situaci. Jedna sezona nic neznamená v dlouhodobym měřítku. Tuhle sezony bysme měli posílit jen optimálně a vidět, jak jsme na tom proti mnohem silnějšímu Realu a Barce než loni. A až pak bych třeba nějak posiloval kádr, pokud bysme prokázali, že ten úspěch dokážeme zopakovat i před utrácením hromady prachů.

Reagovat
smazaný uživatel

Pesimista si vždy myslí, že je realista.

Myslím si, že je dobrý nápad investovat do co nejméně rizikovějších a přesto co nejvýdělečnějších hráčů.. Tím Griezmann je. Nehledě na jeho sportovní kvalitu. Další hráči přijít museli, protože jste museli nahradit klíčové hráče minulé sezony. A posrat se z Barcelony a Realu ještě před sezonou, to je úplně na nic.. Vy jste tým, oni jsou individuality. Není to souboj jeden na jednoho, ale jedenáct protí jedenácti, což jste měli minulou sezonu každej tejden před očima.

Reagovat
Atlético de Madrid

nevim, mně ten přestup zkazil den, protože nechci aby se Atlético proměnilo v nějakej all-star tým

Reagovat
smazaný uživatel

Není to all-star tým, je to tým, který chce vyhrávat. Ne být vzadu..

Reagovat
Atlético de Madrid

Je to all-star tým vzhledem k Atléticu. Je prostě unáhlený hned po pár dobrejch sezonách takhle zbrojit. Nemluvim jen o Griezmannovi, ještě několik dalších určitě přijde..

Reagovat
Elliasson

A kde jsi četl, že ještě někdo má přijít? Vždyť vlastně ani nikoho pořádně nepotřebujeme.

Reagovat
Atlético de Madrid

Kdo by hrál hrota když by nebyl k dispozici Mandžu? Plus jedno křídlo ještě mít musíme, když odejde Cebolla. Koke totiž nejspíš bude hrát ve středu hřiště a tim pádem máme na kraje jen Griezmanna a Ardu. García tam zaskočí, Leo asi půjde hostovat... Tohle je nutnost, jen to nesmí bejt Lavezzi.

A dál pořád ten kreativní hráč, kterej bude potřebovat. Griezmann neni nějakej kreativní tvůrce, je to rychlý přímočarý křídlo, který příležitostně dokáže dát dobrej pas.

Reagovat
Ángel di María 22

Což je kravina, protože přesně tohle chce Simeone dělat. Kdyby měl na to mít náhled jak ty, tak vživotě do těch hráčů nedostane tu svojí energii a hlad po úspěchu a nikdy tu ligu nevyhrajete. On chce vyhrávat a předčít soupeře i s menšim rozpočtem, BVB taky dokázala obhájit před Bayernem vítězství v lize. Neřikám, že to ve Španělsku neni težší, ale ten princip je stejnej a jde o to, že on jim musí do hlav vtlouct, že na to maj, opět je porazit. Jinak to můžete rovnou zabalit. To se pak nic nestane, že se skončí na třetim místě, ale ten prvotní cíl musí bejt jasnej, jinak nelze překonat nic.

Reagovat
Ángel di María 22

Tim pádem je jasný, že se musí kvalitně nahradit odchody a to je tohle. Mandžukič i Griezmann jsou defacto TOP hráči. A pokud má Simeone nějakou představu o tom, v čem chce pracovat, tak to asi nebude to, že po úspěšný sezóně se to rozpadne a kdybyste takhle neposílili, tak to vidim na 100%, že nebudete před R+B. Takhle kdoví, Iniesta vyhlašuje jak začínaj od nuly, sice nekoupili Suaréze, ale ten tým se docela transformuje, obrana velkej otazník pořád. Real si zas nesmyslně dotáhl Jamese a odešel fungujici Angel. Po tomhle přestupaku bych neřekl, že se něco radikálně změnilo proti Atleticu.

Reagovat
Ángel di María 22

*nakoupili *je na odchodu

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, tak my ten titul vyhrajeme s Griezmannem i bez Griezmanna, proto mi přijde zbytečný ho vůbec kupovat, když je to stejně jistý

Reagovat
Ángel di María 22

Bez Griezmanna a Mandžukiče byste ten titul ani náhodou nezopakovali, s nima ta šance reálná je.

Reagovat
smazaný uživatel

stále ste mohli nakupovať motákov za veľké prachy

Reagovat
Phillipinho

Tak 30 mega je obrovska castka, ale Grizi takovou cenu ma. Muze hrat obe kridla i stinovyho utocnika za Mandzukicem. Podle me ho muzeme za 3-4 roky prodat klidne za dvojnasobek. Mimochodem je to nejdrazsi prestup v PD mimo Barcu a Real kdyz nepocitam Falcaa, kteryho Atleti stejne celyho neplatili. Tesim se

Reagovat
j_mrazik

Bude patřit 100% Atletům? Trošku ohraná otázka, ale tady je asi na místě...

Reagovat
smazaný uživatel

za 30 mega? jestli je tvoje otázka na místě to nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

isto tam bude nejaký investičný fond

Reagovat
RS

30M byla výkupka, máme tam 20% z dalšího přestupu

Reagovat
*CZE*

OT: všichni sluníčkový lidi, ti co nenávidí Rusko a podobně šup na Ukrajinu potřebujou tam policii dezertovalo tam 20 tisíc policistů..tak šup šup hlavně ty dolare

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko a Ukrajina jsou stejná svoloč. Tady v ČR se ale ukazujou Ukrajinci jako za nic nemohoucí národ, který ovládá zlý Putin.

Reagovat
smazaný uživatel

na to si přišel jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně na názor 1 nebo 2?

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo až na toho putina, v ukrajině je prezident porošenko, který celé Rusko v lásce absolutně nemá, on sám je zlý

Reagovat
*CZE*

Porošenko co dělal ministra v té zlé proruské vládě Janukoviče no..

Reagovat
smazaný uživatel

ukrajinci volili bohužel jenom prezidenta no

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Oblak, Griezmann jsou skvělý, trochu nechápu Mandžukiče a Siquieru. Jsou to borci 28 let, za chvíli třicítka a dali za ně balík. Kdyby koupili Lukaka a nějakýho mladého beka, určitě by vydělali. Ale zase chápu že Mandžukiče a Siquiera jsou hodně dobrý

Reagovat
ACSeRw!n

tak to ja nechapu, ze ty nechapes Mandzukice

Reagovat
smazaný uživatel

Som sa těšil na Griez - Finnbo - Vela Ať se ti daří

Reagovat
RS

Finnbogasona avizoval Arrasate jako případnou náhradu za Griziho, ale moc se mi postavou na křídlo při našich protiútokách nehodí

Vlevo bude asi Chory, nevypadá to že by někdo ještě přišel, doufal jsem aspon v Cuencu, nebo Afellaaye..

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi přestupová politika Atletica. Když už prodají pár hráču, víceméně ještě kvalitnější nakoupí.

Reagovat
Atlético de Madrid

jj prodali jsme za 40 mega, nakoupíme za 80 mega pecka, po jedný sezoně kdy jsme vydělali balík v LM to napumpujeme do kádru, abysme stejně příští rok skončili třetí

Reagovat
smazaný uživatel

ty to furt vidíš černě.. ale problémy Atletica jsou známe po celým světě, takže prostě usuzuju, že kdyby jste to neměli pod kontrolou, tak to neděláte...

Reagovat
Atlético de Madrid

Pod kontrolou to je, ale obávám se, že vedení spíš chce vymačkat co nejlepší výsledky okamžitě a nedomejšlej dlouhodobý důsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

zase to není nic neuváženýho.. přišli hráči, co zahrají teď, ale jejich vrchol by měl ještě přijít.. já být tebou tak skáču radostí...

Reagovat
Atlético de Madrid

Do týhle kategorie spadá akorát Griezmann Mandžukiče už za víc nikam neprodáme, Siqueira je 2x předraženej, Oblak by musel bejt megaúžasnej, abysme na něm kdovíjak vydělali (protože prodat dneska brankáře za víc než 20...to musí bejt fakt superstár).

Reagovat
smazaný uživatel

ok Siqueira asi předraženej je, já ho neznám.. ale k tomu Madžukičovi... to je tak důležitý ho prodat??? ať u vás odehraje do konce kariéry a vrátí se vám 10x tolik..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořádně neinvestovat by pro ně byla ještě větší ekonomická katastrofa...ano, je otázka, jestli za ty peníze přišly správný posily...ale když to vezmu obecně, tak co mají dělat? rozprodat to a čekat na náhodu, pak skončit osmí a poháry vůbec nehrát? Co dělají je ekonomicky poměrně zdravý uvažování...

Reagovat
Atlético de Madrid

Ale samozřejmě že investovat. Ale ne tolik. Na trhu je milion levnějších hráčů než Griezmann, který jsou taky kvalitní. My nepotřebujeme hrát o titul, my potřebujem stabizovat pozici třetího největšího klubu ve Španělsku. jak píšu už vejš, za 30 mega se dá koupit několik kvalitních hráčů, který stejně musíme přitáhnout. Jinak za Oblaka jsme dali 16 (Doyen ještě nepotvrdil, že to spolufinancoval), za Mandžukiče 22, za Siqueiru 10, za Griezmanna 30, za Moyu 3 a možná dáme dalších 20 za Lavezziho. Ansaldi podepíše zejtra, ten má přijít asi za 8. A ještě je navíc otázka, jestli budeme platit těch 8 za Correu (nejspíš jo, až se zotaví s těch problémů se srdcem). To znamená 97 mega velmi pravděpodobně a pokud přijde Lavezzi, tak to bude přes 115 mega. A to ještě neni konec, nutně potřebujeme hroťáka.

Oproti tomu jsme dostali maximálně 18 za Costu (naprosto prokazatelně šlo minimálně 50% víc stranám), 20 za Filipeho, 11 za Adriána, 5 za Asenja. To je nějakejch +- 54. Jedinej odchod bude možná Cebolla, kterej nepůjde za víc než za 5-6 mega a Insua, kterej pude možná tak za 3. Takže bysme v konci mohli utratit skoro víckrát než obdržíme.

Ty částky jsou orientační, samozřejmě nevíme, kdo si kolik kde urval na bonusech, ale i kdyby neseděly třeba o 10%, tak je jasný, že posilujeme fakt ve velkym. A mně se to neíbí, protože kádr máme kvalitní a stačily by menší posily.

Reagovat
smazaný uživatel

no lenže sa ukázalo, že ani cesta Valencie nie je tá najlepšia, kupovať posily, z ktorých vychovajú Matu, Silvu...

vy naopak robíte to, čo viete najlepšie, rozhadzovať peniaze...

káder máte kvalitný? káder máte stavaný na jednu možnosť, túto sezónu už v lige budete musieť viac tvoriť, čo bol pre vás ťažko riešiteľný problém

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, to je samozřejmě plus toho přestupu Griezmanna, on nám sportovně pomůže.

Reagovat
-Carles-

Si moc skeptický

Oblak, Mandžukič a Siqueira boli nevyhnutné prestupy, ktorými bolo potrebné zaplátať odchody Thiba, Costy a Filipeho. Ťažko by si v za tie ceny zohnal kvalitnejšie náhrady. Možno gólmana sa dalo zohnať lacnejšie. Griezmann je podľa mňa čisto Cholov nákup a s ním bude podla mňa tá útočná sila väčšia ako s Costom a Villom. Lavezzi je podla mňa nezmysel a zbytočnosť, ale zatiaľ neprišiel, všetko len špekulácie.

Menšie posily by stačili v prípade, že nechcete zopakovať alebo sa aspoň priblížiť majstrovskej sezóne, takto budete mať kvalitný široký káder, ktorý opäť zabojuje o milióny v LM.

Inak čo ten Correa, aké problémy so srdcom?

Reagovat
Atlético de Madrid

pro dnešek tu končim, samej přehnanej optimista

Reagovat
-Carles-

Tak ten pesimizmus si ťaháte od minulej sezóny, trocha optimizmu by nezaškodilo Ale na druhej strane to chápem, kráčate po tenkom lade, aj tak si však myslím že táto cesta je lepšia ako nejaká údržba.

Reagovat
smazaný uživatel

oblak stal 16 m e kludne mohli poslat 10 m e za Navasa . A tych 10 m e za Sigueiru sa dalo omnoho lepsie vyuzit ked vieme za kolko isiel najvatsi talent Bernat A ak poslu Manquila do Liverpoolu s opciou tak to je fail . Aj tych 30 m e za Griezmanna sa dalo vyuzit lepsie .

Reagovat
-Carles-

Pokiaľ to mal pod palcom Cholo, tak nie je dôvod týmto prestupom neveriť Z Griezmanna raz bude možno úplná špička, už minulú sezónu bol fantastický a Real za neho dá za dva roky na stôl 70 mega

Reagovat
smazaný uživatel

to vies prestupova stanica Atletico > Real je vzdicky otovrena . Alebo tie peniaze da FCB

Reagovat
Virtuos

a ak sa ťa môžem opýtať, akú si mal ty predstavu o posilách, nejaké konkrétne mená?

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní střízlivý pohled na věc. Je dobré si připouštět i ty věci okolo.

Reagovat
vrabejka

Skvěla posila! Griziho Atletiku hrozně přeju

Reagovat
smazaný uživatel

ty jen chceš, aby ubylo potenciálních možností pro Liverpool a pak se BR musel vydat na osamělou a náročnou cestu do Dortmundu..

Reagovat
smazaný uživatel

a na deadline ich posle do prdele

Reagovat
cristiano.K.

už ted jsou za přestupák cca 8mega mínus, podle mě to není správná cesta.

Reagovat
Sandstorm

A vzhledem k tomu, jaký mají dluhy to opravdu nevypadá, jako rozumný přestup. No snad ví, co dělají. Na druhou stranu za 3 roky ho můžou prodat klidně za 50 mega, takže jako investice do budoucna by se jim to mělo vyplatit.

Reagovat
-Carles-

S týmto kádrom majú opäť veľké šance ako v Primere, tak v LM = vysoké príjmy. Pokiaľ by miesto Mandžukiča s Griezmannom prišli nejakí priemerní hráči, boli by na tom o dosť horšie.

Reagovat
Sandstorm

Jo souhlasim. To jsou super posily. Nakonec to vypadá, že by mohli být ještě silnější. Vsadili na jistotu a nějaký úpadek momentálně nehrozí. Teď jsou sice v mínusu, ale na konci sezony můžou být v plusu. Ještě je něco bude stát brankář. Mohli by vzít Ochou. V poměru cena výkon asi nejlepší volba.

Reagovat
-Carles-

V mínuse možno áno, keď zoberieme čisto len prestupy. Vyhrali ale PD a dosiahli na finále LM, neviem síce aké odmeny celkovo dostali ale určite to minimálne pokrylo výdavky za nových hráčov v kombinácii s odchodmi.

Reagovat
Shevchenko

Oblak za 16 bude leštit nebo co?

Reagovat
Sandstorm

No jo vlastně oni už mají Oblaka. Na to sem zapomněl. Tak to nic. To vypadá, že už by mohli být hotoví? Ještě Ansaldi a jsou v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

za Costu dostali ani nie polovicu, takže sú v mínuse okolo 30 mega, nie 8...

Reagovat
Euphael

Kolik dostali za toho Costu?

Reagovat
smazaný uživatel

38 zaplatila Chelsea ale Atletico dostalo myslim len 16...

Reagovat
Phillipinho

18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Atlético

Je moc dobře, že posilují kádr. Aspoň má PD 3 kandidáty na titul . Moc rád je nemám, jsou to pro mě větší rivalové než Barcelona, ale Griezmann je dobrý hráč a pro ně výborná posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jít k nám Pod rádoby trenérem Simeonem se nezlepší Přitom to mohl být světový hráč

Reagovat
Fernando_Torres

Protože pod Simeonem se nikdo nezlepšil a naopak všichni šli dolu Doufám, že je to jen nějakej trapnej pokus o ironii, jinak si fakt v koncích...

Reagovat
smazaný uživatel

je to gay?

Reagovat
j_mrazik

Je to Francouz, takže je velká šance, že když budeš naléhat trošku víc, tak se ti poddá.

Reagovat
Kvooca

Reagovat
smazaný uživatel

wow,tak to je dobrá posila...

Reagovat
Matić

Proč mi na té fotce připomíná Hitlera?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože seš asi slepej...

Reagovat
Matić

vůbec ne, patka a knírek mluví z vše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do Monaka měl jít

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann je investice, jeho cena s největší pravděpodobností ještě hodně poroste. Sportovně do Atlética naprosto precizně zapadá. Úžasný přestup.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Atlético de Madrid

Řikám, kdybysme ještě nemuseli koupit 2-3 drahý hráče, tak z něj mám taky radost. Sportovně je to super přestup a jsem si jistej, že bude výbornej. Akorát jsem z toho pěkně přešlej

Reagovat
smazaný uživatel

ty bys nejradši abyste prodali, vydělali balík na prodeji, doplnili kádr dvěma burgainama a pár mladíků a držíme se 3tí v lize? to takhle asi nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Cena za slávu.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

O 2 roky do Chelsea !!!

Reagovat
Sandstorm

Za 50-60 mega

Reagovat
Manik...

Reagovat
Reggie

Je super, ze Atletico dokaze privest takto kvalitniho a perspektivniho hrace. Snad se udrzi mezi evropskou elitou . I boj o titul v La Lize bude tim padem opet zajimavy.

Reagovat
smazaný uživatel

za polku Griezmana ste kúpili toho černocha na G a Lea B. čiže 15 mega za hráčov, ktorí sa u vás absolutne nepresadili... ale ok, ušetrili ste 15 mega

neni lepšie dať 30 za hráča, čo má tú kvalitu tu a teraz, tých 15 mega už pri tom vašom mega dlhu nehrá žiadnu rolu a navyše ste ukázali ambície

inak máte vôbec 100% práv?

za mňa

Griezman za 30 > černoch na G + Leo + 15

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na Atlética

Reagovat
-Kopy-

on má dobrý názory ale prostě od přírody to bude pesimista

Reagovat
smazaný uživatel

zas okrem Oblaka nespravili žiaden premrštený nákup

a zatiaľ sa nevie koľko % vlastne platili oni, Griezmann aj keby im išlo 50% furt budú aspoň 10 v pluse a Mandžukič ak bude pravidelne dávať góly, tak sa splatí...

Reagovat
smazaný uživatel

černoch na G

Reagovat
-Kopy-

Hm hm, parádní přestup...letos to bude jízda v PD ale první čtyřka už je jasná teď

Reagovat
-Carles-

Lim chystá nejaké zaujímavé prestupy?

Reagovat
-Kopy-

Enzo Pérez, dva stopeři, zkušenější útočník? dm ?

Reagovat
Phillipinho

Jen aby se ten Lim stihnul uzavrit do konce srpna. Jinak zadny nakupy nebudou a Lim to roztoci az od pristi sezony.

Reagovat
Phillipinho

Jinak Enzo, Jackson, Balanta, Schar?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som zvedavy ked bude problem s 3 miestami pre hracov mimo EU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

pátej flek bereš ?

Reagovat
smazaný uživatel

ja beru nejhur 3. vy muzete bejt 4. a padakum nechat ten 5. flek no ...

Reagovat
Manik...

A kdo bude 3.?

Reagovat
-Kopy-

Jinak naše away dresy, dneska představený - http://www.plazadeportiva.com/bd/imagenes/imagen35687g.jpg

Reagovat
-Carles-

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Pry pomarancova je zpet

Reagovat
smazaný uživatel

My máme růžový

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, teploušci

Reagovat
Shevchenko

Marseille?

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie

Reagovat
Shevchenko

Really?

Reagovat
smazaný uživatel

Neumim moc anglicky, mluv cesky kdyz si v cesku neee?! Nemusis machrovat, ze mluvis nemecky ....

Reagovat
Virtuos

v momente čo som ich zbadal myslel som si to isté

Reagovat
smazaný uživatel

paradne

Reagovat
Manik...

Reagovat
Woods

paci sa mi ze mate Adidas miesto Joma .... farba super .... keby sa este najde nejaky v pohode sponzor co da aspon 10-15 milionov rocne tak by to bolo super....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je ale nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

pekna somarina na to La liga nema peniaze to by museli este prist aspon 2-3 sejkovia . A s Lima nemam zrovna pocit ze chce veka penazi minat .

Reagovat
smazaný uživatel

Když srovnám, jak nahrazuje ultradrahé hvězdy Atletico s Tottenhamem, Liverpoolem...

Reagovat
Free_player

wow

Reagovat
Atlético de Madrid

http://www.eurofotbal.cz/clanky/dejagah-odchazi-do-katarskeho-al-arabi-263492/

Jinak Atlético mohlo koupit třeba Dejagaha, žejo

Reagovat
REPLIKATOR

Dobře že nešel ani do Realu ani do Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/1C--gtzvDUk

Barcicko, milujem ta.

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/fan2-3h6b7k

0:07...na treningoch Atletica sa asi trochu inak maka...

Reagovat
hntlyl

Pěkný ročník LM.

http://youtu.be/8PZg-tU-GU0

Reagovat
hntlyl

hore

Reagovat
smazaný uživatel

Velká věc. Dnes už jsem ale trochu rozpačitý, poté, co jsem tu četl o Lavezzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Muzete mi nekdo poradit kde se daji stahnou cele zapasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Aaaa, pěkně v růžovým.

Reagovat
Kvooca

KEITA

Reagovat
Kokesh

Los blbos...katalanos.

Reagovat
X-bano-X

mindráčku

Reagovat
smazaný uživatel

pozera niekto Real - AS ???

Reagovat
Kokesh

Co rikas na Isca?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som zaspal a zobudil sa o 4 20 . Videl som s prveho polcasu 3 min . Ako hra ?

Reagovat
Kokesh

Bohuzel tak jak je zvykem, tzn. strida krasne momenty s velkou bidou.

Zaspal? Noo, slusny polocas, chybi goly, ale to je samozrejme nasi kvalitou smerem dopredu. Chvilemi jsme si delali s AS co jsme chteli. Keita nepodal Pepemu ruku a jeste po nem hodil lahev s vodou. Iturbe nemit na zadech jmenovku, spletl bych si ho s hracem s Gambac ligy. Sergio bozi, Xabi Class a Iker si mohl v brance dat klidne cigo...

Reagovat
smazaný uživatel

hra na F9 tam nikdy nic nehral . Ancelotti nemal na vyber dneskam a musel ho tam dat aby sa do tej zostavy dostal Illarra . Snad tam uz nikdy nebude hrat pretoze to je jeho smrt .

Reagovat
Maritazzi

Iturbe se zatím nesrovnal, vypadá takhle už třetí zápas.

Reagovat
Kokesh

Fakt? Mne se od vas nejvic libil Ljajic.

Reagovat
Maritazzi

Ljajič prej teď začal makat, bylo hodně spekulací, že odejde (psalo se i o Atleticu) a prej v přípravě maká ukázkově. U nás dneska těžko někoho vybírat, buď on nebo France.

Reagovat
Kokesh

No ja se docela tesil, kdyz jsem videl sestavu, ale zrovna prvni polocas nebylo dopredu nic videt. Ale ta 4 / rizny chlapik / moc mi k srdci neprirostl .] Keita - Pjanic, Iturbe - Totti - Ljajic...

Reagovat
Maritazzi

Ta sestava určitě špatně nevypadala, od vás to bylo výborně pressovaný a nebylo kudy založit útok. K tomu nepřesnosti řady hráčů - Florenzi, Iturbe.. Nainggolan je v pohodě jako čtvrtý záložník, prakticky neprohraje souboj, ale na nějaký myšlenky nebo podržení balonu tam není.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

ljajic simuluje v priatelskom zapase kurva to je doba

Reagovat
smazaný uživatel

achh a to som dufal vo finale

Reagovat
smazaný uživatel

ramos taka chyba

Reagovat
hntlyl

I v prvni pulce nicmoc, Pepe byl lepsi.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

to su americke mrdky ved mame cas sak vyhravame

Reagovat
Maritazzi

Co tohle má bejt

Reagovat
Kokesh

Zasrani Pakistanci nebo co to kurva je...obuskem pres drzku, at se vzpamatujou. Uz me tohle vbihani na hriste fakt nebavi...

Reagovat
smazaný uživatel

Dani kurva udrz tie nervy

Reagovat
smazaný uživatel

este k tomu Iscovi - Neprisiel mi katastrofalny snazil sa , bol aktivny , klucky mu vychadzali , mal tam iba 2 zbytocne straty ( aj tomu Illarra jednu prihravku zle nahral ) ale proste nemal tak v utoku nikoho chybal Benzema .

Reagovat
smazaný uživatel

Keitič . Miláček k pomazlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann je pro Atlety investicí do budoucna. Koupili ho za 30 ve 23ti letech a za dva roky ho na vrcholu prásknou za dvojnásobek. A ještě budou ty dva roky moct těžit z jeho práce. Přijde mi to jako skvělá práce.

Sociedadu se divím. Při letošních cenách by ho mohli prodat minimálně o 10 víc. Ale třeba chtěl Anti pryč ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se na to podívat i tak, že ve vedení Sociedadu nejsou hajzli a nebrání svému hráči v přestupu tím, že by si schválně říkali o víc. I když je pravda, že i těch 10m navíc by jim bez problému někdo fouknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsem naznačil v té poslední větě. Jestli jim Anti řekl, že chce pryč, tak ho prostě pustili, ikdyž to asi nebylo za tržní cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc by prý měli mít 20 % z dalšího prodeje, takže jim těch 10 mega nejspíš neunikne ani tak.

Reagovat
Phillipinho

Jeho vykupka je prave tech 30 mega. Takze kdyby chteli jeste vic jako v pripade Illary, tak by sel za 30 vcetne dane, coz by cinilo nejakych 37 mega. Ale tymy se dohodly, ze tu dan platit nemusi.

Reagovat
vitoAFC

Parádní nákup

Reagovat
misinho7

Niekto kto by zhodnodil vcerajsi zapas real-as? videl som len vysledok ale gol sme asi dostali vtedy ked uz nehralo acko ci?

Reagovat
misinho7

jedno pozitivum je ze nebudeme hrat finale , pretoze to by bolo natesno s tym superpoharom a vracj Carlo ho sam ani nechcel hrat

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná bajku o lišce a hroznech.

Reagovat
misinho7

ako jasne ze kazdy chce hrat finale ale tam to je naozaj natesno a potom este hrame s fiorentinou a tak znova spanielsky superpohar.. priatelaky mi mozu byt jedno.. aj tak tam nehra najsinejsia zostava, teraz ked hrala uz silnejsia tak vraj prvy polcas si roznasala AS ale potom sme striedali a uz bolo po zapase

Reagovat
X-bano-X

Roznášala, gólovky si vytvorila a prd z toho. Na druhej strane v čase gólu bol na Ihrisku Ramos a gól padol prakticky spred malého vápna.

Reagovat
Jerichoo

Ramos tvoja nočná mora

Reagovat
valloire

Nejenom Ramos, ale celej Real na čele s Di Stéfanem.

Reagovat
X-bano-X

Do mrtvol sa nekope, žejo. O mrtvých peseteroch to platí dvojnásob

Reagovat
valloire

První pesetero byl samozřejmě Kubala, hráč Barcelony. A Alfredo šel tam, kde se k němu chovali líp. Peníze mohl mít v Barceloně lepší.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Keď si tu tak pekne hrkútate o tom prestriedaní a o hraní "rezervy", tak som chcel pomôcť s vymenovaním tých "lemplov" čo si nechajú od skoro 40 ročného hráča streliť gól prakticky z malého vápna gratulka

Reagovat
Jerichoo

A Ramos môže za každý gol Realu lebo je CB

Reagovat
X-bano-X

Nie môže za to Benzema, vole

Reagovat
Jerichoo

Takže ked Benzema niekoho zotne vo vápne na penaltu, tak za to môže Ramos

Reagovat
X-bano-X

Takže sa kopala penalta?

Reagovat
valloire

Mně o jelenu a volu.

Reagovat
madridcan

Moze byt...prvy polcas sme ich kludne mohli dorazit, ale riesili sme uplne smiesne zakoncenie. Osobne si myslim, ze natrepeme United a mozme ist het. Klasiku americku sme si dali, ludia videli Real a moze sa ist prec.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Costa, Villa a Adrián pryč a na jejich fleky Mandžu, Griezmann a Hrášek? To mi skoro připadá, že Atleti posílili.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou samozřejmě bude, jak se to sehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

A když jsme u Atletů, tak Chelsea PRÝ připravuje nabídku za Mirandu v hodnotě 25 mega euro.

Reagovat
-Carles-

Chicharito by bol ďalší skvelý nákup

Otázne je, koľko za neho budú United pýtať, keďže Atléti podľa všetkého odmietli Torresa za 20. Chicharito by ale predsa len mohol byť lacnejšia a hlavne ideálnejšia alternatíva na hrot ako ťarbavý Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

United můžou chtít tak 6 - 8 mega? Možná i míň.

Reagovat
-Carles-

Tak 6 je dosť málo Ja by som to odhadoval na cca 10-15, predsa len má ešte len 26 rokov a na večného lavičkára skvelé štatistiky.

Reagovat
madridcan

Nikdy som mu neprisiel na chut a cudujem sa, ze sa tak dlho drzi v United.

Reagovat
-Carles-

Stačí sa pozrieť na jeho štatistiky. Vzhľadom k tomu, že nikdy nebol stabilný člen základu sú famózne. Posledná sezóna mu moc nevyšla, ale odohral len 1400 minút.

10/11 43z 19g

11/12 36z 12g

12/13 36z 18g

13/14 35z 9g

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby za něj chtěli 15, tak bych se jim vysmál a šel bych hledat dál.

Atleti nemají na vyhazování, takže musejí kupovat buď prospekty, nebo fotbalisty z průměrných klubů nebo JA. Prostě něco, co se dá zhodnotit. Hráška za 15 už zhodnotíš strašně blbě.

Reagovat
-Carles-

Nj, na cene to samozrejme môže stroskotať a za 15 sa im to určite neoplatí. Za 6 by to ale bol megakauf A ten káder by bol definitívne silnejší ako minulú sezónu.

Reagovat
madridcan

Ku Keitovi...udajne mu Pepe este v zapasoch Real-Barca povedal, ze je opica. Potom sa jeho reakcii necudujem. Este toto je paradox, ze Pepe niekomu povie, ze je opica Ale preco nepodal Ramosovi ruku neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu mě nezajímá, co Pepe provedl zrovna Keitovi, ale jakoukoliv facku, kterou Pepe dostane, já pochválím. On si to zaslouží už tak nějak normálně.

Reagovat
madridcan

Viem o com hovoris...svojho casu ma potesilo toto https://www.youtube.com/watch?v=WHSBOnXAZ8k

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že je to to samý, ale OK. Citíš to tak ...

Reagovat
madridcan

http://www.eurofotbal.cz/liga-mistru/2010-2011/reportaz/real-madrid-fc-barcelona-259064/?forum=1#forum

Jajinek27.04.2011 22:29

Nemám rad Adebayora...ale tohle udělal výborně...ještě měl ten direkt přitvrdit. Konečně Sergio dostal po té své držce, za kterou se celou kariéru chytá..

jiri - fcb27.04.2011 22:31

i jako Culés jsem si tohle pomyslel taky.

Nie je to samozrejme to iste, ale aj v tom zapase sa chytil za papulu, ked ho Marcelo trafil do ramena. Jasne, ze hrac, ktory prifilmuje je mensie zlo ako primitiv s ohnom v ociach, ale Busquets bol v tom case v tomto neuveritelny. Teraz sa asi ukludnil...respektive o nom nepocut. Nevidim kazdy zapas Barcelony, takze neviem, ale tu by sa co to o tom napisalo...Ale zaujimal by ma aj z hladiska futbaloveho ten clovek, lebo na svojom poste som ho v tom case povazoval za uplnu spicku, nech je aky je(Pepe bol tiez v rekordnej sezone Realu najlepsi obranca na svete). Teraz mam pocit, ze je v tomto smere tiez okolo neho ticho a skor zachytavam kritiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenkrát měl asi svoje chytajícísezahlavu období, tak proto asi. To teď už dělá vyjímečně.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som to uplne zrusil ten turnaj . Obraz priatelskeho turnaja - simulujuci Vidic , prepnuty Keita , americko - kuvajtsky kokoti . A najviac ma sklamal Dani ktoremu uz druhy krat usli nervy .

Reagovat
madridcan

Jeeeej...jake zas zrusenie turnaja? Mame radsej behat po Azii a hrat s 1.FC Dynamo Tokio ,,C" alebo s poriadnymi timami, ktore nas poriadne preveria? Ved to je uplna blbost. Su z toho love, robia si reklamu a hraju proti kvalite. Co viac si tim na tejto urovni moze priat? Ja som spokojny. To, ze to hraci beru tak, ako beru, tak tym je to este lepsie, lebo sa aspon niektori snazia hrat naplno. A nezabudaj, ze Real nie je po ziadnou zmluvou ani nic. Kludne mohol povedat nie a isiel by miesto nich niekto iny. Takychto turnajov o bezvyznamnu trofej mas mnoho.

Reagovat
Kokesh

Jjo Daného jsem taky nepobral. Od prvního zápasu trochu nesvuj, asi brání mladý.

Reagovat
Kenneth

Koukam ze Katalanske spiny se nezaprou ani v jinym tymu, jak jinak.

Reagovat
X-bano-X
Reagovat
smazaný uživatel

niečo z Primery

Atletico Madrid and PSV reach agreement over Zakaria Bakkali hovorí sa o 2-3M eur

Valencia finalising transfer for River Plate’s Eder Balanta

Guillermo Ochoa rejects all offers in favour of Malaga

Deportivo fans welcome Fariña, Lucas, Rodríguez and Salomão

Espanyol to complete Álvaro and Montañes signings from Real Zaragoza

Celta Vigo confirm formal offer from Valencia for Yoel

Elche complete the signing of Brazilian striker Jonathas

Sevilla announce signing of Alejandro Arribas

Zenit keen to lure Carlos Bacca from Sevilla to Russia

Vietto wants to play for Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

Zakaria Bakkali za 2-3 m

Reagovat
Phillipinho

Jo Bakkali jemprej hotovej. Podle me odejde na hostovacku nekam do Primery, ale pozici Cebolly by letos plnit mohl.

Jinak Ochoa chtel bych ho videt v Primere.

Balanta by mohl bejt pro Netopyry skvelej tah, ale nema evropsky obcanstvi a Vale si asi bude chtit nechat misto pro Enza a pripadne Jacksona.

Reagovat
smazaný uživatel

Enzo Perez má aj taliansky pas, takže by nemal byť problém

Reagovat
X-bano-X

Balanta

Reagovat
-Carles-

Bakkali

Reagovat
db18

Bakkali za 2-3 a Massimo Bruno jde za 9

Reagovat
smazaný uživatel

kto je Massimo Bruno?

Reagovat
Ángel di María 22

Viděl jsem první poločas, pak jsem usnul. Isca už vživotě nechci vidět na F9, největší nesmysl, co může bejt a kdo tady kdy koho přesvědčoval, že to je možný, tak neni prostě. Oproti Benzemovi tam působí jak vyjukanej klučina, co se objevil z čista jasna v jiný zemi. Tady v tom zápase tam hrát skoro musel, chápu, aby bylo místo v záloze pro Illarru, ale jasně to ukázalo, že do budoucna jako fakt ne. NAvíc měl fakt hodně zbytečnejch ztrát i když si doběhnul na ten svůj levej kraj, dost bídnej výkon. Ale jak řikám, hodnotim jen první poločas, pak nevim, kdo vystřídal a co se dělo. Jinak jsme byli jasně lepší než AS, ti se ani nedokázali dostat z vlastní půlky, zahodili jsme dost šancí, ale to vůbec nevadí. Jsem rád, že nebudem hrát ten zápas navíc a naše hlavní přípraváky na sezónu budou ty 2 Superpoháry, Evropskej a Španělskej Doufám, že na ten druhej už bude k dispozici celej kádr, na ten první ještě asi nebude Ronaldo, Khedira a Kroos.

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz to hovorim od zapasu Malagy .F9 je jeho smrt . Ale vcera tam musel hrat a zrejme tam bude musiet hrat aj proti United .

Reagovat
smazaný uživatel

u nás vyzerá byť Kakuta na 90% istý, ďalej sa hovorí o Manu del Moralovi a Rodri-m z Almerie

+ 17 ročný obranca z Extremadury

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to viděl ze záznamu od začátku a Keita je fakt blbeček. Že Pepemu nepodal ruku, to beru, je každého věc, jestli někomu podá nebo nepodá ruku, ale proč po něm jen tak z ničeho nic hodil lahev, to mi hlava nebere.

Reagovat
patas92

Tak hlavně že víš, že to bylo z ničeho nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nepodal mu ruku a za chvíli to po něm hodil. Je jasné, že to bude něco z dřívějška, každopádně tu lahev po něm házet neměl.

Reagovat
-Carles-

Mal po ňom hodiť niečo ťažšie a tvrdšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se neměl chovat jako to, čím ho Pepe ÚDAJNĚ nazval a neházet nic.

Reagovat
-Carles-

Za to, čo na ihrisku predvádza počas svojej kariéry by si zaslúžil po hlave o dosť viac, ako len plastovú fľašu s vodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Tak to třeba takový Simeone už by byl 10 let pod kytičkama, protože to byla zákeřnost sama a někteří tady z něj ještě uchcáváte. Pepe udělal blbost před lety, když začal kopat do toho hráče ležícího na zemi, za to jsem se ho nikdy nezastával a ani nebudu, ale tady ty vtípky, když se někteří snaží přikrýt svoji blbost výmluvou na Pepeho, protože vědí, že má špatnou pověst a chytne se toho stádo ovcí, tomu se můžu akorát tak vysmát.

Reagovat
-Carles-

To samozrejme nie je len tá jedna situácia, bolo ich omnoho omnoho viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle jedna situace jako jediná vyloženě vybočuje z toho, co jsem schopen jako Madridista tolerovat. Jinak třeba Pepe hraje za Real Madrid snad 3 roky bez červené karty a není to tak dávno, co měl sérii skoro rok bez žluté.

Reagovat
-Carles-

Možno mu pred zápasom dávajú prášky...

Aj schválne prišliapnutie ruky Leovi alebo nudla z nosa proti Atlétom určite z tvojej tolerancie nevybočujú Teraz samozrejme napíšeš, že ani jednu z tých vecí nespravil schválne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to přišlápnutí ruky neudělal schválně určitě, tam je úplně evidentní, že couvá, cítí, že na něco šlápl, podívá se a hned ucukne pryč. Viděl jsem to x-krát. Klasický příklad hysterie okolo Pepeho. Udělat to Koke nebo někdo, nikdo se nad tím ani nepozastaví, ale že to udělal Pepe, tak se v tom zas začali někteří pitvat, i když kromě některých fanoušků Barcelony to vlastně nikdo ani neřešil.

Reagovat
-Carles-

Neuveriteľné.

Veď sa pozrel dole, zbadal ruku a šliapol. Ty si asi najzaslepenejší človek, ktorého som tu na EF stretol.

http://30.media.tumblr.com/tumblr_ly0panXZMR1qak12mo1_400.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jasně a ty si asi myslíš, že člověk je nějaký naprogramovaný počítač, který v poklusu zastaví během setiny sekundy a neudělá ani krůček, ne?! Kdyby mu chtěl Pepe šlápnout na ruku, udělal by to úplně jinak.

Reagovat
patas92

V jakém poklusu zase? Však Pepe stál na místě

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to potom jo.

Reagovat
patas92

Ty si kouzelný fakt. Madridcan a všichni ostatní jakšt takš normální madridisti ho za jeho chování pomlouvají, ale ty si furt prostě pojedeš to svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal výš, když začal kopat do hráče na zemi, nezastával jsem se ho a nikdy nebudu. Když udělá blbost, ať za ni dostane oprávněně červenou, ale v téhle hysterii, jakou tady praktikují někteří fanoušci Barcelony a pár dalších, já nejedu.

Reagovat
patas92

Tohle s hysterií nemá fakt nic společného. Že je Pepe největší psychopat mezi fotbalisty ti potvrdí 99% všech fanoušků, bez ohledu na klubovou příslušnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotvrdí.

Reagovat
patas92

Dobře, tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

No, 99% rozhodně ne.

Reagovat
Kluivert9

Tak jen 90%

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to ne.

Reagovat
patas92

Zas začínáš slovíčkařit

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen poukazuju na to, že 99% fanoušků je prostě úplná debilovina. Protože jen samotný Real Madrid zaujímá vyšší procento než 1 a drtivá většina fanoušků Realu by Pepe za "největší psychopata fotbalu" určitě neoznačila. Nehledě na to, že by to neudělali i mnozí další. Určitě by se našla spousta lidí, Pepe by bylo jedno z nejfrekventovanějších jmen, ale devítkou by to procento nezačínalo ani náhodou.

Reagovat
patas92

Už zase nechápeš nadsázku, zopakuj si to

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je nadsázka, tohle je totální blbost.

Reagovat
patas92

"V literatuře a rétorice se jako hyperbola, nadsázka či zveličení označuje záměrné přehánění skutečnosti s cílem zdůraznit subjektivní závažnost"

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, na základce i na gymplu jsme měli češtinu a vím, co to je, ale ty jsi to napsal tak, že by to řekl prakticky každý a to už není ani tak zveličení, jako totální blbost. Asi jako kdyby řekl, že v minulých volbách do sněmovny každý volil ČSSD a nazýval to nadsázkou. To už ale není nadsázka, to je kravina.

Reagovat
-Carles-

Neuveriteľné Ty to určite nemyslíš vážne, iba so zo mňa robíš prču.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že vaše hysterické záchvaty je celkem prča pozorovat, no.

Reagovat
-Carles-

Ty to myslíš naozaj vážne, že to podla teba Pepe nespravil schválne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, myslím to naprosto vážně.

Reagovat
-Carles-

končím

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi neměl ani začínat a byl by klid.

-Carles-

30.07.2014 14:04

" Mal po ňom hodiť niečo ťažšie a tvrdšie."

Na jednu stranu tady brečíš, že někdo omylem šlápně Messimu na koneček prstu a na druhou stranu tady aplauduješ, že po někom Keita hodil lahev s vodou.

Reagovat
smazaný uživatel

A že je někdo nejzaslepenější, koho jste tady potkali, to tady ta vaše partička píše každý týden někomu jinému podle toho, kdo si zrovna dovolí něco vytknout Messimu, takže tím mě fakt neodzbrojíš.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda ze se to neni jen o tom co hrac udelal, jde i o sympatie a pamet. Pepe je hajzl od pohledu, navic hraje za RM. Simeoneho ted vsichni uctivaj, za to co dokazal s "outsiderem", ale ze jde v podstate o porovnatelnyho zmrda uz tady vsichni jaksi zapominaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to jsem měl na mysli.

Reagovat
patas92

btw tady máš něco k naší včerejší diskuzi

"Bojoval proti celému světu. Na tréninky chodil s pocitem, že je bůh," vzpomíná na Zlatana Ibrahimoviče a pokračuje: "Jednou křičel na Iniestu a Xaviho za to, že mu nepřihráli a mluvil o nich jako o klaunech. On je úžasný hráč, ale díky charakteru se hádá s trenéry i spoluhráči."

"Potřeboval se cítit celou dobu jako vůdce." To Messi podle Dmitra je zcela jiný. "Messi se o to nestaral. Vzpomínám, že Leo v šatně každému dával dárky, drobnosti. Když jsme společně jedli, on to zaplatil. Když jsme někam jeli a brali benzín, on to zaplatil. On se pořád zajímal a staral o každého."

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jo, já neříkám, že Messiho každý nemá rád, jen jsem psal, že asi nebude úplná náhody, když několik lidí, kteří prošli Barcelonou a několik lidí z argentisnké repre celkem shodně nezávisle popisují situace, při kterých se nezdá, že by Messi byl nějaká kluk do party. Určitě nebude pravda zdaleka všechno, ale že by to bylo všechno vymyšlené, tomu teda nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

*náhoda, nějaký

Reagovat
patas92

Já to teda slyšel jen od Zlatana, který je kokot sám o sobě, takže to těžko může brát někdo vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda ne a Zlatan není kokot. I když tvoji reakci chápu, nikdo si přece v Barceloně nemůže dovolit vyjádřit se kriticky na adresu Messiho.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Argument jsem o tebe ani nečekal.

Reagovat
patas92

Tak mi jmenuj další, kteří se kriticky vyjádřili na jeho adresu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu to tady furt dokola rozebírat, pak tady přiběhne ta vaše partička "Onanujeme nad Messim" a zvrhne se to tady jako posledně. Můžu se ti na to vykašlat, víš dobře, o čem všem se psalo a nevěřím tomu, že je všechno vymyšlené, že Villa s ním byl na pohodu, když po sobě štěkali, že Ibra si všechno vymýšlí, že Tevez nejel jen tak, protože Sabella chtěl atd. atd.

Reagovat
Kluivert9

Takže zase jen dojmy a průjmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Nazvi si to, jak chceš, ty dojmy stejně nejsou moje. To teď jen říkám, co se napsalo a nutno říct, že dost z toho i v seriózních médiích. Jo a hledat odkazy teď fakt nebudu.

Reagovat
patas92

Aha, takže nemáš nic seriózního...že mě to nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Podle tebe by bylo seriózní asi jenom, kdyby Messi uspořádal tiskovku, na které by se ke všemu přiznal.

Reagovat
patas92

No ne, stačilo by nějaké seriozní vyjádření toho poškozeného. To ale, kromě Zlatanova, nějak není no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zlatan je v tomto speicifická povaha, jemu je úplně jedno, co si kdo myslí a řekne to na plnou hubu. To třeba Villa není. Pokud teda zrovna neuráží Özila kvůi jeho víře.

Reagovat
Kokesh

Proste mel Pepe pravdu, opice.

Reagovat
Leo Rekordman

Keita

Reagovat
smazaný uživatel

AEL Limassol nadherne

nasi souperi pokud postoupi Zenit

Zenit:

Arsenal

Porto

Zenit

Bayer

Neapol

Pokud AEL

Lille

Kodan

Standard

Besiktas

AEL

ted jeste ubranit odvetu prosim pekne

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ángel di María 22

Snad, i když si myslim, ze krom Arsenalu, kde by to bylo vyrvnany, byste vyradili i ty tymy lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Fildo ohledně Pepeho mají ti 2 pravdu. Je to prase a navíc dementní simulant. Jako stoper nejlepší na světě společně se Silvou a je i velkej madridista, ale v palici to ma vymazaný a těch kauz okolo něj je víc, prostě je to blb. I když to nerad píšu a kroutí se mě přitom prsty, že souhlasím s konkrétně těmato hlupáčkama, tak mají pravdu Pepe je totální magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jó, mi taky některé ty jeho excesy vadí, jen jsem balancoval tu jejich hysterii ohledně něj. Navíc to chování Keity nijak neomlouvá.

Reagovat
alcantara
Reagovat
celeb

http://www.marca.com/2014/07/30/en/football/barcelona/1406742430.html Brazilian centre-back may sign new contract in Paris

PSG rebuff €43m Barça bid for Marquinhos

a zas mame hovno. Neskutocna neschopnost. Minuly rok bol za hubicku, uz-uz mal dojst, nic. Teraz nas so 43megami poslu sejkovia do prdele.

Ako schopnost vedenia zohnat potrebne posily za dobru cenu je nieco, co v Barcelone uz niekolko rokov neexistuje. Bud odchovanec, alebo strasne zly obchod. Niekto by to mal Zubimu otrieskat o hlavu.

Reagovat
celeb

Tak ktory top lavy obranca dojde? Silva za 80 mega? Vertongen ostava, BVB Hummelsa nepusti, jedine, ze by sa zlutovat Bayern a pustil by Danteho, comu by som sa divil.

Reagovat
valloire

Podle mě ten Silva je reálnej.

Reagovat
valloire

Barca

Reagovat
-Carles-

To isté Silva, Mathieu. Oboch sme mohli mať lacnejšie. Mathieu pred rokom za 10, Silva pred prestupom z PSG za 40

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele