Gradel se vrací do Anglie, znovu bude hrát za Bournemouth

04.08.2015, 13:34
Aktuality
Max Gradel se dočkal splnění svého přání a vrací se do Anglie. 27letý útočník končí své úspěšné angažmá ve francouzském Saint-Étienne a od dnešního dne je hráčem nováčka Premier League z Bournemouthu...

Gradel se včera úspěšně podrobil zdravotní prohlídce a dnes byl potvrzen jeho přestup. Novému chlebodárci se upsal na čtyři sezony, média spekulují o přestupové sumě deset milionů eur.

"AFC Bournemouth koupil ze Saint-Étienne za nezveřejněnou částku reprezentanta Pobřeží slonoviny Maxe Gradela," stojí v prohlášení na internetových stránkách Bournemouthu.

Gradel se v tuto chvíli vrací do důvěrně známého prostředí, jelikož v Bournemouthu hostoval v průběhu sezony 2007/2008. Tehdy byl kmenovým hráčem Leicesteru a v Anglii si zahrál rovněž za Leeds, z něhož před čtyřmi lety odešel do Saint-Étienne.

Za čtyři roky v týmu vyznávajícím zelenou barvu Gradel nastřílel 31 ligových branek. Jeho nejúspěšnější sezonou byla ta loňská, v níž konta soupeřů zatížil sedmnácti přesnými trefami.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (428)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele