Francouzský tisk: "Les Bleus" narazili do švýcarské zdi

29.06.2021, 10:54
Aktuality
Mario Gavranović (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Finále:

Tip: Itálie - Dánsko

Přání: Švýcarsko - Česko

Reagovat
smazaný uživatel

Tolko africanov hralo za Francuzsko a aj tak neuspeli. Na znak hnevu by mali prestat prijimat utecencov a hracov poslat lodou spät do Nigerie, Ghany, Pobrezia Slonoviny atd.

Reagovat
Hiko

ne, vtipné to není

Reagovat
vacin

Nejdu teď hodnotit migrační politiku a uprchlíky, ale koho jinýho by ti hráči měli reprezentovat, když kromě Mandandi jsou všichni narození ve Francii v letech kdy jsi ani nevěděl, že nějací migranti vubec existují?

Reagovat
kilobyte

Neblbni, takhle mu zatěžovat mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusici Red Devils s tym maju skusenosti

Reagovat
kilobyte

Ano, my fanoušci Red Devils používáme mozek. Občas to taky zkus. Sice nevím jestli ti to pomůže, ale za zkoušku nic nedáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Povedal by som, ze najskor staty v Afrike. Super Mario je azda najlepsi priklad, co spravi cernoch, ked pride k vela peniazkom ale na jeho obhajobu ma agenta toho cigana, Mina Raiolu. Ak Francuzsko nebude staviat viacej sport na svojom obyvatelstve, tak to trpko casom olutuju. Terajsia generacia je strasne silna individualne na supiske, ale timovo to nebude vzdy fungovat. Chyba mi tam nejaky cernossky lider typu Patrick Vieira. Pogba je alibista, Kante je masina, ale nie lider. Rabiot ani neviem ako sa tam dostal. Co ma sexy matku alebo sestru? obrana je drevena, Lloris ma mali pindik, tak ten im velit nebude a v ofenzive taktiez tazko. Giroud aj ked nie je extra golovy, ale tuto ulohu splna asi najviac. Dalsia dolezita vec je, ze trener by mal prist novy, lebo Deschamps si s nimi nevie rady a ano mal s repre uspechy, ale to by som radil viac medzi to, ze ma top supisku a tam by mohol trenovat, aj ovela horsi trener a tiez by to moc neovplyvnilo. Zizu by mal trenovat repre On je idealny pre tuto generaciu Francuzska.

Reagovat
kiwwi

cigan, utecenci, africania, sexy matka/sestra, maly pindik, cernoch s peniazmi...tu je vsetko, gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

dik, snazil som sa vlozil som do toho srdiecko

Reagovat
Biozdenda

To nebylo srdicko. To byl jiny organ.

Reagovat
RadekVonCZE

Samozřejmě, že Lloris bude mít malého pipíka oproti afrofrancouzům no.

Reagovat
Kucka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

nevím co je Les Bleus, ale hráli jak kokoti

Reagovat
johan14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc je to ale nebolelo, protože se ani nerozběhli....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele