FORTUNA:LIGA - souhrn 24. kola: Plzeň nestačila na Bohemians

18.03.2023, 17:03, aktualizováno 19.03.2023, 19:58
Komentáře a souhrny

Nejprve se podílel na dvou gólech a obratu, poté Peter Olayinka svým zkratem dopomohl Liberci k senzačnímu srovnání a Slavia se nyní dělí o čelo se Spartou. Ta v mladoboleslavském azylu zdolala oslabený Hradec. Podruhé za sebou prohrála Plzeň, tentokrát nestačila na Bohemians 1905. Pardubice v záchranářském souboji porazily Teplice, naopak padl Zlín...

Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905 1:2

19.03.2023 18:00

Góly: 28. Matěj Vydra - 53. Tomáš Chorý (vl.), 85. Daniel Köstl

Už počtvrté na jaře vyšli naprázdno fotbalisté Plzně, kteří tak ztratili kontakt s čelem tabulky. Po Slavii nestačili doma ani na dalšího vršovického soupeře, byť je do vedení poslal Vydra. Po pauze ale došlo k vyrovnání Chorého vlastencem, i v deseti bez vyloučeného Kadlece pak pro Klokany rozhodl utkání Köstl.

Viktoriáni přitom nevstoupili do utkání nejhůře a po čtvrthodině se dostali do dvou zajímavých příležitostí. Vydra vyslal na soupeřovu bránu zajímavou střelu, odražený míč se pak dostal ke Květovi, jenže ten velkou příležitostí pohrdnul. Co se Matěji Vydrovi nepovedlo v tomto okamžiku, to dokázal v osmadvacáté minutě. Pěknou akci a přihrávku Sýkory dokázal zužitkovat a překonal Valeše.

Nedlouho před odchodem do šaten byl blízko gólové radosti Chorý, po Buchově centru ale rozezvučel jen brankovou konstrukci, a navíc se zřejmě nacházel v ofsajdu. Plzeňský útočník se k tomu po přestávce stal velkým nešťastníkem. Po rohovém kopu vypálil zpoza vápna Adam Kadlec a právě od Chorého se kuriózním obloučkem odrazil míč za záda vlastního gólmana.

Hrdinou utkání se mohl stát Vydra. Když byla odehrána hodina hry, hlavičkoval Chorý do tyče a útočník se zkušenostmi z Anglie pak pohrdnul vyloženou šancí. Následovala atraktivní fáze utkání, kdy nejprve Drchal z vápna pálil nad břevno, dalšímu Drchalovu špatnému seřízení mířidel předcházela ještě hlavička Chorého do Valešova náručí.

Velký problém pro Klokany přišel po osmdesáti minutách, kdy Kadlec faulem zabránil Klimentovi postupovat sám na gólmana a po zásluze uviděl červenou kartu. To však Bohemku nezastavilo a o pár minut později zužitkoval Daniel Köstl neschopnosti Plzně odhlavičkovat balón a potěšil všechny hostující fanoušky.

V nastavení měl ještě další z velkých šancí Chorý, který ani teď nevyužil Pilařova centru a nechal vyniknout Valeše. Bohemians tak nadále drží překvapivou čtvrtou pozici, Viktoria je o jedno místo a jedenáct bodů výše.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FC Trinity Zlín 3:0

19.03.2023 15:00

Góly: 16. Seung-bin Kim, 46. Seung-bin Kim, 69. Milan Petržela

Také druhý souboj mezi Slováckem a Zlínem v probíhající sezoně dopadl lépe pro Uherskohradišťské. Ti svého regionální rivala tentokrát porazili jednoznačně 3:0. Hostující "Ševci" pykali zejména za brzké vyloučení, které výrazně ovlivnilo průběh utkání. To umožnilu řádit Seung-bin Kimovi, který se dvakrát radoval z přesného zásahu.

K zásadnímu momentu zápasu došlo již ve druhé minutě, kdy Fillo ve středu pole ostře dohrál Hofmanna. Hlavní sudí Starý původně nechtěl zlínského hráče vylučovat, avšak po radě od kolegy sedícího u videa vytasil červenou kartu. Fillo se přitom do sestavy "Ševců" vrátil poprvé od svého vyloučení proti Spartě. Nyní si opět minimálně jedno ligové střetnutí nezahraje.

Přesilovku zužitkovalo Slovácko poprvé po čtvrthodině hry. Opět jim výrazně pomohl soupeř, neboť Bartošák ztratil balón před vlastní bránou. Napadající Daníček získal míč pro Petrželu, ten přihrál Kimovi, jenž zblízka propálil zlínského gólmana Rakovana. Domácí mohli do přestávky ještě navýšit svůj náskok. Sinjavskij ovšem ve 27. minutě pálil zpoza pokutového území nepřesně a pokus Havlíka ze standardní situace těsně před koncem první půle vyrazil nad břevno Rakovan.

Krátce po změně stran už ale strážce svatyně "Ševců" podruhé kapituloval. V gólové akci měl opět prsty Petržela, který dribloval ve vápně Zlína tak dlouho, až předložil balón Kimovi. Tentokrát se Korejec trefil přízemní střelou k tyči. Na 3:0 chtěl v 50. minutě upravit Mihálik, avšak po postupu z úhlu trefil Rakovana. Třetí branku nicméně Slovácko přece jen přidalo. V 69. minutě se kulatý nesmysl odrazil k Petrželovi, který volejem stanovil konečnou podobu výsledku. Zlínskému kraji tak dál vládne klub z Uherského Hradiště.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Jablonec 1:2

19.03.2023 15:00

Góly: 40. Wale Alli - 47. Jan Chramosta, 67. Jakub Považanec

Brněnská Zbrojovka z devíti soutěžních zápasů na jaře vyhrála jen v jednom, přestože ten poslední měla nadějně rozehraný. Doma proti Jablonci ji krátce před odchodem do šaten poslal do vedení Alli, nicméně ve druhé půli otočili Chramosta s Považancem.

Utkání se od začátku neslo ve velmi tvrdém duchu a výsledkem byly v součtu čtyři žluté karty už během prvních šestnácti minut. Zhruba v tom období se do dvou zajímavých příležitostí dostal Řezníček. V té první i kvůli brankové konstrukci nadvakrát neuspěl, podruhé se proti němu blýsknul Hanuš.

I nadále měla Zbrojovka více ze hry, Ševčík zakončoval nebezpečný protiútok nepřesnou ranou na vzdálenější tyč. Když vzápětí domácí rozjeli zdařilou akci, zachránil situaci z pohledu hostů na poslední chvíli Král. Ani ten už ale nepomohl ve čtyřicáté minutě, kdy Ševčík zasekl balón a vybídl ke skórování Wale Musu Alliho, jehož hlavička přivodila na Srbské gólovou radost.

Avšak pozitivní výsledek vydržel jen pár minut hrací doby. Několik desítek sekund po startu druhé půle se dostal k míči v dobré pozici Jan Chramosta, jenž si uměl s nastalou situací poradit a překonal Berkovce, díky čemuž si připsal již jedenáctou trefu v sezoně.

Severočeši se s nerozhodným výsledkem nespokojili a dostalo se jim zasloužené odměny. Po třech čtvrtinách utkání napřáhl z hranice vápna Jakub Považanec, který dokázal skákavý míč poslat famózních způsobem za záda brněnského gólmana.

Jablonec tak potvrdil skvělou formu a díky čtvrté výhře z pěti posledních zápasů se dostal na devátou příčku i se zápasem k dobru, Brno se nachází na pozici číslo dvanáct.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FK Teplice 3:1

19.03.2023 15:00

Góly: 4. Michal Hlavatý, 9. Dominik Janošek (pen.), 69. Kamil Vacek - 21. Tomáš Kučera

Pardubice po jednozápasovém výpadku opět ukázaly, že na jaře mají solidní formu. Díky vítězství v důležitém souboji nad Teplicemi opustili Východočeši poslední místo a v ligové tabulce nově sídlí na 14. pozici. O jednu příčku níže figurují tepličtí "Skláři", kteří v Pardubicích mohli pomýšlet na bodový zisk, to by ovšem museli proměnit penaltu.

Úvod střetnutí vyšel jednoznačně lépe domácím. Černý sice ve čtvrté minutě hlavičkoval do břevna, avšak dorážející Hlavatý zareagoval rychleji než hostující zadáci a hlavičkou otevřel skóre duelu. O šest minut později zajistil Černý navýšení náskoku Pardubic. V pokutovém území Severočechů jej totiž fauloval obránce Teplic Mičević. Nařízený pokutový kop poté bezpečně proměnil Janošek. "Skláři" sice domnívali, že Janošek si při střele kvůli podklouznutí trefil stojnou nohu, hlavní arbitr ale jejich pohled nesdílel.

Hosté tak prospali začátek a zareagovali až po 20 minutách hry, rovnou ovšem snížili na 2:1. Tepličtí se blýskli signálem z rohového kopu: Trubač místo centru do ohně přihrál osamocenému Kučerovi, jenž se trefil pohledně pod břevno. Místo snahy o vyrovnání ale mohli přidat třetí trefu Východočeši. Hranáč však trefil z voleje tyč a Helešic po úprku nepřehodil teplického brankáře Grigara.

Ve druhé půli měli Severočeši obrovskou příležitost vyrovnat. Pardubický Vacek přišlápl ve vlastním pokutovém území nohu Fily, kvůli čemuž kopaly penaltu také Teplice. Na rozdíl od Pardubic ale neuspěly, neboť Gninga vychytal Niţa. Namísto toho nacentroval krátce poté na druhé straně před svatyni hostů Janošek, načež se na zadní tyči prosadil Vacek - 3:1.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Slavia Praha 2:2

18.03.2023 18:00

Góly: 25. Lukáš Červ, 90+5. Victor Olatunji - 30. Peter Olayinka, 65. Mick van Buren (pen.)

Fotbalisté Slavie opět prokázali mizernou venkovní formu, když ve 24. kole Fortuna ligy remizovali v Liberci 2:2. Výborný start domácích obstarala ve 26. minutě tečovaná střela Lukáše Červa, odchovance Pražanů, který se netají touhou vrátit se v budoucnu do sešívaného dresu. Favorit pak sice i za pomoci zbytečné penalty otočil stav utkání, jenže v 89. minutě se nechal za úder hlavou vyloučit Peter Olayinka a Severočeši v drsně hraném závěru vydřeli bod. Hrdinou modrobílých se stal Victor Olatunji, jenž svým gólem udělal na dálku radost i sparťanům. Letenští se totiž po tomto výsledku bodově dotáhli na čelo soutěže.

Slavia potřebovala navázat na vítězství nad Plzní, aby odpověděla na odpolední úspěch Sparty a znovu se vrátila na první příčku tabulky. Souboj s Libercem se k tomu jevil jako ideální. Severočeši prohráli poslední tři ligová utkání, k tomu vypadli ze čtvrtfinále poháru po porážce se Spartou a ve Fortuna lize postupně spadli do skupiny o udržení. Za zmíněné tři zápasy navíc inkasovali devět gólů.

Hosté hned v úvodu potvrzovali roli favorita, protože začali velmi aktivně. V první šanci se objevil Stanislav Tecl, jehož střela těsně přeletěla horní tyč. Další příležitosti však nepřišly, a tak udeřili modrobílí. Mohamed Doumbia vyslal ránu zpoza šestnáctky, ta se sice ještě odrazila od tyče, dorážku Červa pak nešťastně do protipohybu brankáře srazil Igoh Ogbu. Sešívaní však dlouho neotáleli a vyrovnali. Projektil Davida Douděry brankář Olivier Vliegen ještě vyrazil, k míči se však dostal Olayinka, který po vzoru Libereckých z dorážky vsítil branku. Ve zbylé části první půle se hra přelévala ze strany na stranu a ani jeden tým vážně nezahrozil.

Slávisté po změně stran svého soupeře sevřeli a nedovolili mu nic jiného než bránit. Z velkého náporu si v 65. minutě vypracovali hosté pokutový kop, který byl nařízen za zbytečné postrčení Olayinky v podání Gigliho Ndefeho v době, kdy byl míč na cestě mimo hřiště. Střelou do protipohybu Vliegena nabídnutou příležitost využil Mick van Buren. Definitivní tečku na zisk tří bodů mohl udělat Olayinka, nicméně z velmi dobré pozice minul prostor mezi třemi tyčemi. V další šanci se objevil van Buren, jehož střelu šajtlí vyrazil belgický brankář ve službách Liberce. Oba hráči, kteří se střetli při penaltovém zákroku, se setkali ještě před závěrečným hvizdem, kdy Nigerijec udeřil hlavou svého soka, za což byl vyloučen. Závěrečný nápor domácích nakonec vedl k vyrovnávací brance, kterou ranou na zadní tyč zařídil Olatunji.

Utkání tak skončilo remízou, která znamená další nepříjemnosti pro Slavii. Severočeši v příštím kole nastoupí 1. dubna na hřišti Baníku, Slavia vyzve doma Olomouc.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava 2:1

18.03.2023 15:00

Góly: 29. Zdeněk Říha (vl.), 61. Marcel Čermák - 45. Jiří Fleišman

České Budějovice si ve 24. kole Fortuna ligy připsaly už třetí domácí výhru v řadě, když porazily Baník Ostrava 2:1. Smutným hrdinou první půle se stal debutující stoper hostů Zdeněk Říha, jenž si na sklonku úvodní půlhodiny vstřelil po skrumáži ve vápně vlastní gól. Autorem rozhodující trefy se ale stal až v 61. minutě Marcel Čermák. Fanoušci Slezanů, kteří pro výlet na jih Čech sáhli k retro outfitům, v nichž neměly scházet ani typické ledvinky, tak neviděli své oblíbence zvítězit již po šesté v řadě.

Baník byl od startu jarní části jedním z nejhorších týmů ligy. Trápení Slezanů prohloubila poslední porážka 0:3 se Spartou, kterou doprovodily individuální chyby v obraně. V ní se navíc nakupila zranění, v srdci defenzivy si tak proti Jihočechům odbyl debut mladý Říha. České Budějovice držely nad vodou domácí výkony, v předminulém kole například na Střeleckém ostrově porazily Slavii. Hrálo se o hodně, jelikož oba celky měly ve skupině o záchranu stejný počet bodů.

Jako první v utkání zahrozil Baník. V sedmé minutě se totiž po rohovém kopu prodral k zakončení Matěj Šín, jeho improvizovaný volej doprostřed brány ale Dávid Šípoš vykryl. Vzápětí se na druhé straně prosmýkl před Jana Laštůvku rychlík Quadri Adediran, na poslední chvíli mu ovšem vypíchl balon Jiří Fleišman. Zimní posila Dynama hýřila aktivitou i nadále a ve 13. minutě se výrazně podílela na první gólové akci domácích, branku ale rozhodčí kvůli ofsajdu Nigerijce odvolal. Ve 30. minutě se už Budějovice prosadily bez porušení pravidel. Tentokrát jim k tomu pomohl stoper hostů Říha, který si hlavičku Michala Škody srazil do vlastní sítě. Vyrovnaná první půle ale přece jen skončila remízou. Před pauzou totiž z přímého kopu srovnal Fleišman, když chytře podstřelil skákající zeď domácích.

Budějovice si chtěly po změně stran rychle uzmout vedení zpět. Povedlo se jim to chvíli po hodině hry, kdy Fleišman nedoskočil na dlouhý balon, čehož využil jeho bývalý spoluhráč Tomáš Zajíc k převzetí míče a následné zpětné přihrávce na Čermáka. Záložník Dynama pak už jen uklidil svůj přízemní pokus k tyči. Baník si dlouho nedokázal vytvořit jakýkoliv tlak, naopak v 83. minutě hlavou orazítkoval tyč brány hostů Lukáš Havel. Chvíli nato už šance Slezanů přišla, Ladislav Almási ale svůj akrobatický pokus namířil mimo.

České Budějovice tak souboj tabulkových sousedů zvládly a připsaly si velmi důležité tři body. Další zápas svedou oba celky 1. dubna. Baník se střetne s Libercem, Jihočeši pak změří síly se Zlínem.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Sparta Praha 0:2

18.03.2023 15:00

Góly: 45. Lukáš Haraslín, 89. Tomáš Wiesner

Fotbalisté pražské Sparty zvítězili ve 24. kole nad Hradcem Králové 2:0. Votroci, kteří využívají na domácí zápasy stadion Mladé Boleslavi, hráli od 20. minuty v oslabení po vyloučení Jakuba Kučery. Hostující sparťané hnaní mohutnou podporou vlastních fanoušků poprvé využili početní i herní převahu na konci úvodní půle, když se z dorážky prosadil důrazný Lukáš Haraslín. V závěru druhého dějství pak pojistil vítězství v poslední době kritizovaný Tomáš Wiesner.

Sparta prožívala fantastickou jarní fázi letošního ročníku nejvyšší české soutěže, když po úvodní remíze v Olomouci vyhrála všech šest dalších ligových duelů. Výbornou formou přispívala ke skvělým výsledkům dvojice Tomáš Čvančara a Jan Kuchta, která se mimo jiné podělila o všechny tři góly při posledním vítězství nad Baníkem. Skvělou sérii Pražanů chtěl ukončit Hradec, jenž ovšem v novém kalendářním roce vyhrál v lize pouze dvakrát a v tabulce vypadl ze skupiny o titul.

Hradečtí fotbalisté chtěli od začátku utkání hosty překvapit, a tak na nic nečekali a hnali se vpřed. Už ve třetí minutě napřáhl zpoza vápna Daniel Vašulín a trefil se přesně k tyči. Gól ovšem slavil pouze chvíli, neboť se při převzetí přihrávky nacházel v ofsajdu. Aktivita černobílých skončila ve 20. minutě, kdy Kučera zkoušel skluzem získat ztracený míč, ale zasáhl pouze protihráče. Sudí neváhal a ukázal mu červenou kartu. Jednalo se již o deváté vyloučení Votroků v dosavadní sezoně. První trest sparťané přinesli po půlhodině. Rohový kop způsobil zmatek ve vápně, na jehož konci stál Kuchta. Útočník nicméně do branky míč dopravil s pomocí ruky a ještě z ofsajdové pozice. Ve 45. minutě se Pražané přece jen dočkali. Velký důraz ukázal Haraslín, který dorážel vyraženou střelu Čvančary do prázdné brány.

Další gól mohli sparťané zaznamenat okamžitě po rozehrání druhé půle, když si na dobře mířený míč naběhl Wiesner, ale nedokázal ani nadvakrát z úhlu překonat dobře chytajícího Pavola Bajzu. V 58. minutě pak dokázal obejít brankáře Kuchta, ovšem ve složité pozici volil zakončení do boční sítě místo přihrávky na Lukáše Sadílka v lepším postavení. Tým z Letné po celou dobu kontroloval utkání, nicméně až v 89. minutě dokázal přidat pojišťující branku. Aktivní střelec Kuchta sice nedokázal propálit obranu z dobré pozice, ale míč se odrazil k Wiesnerovi, který neměl problém razantně zakončit pod břevno.

Sparta tak prodloužila sérii vítězství a připsala si další tři body v boji o titul. Oba celky se vrátí zpět do ligové akce 2. dubna. Votroci změří síly s Teplicemi, Pražané pak svedou bitvu se Zbrojovkou.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav 2:0

18.03.2023 15:00

Góly: 3. Ondřej Karafiát (vl.), 47. Lukáš Vraštil

Sigma Olomouc porazila ve 24. kole na Andrově stadionu Mladou Boleslav 2:0. Klíčové momenty utkání nastaly na začátcích obou poločasů. Už ve třetí minutě si totiž vstřelil vlastní gól hostující Ondřej Karafiát a bleskově po změně stran navýšil vedení Hanáků Lukáš Vraštil. Domácí tak po zimní přestávce stále neprohráli a po druhé výhře v řadě poskočili na čtvrtou příčku neúplné tabulky.

Celek z Hané v minulém kole jednoznačně zdolal České Budějovice a zlomil remízové prokletí, do té doby totiž na jaře sbíral pouze nerozhodné výsledky. Nyní jej čekal duel se Středočechy, kteří šli do střetnutí rovněž povzbuzeni vysokou výhrou, v jejich případě nad Libercem. Hostům hrál do karet také fakt, že z posledních pěti klání na Andrově stadionu hned třikrát odcházeli se třemi body v kapse. K dalšímu takovému úspěchu měl pomoci produktivní Lamin Jawo, jenž v posledních dvou zápasech skóroval hned třikrát.

První momenty utkání hostům nicméně ukázaly, že je v Olomouci nečeká snadná práce. Ve třetí minutě poslal Jiří Sláma z volného kopu z pravé strany balon do vápna, kde jej na první tyči nešťastně prodloužil do vlastní sítě Karafiát a Hanáci šli rázem do vedení. Vstřelená branka svěřence trenéra Václava Jílka pochopitelně nakopla a v následujících okamžicích to byli právě domácí hráči, kteří prokazovali převahu na trávníku. Tu demonstroval svým střeleckým pokusem i Denis Ventúra, když z prostředka pokutového území trefil tyč.

Stejně jako úvod prvního dějství vyšel Hanákům na výbornou i začátek druhého poločasu, přičemž jim opět pomohla standardní situace. Po rohovém kopu zakončil zblízka hlavou Vraštil, pro kterého šlo o první ligový gól v dresu Sigmy. Středočeši přesto nepůsobili odevzdaně a snažili se udělat vše pro zdramatizování zápasu. To jim ale svým skvělým výkonem znemožňoval domácí brankář Matúš Macík.

Sigma tedy zvítězila ve druhém utkání v řadě. V příštím kole ji však čeká o mnoho těžší zkouška, 1. dubna se totiž představí na hřišti Slavie. Mladá Boleslav ve stejný den přivítá plzeňskou Viktorii.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
24
17
3
4
67 : 20
54
2
Sparta Praha
24
16
6
2
56 : 22
54
3
Viktoria Plzeň
24
15
4
5
45 : 22
49
4
Bohemians Praha 1905
24
11
5
8
41 : 39
38
5
1. FC Slovácko
23
11
5
7
29 : 30
38
6
Sigma Olomouc
24
9
9
6
38 : 26
36
7
FC Hradec Králové
24
9
4
11
28 : 33
31
8
FK Mladá Boleslav
24
8
6
10
35 : 35
30
9
FK Jablonec
23
8
5
10
37 : 41
29
10
Dynamo České Budějovice
24
8
4
12
24 : 41
28
11
Slovan Liberec
24
7
6
11
30 : 36
27
12
Zbrojovka Brno
24
7
6
11
34 : 45
27
13
Baník Ostrava
24
6
7
11
36 : 37
25
14
FK Pardubice
24
6
4
14
23 : 49
22
15
FK Teplice
24
5
6
13
29 : 57
21
16
FC Trinity Zlín
24
3
10
11
26 : 45
19

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (353)

Přidat komentář
Kepy_FCB

V sezoně kdy jsme padali bylo víc snahy i kvality.

Reagovat
Greny

Hlavně příští týden hrajete klíčový zapas doma s Libercem o to kdo bude blíž barazí...

Asi bych měnil trenéra nahned dneska protože další los je masakr to hodně štěstí ..

Doma : Plzeň a Slavii

Venku : Slovácko, Bolka a Olomouc

Reagovat
HorajzmAmmann

to víme už delší dobu, ten impuls měl přijít už před ČB, protože ten los je totálně v prdeli...

Reagovat
Greny

To klidně může být za nula do konce základní casti

Reagovat
Kepy_FCB

Nevěřím že vhodí trenéra, to bychom museli dnes dostat výprask i když zralí na něj byli.

Sestupu se nebojím, zachrání nás sudí, případně čachry. Ale na to že je výroční sezona a klub má slušnej rozpočet a i zázemí je to na rozkopání něčích dršek

Reagovat
John Obi Mikel

Na druhou stranu i v první půlce sezóny se jim povedl spíš ten závěr, kde porazili Slovácko a Boleslav (i když je pravda, že to bylo doma)

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Hlavně to vůbec nemuselo být.... bohužel po čase už přestávám věřit i Brabcovi jako majiteli. Rošáda Vrba ven a Hapal sem byla totální kokotina která je teď konečně potvrzená snad i slepým! Pokud je Baník finančně zajištěn a chce hrát dle svých slov o poháry, tak proč nedotáhne 2-3 opravdu kvalitní posily které si vybírá trenér (plavšič byl jediná posila za poslední rok a před ním Almási jinak to jsou samé 0 co sem chodí!) Kdo ví kolik berou staří hráči jako Flaška, Kuzma nebo Lašty nebo uplne zbytecny Frydrych, jestli se ty prachy z jejich mezd Baníku vrací, tak já jsem čínský bůh demokracie tvl! Brabec už měl taky dost času to tam urovnat a přijde mi, že jen dál rozvařuje gulášovku! Já už jsem za posledních 20 let z Baníku tak zdeptaný, že letos poprvé už víc chodím na Slavii!

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Ještě z Brabce budeme mít 2. Křetinského tvl!

Reagovat
Nuno čomes

Frydrych sel zadarmo, ten bude tak za 300k ne? Šílenci.

Reagovat
HorajzmAmmann

Asi po 2. za život chci změnu trenéra. Ihned!

Není na co čekat. Hapal ven... Hrozná serie, tým je úplně v hajzlu...

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Hapal se sem neměl vůbec ani vracet, vyhořel poprvé a teď to sesypal komplet totálně vše už! Za mě i velké manažerské chyby Brabce v posledních letech!

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Všeci sfárat o půl šesté a vyfárat o půl druhé. Sedm dní v týdnu a hned je přejdou roupy. Takhle fakt ne!

Reagovat
John Obi Mikel

Budějky Hradec Bolka

Reagovat
ratusek

Vyměňte toho zoufalce a odproste Oulehlu. Hned!!!!!!!

Reagovat
John Obi Mikel

Co vidíte na Oulehlovi? Ve Viktorce Žižkov ho, pokud dobře vzpomínám, Monty moc nechválil.

Reagovat
ratusek

Mě se líbí jak působí, rozhovory s ním atd. Neříkám, že je to spása. Ale určitě zdrhnul, protože ví, že tp v klubu stojí za hovno a mluvil o tom i Vrba

Reagovat
Martin9719

To je ta druhá možnost, že zdrhnul sám, ale víc věřím tý první.

Reagovat
monty25

Přesně, Viktorka pod ním byla tragická a je spolu s Pulpitem výrazně podepsán na sestupu do ČFL.

Reagovat
Kang & Kodos

Protože stavěl samý chlapy, debílek

Reagovat
PlackaSKS

To je teda kritérium

Reagovat
ratusek

Reagovat
monty25

Kritérium je, že Viktorka pod ním 8x v řadě nevyhrála a ty výkony snad ani nestály za řeč.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak oni vlastně nakonec i sestoupili A bylo to jediné kritérium, které jsem měl.

Reagovat
Imos

ani ve Vanďáku nebyl nic extra

Reagovat
Blasphemer

To by musel mít píču, aby ho chválil.

Reagovat
monty25

A místo toho pod ním píču hráli.

Reagovat
Martin9719

Vždyť jste mu dali v podstatě padáka. Je to jen výsledek harakiri co předvádí Mikloško od doby co tam přišel. Teď vás hezky žene do 2. ligy. Kdo chce kam..

Reagovat
HorajzmAmmann

ne nedali jsem mu padáka...

Reagovat
Martin9719

Ale ano, snad 1. historicky končící asistent uprostřed ligy a on s tím, že by chtěl skončit před koncem ligy nepočítal. Sám řekl, že by ho odchod v koncentraci do konce ligy neovlivnil. Takže se to zahrálo tak, že se vlastně dohodli, ale od koho přišla iniciativa je asi jasný.

Reagovat
Kepy_FCB

Už by tak mohl vystoupit Brabec, když se trošku zadařilo tak obíhal stadion zachránce planety a když se to teď sype není vidět vůbec

Reagovat
Martin9719

Já si taky pamatuju jak s Vrbou točil video a po 11 kolech najednou konec. A pokud se vyhodí Hapal po 13. kolech tak je jasný, že asi něco nefunguje někde jinde. Zvlášť když Vrba prohlásil, že některý lidi z Baníku už nechce nikdy vidět. Tohle jsou praktiky lvl. Sparta nebo Serie A. Posílení kádru na jaro jde jednoznačně za sportovním úsekem. Za mě si musíte nejdřív klub vyčistit zevnitř a až potom jít k lavičkám.

Reagovat
Martin9719

A největší sranda je, že pokud se Hapal vyhodí, budete mít 5. trenéra během 1 roku.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kepy_FCB

tvl to jak v nějakém Orangutánistánu

Reagovat
Rizek

Reagovat
Neon

baník is the new ministerstvo zdravotnictví za covidu?

Reagovat
Nuno čomes

Ani tam se to tak rychle netočilo

Reagovat
Axelrose

Navíc se pak ten nejlepší vrátil zpátky

Reagovat
inferno08

Nejlepší byl plukovník Prymula. Jak všechno zakázal a šel na fotbal

Reagovat
Cotton

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavní problém je ten, že chtěl dělat hlavního už když přicházel do Baníku, ale lákala ho spolupráce s Vrbou... Iniciativa přišla hlavně ze strany Oulehly...

Reagovat
bobis21

To sice jo, ale Oulehla teda ani podle vyjádření klubu nepřišel s tím, že chce končit hned. Jen jim řekl, že po sezoně bude hledat někde práci hlavního. Ale prý když není jistota že tu po sezoně nebude, nebude pro Baník pracovat na 100%. Samozřejmě jsou u toho za klauny, protože stejný přístup nemají i pro hráče, kteří hrají každý zápas, i když pro ně platí to samé.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Selänne

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak to 4. místo je už konečně realitou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mistři

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Hapaleeeeee, táááhni už zpět do Čobolstánu a do naší ligy už se nevracej!!! A kdo je kurva Zdeněk Říha? Prostě to je fiasko ten Baník..... já už k tomu ani nemám slov....

Reagovat
Kepy_FCB

Toho mladíka vynech, když to tam mohou soustavně kurvit staré "legendy."..

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Abych to urovnal na pravou míru, proti mladíkovi nic špatného.... jen nepochopím proč někdo poskládá tým a na nejdůležitějším postě stoperu má skleněnky typu (Lischka, Frydrych, Takács, Svozil... ani jeden z nich fakt není schopný hrát? Proč se tam pak nezasune Kaloč? Nebo Flaismann, mozna i Cadu uz hral na stoperu a nevím co ten nový Albánec jestli by to třeba nezvládl? Ale hrajem o sestup(jestli si to Hapal nepřiznával tak teď už musí) a v zápase o 6 bodů dá na stopera hráče s 0 starty v lize? Jasně po bitvě je každý generál, ale Hapal už těch bitev dojebal spousty a generál by fakt být neměl!

Reagovat
John Obi Mikel

Albánce máš taky zraněného.

Reagovat
bobis21

Pojezný je jediný zdravý stoper. Takže to bylo mezi přesunem Bouly na post, který nehraje, nebo nasazením hráče, který je stabilní v béčku na tomto postu. Za mě dává jeho nasazení smysl.

Reagovat
JessePinkman

Tak mu dal šanci, Zdendovi.

Reagovat
bobis21

Zdeněk Říha je stabilní stoper z béčka, který hrál proto, že v áčku je aktuálně 1 zdravý stoper. Zrovna tohle mu vyčítat opravdu nejde

Reagovat
uff

Čo on má s nami. Len si ho nechajte. Veď ste tu mnohí tvrdili aký je skvelý tréner. Tak si ho len užite. Veď je skvelý užasný a za všetko môžeme len my a naša nevďačnosť. Verím, že sa Baník zachráni. No Hapala si nechajte v Čechách.

Reagovat
inferno08

Tak Hapala už nechtějí ani na Slovensku. Ten dopadl...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vůbec nechápu proč Hapala vůbec brali. Co jako jsou za ním za úspěchy? Jednou vyhrál slovenskou ligu a postoupil do LM přes tehdy trapnou Spartu. A jinak hovno.. vyhoďte ho už.

Reagovat
Nuno čomes

Přesně.

Reagovat
Martin9719

Zatím teda Bundesliga jako prase v Liberci v podání Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Úroveň zápasu 2. liga. Jestli tenhle tým vyhraje titul, bude to ostuda jak naše, tak vaše.

Reagovat
Martin9719

Zrovna jsem to chtěl napsat, že po Budějovicích a tím co vidím dneska jsme to fakt minulý týden zesrali.

Reagovat
Axelrose

Tak vy to serete už tři roky po sobě a včera jste tomu nasadili korunu.

Reagovat
Axelrose

Myšleno, co se týká kvality hry. Jinak úspěchy se vám samozřejmě vzít nedají.

Reagovat
Kang & Kodos

Kučera nám dneska vyhrál zápas. To prostě nepochopíš, že ligovej hráč udělá něco takovýho. Kolem něj nikdo, mohl si potáhnout balon, nakopnout dopředu, přihrát do strany, dozadu, cokoliv ty vole...a borec si to předkopne někam do hajzlu a pak ještě zajede oběma nohama do hráče.

Reagovat
mistr129

Reagovat
C-M@ster

Asi nevěděl, že Sparta už zase topí, jinak by si ten sotva žlutej zákrok rozmyslel.

Reagovat
verv

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

My jsme fakt kreténi.

Reagovat
Rizek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martin9719

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Axelrose

Dokud bude na hrotu kuřák trenérova péra, tak se nic nezmění.

Má tam útočníka, který za Liberec sázel před třemi měsíci branky, zná to tam a bude jasně nejmotivovanější z hráčů (když neberu, že z nich má i nejlepší formu) a stejně tam dá Tecla.

A vůbec už nechápu, proč kupovali Jurečku (asi mu chtěli ukončit kariéru). Pokud má Chytil něco v hlavě, tak do SKS nemůže jít.

Ještě že ty Pce alespoň bojují a bodují.

Reagovat
ratusek

Pardubice jak se jeví Janošek? Je zápas od zápasu lepší?

Reagovat
Axelrose

Zatím dobrý, většinou bývá u všeho podstatného, co vymyslíme směrem dopředu. Dozadu už to je trochu horší, ale tam je Vacek, aby je s Hlavatým jistil.

Dobrý je, že většinou se snaží něco vymyslet a nekope to zbrkle dopředu, nebo ze hřiště.

Trošku mi připomíná Horváta

Reagovat
Axelrose

Zápas od zápasu asi ne, třeba na Bohemce se mi moc nepozdával, ale tam skoro nikdo. Jako je to jeden z našich nejlepších hráčů, o tom žádná, zřejmě i s potenciálem na další zlepšení, ale.

Může z něho být dobrý špílmachr pro mužstva ze středu tabulky. Ale na úplnou špičku mít asi nebude. Plus umí jen jednou nohou, tuším že pravou

Reagovat
ratusek

no my jsme se ho pro jistotu zbavili hned. Přitom přesně to nám chybí, netvrdím, že byl byl spása, ale určitě by to fungovalo lépe, než co tam je teď.

Vy tam máte dobrý combo teď, Hlavatý-Vacek-Janošek je velmi kvalitní záloha řekl bych na lepší polovinu tabulky nebo spíš po té TOP3 v pohodě. Pokud se vám to nerozpadne, tak můžete být příští sezonu černým koněm (bílým půlkoněm ) soutěže. ale to je ještě daleko.

Navíc vám zoufale chybí utočník ne? Ale to víceméně všem

Reagovat
Axelrose

Hlavně nám po sezoně bude chybět nejen útočník, (i když Černoch zaslouží maxi uznání, ale už mu není dvacet, navíc to ani není typicky gólový útočník, spíš na podržení míče a rozehrání),

ale hlavně nám asi v podstatě zmizí celá obrana, včetně brankáře, alespoň myslím.

Nita konec, Markoviče už nám asi znovu nepůjčí, když ho teď posadili, Icha, Vlček, Hranáč, Chlumecký, všichni na hostování, ach jo. I když mě osobně se zrovna Chlumecký moc nepozdává.

Záloha je naše, to zase jó, ale v útoku Černý taky do padesátky asi hrát nebude a navíc to není střelec, že jó.

Je tedy fakt, že tam je do obrany ještě Kostka a vrátit by se snad mohl Jeřábek. Jenže tomu už taky není dvacet.

Jako, snad dáme záchranu, ale chtělo by to začít kupovat nebo nebo spíš vychovávat i hráče dozadu. A samozřejmě alespoň jednoho střelce, co dá cca. 6 branek za sezonu. Takového Chramostu, ale v mladší verzi.

Reagovat
lichna.

Chlumeckého vám klidně necháme.

Reagovat
Axelrose

To věřím

Reagovat
Axelrose

Jestli letos neudělá Sparta titul, tak by to měl Křéťa zabalit a věnovat se WHUtd. Do karet jim hraje všechno, včetně mága na lavičce SKS.

Reagovat
Fendi

Co komentář,to perla z tvé strany

Reagovat
Axelrose

je to ze strany Trpiše a jeho výběru sestavy. A samozřejmě taky z výkonu některých hráčů. Jestli ty jsi spokojený, tak já tedy ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Olajinka pěkně

Reagovat
ttopi

Ten závěr. Co se tam Trpiš s tím plešounem dohadovali, že ani nemohli Kozlovi podat ruku?

Reagovat
ACSeRw!n

urazeny kokutci.. tecou nerviky no

Reagovat
ttopi

To chápu. Ale zjevně tam měli něco osobního když mu nedají ruku.

Reagovat
hrundy

Z čeho usuzujes ? Z toho strihnutyho záběru ?

Reagovat
ttopi

Jo. Z toho že on jim podával ruku a nikdo z těch 2 mu ji nedal a něco tam na něj hulákali.

Reagovat
hrundy

A viděl si jak od sebe odešli? Nebo to hodnotis jen podle toho záběru ?

Reagovat
ACSeRw!n

i kdyby mu ji pak nakonec podali, tak predtim jim ji podaval a drzel ji nabidnoutou fakt dlouho a oni ho uplne ignorovali a neco mu rvali do ksichtu.. vychovani nula

Reagovat
Nuno čomes

Ten asistent hlavně. Charakter. Ale to už dlouhodobě, když není podle nich. Ostuda docela.

Reagovat
kilobyte

Neměl zase teplotu?

Reagovat
John Obi Mikel

Měli udělat Tuchela s Contem

Reagovat
Kang & Kodos

Burcle

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Registrujisejenproto

Banik v podstate ctvrty

Reagovat
Cotton

Vždyť jo, akorát od konce. A za rok můžou být v podstatě čtvrtí ve druhé lize.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Cotton

Budějovice z nejhoršího týmu v lize na domácí půdě na 9. místě díky 3 výhrám doma. Tak teď nevím, jestli přát sestup Zlínu, Jablonci, Teplicím nebo všem třem.

Reagovat
Rizek

Zlín a Teplice dolů.

Jablonec by v lize chyběl.

Reagovat
Cotton

Jako mají zajímavější hráče než většina spodku, ale horší návštěvnost už má jen Boleslav a navíc to hřiště stojí celkem za nic.

Reagovat
Stannis Baratheon

To by teda nechyběl.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Nuno čomes

Ideálně všichni tři.

Reagovat
Fendi

Konkrétně v čem by Jablonec chyběl?

Reagovat
Rizek

Pocit - prostě zápasy s Jabloncem mají zvuk, souboje s nimi mají šťávu. Zlín a Teplice mi přijdou bezpohlavní. A to už dost dlouho.

Ale každý to může mít jinak, to nerozporuju.

Reagovat
Axelrose

Ale zase by se odehrála všechna kola v normálních termínech

Reagovat
meno

Jablonec ještě udělá skupinu o titul vole

Reagovat
Axelrose

Tak nemají k tomu daleko. Kdyby se ještě trochu zadařilo Pcím, můžeme být v pohodě v té prostřední skupině.

Reagovat
PavlíčeQ

takze teda staci 3 vyhry, aby si fanousek prumernyho klubu zacal vyskakovat a vybiral tymy, kterym bude prat sestup?

Reagovat
verv

kolik výher musí klub mít, aby jeho fanoušci mohli začít někomu přát sestup?

Reagovat
Martin9719

Takže Sparta vítěz. Tohle už Slavie nerozchodí. Los to potvrzuje.

Reagovat
Manik...

Však je ještě nadstavba

Reagovat
Martin9719

Však počítám že jdete z 1. místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodně blízko, ale trochu se bojím, že Adolf ještě cítí šanci a od příštího kola zase začnou proti Spartě zářezy jako na podzim.

Reagovat
Roman Berbr

Uvidíme. Jarda mě ještě doplatí to mega a Sparta bude třetí.

Reagovat
lampas

Dneska to vypadalo, že už poslal první splátku

Reagovat
Axelrose

Nemá to čím zaplatit.

Reagovat
Rizek

Červ to řekl moc pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bude hrát derby místo Olayinky? Ewerton? Nebo ten už je odepsanej?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tecl bych si tipnul

Reagovat
Axelrose

Tak Taťka je jasný, to by mu mladej neudělal, aby ho nepostavil.

Reagovat
smazaný uživatel

4 zápasy určitě nedostane.

Reagovat
Rizek

Jak říkali ve studiu - jestli dostal Čmelík 3 za facku, tak za hlavičku by mělo padnout víc.

Reagovat
Kily

Příhodovo posuzování nemá žádný smysl, klidně může dostat jenom dva

Reagovat
Pablos

Zvedl se rychle, aby nezdržoval hru a u toho chtěl honem honem stihnout si zavázat ještě kopačku... bohužel při předklonu oslněň reflektory zasáhl nezaviněně protihráče. Takže dva zápasy stop.

Reagovat
Axelrose

JJ, já myslím že mu dají stejně jako Kuchtovi, nebo ještě možná o zápas víc - a zaslouženě.

Reagovat
Martin9719

Jurásek

Reagovat
Pharrell

Bože proboha SKS… s takovou ten titul fakt urve Sparta

Reagovat
Imos

Moc důležitý bod, teď konečně odmakat zápas stejně i v dalších zápasech a šlo by to, v repre pauze se snad uzdraví Frýdek a Miky a bude o něco líp, to s čím hrajeme teďka je šílený torzo, super zápas Plechy, Doumbia po dlouhý době, Victor a Rondič to odmakali a Victor krásný gól, Červ je super celou sezonu, Ndefe je prostě divnej, ačkoliv Kozlovi moc nevěřím tak co jsem četl za jména co byli v nabídce tak to možná je lepší ho to nechat dokopat, Mireček má ještě čas, Jarošík je to samý co Kozel, Hyský je snad vtip, Hašek a další taky, Radko Kováč by byl hezký u nás, každopádně po sezoně bych lubošovi dal čau a zkusil to jinak, ve slovanu nejde mít koncepčního trenéra co potřebuje specifický hráče na specifický styl, který zároveň půlku doby nefunguje vůbec a zbytek času jen funguje blbě

Reagovat
Rizek

To je jejich klasika - když se daří, tak jsou nad věcí a chtěli by jít příkladem. Když se nedaří, tak se chovají jak vidláci.

Reagovat
Martin9719

Tak schválně co nám k tomu pan tunelář poví.

Reagovat
Rizek

Nic. Po tomhle mači budou hrát na to, že byl Olayinka celý zápas terčem provokací, ze kterých pak vyplynula ta jeho hlava. Všechno s cílem nedostat žádný velký trest.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
kilobyte

Že by vytáhli kartu s rasismem?

Reagovat
Imos

blbý je že Ndefe je taky černý

Reagovat
ratusek

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Pablos

jo tohle ale sedí

Reagovat
verv

Reagovat
Martin9719

Když to neodsere Denisa tak Kozel no.

Reagovat
Imos

to odserou oba a pes taky

Reagovat
Salfovic

To si stříhali o to, kdo je větší kretén ?

Reagovat
Konspirator

A vyhrál Kozel

Reagovat
Imos

bože ať jde Henry někam do zahraničí na pár let, mu fakt jeblo už

Reagovat
Kepy_FCB

Návrat té staré pravé Slávie

Jinak dobrý název účtu

Reagovat
smazaný uživatel

nj zajímalo by mě na co si jako stěžovali, že nedostal Varfolomej kartu za kopnutí do Juraska? za to chtěl cervenou? Jindro neblázni. Srovnej si radši toho vylízance v šatně a hoď se do klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, čím to je, že se z téměř každého českého trenéra po pár letech úspěchů stane arogantní kokot. Je to tím "specifickým prostředím"? U Priskeho snad tohle nehrozí a i po 5 titulech v řadě bude pořád v pohodě.

Reagovat
lampas

Seveřani i když jsou čůraci, tak to nedají najevo. Stejně tak, když jsou v pohodě a přátelští.

Reagovat
Sosi

To nikdy nezjistime

Reagovat
Freedo

Reagovat
smetos

Z vetsiny lidi, kteri pricuchnou k penezum a jakesi moci, se casem stanou kokoti. Cest vyjimkam. Tady je to umocneno tim, ze jsou to “nasi” jinak pod tyhle videa by to chtelo hazet titulky

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Axelrose

Tak když se pohybuješ v prostředí, jaké tam vytváří Luftjarda, tzn, není nikdo lepší než ty, atd; tak to by bylo, aby Ti v hlavě nepřeskočilo.

Začíná se čím dál víc podobat Vrbovi, vyjadřováním, atd. Ale bohužel až v té době, kdy už šel výsledkově dolů.

Reagovat
Greny

Zde je vidět jak má každý jiný metr na trenéry... Udělat to Svedik tak má čtyři zápasy na tribuně a flastr jak prase

Reagovat
AjaxFans

Tak svazu se to hodilo.Se podiv, co bylo za soupeře, když měl stopku

Reagovat
andrew96

Reagovat
kilobyte

Zase teplota?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý počet fans, většina stála a opticky to vypadalo skvěle. Fandění chvíli solidní, chvíli to drhlo, ale i tak celkově spokojenost. Nový chorál se mi líbí, snad se chytne .

Výkon nic extra, ale hlavně je výsledek, venku je mi jedno, jak hra vypadá, hlavní je vyhrávát. Teď zvládnout Brno a Pardubice, Mol cup a pak nás čeká naprosto epický derby. Těším se moc. Bude to mít skvělou atmosféru a extrémní důležitost. Pojďme si pro to.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Blasphemer

Trpišovský má určitě poznávací značku LNI.

Reagovat
Kaspar

Aspon ze Budejce delaji ted radost Ted verim, te se zase vetsina spartanu na repre zrakvi a bude to v pohode

Reagovat
kilobyte

Moc bych se nesmál. Nejvíc náchylní na zranění jsou Holeš, Ševčík a Krejčí. Takže počítat ztráty může hlavně Slavia.

Reagovat
$dolar$

Chybí mi tu pochvala pro Zapotocnyho s Niklem. Kdy nejdřív dostali Příbram na první místo s týmem mladíků a bez výplat, aby pak vzali Budejky, kterým absolutně nikdo nevěřil a oni hrajou parádní fotbal.

Reagovat
Rizek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
JessePinkman

Byly to zbytečný nervy až do konce, ale nakonec zasloužená výhra. Snad se povede dostat do tý prostřední skupiny. Nikl se Zápotočným odvádí zatím super práci, to jsem od nich nečekal.

Baník tedy nejslabší soupeř, co tu hrál. Tam nebylo absolutne nic, plus Laštůvka je naprostej bezmozek na piku.

A rozhodčí naprostej kretén. Dát za celej zápas Baníkovcům jednu žlutou? Takovej Kaloč tam měl zákroky minimálně na dvě a ještě se hádá jak debil.

Reagovat
Bakary3

Nějak nemám moc čas sledovat zápasy, bohužel - nebo bohudík?

Jsem z toho dost otrávenej popravdě...

Přestupova politika "kup všechny" už je směšna a vygradovalo to v zápase béček se Spartou...

Chování realizaku čím dál horší, dejte si facku a styďte se.

A pak Jindrovi úchylky, nikdo neví, kdo bude hrát příští víkend. A na jakým postu.

Ikdyz někdo zahraje skvěle, nic moc to pro něj pro příště neznamená.

Tecl stal Slavii titul i poháry, mám ho rád, ale už neměl v klubu ani být.

Teď zase hraje on, s ním masíčko, na lavici sedí Jurečka, buren, zaiferis, mladej jurásek ..

Srat na to, fakt, to je nějaká sabotáž?

Jestli ten titul udělá Sparta, tak je to s možnostma Slavie ohromný selhání.

Jenže ve Spartě ustálili sestavu, jsou hladoví, snaží se nakupovat posily koncepčně. Trenér sympaťák.

Nastavují Slavii zrcadlo, jsem dost zvědavý na další průběh... Bohužel u Slavie nevidím vůli ke změně.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Manik...

Byl by to z pohledu Slavie slušný provar.

Reagovat
Axelrose

Reagovat
mistr129

Ten Varfolomejev je fakt mentál, dva zápasy se Spartou a Slavií a dvakrát měl být venku

Reagovat
Pablos

je to mentál, ale jako za to bys chtěl fakt červenou ?... žlutá jasná.

Reagovat
mistr129

Rozhodne ne, stejně jako Olayinka by dostal červenou i kdyby mu tou hlavou dal do hrudi (schvalne nedavam příměr s obličejem, protože tím to bylo samozřejmě ještě jasnější)

Reagovat
Pablos

když dáš loket do hrudi tak nejdeš ven... tak to můžem takhle vybírat si každej svou část těla k přirovnání a neshodnem se nikdy Jinak řekl bych to takhle, je to mentál... klidně bych i za takové věci vyhazoval ty hráče ven, ale prostě tohle se na červenou přece neuděluje... bylo to ve hře (nepískalo se), bylo to podkopnutí ve stoje (což není surová hra)... jen to bylo už mimo míč.

Reagovat
lichna.

Vždyť to byla ukázková červená. Já teda s mistrem často nesouhlasím, ale tady mu dávám za pravdu. Naprosto mimo jakoukoliv snahu o hraní balonu čistě z frustrace nakopnul soupeře..

Reagovat
Pablos

No a proto ta žlutá né ? Jinak bez karty, kdyby tam byl míč.

Reagovat
mistr129

I kdyby byl v tom souboji míč, tak za takovýhle kopnutí bude žlutá.

Teď mě napadlo, srovnatelnou věc udělal kdysi ještě ve Spartě Stanciu na Limberskýho a taky šel ven

Reagovat
Pablos

No a dostal od rozhodčího žlutou... až VAR to změnil na červenou. Tak oká třeba by šel i tady ven... já bych to kvitoval, jen by mě to právě překvapilo, páč bych čekal tu žlutou.

Reagovat
Pablos

Jinak vždyť se tam takhle kopali celej závěr... tady bych fakt s míčem kartu nedal... to by od té Olejovo hlavy musel dát tak 5 karet jak po sobě vzájemně šli... někde to i píšu výš, že je to pro mě kultura jak někde na balkánu.

Reagovat
mistr129

Já to včera neviděl, jen ty zákroky Varfolomejeva a Olayinky na twitteru... takže to nemyslím jako stěžování na rozhodčího, co jsem četl, tak na druhou stranu prý ta naše penalta byla taková všelijaká.

Jen celkově zkrátka: oplácení nebo "napadení" (cokoliv jiného než strkání) mimo hru = červená. Viz například Čmelíkova facka nebo Casemirovo držení pod krkem, pro mě obojí zasloužené vyloučení.

Reagovat
Pablos

Jako takhle co se určitě shodneme je, že to vůbec nijak neohodnotit od rozhodčího je teda hodně hrubá chyba... to jedině vůbec neviděl nebo nechápu... a vlastně je divný, že si to nenašlo ani VAR (což tedy nahrává tomu, že to jako na červenou nevyhodnotilo). Uvidíme co komise.

Reagovat
Pablos

Plus musím dodat, že já to zase viděl jen v TV ...takže si to teď zpětně vybavuju jen jak jsem si to uložil v hlavě. Kdyžtak pošli odkaz z twitteru.

Reagovat
mistr129

https://twitter.com/MrGablonzer/status/1637202502431981569

Já viděl tohle - že to neviděl HR bych chápal, ale asistent musel (nebo tedy aspoň měl) být přímo u toho.

Reagovat
Pablos

to je fakt kokot, když to zase vidím

Reagovat
kilobyte

To je ale debil. Tohle už nebude náhoda, ten fakt jen chodí prasit protihráče.

Reagovat
delfin

Reagovat
verv

To je idiot. Jednou mu prasáckej faul prošel, tak to dělá dál. Asi se čeká na to, až někoho vážně zraní

Reagovat
Axelrose

Byla "divná", kdyby jí pískl proti nám, tak by spousta lidí nesouhlasila a nadávala.

Ale myslím, že obhájit si jí dokáže a udělá to i komise, protože od toho soupeře to byla hovadina. Dokonce myslím, že by ten míč šel do autu.

Reagovat
lichna.

Prosím? Když někoho z frustrace nakopnes, tak to přece nemůže být nic jiného nez CK.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Selänne

Reagovat
JarousFCB

Kurva kde je článek, že má Hapal důvěru?

Reagovat
bobis21

Nebyl už minulý týden?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mirek na tenisu

Kádr Baníku je kvalitou na boj o první šestku. O tom snad nikdo soudný nepochybuje. Některé posty jsou sice hůř obsazené (věk, forma, zranění, zápasová praxe), ale problém je jinde. Realizační tým. Vrba přišel vyhořelý, ale je to špičkový trenér a měl dostat více času. Hapalovi podrazilo nohy více věcí. Jasně zranění obránců je problém (odchody Pokorného a Ndefeho se vymstilo). On už ale dříve tápal v sestavě. Pořád s ní točí, nedá hráčům více prostoru. Třeba Mišković jednou nezahrál a on ho posadil, gólový Buchta skoro nehraje, za to Almasi bez formy ano. Pamatujete na éru Páníka? Baník neměl výrazně lepší kádr,ale měl stabilní sestavu, kterou Bob podle potřeby doplňoval. Fanoušci mu v závěru strašně nakládali. Za něco si mohl. To je fakt. Já ale dnes říkám: zlatý Bob Páník!

Reagovat
oli9

Kdo teda za to v tom Baníku může ?

Reagovat
bobis21

Všichni z vedení, protože si nestáli za tím co sami nastavili před pár lety a místo toho dělají přesný opak.

Reagovat
h8_sfatto

Olayinkovi se povedli tři zápasy za dva roky, jinak už dobu jen soluje ,hraje na sebe a chce se prodat, nakonec místo pasáka afričanů ve Slavii zvolil zbabělý úprk na Balkán, a toto je jen třešnička na dortu, se kterou se loučí, jestli Stanciu a on jsou hrdinové, tak se nelze divit, že Babiš v této zemi vede průzkumy a Okamura je spasitel

Reagovat
h8_sfatto

už se těším na jeho komenty účasti českých klubů v předkolech evropských pohárů z bezpečného a necenzurovaného Srbska

Reagovat
Greny

Teď vidím toho Olayinky...byl bych na něj hodnej a dal bych mu jeden zápas za simulování čtyři za hlavičku a šest za to zduchnuti k sudimu

Reagovat
mistr129

Podle mě dostane 3, nebo aspoň by to dávalo smysl v kontextu ostatních rozhodnutí DK. (Kuchta, Krejčí, Čmelík)

Reagovat
Greny

Jo však jak píšu níže .. koukal jsem na sestřih jen červené a to vypadalo že strčil do sudího ještě.. pak jsem viděl sestřih celého zápasu a tam bylo vidět že byl zezadu postrcenej tak to bych mu odpustil

Reagovat
mistr129

Reagovat
Rizek

Za hlavičku teda chceš stejný trest jako za malou facku?

A Krejčí dostal 4 ne? To jako ti přijde hlavička menší provinění?

Sundej ty červenobílý brejle.

Reagovat
mistr129

Ano, hlavička vestoje mi pochopitelně přijde jako menší provinění, než někoho v plné rychlosti sestřelit do hlavy.

Reagovat
Rizek

A to popisuješ který zákrok?

Reagovat
mistr129

Asi Kuchtu

Reagovat
Rizek

Aha, tak nesouhlas, no.

Reagovat
mistr129

Ale jinak ty krejčího 4 byly směšný, třeba i ve srovnání s tím Kuchtou. Obojí troufám si tvrdit podobně nebezpečný, ale u Kuchty se dá diskutovat o tom, jestli to bylo úmyslně. Krejčí byl prostě tradičně mrdka a snažil se ho zlikvidovat.

Reagovat
Salfovic

No to se diskutovat nedá. Ten úmyslnej pohyb k brankáři byl zcela jasnej.

Reagovat
Greny

Ok tak to on do něj nezduchl schválně ale Liberecký hráč ho zezadu postrcil tak to beru zpět.sorry

Jinak na co si tam na konci stěžoval Trpis a Houštecký?

Reagovat
smazaný uživatel

Že Kozel zapomněl, že je Slávista, a že mu v Liberci nechali teplej flek.

Reagovat
Rizek

5 mačů je OK.

Reagovat
Kaspar

Ted jsem si toho vsiml u nazvu.....jak dlouho bude Eurofotbal beta? snad ne tak dlouho jako Tarkov

Reagovat
smazaný uživatel

Z Murphyho zákona: "Trvá-li problém týden, už jsme si zvykli."

Reagovat
Salfovic

Hvězdou kola jednoznačně Fillo

Reagovat
Pablos

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Slovácký trojboj

Fillo je kokot a derby je naše. Slovácko

Reagovat
Cotton

snad dostane po sezóně trofej pro osobnost ligy

Reagovat
Salfovic

Tu už má v kabelce Jankto.

Reagovat
kecipep

Reagovat
Freedo

Reagovat
Radin

Cena fair play

Reagovat
PavlíčeQ

dalsi tri body, ktery se pocitaji, vitezna mentalita tam evidentne je, akorat nechapu neustaly staveni ruznych soucku, surzynu, patraku na ukor jovovice, ktery je kvalitou uplne jinde

jablonec na jare 13 bodu*

banik s libercem dohromady 11 bodu

*utkani k dobru

tohle mi nekdo rict pred zacatkem jarni casti, tak nebudu verit

Reagovat
KingMaster13

Důležité bylo, že Pelta dal Horejšovi čas na práci a nevyrazil ho v moment kdy to fakt nevypadalo dobře. Teď už na tom týmu je celkem vidět jeho stopa.

Reagovat
meno

Jak vypadá tipovačka průběžně?

Reagovat
KingMaster13

Myslíš tu na začátku roku?

Reagovat
meno

No jasně

Reagovat
KingMaster13

Tak jako u mě docela solidně až na ten Baník na 3. místě

Reagovat
meno

Ty kráso já to mám strašný

Reagovat
KingMaster13

Tak se taky pochlub nějakýma failema

Reagovat
meno

Třeba Baník nad Spartou

Reagovat
KingMaster13

ehmmm vítej v klubu

Reagovat
Rizek

Jestli se úplně neposerete, tak jste z toho venku.

Reagovat
Salfovic

Bohemka nejméně faulujícím týmem v lize To se musí Pospíchal s Petrželou obracet v hrobě.

Reagovat
Puskas

Petržela zatím tak na gauči.

Reagovat
Pablos

Přitom za mě asi nejsilnější Plzeň za (plácnu) třeba posledních 5 let ...a přitom hrajou takovou sračku

Reagovat
Puskas

Vloni s tím slavili úspěch a kritikům se vysmívali. Soupeři je přečetli a umí na ně hrát.

Reagovat
Pablos

S tím souhlasím

Reagovat
Fendi

Ten Staněk je hrozná díra. Poslední dobou nic nechytne reprezentant

Reagovat
Sosi

který gó měl chytit, ten do protipohybu nebo ten, kde mu málem ukopnul hlavu?

Reagovat
Slovácký trojboj

Klokan po repre pauze je stejně přeskočíme

Reagovat
Firkraag

Bude dobrej match

Reagovat
Slovácký trojboj

Letos liga baví. Souboj o titul, o čtvrté, o sestup.. konečně to má náboj.

Reagovat
Firkraag

Kdy máte tu dohrávku s Jabloncem?

Reagovat
Slovácký trojboj

Středa 5.dubna

Reagovat
Firkraag

Reagovat
wwwx

Z těch opakovaček je hezky vidět, jak je Köstl překvapenej. Chtěl Staňka kopnout do hlavy a místo toho dal omylem gól.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Marv

Reagovat
ratusek

Reagovat
verv

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Cotton

Reagovat
Salfovic

Zajímalo by mě, co se v Plzni posralo, zejména tedy v kabině.

Četl jsem celkem logickou spekulaci, že se Šádek rozhodl neprodloužit Bílka, kterej tím pádem na to začal celkem srát a ve výsledku na to pochopitelně serou i hráči.

Reagovat
Martin9719

Zdroj?

Reagovat
$dolar$

Jpp.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jan Pavol Pátý? :puskas:

Reagovat
kilobyte

Došlo jim kam patří.

Reagovat
oli9

Plzen měla na podzim kliku těch zápasů co vyhrála o gol a nebyla nejak lepsi ale proste to urvala u konce bylo hodně... Tech bodu by bylo jasne min... Vlastne hrala super akorat v predkolech evropy mi prislo

Reagovat
Salfovic

Ano, urvala, protože se rvali.

Reagovat
ratusek

na předkola je totiž Bílkův styl jak dělaný. Ale v lize je z toho nechutná sračka a jsem jen rád, že jim to přestalo vycházet. Ano udělal jim uspěchy, zachránil Šádkův život a tím asi vlastně nejen jeho, ale měli by se asi rozloučit

Reagovat
Bobr15

Ríšo, už je čas odejít.

Reagovat
Greny

Richard chce dokonat sestupový hattrick a zapsat se do historie

Reagovat
Bagr007

A ať si sebou vezme i Bartoňka

Reagovat
oli9

Řekl bych, že první šestka už se nám pomaličku ustálila

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka

Existuje v lize hloupější hráč než Fillo.

Reagovat
Fendi

Bořil

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.csfotbal.cz/prvni-liga/sezona/2022-2023?dv=0&pj=0&pol=0&ok=14&dk=24

Tabulka od derby. Ta facka nám tehdy extrémně prospěla, ale ta forma Plzně je fakt šílená.

Reagovat
Rizek

Ještě mě zarazil Hradec - za 11 zápasů 8 bodů. To bych neřekl, že jsou takhle v prdeli.

Reagovat
mistr129

Hlavně oni doma nezískali ani bod (!!) od října

Reagovat
inferno08

"doma"

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Reagovat
r.mrazik

Když si vezmeš, kolik loni vyhráli zápasů jen o jeden gól.

Dalo se čekat, že ten míč nebude pořád blbej

Reagovat
Puskas

Vloni těžili hlavně na podzim z toho, že se s nimi moc nepočítalo, na jaře to pak udolali zkušenostmi a právě tím nekoukatelným účelným stylem, který prostě nefunguje pořád.

Reagovat
r.mrazik

jojo,ja s tim souhlasim

jak rikam,tech vyher jen o jediny gol bylo fakt extra hodne

Reagovat
bobis21

3 body od nás

Reagovat
MikeHavenaar

Tak nvm, Bilek ven? Ten tym ma urcite navic nez hrat takovou sracku. Dneska Bohemka stastnejsi, ty goly co jsme dostali byly jak ty co vas nejvic naserou ve fife. Kazdopadne ani nevim kdo by to mohl vzit. Vita Lavicka?

Reagovat
Rizek

Bílka nemůžete vyhodit. Není to ani rok, co vám přinesl titul. Přivedl vás do LM.

Jestli ho vyrazíte, tak jste nýmandi.

Reagovat
Martin9719

Svým způsobem je to otázka. Přikláním se k výměně, ale samozřejmě jak říkáš byl tam titul i LM. Nicméně ty hráči potřebují nakopnout, jinak přijdou do konce sezony další a další ztráty. Chybí zaujetí, bojovnost a rychlost, moment překvapení.

Reagovat
kilobyte

Ten Bílkův fotbal byl účelnej, ale dost možná to přestalo hráče bavit.

Reagovat
Martin9719

Tak ono se říká že teď hrajeme fotbal jako loni, ale já říkám ne. Loni to mělo úplně jiný drajv, systém byl sice stejný ale chování hráčů o úroveň jinde.

Reagovat
kilobyte

Tak to může být právě tím, že je to nebaví. Stačí pár ztracených bodů a přestanou tomu věřit a už se to veze.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Greny

Tak vyrazit ho nemusí, stačí mu nedat novou smlouvu že ji když mu v červnu konci

Reagovat
$dolar$

Tak nějaký jména jsou, ale všem bych ještě dál čas jinde..

Hořejš, Kováč, Zelený..

Možná akorát Svedik, ale nevím jestli by s ním ta hra byla lepší..

Reagovat
Martin9719

Tohle zatím nejsou trenéři pro nás a Svědík taky není zase takovej bůh i když se Slováckem udělal zázrak. Jak říkám, jediná volná zkušenost je Krejčí nebo Lavička. Pak je to o nějakým jednání třeba s Jílkem nebo právě Svědíkem. Pak je tady samozřejmě i varianta nostalgie Vrby.

Reagovat
Salfovic

Vzhledem k aktuálnímu kádru by byla Lavička asi dobrou volbou.

Reagovat
Martin9719

Otázka co by svedl Lavička když jediný větší úspěch měl se Spartou a ta za posledních 15 let měla pod ním nejsilnější kádr. Měl Lafatu v životní formě, Kweukeho, Hušbauera co mu nasázel 20 gólů. Pak už to šlo z kopce.

Reagovat
Puskas

Neudělal náhodou titul i s Libercem?

Reagovat
kilobyte

Udělal a ještě se Sydney.

Reagovat
Martin9719

Pravda.

Reagovat
kilobyte

Krejčí? Ten se svezl na vlně po Vrbovi, ne? Kdyby si ho Vrba nevzal k repre a nepřebral po něm Plzeň, tak by dělat furt asistenta.

Reagovat
Martin9719

Krejčí nahradil Koubka, u repre mám pocit, že ho už Vrba neměl. Uhrin si po Vrbovi poprvé přivedl svoje asistenty. Krejčímu zlomila vaz Slavie 0:5 a to, že údajně měli jet na zápas hráči po svých a ještě řádně posilněni, jinak to byl kouč který v 10 lidech zametl se Spartou a sezonu dojel s jednou porážkou do zisku titulu.

Reagovat
kilobyte

K repre si ho vzal Vrba. A s Plzní spíše dokázal využít kabinu, než že by byl dobrý trenér. Prostě v té době byla v Plzni spíše parta než tým. Udělal s týmem dobrou šnůru, ale 3 poslední zápasy (hlavně teda ten poslední) vypustili. Přitom mohli dorovnat rekord Sparty. To by si podle mě profesionální tým neměl dovolit.

Reagovat
Axelrose

Jestli nemyslel toho z Pardubic

Reagovat
db18

Zkušenost Krejčí... který má odtrénováno v lize 30 zápasů...

Reagovat
Martin9719

Plus repre jako asistent a hlavní trenér u mladeze, liga mistrů, tituly. Není to úplně asi koncepční řešení, je to spíš na uklidnění současného stavu a zná prostředí.

Reagovat
Blasphemer

Fakt nevím, co teď. Ta hra stála za hovno vždy pod ním, ale udělal neskutečné výsledky. Už jenom proto bych ho nechal minimálně dojet sezónu, stejně má smlouvu jen do léta. Jestli se to nezvedne, tak je možná čas se koukat jinde. Ale určitě bych nebyl rád, kdybych si zítra přečetl, že ho Šádek vyhodil.

Reagovat
Martin9719

Z respektu a díku tu sezonu asi dojet může. Udolat obě S, na to stejně nemáme i když se zvedneme.

Reagovat
db18

Reagovat
Zdechlina

Zlín hovada, jak nám rozjebali sektor jinak Fillo je týpek

Reagovat
Martin9719

Neutekli tam náhodou i lidi ze stánku s párkama uvnitř?

Reagovat
Zdechlina

Tak to fakt nevím. Jen jsem viděl, že vyrvali dveře od WC, nemyslím si, že to tím skončilo

Reagovat
Martin9719

No údajně měla být na hřišti palička či co, tak jsem si říkal, že jak zmizeli z tribun tak jestli se nepustili do stánkařů.

Reagovat
Zdechlina

Aha, já si právě říkal, že jich v kotli nějak ubylo zkusím zítra něco zjistit v práci

Reagovat
Salfovic

Vlastimil

Reagovat
Salfovic

Bohemka první vítězství v Plzni od roku 1996

Reagovat
Firkraag

Jo, protože dement Levin není schopnej trefit prázdnou bránu.

Reagovat
fellaininho

3 body jsou super. Jen mám trochu obavy co z tohoto týmu zbyde po letním přestupáku včetně trenéra.

Reagovat
kilobyte

Proč? Myslíš, že bude takový zájem?

Reagovat
fellaininho

Asi jo. Jako největší obavy mám asi o trenéra, protože ten vypadá nadstandardně na českou ligu, takže po něm může šáhnout někdo kdo bude mít více peněz.

Reagovat
kilobyte

Tak u nás moc týmů, které by ho chtěli a mohli ho získat asi moc není. A na zahraničí asi ještě nemá jméno. Asi teda jen Plzeň a Baník. Od Baníku by ho mohlo odradit, jak to tak vedou a navíc jestli bydlí v Praze, nebo u Prahy, tak to pro něj další mínus. Takže nakonec asi jen Plzeň, ale tam budou chtít okamžitý výsledky, dokud neseženou majitele. Takže vybrat nadějného, ale ligou neostříleného trenéra by pro Plzeň bylo podle mě moc riskantní.

Reagovat
ACSeRw!n

bejt tebou sem v klidu

Reagovat
Selänne

Reagovat
Nizzie

Jako fanoušek Bohemky na toto musíš být zvyklý. Bylo tomu tak vždy, že pokud se našemu hráči/trenérovi jen trochu zadařilo, mířil ihned jinam. Nebude tomu jinak ani tady.

Reagovat
$dolar$

Ale kdo?

Drchal je na hostovani, Cermak kdo vi co s nim bude, kdo je tam material na prestup? Beran patri Slavii, Matousek je taky na hosotvani, ne?

Reagovat
Firkraag

Matoušek je náš (byť je do konce sezony na hostování, ale nadále už má normálně podepsáno s námi).

Reagovat
Kepy_FCB

Už by dnes mohl být v Dohránu pan trenér Pánik už se mi stýská

Reagovat
smazaný uživatel

Když si hráč dá vlastní gól, tak by se mu měl jeden odečíst v tabulce střelců.

Reagovat
ZB 07

Dostálek a Bartoněk ven

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bagr007

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Greny

ale nereálné, jsme zase na hraně přežití, hráči prý neberou ani celé výplaty.

Reagovat
Fendi

Hele prý jak kdo, třeba Řezníček dostává vše včas

Reagovat
Greny

Což je právě problém ano zkušenější dostávají prý vše včas pak jsou hráči kteří ne a nebudu se vyjadřovat k trenérům mladeze

Reagovat
kilobyte

Jestli dostávají vše hned jen ti zkušený, tak je to pěkný ojeb. Protože ti by teoreticky měli mít nějakou rezervu a měli by si s výpadkem poradit snadněji než nováčci, kteří navíc dostávají o dost méně.

Reagovat
Greny

Je to průser.. nechápu že se o tom nikde nepíše asi nejsme tolik zajímavý, ale co mám info já tak je to těžký pruser... Co se táhne už od listopadu ale pičus majitel to furt nechce prodat i když nabídky jsou .. podle mě skončíme znovu v druhé lize ..je to fakt velký špatný

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
PISTOLERO

Hele, já mýslím že i kdyby jste spadnout chtěli, tak se to přes ty trágedy pod váma (čti Zlín, Baník a Teplice) nemůže podařit

Reagovat
raduinho

hlavně ten Bartoněk

Reagovat
ZB 07

Reagovat
dejvikker

Florin včera Pardubicím vychytal záchranu. Neskutečnej borec. A Kamil Vacek na hrad

Reagovat
Kily

Vacek mě strašně baví, v době příchodu jsem se bál, že k nám jde doklusat nějaký ten rok hráč, který už má všechno nejlepší za sebou a my v něm získali bojovníka, který nevypustí ani vteřinu, dělá minimum chyb, má přehled, chce hrát fotbal a z jeho přítomnosti těží mladí kluci. Sám koneckonců říká, že mu strašně sedlo složení týmu a dobíjí ho energií a motivací, když okolo sebe má hromadu mlaďáků ochotných na sobě pracovat

Reagovat
Firkraag

To je hezký slyšet, u nás se dost trápil, i když bylo vidět, že to fotbalista je.

Reagovat
dejvikker

No ono mu to začalo jít až teď na jaře, podobně jako ostatním. Pamatuju si na podzim zápas právě v Teplicích, kde na půlce přihrál přímo na kopačku Kučerovi a potom zůstal stát ve středovým kruhu jako tvrdý Y. Byl z toho gól na 3:0. Teď je ale výbornej.

Reagovat
Kily

a teda za bránění standardních situací, jenom z nich mohly včera Teplice vystřelit minimálně bod

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele