Gomes má vážně zraněný kotník, dnes jde na operaci

04.11.2019, 11:35
Aktuality
Everton včera v závěru utkání s Tottenhamem zachránil remízu 1:1, zaznamenal ovšem i jednu ztrátu. Dlouhodobě mimo hru bude André Gomes, portugalský záložník utrpěl vážné zranění kotníku a v průběhu dnešního dne se podrobí operaci...

26letému fotbalistovi se osudnou stala 79. minuta a v ní skluz, za který dostal hostující Son Heung-min červenou kartu. Gomes při pádu narazil do Serge Auriera a ihned bylo jasné, že se jedná o vážný problém. To potvrdilo vyšetření, Gomes má vykloubený a zlomený kotník a letošní ligový ročník pro něho dost možná skončil.

"Everton může potvrdit, že André Gomes se v pondělí podrobí operaci kotníku, jehož zranění utrpěl v zápase s Tottenhamem," oznámil liverpoolský klub v oficiálním prohlášení.

Everton v neděli odpoledne dlouho prohrával a nakonec ukořistil alespoň bod. Zranění Gomese pomstil útočník Cenk Tosun, který v sedmé minutě nastavení srovnal na 1:1.

"Je vážně zraněný, ale jsem stoprocentně přesvědčen o tom, že André se vrátí silnější jako hráč i jako člověk, protože se jedná o fantastického kluka a profesionála," nepochybuje manažer Marco Silva.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (312)

Přidat komentář
dextroza_m

Stačil mi vidět obrázek zranění a málem jsem šel k zemi... Brzké uzdravení.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak snad si nevidel obrazek toho kotniku co se siril po socialnich sitich a co je fejk, je to mnohem starsi fotka ...

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza...ale Eduardo z Arsenalu tehdy dopadl hůř

Reagovat
Nuno čomes

To bylo tím skluzem Sona nebo následný dopad nebo náraz do Auriera?

Reagovat
janinho

po sklze sona siel gomes na zem a ako sa klzal tak mu myslim aurier prisliapol nohu a tym ho poslal na dlhu marodku. faul sona bola uplne bezna vklzacka pri ktorej netrafil loptu ale protihraca, klasicky faul na ZK.

Reagovat
Nuno čomes

Dík za info. myslel jsem si to, že ho Son tak brutálně nezajel..

Reagovat
Smreky

Son sice dostal červenú ale podľa mňa to mala byť žltá...ten zákok bol na žltu len mal smolu že to dopadlo ako dopadlo...tak ako aj rozhodca zo začiatku chcel dať len žltu... skôr by som sa pozeral na to prasa Auriera ktorý každý jeden zápas hrá jak sviňa a fauluje zákerne.. odpad futbalu ten hráč ....

Reagovat
icka

Reagovat
Luc-Luc

jasna cervena, skluz zezadu bez moznosti hrat mic, ze se nedava v jinych zapasech je spatne, pak z toho vznikaji tyhle situace...

Reagovat
Benzema

Zásluhu majú na tom obaja, Son a aj Aurier. Obaja šli do toho, ako vygumovaný idioti

Reagovat
Luc-Luc

souhlasim, Aurier mi prisel jako jeste vetsi kokot v te situaci

Reagovat
Benzema

To si myslím aj ja . Strašná guma ten hráč

Reagovat
Busby babes

lol, co mel jako Aurier delat, kdyz mu tam hrac padne pod nohy?

Reagovat
Luc-Luc

zkusit se vyhnout treba ?

Reagovat
Luc-Luc

a jeste bych pridal, ze v prve rade tam nemusel jit tak kokotsky

Reagovat
Mustang™

V takové rychlosti se vyhnout nedá....

Reagovat
lajka30

Reagovat
Smreky

To bol normály faul má žltú kartu... za toto sa červená nedáva aj rozhodca mu isiel dať žltú až emócie a zranenie to zmenili...

Reagovat
Benfica

Reagovat
alcantara

Sice je Aurier dement ako malokto, ale v tomto pripade to bola fakt nestastna nahoda. Ak by Gomes nepodklzol a isiel by do suboja na nohach, tak by to tak s najvacsou pravdepodobnostou nedopadlo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Příjde mi to tady jako špatný vtip. Son má pověst ofenzivního hráče, který baví diváky Premier League za to Aurier je prase a bezmozek, který to dokazoval už v PSG. Tohle jsou fakta s kterými musím souhlasit. Ale tady je situace úplně otočena v neprospěch pověsti Auriera. Son do skluzu šel jako prase bez jakékoli šance zasáhnout balón. Aurier byl připravený skluzem zastavit Gomese a odebrat mu míč stylem, že svým skluzem pojede až za čárů. Vůbec nepočítal s tím, že Gomese bude bezhlavě atakovat Son a Aurier už měl dost velkou rychlost na to, aby do něj nevletěl. Brzdil a krkolomně do něj narazil, ale jak mohl rozběhnutý dva metry od Gomese asi reagovat? To jak to dopadlo je čistá náhoda. Kdyby to bylo obráceně a jako prase kosil Aurier a neštastně do něj Son narazil, tak by tady byl obhajovaný zase Son. Aurier je prasák, ale v téhle situaci sklízí kritiku jen kvůli své pověsti, nikoli kvůli situaci.

Reagovat
ajouki

Úžasná obhajoba, že byl připraven skočit skluzem pod nohy a dojet až za autovou čárou. Možná měl Gomes ještě štěstí, že má zraněnou jen jednu nohu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Co se ti na tom nezdá? Aurier by bez skluzů Sona hrál míč a odjel sním za autovou čárů. Nebo se ti snad zdálo, že Aurier tam šel zezadu podobně jako Son? Mě teda ne. Viděl jsem ten záznam několik x zpomaleně a Aurier by prostě hrál míč.

Reagovat
Hokaido

https://i.redd.it/ezmaywurkiw31.jpg

Zase tak nevinne v tom není. Taky tam šel jak hovado.

Reagovat
srandamač

Jak si stihli ještě plácnout, frajeři.

Reagovat
Seydou Doumbia

Na fotce je jen to, jak to celé dopadlo. Nevím zda jsem jediný, kdo prostě vidí že Aurier se snažil brzdit a podklouzli mu nohy (co jiného asi v minisekundě mohl dělat) ?

Reagovat
Mustang™

Reagovat
Mustang™

Fotka, která naprosto nic nedokazuje....

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct, jak by ho Aurier vzal, právě vzhledem k jeho reputaci je dost možný, že kdyby Son neudělal nic, tak ho Aurier sestřelí za jasnou redku (i když nejspíš bez toho nešťastnýho zranění)

Reagovat
ajouki

Ještě během zákroku Sona natočil Aurier své tělo směrem ke Gomesovi. V tom momentě nemůže jít na zem, protože automaticky skáče protiháči pod nohy a spoléhá se na pár milisekund v načasování. Jasné sáně a červená karta. Bral bych, kdyby si ho tělem navazoval a z boku mu skluzem chtěl vzít míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
janinho

uzasne ako dokazes povedat ze keby bol v sklze aurier a nie son tak by vsetci picovali ze to bol likvidacny zakrok... na taku fabulaciu je skoda vobec reagovat, pre mna ze som tomu obetoval minutu zo svojho casu. keby som mal na to zdroje, cas a chut tak spravim len z tohto kola EPL zostrih takych sklzov aky urobil Son a chcel by som vidiet ci by vsetci kvicali ze tam vsade mali byt CK. keby tam nepriletel Aurier so svojimi mlandravymi nohami tak Son ma ZK, Gomes v pohode dohra zapas a nikto nic neriesi. niektori tu splietate jak keby Aurier potreboval avizo o tom, ze niekto ide niekde do sklzu. snad je ten clovek zodpovedny za to kam ako vbehne a nehra futbal rok alebo dva.

Reagovat
Seydou Doumbia

Já neříkám že to byl zákrok na červenou. Jen že do toho šel jako prase což v PL jak píšeš dělá hodně hráčů. Sám rozhodčí mu prvně dával žlutou a následně redku, to byla teprve komedie. Já jen poukazuji na to, že mu Aurier asi tu nohu nezlomil a prostě by vzal balon a možná trochu hráče, ale on do toho šel prostě s tím že ho zastaví. Udělal to Son a Aurier prostě v plné rychlosti asi jinak reagovat nemohl ne? Co by si ve sprintu, když před tebou někdo padá udělal? Brzdil. A on brzdil a podklouzl, ale v minisekundě jako toho moc udělat asi nemohl. Já bych reagoval stejně. Potom je to smůla jak to dopadlo, ale Auriera tady vinit jen z toho, že to je prasák je blbost, protože tady toho moc víc udělat nemohl.

Reagovat
ttopi

No, prakticky mu ji Aurier zlomil. To, jestli a jak za to může je věc jiná. Ale stalo se to po kontaktu s jeho nohou. Son udělal sice blbý, ale běžný zákrok. Celé je to jen nešťastná shoda okolností.

Reagovat
janinho

v pohode. kazda vklzacka do ktorej hrac pojde neskoro je pre teba proste "sel do toho jak prase".

o tom co viac mohol urobit aurier by sme si vedeli povedat keby zverejnili niekde video toho zakroku, lebo zatial som videl len fotky na ktorych to vyzera ze prisliapol nohu gomesovi.

zo sona sa tu robi neviem ake zakerne prasa, pritom je velmi pravdepodobne ze vacsi podiel na tom nesie aurier. a aby bolo jasne o kom sa bavime...

https://youtu.be/gHuanMbSsh0?t=10

nejak vela ma tej smoly kluk jedna usata, nemyslis? furt mu niekto spadne pod nohy a on v v poslednych zlomkoch sekundy nedokaze zareagovat...

Aurier je proste prasa, vzdy tak hral a vzdy bude a od Sona to bol nesikovny zakrok, ktory ale nesposobil zlomenu nohu Gomesa. take zakroky ti (detto v EPL) najdem v kazdom jednom zapase ale tam sa nekoncia takto nestastne. a garantujem ti ze pri vsetkych ostatnych by si nehovoril takto ako pri Sonovi. to bol ucebnicovy faul na ZK. Atkinson sa potom posral a pod vplyvom emocii vytiahol CK, ale zakrok ktory urobil Son na CK nebol.

potom Ramos mal mat z fleku CK vo finale LM proti Lpoolu s cim nesuhlasim. Take zranenia ako mali v minulosti napr. Jese alebo nedavno Vinicius... jemne postrcenie v najhorsej moznej chvili a vysledkom bola vyse polrocna pauza (a v pripade Jeseho nadobro skurvena kariera).

https://youtu.be/ElLLxTZEiBQ?t=17

toto tu bolo podla teba tiez na CK? ak uz sa teda drzime principov. Resp. ak teda netvrdis ze Sonov zakrok bol na CK, tak bolo toto tiez prasacke? nie, bola to len velmi nestastna zhoda nahod. zvysok je uz len slovickarenie.

Reagovat
janinho

presne tak. nechapem ako moze niekto pisat ze by mal Son dostat stopku na 5 zapasov a podobne sracky. Son urobil ucebnicovy faul na ZK a Atkinson sa zase zosral a rozhodoval sa na zaklade emocii. keby si tu situaciu preveril u VAR tak tu redku dostane jedine aurier.

akoze ak sa tham neodvola alebo stop pre sona nezrusia sami, tak je ta disciplinarka uplne jebnuta.

Reagovat
Greny

a nebo to disciplinarka vyresi ve stylu : cervenou ti zrusime na zlutou, ale zase za ten skok ve vapne Evertonu jsi mel dostat zlutou tak zapas stop

Reagovat
Salfovic

Jste se asi zbláznili. Červenou mu rozhodně rušit nebudou, ale nějaký větší trest určitě nedostane.

Reagovat
fenixLFC

cervenu mu pokojne zrusit mozu

Reagovat
fenixLFC

to asi sotva, nemozu davat dodatocne zlte karty. stop na jeden zapas mud at mozu ale skor by som to tipol ze bud dostane nulu alebo tri

Reagovat
Smreky

Reagovat
Smreky

Súhlas

Reagovat
Benfica

2 zápasy klasika.. nebolo to úmyselné ale spôsobil čo spôsobil.. červená a stopka na 2 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Faul ze zadu běž možnosti hrát míč je lehce obhajitelný na redku. Samozřejmě je to na citlivostí sudího a daném zápase. V tomto případě rozhodl zcela správně, kdyby dál žlutou tak budou zbytečné emoce do konce zápasu a po zápase. Teď jen aby se Gomes brzy uzdravil

Reagovat
janinho

ale to som povedal... dal mu CK v zapase aby sa to trochu ukludnilo, ale trest na dalsie zapasy by mu mali zmazat lebo on nikomu nohu nezlomil.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Busby babes

co presne udelal Aurier spatne?

Reagovat
Smreky

všetko čo robí ten bezmozog je špatne

Reagovat
janinho

to by si ty nepochopil

Reagovat
icemike

Začal hrát fotbal

Reagovat
Luc-Luc

podle me v Anglii skoncil, na premier league se uz neda dohromady..snad aspon nekde v Portugalsku nebo Italii tu karieru restartuje, ale bude to hodne tezke

Reagovat
janinho

neviem preco. pozri sa ako mal dolamanu nohu coleman a znova hra PL. a liecil sa vo vyssom veku nez to caka gomesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Irové mají tvrdší kosti než Portugalci.

Reagovat
janinho

jj, z Jamesona

Reagovat
smazaný uživatel

*Tullamore Dew

Reagovat
celeb

Reagovat
Hokaido

Ale ona zlomená noha Colemana není až tak hrozné zranění z hlediska fotbalu. Jasně, léčba trvá dlouho, ale po návratu nemá ten hráč skoro žádný další následky. Kdežto ten Gomesuv kotník vypadal hruzostrasne, tam musí mít přetrhané úplně všechno. Byl by zázrak, kdyby se vrátil v plné síle.

Reagovat
janinho

mal ho vyklbeny aj zlomeny. ty mi snad chces povedat (nie ze by toto mala byt sutaz co by som si vybral radsej) ze tato noha colemana vyzerala co sa tyka rekonvalescencie a navratu na travniky lepsie nez ten kotnik?

https://www.thesun.co.uk/sport/football/3174478/seamus-coleman-broken-leg-neil-taylor/

Reagovat
Hokaido

Jop, je to blbý, ale čistě zlomenina dneska není v podstatě žádný problém z lékařského hlediska. Naopak vazy už ti na 100 procent dokupy nikdo nedá. Určitě ne z pohledu profesionálního sportovce.

Sam mám na sračku koleno, táhne se to deset let a protáhne se to do konce života. Kdybych měl jen zlomenou nohu, tak už si na to ani nevzpomenu.

Na závěr bych dodal, že zlomenina Colemana byla samozřejmě taky strašná a určitě se jí nesnažím nějak zlehčovat.

Reagovat
Cobra

Reagovat
janinho

ver mi, ze o kolenach viem svoje ale taku zlomeninu ako mal coleman by som urcite nepovedal ze nie je ziadny problem z lekarskeho hladiska, detto pri zatazi aku absolvuju profesinalni futbalisti. tam je mensi zazrak ze sa v tomto veku este dokazal dostat naspat do kadra.

Reagovat
Cobra

Podobnou zlomeninu, jakou měl Coleman jsem měl taky (obě dvě kosti pod kolenem) a i utržený přední křížový vaz. Všechny zlomeniny teď už vůbec necítím (nejhorší byla klíční kost), ale u kolena (po plastice) vím, že to nebude už nikdy ono a při sportu kolenu podvědomě ulevuji.

Reagovat
janinho

ono dost zalezi ako tu plastiku vazu urobia. brat ma 3 a dojebali mu hned prvu a tu nohu ma jak paragraf. ja som bol na jednej kde sme sa pocas zakroku dohodli ze sa to necha tak a doteraz to drzi. ale na tej urovni starostlivosti aku maju tito hraci je to uz potom skor chybou hlavy ze niekto podvedome to koleno setri. ak sa ta rekonvalescencia "neuspecha" tak nie je dovod aby sa aj ten vaz dal do poriadku.

ale teda mas tiez riadny chorobopis mali by sme o com pisat

Reagovat
Cobra

Vaz, klička a kosti pod kolenem je jen polovina toho, co jsem měl. Dětství jsem si prostě užíval, i když většina těch zranění byla ze sportu.

Já si právě nechal dělat plastiku kolena na soukromé klinice po všech možných recenzích a radši jsem si připlatil, abych to neměl dojebané do konce života. Koleno drží, ale furt to mám podvědomě v hlavě a toho pocitu se asi nezbavím.

Reagovat
janinho

mne robili prvu artroskopiu v statnej na pravom a potom som mal odfajcene lave aj na plastiku (tiez som uz siel na sukromnu) s tym ze som chcel len lokalku a pocas operacie sa rozhodne ci to bude treba sit alebo to vydrzi. tak som na kamere s holymi vajcami pozeral jak mi ten vaz natahuje dottore jak gumu v trenkach a povedal ze podla neho by to rekreacny sport malo vydrzat tak ze by to asi radsej nesil. tak mi len ostrouhali chrupavky jak mrkvicku do polivky

Reagovat
merlick

odborne analyzy na EF neprestanu bavit

Reagovat
Pharrell

Reagovat
matZz

Everton captain Seamus Coleman led a delegation into the #thfc dressing room post-match today to console a distraught Heung-Min Son and told him "It is not your fault, these things happen" following his tackle on Andre Gomes.

....

Mauricio Pochettino has thanked Seamus Coleman and Everton in consoling #thfc forward Heung-Min Son following his tackle on Andre Gomes.

Reagovat
Largo

Reagovat
db18

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, napsal jsem článek, ve kterém jsem se zaměřil na rozbor hry Hålanda ze Salzburgu. Budu rád, pokud si přečtete

https://bielsistablog.blogspot.com/2019/11/norsky-stroj-na-goly.html

Reagovat
KoryVCF

Hezkej članek

Reagovat
zlatan-legend

Paráda. Jen mě to utvrzuje v tom, že ho chci do Barci. Ale jsem realista. Podle mě ho to bude táhnout do Anglie. Za článek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

supr

Reagovat
r.mrazik

skoda,ze misto obrazku nejsou gify,pak by to bylo uplne genialne skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže jak to pak udělat? Videa nedávám kvůli autorským právům, to by jinak bylo úplně nejlepší. U gifů nevím, jak bych pak pracoval s popisem - jestli do toho nebo nějak pod to jako u obrázků, ale popsat kompletní akci.

Reagovat
r.mrazik

nechat to,jak to mas...ale misto obrazku dat gif v pohybu... to by byl velky luxus...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, popřemýšlím o tom

Reagovat
r.mrazik

dobre ty

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Svatej

Když tu máme bielsistu - neví někdo, jakej byl název článku popisující veškerý bielsovy silenosti, který jako trenér prováděl? Mám dojem, že tomu byl věnovanej speciální článek. Zkoušel jsem hledat přímo u bielsy na webu, ale na tenhle článek jsem nenarazil, takže jsem to musel číst tady..

Reagovat
smazaný uživatel

Já o něm psal akorát tento článek https://bielsistablog.blogspot.com/2019/01/sileny-genius.html?m=1, ale v něm není zdaleka všechno z těch šíleností

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Keboto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se brzy uzdraví.

Reagovat
Mastný Chobot

Nič hnusnejšie na pohľad som nevidel od sobotného zápasu Arsenal - Wolves

Reagovat
Ondiis

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

jeste video na co to odkazuje

Reagovat
Mastný Chobot

No... na jeho hru toto robí Lacazette 85 % hracieho času

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel, ze mel nejaky extrem posledni zapas

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Golasso

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Azza

Reagovat
Miguel19

Střely na branku v letošní sezóně:

Ben Foster - 1

Jesse Lingard - 0

Reagovat
Greny

Reagovat
Svatej

Ale maka

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hokaido

A bere jen 100k liber týdně, nejlepší platová politika v akci.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bbbauch

Taky si na tech 100k odehral dost zapasu, ehm, Odoi, ehm

Reagovat
blade115

Vám tenhle debilní typ argumentace dávají do nějakého mufanského starter packu, ne?

Reagovat
Swarley

to bys byl nejmufanštější ze všech mufanů

Reagovat
smazaný uživatel

"Manchester United Eurofotbal Predeployment Pack"

Reagovat
bbbauch

Nech si ty svoje debilni stery pro nekoho, kdo te bere vazne

Reagovat
blade115

Na debilní reakci se jiný než debilní stěr nehodí.

Reagovat
bbbauch

ahoj

Reagovat
fenixLFC

takze netreba kvalitne vykony, staci ze ich je mnoho....

Reagovat
bbbauch

Jo jasne, vzdycky byl takhle marnej proste to byl pro nas dulezitej hrac a dostal k tomu adekvatni smlouvu v kontextu klubu, zrovna to jeho peodlouzeni na blbejch 100k mi v tu dobu ani nevadilo/nevadi. Ale to bys musel i popremejslet a ne jen placat picoviny

Reagovat
bbbauch

A tech kvalitnich vykonu mel taky dost, pod Gaalem jeden z nejlepsich hracu.. akorat ted premejlim, proc to pisu takovymu vocasovi, jako ses ty

Reagovat
Busby babes

jenze on mel kvalitni vykony. Anglickej reprezentant, co v te dobe byl v zakladu narodaku. ale jasny no, byl to drevak...

Reagovat
bbbauch

1800 minut v pl a 8g + 5a v sezone, co prodlouzil.. sice je delsi dobu k nicemu, ale tenhle vysmech je zoufalstvi

Reagovat
Swarley

Svatej, blade a fenix...jak se tihle na něčem shodnou, tak to už musí byt řádná kktina...

Reagovat
bbbauch

i kdyz se svatym v necem casto nesouhlasim, tak neni arogantni jak tyhle dva, zvlast blade je s tim vtipnej

Reagovat
Swarley

Tak on je hlavně největší pokrytec široko daleko, to už pak ta arogance zní spíš dost zoufale...

Reagovat
fenixLFC

jj mufanska uderka je znakom objektivity....

Reagovat
bbbauch

Klasicky si vypotil picovinu na zacatku a pak reagujes jen osobne, ale na argumenty vubec. Ta vase uderka si muze podat ruce, pekne jste tu mufanskou odrovnali

Reagovat
blade115

Tak možná zkus příště přijít do diskuze jinak, než hned s osobními útoky v prvních reakcích, a dočkáš se třeba něčeho lepšího. Ale hlavně si tady ještě notujte něco o pokrytectví no.

Reagovat
bbbauch

Osobni utok je to, ze na blbou poznamku o platu (kterej dostal v dobe, kdy si ho zaslouzil) oponuju tim, ze jini hraci zdaleka neodehrali a nebyli pro svuj tym platny jako lingard a maj plat stejnej?

A ze tohle moralizovani prijde od tebe je smesny a fakt te neberu vazne, tak si to muzes usetrit

Reagovat
blade115

Problém je, že on tady snad ani nikdo ten Odoiův plat neobhajoval, ani se nikdo nechlubil nejlepší platovou politikou Chelsea, tak prostě nevidím důvod, proč to tu někomu předhazovat.

Osobní útok je takový to "plácání picovin" nebo "takovej vocas jako ty". Po první Fénixově reakci, kde se jakémukoliv útoku na rozdíl od tebe vyhnul. Tak se nediv, když mi pak nepřijde nijak zvláštní, že s tebou dál rozumně nediskutuje.

Reagovat
bbbauch

ja se nedivim, naopak s nim mam dost zkusenosti na to, ze me to nicim neprekvapuje a i to pisu. Zase ses mimo.

Odoiuv plat tu snad nikomu z cfc fans nevadil, spousta lidi rikala ze to je v pohode. Nejlepsi platovou politiku (byla to teda nejzdravejsi politika, coz vzhledem k procentum vydaju dava smysl, druha vec je kontext a ten je takovej, ze to je jen kvuli astronomickym prijmum a ty platy jsou casto mimo) tady zminovali podle mne tak tri lidi (kiwwi, busby tusim a nechavam rezervu pro dalsi) a stejne se to tu predhazuje kazdou chvili. Tak co bych nemohl prijit s Odoiem?

Reagovat
blade115

Tak vidíš, já jsem za takový střízlivý názor na vaše platy víc než spokojenej a jsem rád, že to nakonec bylo plodný, i když se to dlouho nezdálo. S Odoiem sice pořád úplně nesouhlasím, podle mě tu většinový postoj byl takový, že se ten plat prostě strpěl, ale každý asi cítil, že to je prostě moc. Ale nechme to tak, s tímhle se dá žít.

Reagovat
bbbauch

Tak ja tenhle nazor o ty “nejzdravejsi” politice drzim celou dobu, akorat to asi zapadlo pri tom humbuku, kterej se kolem toho vyroku (opravnene) strhnul. Souhlasim, nechame to lezet.

Reagovat
bbbauch

A s tim Odoiem mas asi pravdu, ze to bylo spis strpeni

Reagovat
bbbauch

btw nevim jak to delas, ale snad vzdycky, kdyz na me reagujes, tak si tam dosadis neco, co nedelam. Kde si s nekym notuju o pokrytectvi? O tom jsem nenapsal ani slovo ani to nikomu nepalcuju a podobne, tak nevim co ses ublizenej

Reagovat
The Krupy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115

Jóno, prosimtě příště popřemejšlej a hned ti bude jasný, že bbbauchovi to tenkrát ani nevadilo, vždyť je to úplně jasný.

Reagovat
bbbauch

Pochopil jako vzdy

Reagovat
blade115

Ale aspoň jsem vtipnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

V klidu.

bbbauch 04.11.2019 23:05

Reagovat
Hokaido

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
avicii

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
blade115

Musí ho mít každý velkoklub, nenaděláš nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že se z toho dostane, v takhle nízkým věku je nekonzistence normální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Teoretik

Říkejte si tomu nešťastná náhoda jak chcete, ale hra Tottenhamu je pod Pochettinem prasácká skoro vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo krom kokotů jako Roy Keane a Řepka nezraní záměrně protihráče

Reagovat
kiwwi

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
technecium

Reagovat
Greny

No rekni toto Pacandovi, ten bude mit uplne jinej nazor nez Ty

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš toho brněnskýho alkáče?

Reagovat
Mariano13

Ale je aj rozdiel medzi týmto zákrokom (proste smola) a napríkad takými sklzmi od Roja, kde je len šťastie, že neláme nohy.

Reagovat
r.mrazik

repka nikoho primo nezranil ne?

a keane nakonec taky ne?

to spis vetsi prase byl scholes

Reagovat
Busby babes

Keane jen prelamal nohy Haalandovi a pak rekl, ze to udelal schvalne.

Reagovat
Busby babes

nebo teda neprelamal, ale rekl, ze ho chtel zranit, ne?

Reagovat
r.mrazik

jj,prejel ho schvalne...ale nezranil ho...cimz ho samozrejme neomlouvam...psychopat to byl slusnej

Reagovat
smazaný uživatel

zranil ho, kariéru ukončil kvůli jinému zranění, ale kdyt mu sakra zlomil nohu ne?

Reagovat
r.mrazik

no ne..to prave pravda neni

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak jsem si to dohledal a je to úplně jinak než si pamatuju, mea culpa

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

pamatoval jsem si, že se chybně uvádí to ukončení kariéry kvůli Keanově zákroku, ale fakt jsem žil v tom, že ho šíleně zrakvil, hmm.

Reagovat
r.mrazik

ja prave taky...ale pak to tu nekdo (chazy?) psal jak to bylo

on Haaland hral hned dalsi zapas od toho zakroku...to zraneni bylo na jiny noze a udelal si ho pozdeji

Reagovat
Swarley

ukončil kariéru kvůli druhé noze

Reagovat
Busby babes

on ho silene zrakvil, ale mel to koleno spatny uz predtim no.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
r.mrazik

copak?

Reagovat
Lacko_Boh

celu dobru som zil v tom ze ju zlomil, este aj kamaratom som to hovoril vedel som ze mu karieru neukoncil ale ze mu ani nozicku nezlomil..uff, dobra noha potom take sa uz nevyrabaju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

to je mantra fanusikov united

haalamd mal problemy s kolenami aj predtym ale keane mu karieru defacto ukoncil

navyse po tazko zraneni sa casto objavuju dalsie/obnovuju sprievodne

je to ako povedat ze koniec eduaedovej alebo diabyho vrcholovej kariery nesuviseli s tymi retardovanymi zakrokmi

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.theguardian.com/football/2003/feb/14/newsstory.sport

"Did that tackle end my career?" Haaland asked in the Daily Mail in 2008. "Well, I never played a full game again, did I? It seems like a great coincidence, don't you think?"

Reagovat
smazaný uživatel

ale o zlomeninu neslo to je pravda

Reagovat
kiwwi

Akoze keď máš ťažké zranenie tak dohras zápas a následne ešte nastupis na ďalší pár dní potom?

Reagovat
smazaný uživatel

ten zakrok bol uplne na konci zapasu a city uz malo tri striedania, neviem ci sa na travnik vobec vratil a ked hej tak sa asi len plantal..preco a hral v dalsom zapase neviem ale dal som link, odohral uz len 48 minut futbalu po tom zakroku

Reagovat
Hokaido

Možné to je, viz

https://www.bezfrazi.cz/falesna-nadeje/

Konkrétně:

Kdyby mi na nohu spadl osmdesátikilový chlap a přerval všechno, co v koleni přervat jde, neřeknu ani slovo. Mně ale odepsal koleno i sportovní kariéru balón, který jsem zpracovával na dlouhou nohu. A to vše při rozcvičce před pro nás tehdy naprosto tuctovým zápasem českého poháru v Hlučíně. Jen pár měsíců po tom, co krachl můj přestup do Bundesligy.

Kromě toho lupnutí jsem nic jiného necítil. Dokonce mě v koleni ani vůbec nic nebolelo. V Hlučíně jsem odehrál naprosto v pohodě celých devadesát minut a na vítězství 7:0 jsem se coby stoper podepsal i jedním vstřeleným gólem. Mým posledním gólem v kariéře.

Že je něco špatně, jsem poznal až na druhý den. Noha mi začala otékat a podvědomě jsem tušil, že koleno není dobré. Už nikdy v životě jsem se tohoto pocitu nezbavil. A třebaže jsem od té doby ještě pár minut za Plzeň v ostrých zápasech odehrál, už jsem ani zdaleka nebyl tím hráčem, který měl nakročeno do reprezentace a na kterého se jezdívali dívat skauti evropských klubů.

Čímž neříkám, že je to tenhle případ, jen že to možné prostě je.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tam je podstatny to: druhej den mi otekla noha. Haaland nastoupil k dalsim zapasum po x dnech.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

mel problemy s koleny

zakrok to byl prasacky,ale nevyradil ho ani na jeden zapas,kdyz ten dalsi uz hral...

karieru koncil kvuli druhemu koleni...

zrovnani se zlomeninami a dalsimi vecmi...no kulha ti to

keane mu karieru neukoncil, nevyradil ho ani na jeden zapas

Reagovat
r.mrazik

*zrovna srovnani = zrovnani

Reagovat
smazaný uživatel

hodil som tu link kde je napisane ze po keanovom zakroku odohral uz len 48 minut futbalu

skopcil som citaciu kde to priznava samotny haaland

ty si tu nedal nic len tvoje slova a mne to kulha

Reagovat
Busby babes

Roy Keane fouled Håland on his right knee...

At the time of Keane's tackle, Håland's left knee was giving him sufficient problems for him to have to play with strapping around it.[10] After the tackle, Håland finished the match and played a midweek friendly for Norway coming off at half-time,[11] and the next league game, coming off in the 68th minute.[12] That summer, he underwent surgery on his left knee, but only managed a further four substitute appearances the following season,

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.theguardian.com/football/2002/aug/17/newsstory.sport11

z tohto clanku:

Haaland claims to have suffered a serious injury to his left knee when Keane, in what he admits in his forthcoming autobiography was a pre-meditated act of vengeance, clattered into his opposite knee. Haaland had an operation last summer but there were complications and he made only four appearances for City last season, all as a substitute.

Reagovat
smazaný uživatel

precitajte si ho cely

Reagovat
smazaný uživatel

a nesirte uz dalej tieto mufanske bludy, ktorymi akoby ste tak trochu chceli zlahcit kokotnost vasho kapitana a legendy..dakujem

Reagovat
Busby babes

dobry, takze to, co jsem postnul proste budes ignorovat? ok no. Protoze ty zaloby nakonec stahl, protoze by ten soud prohral. On nekolikrat predtim rekl, ze mel s levym kolenem problemy, nerikal to ani doktorum a postupne si ho proste odjebal. Keane ho trefil do druhe nohy. Mozna pak vic zatezoval tu levou, coz mu nepridalo, ale neskoncil karieru nasledkem toho zakroku Keana.

However, it emerged that Håland had stated on his personal website that he had been playing with the injury to his left knee a few months, that it did not receive a knock in the game to his left leg (Keane went for his right leg), and that Keane did not cause his injury.[7][16][17][18] Legal action was dropped in February 2003 after the club reviewed the medical advice.[19] In a 2007 interview, Håland invited the interviewer to reach the conclusion that the foul from Keane was the root cause of his retirement as he never played a full match again.

btw nemam potrebu Keane omlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Haaland claims to have suffered a serious injury to his left knee when Keane, in what he admits in his forthcoming autobiography was a pre-meditated act of vengeance, clattered into his opposite knee

dobry, takze to co sem postnul proste budes ignorovat?

ty mi tu cely cas davas len wikipediu, ja zdroje z guardianu z ktorych aj ta wiki cerpa

Reagovat
Busby babes

no super, jen teda ten Haaland proste kdyz zaloval Keane tak kecal. Coz mu pak jaksi pripomneli a zalobu stahl.

Reagovat
smazaný uživatel

pozri, zalobu stiahli, pretote to mohlo byt dost komplikovane, dlho sa mohli natahovat a relativne tazko to dokazovat..navyse nevieme ci sa nevyrovnali mimosudne

kazdopadne na zaklade tych veci co som tu daval je myslim povedat ze to s tym nijak nesuviselo a pripadne sa tvarit ze haaland proste klamal dost scestne

Reagovat
Busby babes

vsak to i sam priznal a hodil si to na svoje stranky, ze to s tim zakrokem nesouviselo. Pak, kdyz prisel s zalobou, tak zacal rikat neco jineho...

Ver, cemu chces. Ten zakrok byl prasackej tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.standard.co.uk/sport/haaland-admission-could-wreck-case-6316729.html

Haaland has been told by doctors that - despite what he wrote last year - it is possible that his standing left leg sustained critical damage in the challenge.

Reagovat
Busby babes

jak rikam, ver, cemu chces. Ja tam spis vidim to tri operace, ktere nepomohly a koleno mi delalo problemy po 3 mesice pred tim...

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto vlakne sa trochu citim ako s antivax diskutermi ktorym ked podlozis argumenty a zdroje, tak ti nakoniec napisu..vies co ver si comu chces

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

ja jsem ti taky predlozil zdroje. Dokonce je cituji i ty, cos sem hodil sam. A na te wiki je odkazovano na dalsi clanky.

Doktor rekl, ze je MOZNE, ze mu to mohlo uskodit i na to leve koleno a ty jedes: No vidis, tady to mas... no jenze ono se tam taky pise o tom, ze mel tri operace a koleno, ktere mu Keane netrefil, mu delalo problemy pul sezony...

Reagovat
Chazy

Jako když se člověk na to video podívá, tak to pravý se naprosto prohlo dovnitř a absorbovalo většinu toho hitu. Levý to schytalo taky, ale v porovnání s pravým to vypadá docela přežitelně, takže jestli mu ho tím oddělal, asi fakt nebylo ok. Ale nejde popřít, že to tak mohlo být a že se to stalo kvůli něčemu, co bylo úmyslný

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono to vysvetluje aj tu casovu suslednost, a nie ze haaland si po case zmysli ze si vymysli ze mu karieru ukoncil keane ale pritom len klame

tu uz koncim

Reagovat
Busby babes

ano, vysvetluje to casovou souslednost.

1) karieru jsem neukoncil kvuli zakroku Keane, to bylo kvuli druhemu kolenu.

2)rozhodl jsem se zazalovat Keana o 6 mega liber

3) karieru mi ukoncil zakrok Keane.

Reagovat
smazaný uživatel

ked mu keane nic neurobil a on si to vymyslel a chcel ho zazalovat pre prachy, preco potom ta 1.)? nemyslis ze to dava mensi zmysel ako to ze sa casom ukazalo ze to suviselo a dokoncilo ho to?

Reagovat
Busby babes

nemyslim. Proste se rozhodl, ze zkusi za ten zakrok jeste vytahnout penize a tak zacal rikat, ze mu to ukoncilo karieru.

Reagovat
Busby babes

teda beru to jako jednu z moznosti, ktera mi neprijde tak nepravdepodobna.

Reagovat
kiwwi

jediny tvoj argument je, ze si to mysli Haaland a okrem toho ignorujes vsetko co ti napisu ini...presne ty sa stavias do role toho antivaxera more

Reagovat
smazaný uživatel

pozri, vy sa opierate o to , ze este hral..ano hral ale dokopy uz len par minut kariery..nasledovali operacie, komplikacie a koniec

ako zdroj ste tu dali len wiki..su tam veticky vytihnute z kontextu do jedneho textu. ked si rozlikas jednotlive zdroje a precitas clanky, tak to dava iny obraz

vy sa tvarite ze ked bol zakrok na druhu nohu tak to proste za ziadnych okolnosti nemoze suvisiet aj ked o tom nic dalsie neviete

myslim ze haaland by o tom mohol vediet viac ako ty

Reagovat
kiwwi

rovnakou logikou mozem odpovedat aj ja tebe - ty sa opieras o to, ze podla teba tie komplikacie sposobil prave Keanov zakrok (bez akychkolvek dokazov)

Reagovat
smazaný uživatel

ved som postol clanky a citacie

Reagovat
kiwwi

citacie Haalanda, ktore beries ako mantru - pozri, asi to uz treba ukoncit, ale pre istotu ti este raz skusim pripomenut, ze nikto ten Keanov zakrok neobhajuje a myslim, ze ani nikto striktne nevylucuje, ze to mohlo mat vplyv na jeho koniec, ale je fakt, ze tvrdenie, ze Keane ukoncil Haalandovi karieru tym zakrokom je mytus - proste sa to neda dokazat a neda sa to brat ako fakt

ja viem ze si si nieco o tom nacital a zaujalo ta to a snazis sa to nejako pretlacit, ale nerobis to najstastnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

no je tam aj vyjadrenie doktora....a kto dal tebe mandat to uzavriet ze proste tak to je a basta?

ale hej asi je to strata casu

zivot nam uteka pomedzi prsty

Reagovat
Busby babes

vyjadreni doktora ze je to MOZNE. Ne ze je to JISTE.

Reagovat
kiwwi

more mas vazne problemy s chapanim textu...kde som ja urobil nieco taketo "uzavriet ze proste tak to je a basta"

Reagovat
smazaný uživatel

more tak som ta zle pochopil ale potom plati aj to ze s istotou to nevies vylucit, chlapci hore sa na zaciatku tvarili inak

Reagovat
r.mrazik

tak jestli ten doktor mel dostat neco z tech 6 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

kdyby neodehral po tom zakroku polocas za repre a pak dalsi zapas prisel na hriste v 60 minute,tak bych nic nerikal...

haaland samozrejme muze rikat cokoli,treba ma pravdu,treba ne

keanovo zakrok kokotsky byl...to je bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ale pro klid duse,keane mu ukoncil karieru...prasacky zakrok to byl kazdopadne

Reagovat
r.mrazik

a jinak:

However, it emerged that Håland had stated on his personal website that he had been playing with the injury to his left knee a few months, that it did not receive a knock in the game to his left leg (Keane went for his right leg), and that Keane did not cause his injury.[7][16][17][18] Legal action was dropped in February 2003 after the club reviewed the medical advice.[19] In a 2007 interview, Håland invited the interviewer to reach the conclusion that the foul from Keane was the root cause of his retirement as he never played a full match again

Reagovat
Chazy

Na konci dne na tom asi ani nezáleží. Prostě jít do zápasu s tím, že někoho zraním, počkám si na ten moment, kdy je tam aspoň trochu míč, aby to vypadalo a pak ho sejmu. Já nevím, ten člověk je prostě nemocnej, ještě na tom pak zkusit vydělat prachy v autobiografii. Jestli ho nezranil, tak je to jen haluz a není to omluva ničeho. Možná ho úmyslně nezranil, ale šel s tím na hřiště, měl to vymyšlený týdny dopředu a tje prostě otřesný.

Nikdo nepopírá, že Haaland je odpad, když pokřikoval Keanovi do ksichtu něco o tom, že mu to patří, když ležel na zemi s utrženýma vazama nebo s čím. Ale kvůli tomu se pokusit mu zničit život a odstřelit mu nohu... pacient, vážně. Nechápu, že ho prostě zvou do studií atd., tohle ho mělo doživotně zdiskreditovat.

Ale herně génius a nejlepší kreativní DMF, co jsem kdy viděl hrát fotbal, to se zatím nezměnilo, i když Busquets docela ušel.

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=wDo26ZqUO48

Ale mi přijde hustý, kolik lidí to omlouvá.

I dont know why, but i am on keane's side.

Reagovat
Busby babes

tak tady to nikdo neomlouva, ne?

Reagovat
Chazy

Neomlouvá, nicméně lexessovo vyjádření, který tohle začalo, bylo pravdivý. Je to kokot, co úmysně zraní hráče. Jestli mu to vyšlo nebo ne, who cares

Reagovat
Busby babes

samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tu proti tomu bojujem uz dlhsie lebo mufani sa vzdy vyroja s touto teoriou a fakt to posobi tak ako keby tim chceli ten zakrok trochu zlahcovat

Reagovat
Chazy

Tak on je to dost možná fakt, taky jsem to četl mnohokrát. Ale vlastně co to mění? Ještě prostě to udělal 4 roky po tom, co byl ten první incident s Haalandem. Nosit něco takovýho v sobě 4 roky a pak si vymyslet pomstu, to fakt není normální. Člověk by asi chápal nějakou spontánní reakci, prostě že vyleze z nemocnice a dá mu někde pěstí do ksichtu. Ale tahle chladnokrevnost je zarážející

Reagovat
Busby babes

ze byl Roy zmrd je jasny. Ale byl to nas zmrd.

Reagovat
Chazy

Jo, herně určitě, to byl fakt můj idol a posunul tu pozici na hřišti do jiný dimenze. Ale v tomhle se za něj stydím jak za žádnýho sportovce nikdy v žádný situaci. Já to fakt nedokážu ani zpracovat, jak se mohlo v jeho mysli odehrát, že tohle udělá..., naplánovat si to, doopravdy to exekuovat a pak se tím ještě pochlubit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vsak ja souhlasim. Byl to zmrd. Tohle proste neni normalni, co mu zkusil udelat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron Hernandez?

Reagovat
Chazy

Asi ne hele. Aaron prostě na hřišti nic blbýho nedělal, choval se jako profík, neměl problémy. Nebyl moc důvod ho nemít rád a nebylo na tom nic zvláštního, že ho člověk rád měl, není proč se za to cítit blbě. Že ve svým volnu zavraždil tři lidi, to je samozřejmě blbý a člověk ho za to odsoudil, přál mu doživotí a vyplacení pozůstalých, ale zas jak si moh něco takovýho tušit, nic to neindikovalo.

S Keanem je to jiný, vždycky byl prase, člověk to viděl, že je prase, bylo evidentní, že může kdykoliv udělat cokoliv a člověk mu i s tím vědomím fandil, zastával se ho a omlouval ho, no a pak si uvědomíš tohle.

Reagovat
Busby babes

nikdo ten zakrok nezlehcuje. Jen rikame, ze tohle mu karieru neukoncilo, protoze problemy s levym kolenem mel dlouhodobe...

Reagovat
smazaný uživatel

ale chapes ze to ze s tym kolenom uz nieco mal neznamena ze mu to tu karieru nemohlo ukoncit?

a zmohli ste sa len na jeho wikipediu

Reagovat
Chazy

Mě trochu mrzí, že sem tu kdysi tímhletím argumentoval, no ... samozřejmě jsem ho miloval a chtěl sem ho tehdy trochu omluvit, abych na něj dál mohl vzpomínat jako na idola

Reagovat
smazaný uživatel

no presne voci tomu sa tu snazim bojovat

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=GwOq9VRwzho

Stejně jste měli větší prasata

Reagovat
Busby babes

jasne no, zakrok na druhou nohu, nez kvuli ktere ukoncil karieru, mu to zpusobil... jako ja nevim. Btw ta wiki se odkazuje na jine clanky a veci zminene tam jsou citovane i v clancich, ktere si postnul sam... Ale asi v tech clancich plati jen to, co se hodi tobe?

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey aj diaby mali tisic roznych zraneni ako priame ci nepriame nasledky toho povodneho

Reagovat
Salfovic

Nějaké video s více záběry z různých úhlů by nebylo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Masochisto

Reagovat
Salfovic

O to zranění mi nejde, ale o to co tomu předcházelo.

Reagovat
Kluivert9

Na všem se má hledat něco pozitivního... takže je super, že už je prodanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Arsenal's top three club philosophies are 'Play attacking football', 'Play entertaining football' and 'Sign players under the age of 18 for the future'; three things Evil José vehemently stands against. I try and remove them all. The chairman rejects the request and tells me he is disappointed in the start I have made.

Reagovat
Swarley

+ to video s Tonym Adamsem jsem dlouho neviděl, skvělý

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Salfovic

Zajímalo by mne, co to těm hráčům jako ukazoval

Reagovat
Swarley

dost chlastal, těžko říct, co tam zrovna odháněl za démony

Reagovat
Dawon

Jezis to je jedna z nejlepsich veci, co sem cetl za posledni dobu Vubec jsem o tehle serii nevedel, ale vsechny 4 dily jsem precetl jednim dechem, nektere pasaze jsou fakt naprosto genialni

Moc dekuju, ze si Evil Joseho privedl do meho zivota a kdo to jeste necetl, tak silne doporucuju

Reagovat
r.mrazik

je to genialni

Reagovat
mojmira

Jako vypadalo to fakt hnusně, ale asi bych si radši takhle dosral kotník, než ten přetrženej křížák už 2 roky v hajzlu.

Reagovat
QooBo

Toto je velmi subjektivne .. ja mam roky problemy s kotnikom a tiez si vravim, ze radsej keby sa mi nieco ine sere ako ten kotnik stale dookola

Reagovat
smazaný uživatel

kotník se hejbe do více směrů a je tam toho víc,koleno je jednoduší opravit když to jde

Reagovat
fenixLFC

real chysta obri nabidku za sterlinga

jj 70 mega a tragicky bale je obrovska ponuka stopro to city prijmu

Reagovat
SpecialOne

Mohl by Pep potrolit a říct, že by Balea by o tom uvažoval.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja som tu expresku pochopil ako ironiu

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/jamie-vardy-v-the-world-this-decades-greatest-story

Neco o Vardym.

Perhaps Vardy’s greatest achievement is making this extreme individualism fit perfectly into the team ethic. His on-pitch personality is infectious. Choose a different elite striker with more grace but less demonstrable hunger, and Leicester’s title victory may not have been possible. Leicester City vs the elite, Jamie Vardy vs the world; glory through symbiosis.

Vardy began the decade as a footballing nobody. He will end it as a somebody, the sixth highest Premier League goalscorer of the last ten years. While the other high-profile stars of Leicester’s title-winning team needed to leave the club to sate their professional ambitions, Vardy rejected his big move.

Reagovat
Mastný Chobot

Vardy je uzasny hrac, legenda Leicestru a uz teraz nebojim sa napisat ikona ligy. Sice by som rad videl, ako by to s nim bolo, ale pre jeho vlastny status som rad, ze ten prestup do Arsenalu nevysiel. Takto je jeden z mala, ktori ostali lojalni, a stale mozno nepovedal posledne slovo s Leicestrom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Squinty

Reagovat
Busby babes

West Brom have won as many games as Stoke in Stoke in the last 288 days (2).

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

arsenal je bez Wengera o pici klub, uplne o pici

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver brasko

Reagovat
Golasso

Takže byl Arsenal o pi*i celou dobu před Wengerem a teď bude o pi*i až do konce věků?

Reagovat
smazaný uživatel

nebol celu dobe, ale v porovnonani s tym aky bol pod wenger tak bol na pi po vacsinu casu

buducnost nepozname

Reagovat
Golasso

To spíš záleží, jestli jsi fanda Arsenalu nebo Wengera, resp. Arsenalu jen kvůli Wengerovi. Byli jsme tu před Wengerem a budeme tu i po něm. Určitě si fandové po někom nostalgicky povzdechávali i v jiných časech historie klubu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Golasso

On se zná s někým z branže? wow

Reagovat
Counter

Jenže takhle to v moderním fotbale bohužel funguje. Pod Wengerem jsme si hráli na čistotu samu, s podobnými agenty se vůbec nepachtili a pak to podle toho na přestupáku vypadalo, kdy jsme nebyli schopní nikoho podepsat, a co hůř, ani nikoho prodat.

Reagovat
Whitemedia

CHE – CRY

Referee: Mike Dean

mrdat kurva, to je furt dokola.. Taylor, Dean, Atkinson, Taylor, Dean, Atkinson......

Reagovat
smazaný uživatel

jeden horší než druhej..

Reagovat
Cobra

Reagovat
Bennhy

Liverpool Football Club can confirm our Carabao Cup quarter-final tie at Aston Villa will take place on Tuesday December 17, 2019.

As a result, we will be utilising two playing squads simultaneously, with one squad participating in the FIFA Club World Cup in Qatar and another in the Carabao Cup.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

to nebudou Kloppovi stačit kapesníčky

Reagovat
FUnk

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný kocour!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele