Gamberini: Čeká nás nejdůležitější zápas sezony

10.04.2009, 15:49
Aktuality
Obránce Fiorentiny Alessandro Gamberini tvrdí, že nadcházející duel mezi Florencií a Cagliari rozhodne o tom, zda se toskánský klub přiblíží Lize mistrů pro příští ročník. V současnosti týmu patří pátá příčka. Družina Cesara Prandelliho by chtěla navázat na předchozí vítězství se Sienou a v Atalantě.

Gamberini ví, že pro to, aby se jeho klub dostal mezi nejlepší čtveřici Itálie, bude víkendový zápas s Cagliari nesmírně důležitý. "Sobotní utkání proti Cagliari bude nejdůležitější v celé sezoně. Střetneme se totiž s týmem, který má velkou formu," narážel Gamberini na poslední dva ligové úspěšné duely příštího protivníka. Podle Gamberiniho se disponuje Cagliari velmi zkušeným kádrem.

Ani trenér Cagliari Massimiliano Allegri však nepředpokládá jednoduché střetnutí a kladně hodnotí poslední výkony "Fialek". "Bude to velice těžký zápas. Utkáme se s týmem, který pomýšlí na umístění v nejlepší čtyřce. Myslím, že momentálně hraje Fiorentina v lepší formě než Janov," sdělil Allegri.

Také Gamberini dodal, že k tomu, aby Fiorentina dosáhla na vysněnou pozici, bude muset zápasy vyhrávat, zatímco FC Janov musí body ztrácet. Právě na Janov v současné chvíli ztrácí Fiorentina dva body. Na šesté AS Řím má naopak náskok tříbodový.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Shevchenko

Cagliari už několikrát ukázalo, že na hřišti favorita hrát umí.

Reagovat
smazaný uživatel

držím palce, , jinak kdyby Ti Gambo LM letos nevyšla..., víš kde by sis ji moh zahrát

Reagovat
GEGE

Reagovat
$dolar$

V Janove?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Janov

Reagovat
smazaný uživatel

Gamberini

Reagovat
Špilmachr

TIP 3:2

Reagovat
Shevchenko

2:3 A góly: Acqua, Jeda a Biondini.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele