FORTUNA:LIGA - preview 29. kola: Slavia odpovídá na triumf Sparty

20.04., 09:25, aktualizováno 21.04., 08:31
Previews
Milan Petržela (© 1. FC Slovácko)

Sparta přestřílela Ostravu a pokud chce Slavia udržet kontakt, musí si splnit povinnost v souboji s Olomoucí. Plzeň se představí na Slovácku, v akci budou i oba východočeské týmy.

Slavia Praha - Sigma Olomouc

neděle 15:00

Sparta zvládla těžký duel s Baníkem, a pro Slavii tak vede jediná cesta, jak se dostat na první místo po základní části. Potřebuje doufat v porážku Letenských od Olomouce a sama naplno zvládnout oba zápasy - v tom prvním ji taky čeká Sigma.

Sešívaní před týdnem přišli o vedení v tabulce, když nezvládli šlágr kola v Plzni a po Šulcově gólu v závěru odešli s prázdnou. Přišli tak o sérii čtyř po sobě jdoucích ligových vítězství, která se táhla od počátku března po remíze v derby. Nadále však platí, že je to rovněž Viktorka, kdo v rámci ligy naposledy odjížděl s body v Edenu. Stalo se tak v listopadu, od té doby domácí obecenstvo přihlíželo k sedmi ligovým úspěchům, a to včetně toho posledního proti Bohemians. Slavia se dostala do vedení po pauze zásluhou Ševčíka s Chytilem, v závěru skóre jen korigoval Hůlka.

Hanáci se ve stínu interní krize a rozporů vedení s fanoušky potácí i ve výsledkových potížích a za celé jaro si připsali pouhé dvě výhry. Jedna z nich přišla před týdnem s Jabloncem, kdy i přes brzké vyloučení Spáčila zásluhou Chvátala zvítězili. Udrželi si tak na první pohled reálnou šanci na elitní šestku, když na Slovácko ztrácí pouhé tři body, na druhou stranu při avizovaném losu jde o nesmírně náročný oříšek.

"Chceme potrápit favorita, být pro něj nepříjemní a pokud možno uspět. Víme, že Slavia je výborný tým, hraje náročný fotbal evropské úrovně. Bude to pro nás velká výzva a pro některé kluky nová zkušenost. Čeká nás jiná role než v předchozích zápasech. Jedeme na Slavii s pokorou, ale to neznamená, že nemáme šanci uspět. Jsme přesvědčeni, že schopnosti na to tým má. Naší povinností je bojovat každou minutu, podobně jako třeba naposledy doma s Jabloncem. Prostě nechat své ego v šatně a bojovat za Sigmu," nabádá trenér Olomouce Jiří Saňák.

Slávisté dokázali Sigmu třikrát po sobě porazit, doma tato šňůra trvá dokonce šest utkání. V listopadu na Andrově stadionu sice dokázal na Wallemovu trefu brzy zareagovat Pokorný, ještě před pauzou se ovšem prosadil Tomič a ve druhé půli vítězství pečetil Jurečka. Právě ten je spolu s plzeňským Šulcem nejlepším střelcem celé soutěže, hned na čtvrtém místě se nachází jeho spoluhráč Chytil a v závěsu za ním olomoucký Juliš.

Jindřich Trpišovský se musí v utkání obejít bez zraněných Koláře se Schranzem a zřejmě i Douděry s Holešem. Na straně hostí nepustí do hry karetní trest Spáčila a Fortelného, dohoda klubů pak Singateha.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Staněk - T. Vlček, Ogbu, Zima, Zmrzlý - Oscar, Ševčík - Masopust, Provod, Jurečka - Chytil

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Chvátal, Vraštil, Pokorný, Uriča - Breite, Ventúra - Vodháněl, Pospíšil, Zorvan - Juliš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.38 - 15.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FK Mladá Boleslav

neděle 15:00

Pardubice čeká poslední domácí zápas před nadstavbou. Proti Mladé Boleslavi budou chtít prodloužit sérii utkání bez prohry, ale taky zapracovat na defenzivě. Hosté zase hodlají odčinit zaváhání z uplynulého víkendu.

Díky výhře v Olomouci a následným remízám s Českými Budějovicemi a Zlínem drží Pardubice dál slibný náskok na tři nejhorší mužstva ligy. Své bodové konto by ovšem do konce základní části soutěže ještě rády vylepšily. Do všech zbývajících zápasů půjdeme odhodlaně, bojovně a hlavně týmově. Nesmíme už konečně dostat branku. Musíme být důslední v každé herní situaci, a to zejména při standardních situacích," řekl trenér Východočechů Radoslav Kováč, jemuž očividně záleží na pevné obraně.

Mladá Boleslav před týdnem po dvou měsících prohrála. I tak v ligové tabulce zůstává na pátém místě a útočí na postup do evropských pohárů. "Musíme napravit nepovedené domácí utkání proti Teplicím. Myslím si, že tým má sílu na to, aby se v Pardubicích úspěšně porval o tři body," prohlásil před cestou k soutoku Labe a Chrudimky kouč Středočechů Radoslav Kováč.

Kvůli zranění se v neděli na straně hostů neukáže obránce Martin Suchomel. O nasazení středopolaře Marka Matějovského a útočníka Júsufa Hilála se teprve rozhodne. Na straně Pardubic je nejistý start záložníka Filipa Brdičky, zbytek kádru by lodivod Kováč měl mít k dispozici.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Mareš, Halinský, Ortiz, Surzyn - Solil, Icha, Hlavatý - Daněk - Zlatohlávek, Patrák

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Král, Suchý, Karafiát - Kadlec, Sakala, Kubista, Fulnek - Solomon, Ladra - Pulkrab

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.60 - 2.54

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FC Hradec Králové

neděle 15:00

Souboj o udržení nadějí na elitní šestku a možná i vniknutí do ní bude v neděli k vidění v Jablonci. Liberec se nachází pouhý bod za Slováckem, jen o další dva pozadu je pak Hradec Králové, který se dostal do skvělé formy.

Slovan se v posledních týdnech prezentoval kvalitními výkony a zaskočil i nejednoho favorita, před týdnem však nečekaně klopýtl a s prázdnou odjel z Českých Budějovic. Severočechy přitom poslal do vedení Žambůrek, následně však otočili Hellebrand s Ondráškem. Poulolův vlastenec v nastavení sice znamenal srovnání, přesto Suchan ještě zajistil domácím tři body.

Votroci vstoupili do jara sérií remíz, úspěšné domácí derby je i přes následnou prohru na Spartě nakoplo. Během posledního měsíce ve třech zápasech pokaždé zvítězili, vyšlápli si přitom na Karvinou, uspěli v Teplicích a naposledy zdolali Slovácko. K tomu jim stačila jediná trefa Harazima. Vzhledem k utkání na Slavii v posledním kole je jejich šance na šestku spíše v rovině teorie, na druhou stranu mají už definitivní jistotu záchrany.

"Liberec byl vždy nepříjemný soupeř. Je dobře vedený i organizovaný, perfektně systémově svázaný. Mají velmi šikovné hráče a kvalitní standardní situace. Do zápasu navíc pokaždé přijdou i s něčím novým. Trenér Kozel je zkušený kouč, chce svůj tým dotáhnout do šestky. Poslední prohra v Budějovicích je pro něj jistý zádrhel, ale myslím si, že s jeho mužstvem nijak zásadně neotřese. My chceme navázat na naše poslední výkony," nabádá asistent trenéra Horejše Stanislav Hejkal.

Ten se musí obejít bez vykartovaného Šašinky a zraněných Čiháka, Heidenreicha, Kaštánka a Leibla. Na straně domácích ne nepředstaví zdravotně indisponovaní Frýdek s Plechatým, otazník visí i nad Pennerem a Rabušicem.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Mikula, Chaluš, Purzitidis - Ghali, Žambůrek, Prebsl, Preisler - Višinský, Tupta - Kulenovič

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Klíma, Kodeš, Spáčil - Harazim, Kučera, Dancák, Krejčí - Čmelík, Pilař - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.90 - 4.93

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň

neděle 18:00

Po srdnatém, leč neúspěšném boji ve Florencii čeká Plzeň další utkání v domácí nejvyšší soutěži. Třetí místo v tabulce hodlá Viktoria potvrdit na hřišti šestého Slovácka, jemuž se na jaře nedaří a po sezóně navíc přijde o úspěšného trenéra.

Plzeň má za sebou veleúspěšné působení v Evropské konferenční lize, postup do semifinále už ale byl nad její síly. Západočeši ve čtvrtfinálovém souboji viditelně zaostávali za italskou Fiorentinou, což se projevilo především ve čtvrteční odvetě. Viktoria i bez vyloučeného Cadua dlouho statečně bránila čisté konto, v prodloužení však nakonec dvakrát inkasovala a s působením na mezinárodním poli se pro tento ročník rozloučila.

Historickému postupu do semifinále evropské soutěže zabránila nejen síla protivníka, ale taky únava Plzeňských. Tu způsobuje marodka i nabitý diář. Západočeši totiž každý víkend absolvují ligový program, v průběhu pracovního týdne pak střídají (respektive dosud střídali) evropské putování se zápasy národního poháru. V poslední jmenované soutěži je čeká semifinále příští středu, kdy ve svých Štruncových sadech přivítají Zlín.

Ještě předtím ovšem sami vyrazí na východ Moravy, a sice do Uherského Hradiště. "Máme teď náročný program. Proti Fiorentině se nemáme za co stydět. Proti takovému soupeři je to složité v jedenácti, natož v deseti lidech. Fiorentina je herně lepší tým, o to více musíte běhat bez míče. Umocněné vyloučením našeho hráče byla náročnost utkání ještě vyšší. Uvidíme, jak budeme vypadat v neděli na Slovácku," řekl trenér Viktorie Miroslav Koubek.

Západočeši sice bojují s již zmíněnými problémy, pořád ale na tom nejsou tak špatně jako Slovácko. Moravané na jaře zvítězili v jediném zápase, kvůli čemuž se propadají tabulkou. Před 29. kolem ještě zůstávají v nejlepší šestce, po víkendu ovšem klidně mohou z pozice zaručující účast v nadstavbové skupině o titul vypadnout. Před několika dny navíc Uherskohradišťští oznámili, že se po konci sezóny rozloučí s koučem Martinem Svědíkem, strůjcem úspěchů klubu z posledních let.

Špatnou formu potvrdilo Slovácko i před týdnem proti Hradci Králové. Přesto Moravané věří, že některé prvky jejich hry snesly měřítka. "Ukázali jsme si věci, na kterých lze stavět. Musíme minimálně zopakovat důraz, s jakým jsme hráli v Hradci, a přidat k tomu fotbalové věcí. Naším cílem je nyní zachránit sezónu. Už se nedíváme, jestli budeme v šestce či desítce, z obou se dá dostat do Evropy a o to se chceme pokusit," uvedl Svědíkův asistent Jan Baránek.

Celek z Uherského Hradiště eviduje na marodce stopera Michala Kadlece a levého beka Merchase Doskiho. K tomu je proti Plzni nejistý start brankáře Milana Heči. Na straně Viktorie už není tolik zraněných plejerů jako v posledních týdnech. Stále ovšem nemohou hrát záložníci Jan Sýkora s Matějem Valentou, křídelník Erik Jirka a útočník Rafiu Durosinmi.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Reinberk, Hofmann, Břečka, Blahút - Trávník, Daníček - Petržela, Havlík, Juroška - Vecheta

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Dweh, Hranáč, Jemelka - Cadu, Traoré, Červ, Souaré - Šulc - Metsoko, Chorý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.46 - 2.54

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FC Zlín

sobota 15:00

Čtyři porážky v řadě odsoudily Jablonec k účasti v nadstavbové skupině o udržení. Ještě před vypuknutím závěrečné fáze sezóny si ale Severočeši mohou zlepšit náladu proti soupeři, na něhož dlouhodobě umí. Ukončí zelenobílí černou sérii proti oblíbenému Zlínu?

Po týden staré prohře na hřišti olomoucké Sigmy zůstal Jablonec v tabulce soutěže na 12. místě, navíc mu utekly Teplice, což znamená, že na konci ročníku může skončit nejlépe jedenáctý. "Začátek jara byl dobrý, ale pak to spadlo, neměli jsme rychlost a vypadalo to jako při zápase v Olomouci. Po každém duelu si děláme analýzu. Jedna věc je rozbor s hráči a druhá je pak práce na hřišti. Něco můžeme připravovat, ale jakmile tam není rychlost a soubojovost, potom padá náš výkon," zhodnotil dosavadní průběh jara trenér Severočechů Radoslav Látal.

Zlín je na rozdil od svého sobotního protivníka už delší dobu připraven na tuhý boj o záchranu. Taky v tabulce momentálně sídlí ještě o dvě místa níž. Formu má ovšem lepší - za posledních pět kol prohrál pouze jednou. "Sice jsme neporazili Pardubice, ale neprohráli jsme. I teď chceme uspět," prohlásil před výletem na sever Čech asistent hlavního kouče "Ševců" Aleš Hellebrand, jenž zároveň připomněl plichtu Moravanů s pardubickým mužstvem z uplynulého víkendu.

Hosté si budou muset poradit bez zraněného středopolaře Davida Tkáče. Marodka Jablonce je ještě početnější. Figurují na ní záložníci Sebastian Nebyla s Dominikem Pleštilem a útočníci Václav Drchal s Matoušem Krulichem. Hrát nebude ani záložník Alexis Alégué, který si odpyká trest za čtyři nasbírané žluté karty v sezóně. K tomu jsou nejisté starty obránce Nemanji Tekijaškiho a středopolaře Miloše Kratochvíla. K dispozici už nicméně bude zadák Haiderson Hurtado, jemuž ligová disciplinární komise odpustila zbytek osmizápasového trestu.

Jablonec na Zlín dlouhodobě umí, neprohrál s ním dlouhých šestnáct let. V posledních sedmi vzájemných zápasech se nicméně vždy zrodila remíza.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - F. Souček, Hurtado, Polidar - Černák, Martinec, Houska, Čanturišvili - Kanakimana, Hollý - Chramosta

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Černín, Simerský, Bartošák - Bužek, González - Vukadinović, Slončík, Fantiš - Schánělec

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.77 - 4.52

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905

sobota 15:00

Karviná sice v posledních dvou kolech uhrála proti silným mančaftům dva body, i tak se ale v tabulce ligy propadla na poslední místo. Bohemians už tedy Slezané hodlají porazit. Po úspěchu ovšem lační také hosté, kteří se ještě mohou dostat z nadstavbové skupiny o udržení.

Po remíze v Plzni plichtila Karviná i před týdnem na hřišti ostravského Baníku. Konkureční České Budějovice ovšem mezitím bodovaly naplno a dostaly se v tabulce právě před MFK. "Věříme, že remízy s Plzní a na Baníku dodají klukům sebevědomí. Pro nás nadstavba začíná vlastně už nyní. Realita je taková, že jsme na posledním místě a momentálně, i když to řeknu trošku s nadsázkou, je jedno, kdo k nám přijede. Zisk tří bodů je v sobotu moc důležitý," uvedl asistent hlavního trenéra Slezanů Radim Grussmann.

To Bohemians ve svých nedávných utkáních proti těžkým vahám podlehli oběma pražským rivalům, tedy Slavii i Spartě. V tabulce tak zůstali na 11. místě, a jestliže chtějí poskočit do první desítky, musí zvítězit v obou následujících špílech. "Poslední dva zápasy základní části jsou jako play off, ve kterém je musíme zvládnout. Proti Karviné to bude jiná typologie zápasu než se Slavií a Spartou. Nemyslím si, že přijedeme do Karviné a bude to jednoduché. Nemáme kam couvat a musíme se k tomu postavit čelem," řekl kouč "Klokan" Jaroslav Veselý.

Vršovičtí dál postrádají brankáře Romana Valeše, záložníky Vojtěcha Smrže s Adamem Jánošem a Janem Matouškem a útočníka Vojtěcha Nováka. Nejisté jsou starty středopolaře Josefa Jindřiška a forvarda Milana Ristovskiho. Marodka Karviné se naopak vyprázdnila, v sobotu by měli absentovat pouze obránce Dávid Krčík a útočník Martin Doležal.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Traoré, Svozil, Bergqvist - Memić, Boháč, Moses, Čavoš, Fleišman - Akinyemi, Regáli

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Soukup - Křapka, Vondra, Hybš - A. Kadlec, Beran, Hůlka, Kovařík - Prekop, Hála - Puškáč

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.40 - 2.61

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava

sobota 15:00

Souboj tradičních rivalů bude tentokráte okořeněn i tím, že je pro každý tým mnoho v sázce. Zatímco Sparta hájí prvenství po základní části v těsném souboji před Slavií, Baník si bodovým ziskem může zajistit účast ve skupině o titul.

Letenští minulý víkend využili zaváhání Slavie v Plzni a posunuli se zpět na první pozici. Potřebovali k tomu však obrat na hřišti Bohemians, kde na Hůlkovu trefu ještě před poločasem reagoval Vitík. Po přestávce pak dvěma góly dovedl Spartu k bodovému zisku Birmančević. Ten bude muset s týmem zvládnout ještě dva těžké zápasy, aby zůstal na čele tabulky a zajistil si tak výhodu domácího prostředí pro poslední derby - po Baníku totiž Pražany čeká Olomouc.

"Být na druhé příčce samozřejmě nebylo příjemné, vždy chcete být první. Hlavní bylo udržet chladnou hlavu, přece jen jsme odehráli jen jedno nepovedené utkání, takže žádná panika rozhodně nebyla na místě. To se promítlo v dobrém výkonu na Bohemce, který nás dostal zpátky do čela. Baník má dobrý tým. Je to nepříjemný soupeř, což ukázal i v prvním vzájemném utkání na podzim, kdy jsme vybojovali vítězství 1:0. Před pár týdny změnili rozestavení, prezentují se ale obdobným stylem hry. Snaží se držet míč a opírat se o krátké přihrávky, což by nám mohlo vyhovovat," věří Lukas Babalola, asistent sparťanského trenéra.

Slezané sice mají relativně komfortní šestibodový náskok na sedmý Liberec, avšak los jim situaci příliš neulehčuje. Po Spartě je totiž čeká ve vzájemném střetu právě Slovan, a pokud v tomto kole nezaváhají Mladá Boleslav či Slovácko, půjde o řádně vypjatý duel. Pro Ostravu nicméně hovoří aktuální forma, byť naposledy dvakrát promarnili Ewertonem nabyté vedení a nechali Karvinou srovnat. Předtím však zdolali postupně Jablonec, Teplice i Pardubice.

"Těšíme se na zápas na vyprodaném stadionu. Sparta v lize ještě v tomto ročníku doma neprohrála, je to pro nás výzva. Proč bychom nemohli být první, kdo ji porazí? Respektujeme její kvalitu. Teď se střelecky daří Birmančevičovi, ale mají v ofenzivě i další velmi kvalitní hráče jako Kuchtu, Olatunjiho, Haraslína. Ale i my jsme dopředu nebezpeční a máme tam svou kvalitu. Dali jsme v posledních třech zápasech devět gólů a věřím, že jsme schopni se prosadit i na Spartě. Vím, že rivalita mezi kluby i fanoušky je velká. Ale musíme udržet nervy na uzdě a soustředit se na to, ať zápas zvládneme takticky," nabádá kouč Pavel Hapal.

Minulostí už je období, kdy Baník na svého velkého soka uměl. Aktuálně už sedmnáct po sobě jdoucích vzájemných střetů nevyhrál, za tu dobu navíc jen čtyřikrát remizoval. V listopadovém úvodním utkání této sezony je o bod připravil jediný gól, který krátce po pauze vsítil Panák.

Trenér Priske se musí obejít bez vykartovaných Preciada se Zeleným, stejně jako zraněného Pavelky a zřejmě i Laciho a Mejdra. Na straně hostí je mimo hru zdravotně indisponovaný Takács.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Krejčí - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Ryneš - Haraslín, Birmančevič - Kuchta

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Blažek, Frydrych, Lischka - Rusnák, Rigo, Boula, Ewerton, Kpozo - Buchta, Tanko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.50 - 8.78

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dynamo České Budějovice

sobota 18:00

Duel celků v dolní polovině tabulky se odehraje na závěr sobotního programu v Teplicích. Ty si v případě vítězství mohou zajistit účast v prostřední skupině, České Budějovice se naopak potřebují udržet nad Karvinou.

Skláři se po povedeném úvodu jara dostali do útlumu, před týdnem ovšem opět získali cenné vítězství. Uspěli totiž na hřišti Mladé Boleslavi, kde vítězství svými trefami zajistili Trubač s Filou. V tabulce tak mají čtyřbodový náskok před jedenáctými Bohemians, na barážové příčky je rozdíl dokonce už jedenáctibodový.

Podobné platí i o Jihočeších, kteří po pěti po sobě jdoucích utkáních bez výhry zdolali minulý víkend Liberec. Po Žambůrkově trefě otočili Hellebrand s Ondráškem, v bláznivém nastavení nejprve vlastním gólem srovnal Poulolo, přesto dokázal ještě rozhodnout Suchan.

Tepličtí budou v utkání postrádat zraněné Cykala, Gninga, Havelku, Horu, Hronka a Knapíka. Na straně hostí nepustí do hry karetní trest Ondráška, zdravotní problémy pak Dejanoviće a možná i Skaláka.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Kričfaluši, Chaloupek, Mičevič - Radosta, Mareček, Bílek, Labík - Trubač - Fila, Jásir

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Poulolo, Králik, Trummer - Suchan, Čermák, Hellebrand - Šigut, Alli - Tranziska

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.05 - 5.05

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
28
22
4
2
62 : 22
70
2
Slavia Praha
28
21
5
2
58 : 20
68
3
Viktoria Plzeň
28
18
4
6
63 : 32
58
4
Baník Ostrava
28
13
5
10
43 : 33
44
5
FK Mladá Boleslav
28
11
7
10
47 : 44
40
6
1. FC Slovácko
28
11
6
11
36 : 37
39
7
Slovan Liberec
28
10
8
10
44 : 44
38
8
Sigma Olomouc
28
10
6
12
37 : 39
36
9
FC Hradec Králové
28
9
9
10
31 : 36
36
10
FK Teplice
28
9
8
11
29 : 35
35
11
Bohemians Praha 1905
28
7
10
11
26 : 38
31
12
FK Jablonec
28
6
10
12
34 : 44
28
13
FK Pardubice
28
7
7
14
27 : 38
28
14
FC Zlín
28
5
9
14
36 : 60
24
15
Dynamo České Budějovice
28
6
4
18
30 : 58
22
16
MFK Karviná
28
5
6
17
28 : 51
21

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (449)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele