Itálie hlásí dvojici zraněných

07.09.2008, 13:37
Aktuality
Ve včerejším kvalifikačním zápase o MS přišla Itálie o dva důležité hráče. Fabio Grosso byl převezen do nemocnice se zlomenými žebry a Alessandro Gamberini má s největší pravděpodobností zpřetrhané vazy v rameni.

Oba dva hráči přišli k úrazům během prvních 15. minut zápasu s Kyprem. Bylo patrné, že Gamberiniho zranění nebude žádné škrábnutí, neboť zdravotníkům italské reprezentace se dlouho nedařilo vrátit rameno do původního místa.

Fabio Grosso byl převezen ještě večer do jedné z kyperských nemocnic, kde lékaři odhalili zlomeniny žeber. Zatím není jasné, kolik jich došlo k újmě.

Trenér Marcello Lippi tak bude muset pro středeční utkání s Gruzií řešit složení poloviny obrany, trochu překvapivě si ale vystačí se současným týmem - rozhodl se totiž nepovolávat žádnou náhradu.

Zdravotní problémy provázejí reprezentační tým Itálie už několik dní. Ze širší nominace na kvalifikační zápasy vypadl Giorgio Chielini, který má problémy s kolenem a také náhradní brankář Marco Amelia, který si obnovil své nedávné zranění během krátkého soustředění národního mužstva. Do týmu tak byl dodatečně povolán Gianluca Curci ze Sieny.

Autor: Filip Horký / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

velka ztrata

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra,to zase bude hrát nalevo Šelstrém?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele