Gomes má vážně zraněný kotník, dnes jde na operaci

04.11.2019, 11:35
Aktuality
Everton včera v závěru utkání s Tottenhamem zachránil remízu 1:1, zaznamenal ovšem i jednu ztrátu. Dlouhodobě mimo hru bude André Gomes, portugalský záložník utrpěl vážné zranění kotníku a v průběhu dnešního dne se podrobí operaci...

26letému fotbalistovi se osudnou stala 79. minuta a v ní skluz, za který dostal hostující Son Heung-min červenou kartu. Gomes při pádu narazil do Serge Auriera a ihned bylo jasné, že se jedná o vážný problém. To potvrdilo vyšetření, Gomes má vykloubený a zlomený kotník a letošní ligový ročník pro něho dost možná skončil.

"Everton může potvrdit, že André Gomes se v pondělí podrobí operaci kotníku, jehož zranění utrpěl v zápase s Tottenhamem," oznámil liverpoolský klub v oficiálním prohlášení.

Everton v neděli odpoledne dlouho prohrával a nakonec ukořistil alespoň bod. Zranění Gomese pomstil útočník Cenk Tosun, který v sedmé minutě nastavení srovnal na 1:1.

"Je vážně zraněný, ale jsem stoprocentně přesvědčen o tom, že André se vrátí silnější jako hráč i jako člověk, protože se jedná o fantastického kluka a profesionála," nepochybuje manažer Marco Silva.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (312)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele