FORTUNA:LIGA - preview 25. kola: Reakce Sparty i pohárový zápas

01.04.2023, 08:54, aktualizováno 02.04.2023, 08:17
Previews

Slavia v poklidu zvládla svůj sobotní zápas a s reakcí je tedy na řadě Sparta, která hostí brněnskou Zbrojovku. Jablonec bude ve své stíhací jízdě pokračovat proti Pardubicím, Hradec se potřebuje zvednout v Teplicích. Program kola uzavře souboj o čtvrtou, teoreticky pohárovou příčku, mezi Bohemians a Slováckem...

FK Teplice - FC Hradec Králové

neděle 16:00

Teplice hazardují se svou příslušností k tuzemské elitě a tabulkou se propadly až na předposlední místo. Do skoku není ani fanouškům Hradce Králové, Východočeši jsou sice sedmí, jejich náskok na skupinu o záchranu se ovšem neustále zmenšuje.

Severočeši nevyhráli osmkrát za sebou a naposledy nezvládli důležitý duel v Pardubicích, přestože svoje šance měly. Na lavičce už šéfoval nový trenér Zdenko Frťala, který nahradil Jiřího Jarošíka.

"Lhal bych, kdybych řekl, že pro mě tenhle zápas nic neznamená. Strávil jsem v Hradci tři krásné roky, ke klubu jsem získal nadstandardní vztah. Chtěl bych ocenit trenéra Koubka a celý jeho realizační tým za způsob hry, kterým se prezentují, před všemi mám velký respekt. Hradec je tým, který je schopný svou týmovostí a vůli porážet i kvalitativně lepší týmy, než je on. To je jeho největší zbraň. Během pauzy jsme se zaměřili na kondiční složku a zanalyzovali jsme si poslední dvě utkání. Každý zápas teď pro nás bude zápasem sezony. Chci vycházet z toho, aby hráči 90 minut odjezdili po zadku," říká Frťala.

Hradci se na Teplice daří, porazil je čtyřikrát za sebou a v lize jim podlehl jenom v jednom z posledních dvanácti měření sil. Na tyto série by nyní potřeboval navázat, jelikož přestal vyhrávat a ve vyrovnané tabulce by se brzy mohl ocitnout v nejhorší šestce.

"Čeká nás klíčová fáze. Máme nějaký bodový polštář, ale plně si uvědomujeme, že ještě není vyhráno a sezona není zachráněna. Pořád máme stejný cíl - přivést ligu na nový Malšovický stadion. Teplice už pod novým trenérem odehrály dvě utkání. Vidíme, že k určitým personálním a systémovým změnám tam došlo. Z toho chceme nějak vycházet a budeme obezřetní. Mají zkušený a technický střed zálohy a rychlé křídelní hráče a hrotové útočníky," ví asistent trenéra Stanislav Hejkal.

Utkání bude hodně pikantní pro řadu zúčastněných trenérů - Hejkal v minulosti vedl Teplice, jeho nadřízený Miroslav Koubek před sebou zase má 250. duel v nejvyšší soutěži. Angažmá Frťaly na lavičce Votroků zmíněno již bylo, jenom dodejme, že to byl právě on, kdo je dovedl zpět do nejvyšší soutěže.

Domácím budou chybět zranění Dramé, Knapík a Radosta, v sestavě Hradce se neobjeví Kučera (trest za ČK), Čihák (zranění) a Ševčík.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Urbanec, Chaloupek, Mičevič, Hybš - Jukl, T. Kučera - Pleštil, Trubač, Gning - Žák.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Kodeš, Leibl - Gabriel, Rada, Smrž, Ryneš - Matěj Koubek, Kubala, Vašulín.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 3.47 - 2.52

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Sparta Praha - Zbrojovka Brno

neděle 16:00

Sparta se veze na vítězné vlně a v neděli odpoledne před sebou má na první pohled snadný terč. Do hlavního města dorazí Zbrojovka Brno, favorit je jasný a očekává se tříbodový zisk domácího celku.

Letenští na jaře ještě neprohráli a potvrzují mistrovské ambice, bodově se dokázali dotáhnout na Slavii a za rivalem v současné podobě tabulky zaostávají jenom vinou horšího skóre. Náskok dua na třetí Plzeň narostl na pět bodů.

"Brno je nevyzpytatelný soupeř. Má velmi dobrou útočnou čtveřici, tam jsou šikovní. Hlavní cíl bude uhlídat Řezníčka se Ševčíkem, kteří hrají v ohromné pohodě a dávají hodně gólů. Budeme chtít navázat na útočnou kvalitu, kterou jsme ukazovali v posledních zápasech, a být efektivní. Mohl by být vyprodaný stadion, což by byla paráda. Trochu jsme v to i doufali. Nevidím jediný důvod, proč bychom zápas neměli zvládnout," říká asistent trenéra Luboš Loučka.

Sparta se během uplynulého týdne a půl připravovala v okleštěné sestavě, jelikož řada jejích hráčů dostala pozvánky do národních týmů. Zraněný se domů vrátil Ladislav Krejčí mladší a jeho start je nejistý, otazník se vznáší rovněž nad účastí Mejdra a hrát určitě nebude zraněné duo Höjer, Pešek.

Brno má Jakuba Řezníčka, kanonýr letos nasázel už šestnáct ligových branek, přesto se Zbrojovka musí strachovat o přežití mezi elitou. Před reprezentační přestávkou doma nestačila na Jablonec a spadla už na dvanáctou pozici tabulky, náskok na čtrnácté Pardubice se zmenšil na pět bodů.

"Čeká nás výjimečný zápas. Sparta je aktuálně týmem s nejlepší sportovní formou, vyhrála sedm ligových duelů po sobě a vstřelila v nich 25 branek. V kádru má spoustu reprezentantů. Je něco jiného Spartu vidět u videa nebo v televizi a pak to zažít na hřišti. Bude klíčové, jak tu atmosféru kluci zvládnou. Někoho to motivuje, někomu to může ublížit. Chceme se prezentovat statečným, bojovným a dobrým výkonem, který by nám dodal sebevědomí do závěrečných kol," říká trenér Richard Dostálek.

Brno bude v neděli postrádat hned pětici hráčů - vykartovaný je Tijani, zranění vystavila stopku triu Endl, Koželuh, Pachlopník a kvůli dohodě klubů nemůže nastoupit Souček.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Panák, Sörensen - Wiesner, Sadílek, Kairinen, Zelený - Čvančara, Kuchta, Haraslín.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Šural, Hlavica, Granečný - Texl, Blecha - Alli, Ševčík, Falta - Řezníček.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.52 - 16.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Jablonec - FK Pardubice

neděle 16:00

Pardubice byly po podzimu na posledním místě tabulky, jaro jim vychází mnohem lépe a už se posunuly na čtrnáctou příčku. Na další body si brousí zuby v neděli, Jablonec se ovšem dostal do formy.

Domácí vyhráli třikrát za sebou a rázem opustili poslední šestku, v tabulce jsou devátí a k dispozici mají dohrávku proti Slovácku. Během nadcházejících dní by se tak mohli reálně zapojit do bojů o skupinu o titul.

"Během reprezentační pauzy se nám dali hráči zdravotně dohromady po viróze. Je dobře, že se i hráčům v reprezentacích dařilo a pokračovali ve výkonech z Jablonce. Před námi jsou teď dva domácí zápasy, které chceme zvládnout herně a výsledkově, abychom potvrdili body z Brna a upevnili svou pozici v tabulce," prohlásil kouč David Horejš.

Velmi dobrá atmosféra panuje i v kabině Pardubic. Východočeši dávají zapomenout na špatný podzim, v tabulce předskočili Zlín a Teplice a mohou pomýšlet na přímou záchranu. Proti Jablonci se jim daří, bodovali s ním čtyřikrát za sebou.

"Jablonec vyhrál třikrát za sebou a má formu. Já jsem si myslel, že z bojů o záchranu vyjedou, protože mají kvalitu a hrají dobrý fotbal. Jablonec má gólové hráče. Chramosta je pořád vynikající střelec, který momentálně hraje ve skvělé formě. Jsou tam ale i další - Považanec, Sejk, Jovovič, Šulc. Nebezpečí zkrátka hrozí ze všech stran. Utkání asi ovlivní i terén, který bude těžký. My musíme z každého zápasu urvat body, a to platí i pro utkání v Jablonci. Respektujeme kvalitu soupeře, ale potřebujeme bodovat," ví trenér Radoslav Kováč.

Jablonec postrádá zraněné kvarteto Houska, Kratochvíl, Krob, Malínský. Pardubice nemají k dispozici Mareše se Solilem, nejisté jsou starty Hufa a Kostky.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Král, Souček - Šulc, Hübschman, Považanec, Polidar - Jovovič - Chramosta, Sejk.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Icha, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Vacek - Darmovzal, Janošek, Hlavatý, Helešic - Černý.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 4.05 - 4.97

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko

neděle 19:00

Pětadvacáté kolo české nejvyšší soutěže zakončí souboj dvou týmů pomýšlejících na evropské poháry. Příjemným překvapením sezony jsou Bohemians 1905, na mezinárodní scénu se pak podruhé za sebou chce protlačit Slovácko.

Klokani jsou na tom v tabulce dokonce lépe než jejich nedělní soupeře, oba týmy mají 38 bodů a domácí disponují vynikající formou - vyhráli čtyři soutěžní zápasy za sebou, k tomu postoupili do semifinále MOL Cupu.

"Jsou před námi složité zápasy. Teď po pauze hrajeme doma s rozjetým Slováckem, které jsme už dvakrát zpražili a mají na nás pifku. Jak znám trenéra Svědíka, budou nám to chtít vrátit. Pak pohár na Slavii, kde je to vždy složité. Náročný týden zakončíme zápasem v Olomouci, což je také přímý konkurent v boji o šestku," říká Jaroslav Veselý, nejlepší trenér české ligy za měsíc březen.

Ještě náročnější program před sebou má Slovácko. Svěřenci Martina Svědíka příští týden sehrají dohrávku v Jablonci, o dalším víkendu pak budou měřit síly s Baníkem Ostrava. Tři zápasy během jednoho týdne jim zároveň dávají možnost posunout se na čtvrté místo.

"Reprezentační přestávka byla trochu specifická. Někteří hráči doléčovali šrámy, další pak více trénovali, byli jsme na hokeji, takže kluci si i odpočinuli před náročným závěrem sezony. S Bohemians jsme vypadli doma v poháru, z toho jsme se poučili, nesmíme dělat stejné chyby. Bohemians jsou nepříjemné mužstvo, zdobí je týmové pojetí, což je jejich největší devíza," ví Jan Baránek, asistent kouče Svědíka.

Slovácko má Bohemians 1905 co vracet, před měsícem s nimi doma prohrálo 1:2 a vypadlo z poháru. K lepšímu výsledku nepomůže zraněný Kohút a jedná se o jedinou absenci. Domácí jsou na tom v tomto ohledu hůře, hrát nemohou Kadlec (trest za ČK), Morávek, Petrák a Shejbal (všichni zranění), stoprocentně fit navíc nejsou Čermák a Puškáč.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Köstl, Vondra, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Beran, Kovařík - Matoušek, Hála - Drchal.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Kadlec, Hofmann, Doski - Havlík, Daníček - Petržela, Kim Sung-pin, Sinjavskij - Mihálik.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.43 - 2.72

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

FC Trinity Zlín - Dynamo České Budějovice

sobota 16:00

Zlín se v průběhu jara propadl na poslední místo tabulky a zatím to je on, kdo tahá za nejkratší konec. Zcela opačná nálada panuje v Českých Budějovicích, trenérské duo Zápotočný, Nikl odvádí vynikající práci a sklízí plody.

Dynamo je v semifinále poháru a pravidelně sbírá body v ligové soutěži. Z posledních pěti duelů jich vytěžilo deset a odměnou je posun na desátou pozici, Jihočeši tak mají velmi dobře nakročeno a nemusel by se jich týkat boj o záchranu.

"Jdeme do zápasu ve Zlíně jako do každého utkání s tím, že se pokusíme zvítězit. V reprezentační přestávce jsme dobře potrénovali. Měli jsme také skvělý přípravný zápas s hodně kvalitním soupeřem LASK Linec, což nás prověřilo. Teď nás během nadcházejícího měsíce čeká hodně zápasů, což vítáme. Chceme raději hrát zápasy než trénovat. Myslím, že jsme dobře připraveni," věří Marek Nikl.

To v domácím táboře tak dobrá nálada nepanuje, trenér Pavel Vrba s týmem nevyhrává a hrozí mu přímý sestup. Trinity je na poslední příčce. na třináctý Baník Ostrava ztrácí šest bodů.

"Po reprezentační přestávce nás čeká zápas s Českými Budějovicemi, ve kterém budeme hrát čistě a slušně. Hlavně ale potřebujeme vítězně za tři body. Situace pro nás není dobrá, ale to nebyla už před mnoha týdny. Víme, že hrajeme o záchranu a o to, abychom nespadli přímo. Ale ještě se hraje dost zápasů," prohlásil Vrba.

V hostujícím táboře si disciplinární trest odpykává Čmelík a nejistý je start Haise. Domácí během reprezentační pauzy potrestali Filla, čtyři žluté karty posbíral Hrubý a nefotbalové starosti má Hloušek.

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Procházka, Bartošák - Hlinka, Kolář - Vukadinovič, Janetzký, Čanturišvili - Kozák.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Čolič, Havel, Králik, Sladký - Adediran, Čermák, Hora, Hellebrand, Potočný - Zajíc.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.43 - 3.11

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Baník Ostrava - Slovan Liberec

sobota 16:00

Do nezáviděníhodné situace se dostal Baník Ostrava, ambiciózní celek se propadá tabulkou a v tuto chvíli je až třináctý. Spokojenost nepanuje ani v táboře Liberce, pro oba týmy platí, že všechny body nebraly už šestkrát za sebou.

Domácí naposledy padli v Českých Budějovicích a balancují na barážové hraně. Ze třináctého místa mají už jenom tři body k dobru na Pardubice, náskok na poslední Zlín je dvojnásobný.

"Celé dva týdny jsme pracovali na zlepšení fyzické připravenosti, soustředili jsme se na to, že výsledky nebyly dobré. Dávali jsme velký důraz na to, že zápas s Libercem je velice důležitý, a tomu jsme uzpůsobovali přípravu. První týden jsme tvrdě trénovali, druhý se už věnovali i taktickým věcem. Liberec je povzbuzený remízou se Slavií. My měli své problémy v našich řadách a snažili jsme se je odstranit. Doufám, že to bude vidět v sobotu na hřišti," věří trenér Pavel Hapal.

Drobnou výhodu by v sobotu odpoledne mohl mít hostující Liberec, na jehož lavičce šéfuje Luboš Kozel. Trenér kádr Ostravy a tamní prostředí dobře zná, ještě před 25 měsíci byl kormidelníkem Baníku.

"Jedeme do Ostravy, domácí také nejsou v lehké situaci. Mají možná ještě větší ambice než my a jsou na tom ještě o trošku hůř. Je to pro ně nesmírně důležitý zápas, čehož jsme si vědomi. Víme, že nic nepodcení. Nemůžeme koukat, kde jsou v tabulce, to mužstvo pořád má svou kvalitu. Hlavně ofenzivní hráči jsou velmi silní, mají Plavšiče, Cadua, Klímu, Almásiho. Těšíme se na dobré hřiště a chceme navázat na výkon, který jsme předvedli minule se Slavií," nechal se slyšet Kozel.

Oba týmy počítají řadu absencí a nenastoupí v nejsilnějších sestavách. Na marodce Ostravy jsou Frydrych, Lischka, Takács a Tetour, nejistý je pak start Tetoura. Ve výpravě Liberce pro změnu nebudou zranění Gebre Selassie, Mikula a Višinský, stoprocentně fit nejsou Frýdek, Fukala a Prebsl a kvůli dohodě mezi oběma kluby zůstane doma Ndefe.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Říha, Pojezný, Fleišman - Cadu, Kuzmanovič, Kaloč, Boula, Plavšič - Almási.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Plechatý, Prebsl, Purzitidis - Mészáros, Červ, Doumbia, Valenta, Preisler - Tupta, Olatunji.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.61 - 3.33

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň

sobota 16:00

Plzeň vyklidila přední pozice tabulky a nabrala pětibodové manko na pražské konkurenty v boji o titul, po reprezentační pauze tak musí zabrat. Jako první na Západočechy čeká Mladá Boleslav.

Viktoria s Mladou Boleslaví neprohrála šestkrát za sebou a z toho hned pětkrát brala výhru. Tato bilance ovšem ostře kontrastuje v jejím jarem, z posledních pěti duelů uhrála čtyři body a propadla se na třetí místo tabulky.

"V reprezentační pauze jsme vstřebali neúspěšné výsledky, které za sebou máme. Řekli jsme si hodně věcí. Věříme, že jsme se připravili na to, abychom byli schopni hrát ve špičce ligy a pořád byli Viktorka Plzeň, ze které jde strach. Boleslav má silné mužstvo a dobré hráče, dlouhodobě patří k lepšímu průměru naší ligy. Zápasy u nich nejsou jednoduché. Ale v sezoně se zatím hodně věcí děje obráceně než doteď, tak budeme věřit, že to bude pokračovat i v tomhle směru a v Boleslavi vyhrajeme. Bodů jsme už poztráceli moc, a pokud se chceme udržet ve špičce ligy, musíme v Boleslavi vyhrát," ví asistent trenéra Pavel Horváth.

V sobotu odpoledne proti sobě nastoupí hned dva týmy, které mají co napravovat, za očekáváním totiž zaostávají i výsledky Mladé Boleslavi. FKMB je na osmé příčce a má mnohem blíže ke skupině o záchranu, náskok na jedenáctý Liberec činí pouhé tři body.

"Doma nám už uteklo hodně bodů, proto potřebujeme body bez ohledu na to, s jak silným soupeřem je vyválčíme. Pro úspěch se musíme vyvarovat individuálních chyb a nedostávat hloupé góly. To se nám podaří jen při maximální koncentraci v defenzivní činnosti na každý balon a v ofenzivní činnosti potrestáním soupeřových chyb s využitím předností našich útočníků," prohlásil trenér Pavel Hoftych.

V sestavě Plzně se neobjeví vykartovaný Hejda, k dispozici nebude ani zraněný Řezník. Na domácí straně si trest musí odpykat Jawo, po zranění se zotavuje Vojta a nejisté jsou starty dua Stránský, Šimek.

Jubilejní 250. zápas ve funkci hlavního trenéra v české nejvyšší soutěži před sebou má Michal Bílek. Dalším jubilantem je Mosquera, toho čeká 150. utkání.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kubista, Karafiát, Suchý - Tomič, Dancák, Mareček, Matějovský, Fulnek - Kušej, Ladra.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Pernica, Jemelka, Sýkora - Kalvach, Bucha - Kopic, Vydra, Vlkanova - Chorý.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.52 - 2.41

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Slavia Praha - Sigma Olomouc

sobota 19:00

Slavia venku tápe a pravidelně ztrácí body, doma je to ovšem po výsledkové i herní stránce zcela jiná písnička. Další obětí se má stát Sigma Olomouc, která si na sešívané bude věřit.

Olomouc na podzim ukončila dlouhé čekání na výhru nad soupeřem z hlavního města, doma uspěla 2:0 a tři body brala po jedenácti vzájemných duelech. Do karet Hanákům hraje i velmi dobrá forma - vedle Sparty jsou jediným týmem, který na jaře nepoznal hořkost porážky, minimálně bod brali desetkrát po sobě a venku prohráli jediné z posledních 9 utkání.

"Slavia je pochopitelně jeden z nejlepších týmů v lize, ne-li vůbec nejlepší. Sice nějaké body poztrácela, ale především venku. Doma je neskutečně silná. My se ale pojedeme porvat o dobrý výsledek a třeba i prodloužení naší série bez porážky. Víme, že Slavii bude chybět Peter Olayinka, ale má tak silný a široký kádr, že určitě bude schopna ho nahradit. Sílu má ve všech řadách, teď naposledy třeba proti Polsku zazářil David Jurásek. Nebezpečí hrozí v podstatě odkudkoliv," ví asistent trenéra Milan Kerbr.

Slavia má nejproduktivnější ofenzívu i nejpevnější obranu v celé lize, tato fakta se ale nepromítají do projevu ve venkovních zápasech. Tři body si Pražané na jaře přivezli jen z Pardubic, poté následovaly ztráty v Teplicích (1:1), Českých Budějovicích (0:1) a naposledy Liberci (2:2).

"Olomouc prokazuje formu celou sezonu a na jaře to jen potvrzuje. Tým je dlouho pohromadě, hráči i trenéři jsou na sebe zvyklí, což se odráží na jejich výkonech. Nedávno odehráli velmi dobré zápasy proti Plzni i Spartě. Je to velmi komplexní tým, který nemá moc slabin, což dokázal i v našem prvním vzájemném zápase. Moc se na utkání těšíme, 14 dní se nehrálo. Doufejme, že vyjde počasí a kvalitní bude také hřiště. Výkonem budeme chtít navázat na poslední domácí utkání proti Plzni, které se nám povedlo," nechal se slyšet trenér Jindřich Trpišovský.

Slavia bude chtít potvrdit suverenitu před vlastními fanoušky, v Edenu vyhrála všech dvanáct ligových utkání. Pro sobotní duel na soupisce již nebude figurovat David Hovorka, obránce dlouhodobě bojoval se zraněními a v pátek oznámil konec aktivní kariéry.

Jen na tribuně zůstane potrestaný Olayinka a drobné zdravotní problémy mají M. Jurásek, Provod a Santos, jejich starty jsou nejisté. Olomouci zase nepomohou Beneš, Přichystal a Spáčil, stoprocentně fit není Růsek.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ogbu, Holeš, D. Jurásek - Ševčík, Oscar - Douděra, Lingr, Schranz - Van Buren.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Pokorný, Vraštil, Sláma - Navrátil, Breite, Ventúra, Zmrzlý - Pospíšil - Vodháněl, Chytil.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 6.63 - 14.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
24
17
3
4
67 : 20
54
2
Sparta Praha
24
16
6
2
56 : 22
54
3
Viktoria Plzeň
24
15
4
5
45 : 22
49
4
Bohemians Praha 1905
24
11
5
8
41 : 39
38
5
1. FC Slovácko
23
11
5
7
29 : 30
38
6
Sigma Olomouc
24
9
9
6
38 : 26
36
7
FC Hradec Králové
24
9
4
11
28 : 33
31
8
FK Mladá Boleslav
24
8
6
10
35 : 35
30
9
FK Jablonec
23
8
5
10
37 : 41
29
10
Dynamo České Budějovice
24
8
4
12
24 : 41
28
11
Slovan Liberec
24
7
6
11
30 : 36
27
12
Zbrojovka Brno
24
7
6
11
34 : 45
27
13
Baník Ostrava
24
6
7
11
36 : 37
25
14
FK Pardubice
24
6
4
14
23 : 49
22
15
FK Teplice
24
5
6
13
29 : 57
21
16
FC Trinity Zlín
24
3
10
11
26 : 45
19

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (356)

Přidat komentář
Pablos

Proč tu nejsou vypsány nedělní zápasy ?

Reagovat
Pablos

Ale odpověď, vyrovnaná soutěž s množstvím soubojů, je dost trapně podsunutá. Už vidím, že někoho fakt táhnou vyloženě ty souboje... když většina dopadá faulem a kouskuje se jenom hra. Takhle se tu zase budeme utvrzovat v tom, že nás to baví

Reagovat
kilobyte

Ono i ta otázka, co byste na fotbale změnili, je dost na hlavu. Tedy přesněji ty odpovědi.

Automatická ČK za simulování mi přijde dost přísná, ale ještě by se to dalo vzít. Ale ČK za zdržování? To by byl mocný nástroj pro rozhodčí. Bonusový bod pro tým, co střelil 3 a více gólů, už je slušný bizár. A zrušit ofsajdy může chtít jen někdo, kdo fotbal nechápe.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonusový bod pro tým, který dá 3 a víc gólů, se mi líbí. Sparta by měla příští sezónu 140 bodů

Reagovat
ACSeRw!n

budejovice

Reagovat
Pablos

tak podle mě brali kraje ...a zase co jiného tam v tom jihočeským je, že jo.

Reagovat
ACSeRw!n

normalne Sparta a Slavie

Reagovat
Pablos

já si až teď všiml, že se to dá přepínat na přímo ty kraje A jako jo, tak to jsem zase nečekal, hustý

Reagovat
Kepy_FCB

V těch krajích už je strašná statistická odchylka, v KV prý 4% Peltonci , v životě jsem tu na sympatizanta těch špín nenarazil...

Reagovat
Pablos

Já jsem Varák a nikdy jsem se taky s nikým takovým nesetkal, ale tu Plzeň jsem čekal i víc... když začla ta první Vrbova éra, tak jim fandil kde kdo

Reagovat
kilobyte

Tak ono "Výzkum na reprezentativním vzorku více než tisícovky fotbalových fanoušků starších 18 let ukázal" napovídá, že ten vzorek pro jednotlivé kraje nebude moc velký.

Jestli bylo respondentů něco přes tisícovku, tak na Karlovarský kraj jich připadá asi 30 (podle 4%, bych řekl, že těch respondentů bylo kolem 25). Takže tam našli jednoho fanouška Jablonce.

Reagovat
lampas

Reagovat
Pablos

A ty Teplice teda taky bych nečekal až tolik.

Reagovat
monty25

Je vidět, že se neptali mě, jinak by Teplice v Plzeňském kraji nemohly mít 0 %.

Reagovat
Kepy_FCB

Nebo Baník 0 v KV kraji je taky hodně mimo

Reagovat
Pablos

jelikož to není uvedeno na desetiné čárky... tak mohly

Reagovat
kilobyte

Jelikož vyzpovídali asi 25 lidí z KV, tak nemohly.

Reagovat
mistr129

Mně třeba překvapuje 0 % pro Pardubice v Královehradeckém. A těch 12 % Bohemky ve středočeském by mě taky zajímalo, v mém okolí to je tak 45 % Slavia, 45 % Sparta, pár lidí Bolka, Plzeň, Baník, Pardubky a asi jeden člověk Bohemka.

I když to pravděpodobně nažene Praha-východ a Praha-západ

Reagovat
mistr129

Plus je teda wtf, že mají S+S 3x tolik fanoušků v Moravskoslezském než v Plzeňském

Reagovat
smazaný uživatel

Protože v Plzeňském drtivá většina krátce po akci "chceme Plzeň v 1. lize" převlékla dres S za viktoriánský, ale až to Šádek definitivně položí, tak se to zase postupně vrátí do normálu.

Reagovat
FCB1922

Díky své internetové aktivně si přispěl, dementní lopato.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by se brala tabulka za posledních 5 kol, tak by dnes v Edenu měla být favoritem Sigma, tak snad to potvrdí.

Reagovat
kilobyte

Zbytečnost. Kartu z peněženky vytahuji jen, když jí měním za novou.

Reagovat
Cotton

Bude vyprodáno v Edenu i na Letné?

Reagovat
ACSeRw!n

jo

Reagovat
Pan.Antonin

Našli jste nějaký pěkný vtipný aprílový článek?

Reagovat
Stannis Baratheon

Ne, všechny jsou děsně trapný. Všechny. Do jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, články nečtu, jen titulky, a žádný mě nějak nezaujal.

Reagovat
MikeHavenaar

Sice to není článek ale Kaša v základu je docela dobrej žert

Reagovat
fabec1222

Už roky je tenhle "svátek" přežitek. Něco jako oslavy na Silvestra.

Reagovat
Cotton

nebo Velikonoce

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Kepy_FCB

Letáček

Reagovat
Greny

Proč tam nedá toho mladyho ?

Reagovat
bobis21

Protože zatím je ve stavu "nemůže chytat, protože nemá zkušenosti"

Za pár let se přesune do stavu "kdyby na to měl, tak chytal už v nižším věku"

Kecám, tak dlouho tu nebude ...

Reagovat
ratusek

To je jak z Jistě pane ministře

Reagovat
Kaspar

zenske kvoty

Reagovat
ratusek

to nebo to co jsem sdílel minule ohledně 4 fází řešení problému

Reagovat
ratusek

Protože Hapal jede na drogách

Reagovat
FCB1922

Zase totální mimo, židovská chcanko. Letáček je synovec LM a proto chytá... Avšak u tebe není překvapení že o tom víš hovno... :-)

Reagovat
ratusek

Gratuluji

Reagovat
KingMaster13

Ty vole to jsou zápasy fakt pro fajnšmekry Tam jediný koukatelný bude asi Bolka s Plzní a to jen protože by to mohlo bejt golový, herně jsou ty dva týmy jinak taky bídný

Reagovat
kilobyte

Kozlomajzna, Bílkovina a Vrball.

Reagovat
KingMaster13

Já jsem mega rád, že jsem se v tom zápase Baníku s Libercem nemýlil, úplně přesně podle předpokladu Bolka s Plzní tam zářili golmani a Budějovicím to pochcal Havel doslova

Reagovat
Nuno čomes

Kde lidi před zápasem přišli na to, že to bude golovy zapas?

Reagovat
KingMaster13

Plzeň bez formy a Bolka je v obraně hrozně laxní. Ono to golový být mohlo ale Staněk zachytal neskutečně.

Reagovat
Mass

Twl Škoda Kušej, tohle se musí dávat

Reagovat
ZB 07

Ta červená v první minutě zas

Reagovat
KingMaster13

Alespoň se to stalo zase druhému týmu, bo být to někdo ze Zlína tak se Vrba už jde zabít

Reagovat
ratusek

přesně

Reagovat
Mass

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Cotton

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kaspar

Diky Havle

Reagovat
DieFohlenBMG

GOAT Kozák

Reagovat
Greny

Škoda za tu reakci to je klidně červená úplně bez problemu

Reagovat
hrundy

Ale jasnej faul na něj a že tohle rozhodčí nevidí z dvou metrů je asi jen takový potvrzení kvality rozhodčích u nás...

Reagovat
Greny

A vidíš jak píská celý zápas? Nepíská vůbec nic ani na jednu stranu

Reagovat
Mass

Tohle ale podle mě faul byl, nevadí že Jemelka první hrál míč.

Reagovat
Greny

Ale vždyť zde nikdo nezpochybňuje že to byl faul, já jen psal že neodpiskal v tom zápase už víc faulu na obě strany...

Ale Škoda teda na něj nemůže tak naběhnout hruď na hruď, čelo na čelo že musí rozhodci udělat krok dozadu

Reagovat
Mass

Já bych za podobný věci spíš dával tresty dodatečně.

Reagovat
Sosi

Hlavne ale ze kokot Jemelka ten vysokej mic cca 10vterin predtim misto prihravky brankarovi proti noze to kopl nekam do prdele nad sebe, aby to pak tak zprasil, drevak jeden.

Reagovat
16Dave

Někdo nějaký streamy?

Reagovat
Kaspar
Reagovat
jester Radka Bejbla

Cadu je útočník? Já měl za to, že hrál beka

Reagovat
bobis21

Celou sezonu u nás hraje pravou zálohu/křídlo. To hraje i dnes.

Reagovat
Mass

Mosquera pičus i když neni ani na hřišti

Reagovat
Kaspar

co bylo?

Reagovat
Mass

Míč letěl do autu kde ho chytil rozcvičující se Mosquera a když si Matějovský pro míč přišel, tak Mosquera naznačil že mu ho podává, ale uhnul s nim.

Reagovat
kilobyte

A Matějovský to v klidu přešel? Bych čekal, že mu dá šlapák do ksichtu.

Reagovat
Kaspar

Ten Tijani to uz neni ani mozny

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Vsetín

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

atmosfera

Reagovat
oli9

Tady přeju Zlínu

Reagovat
bobis21

a ještě to psát takhle veřejně

Reagovat
oli9

tak jako za mlada jsem tam jezdil pořád na hokej... Ted jsem tam nebyl ale minulý rok i v té bídě snad 5x..

Ono doma jsem fandil zlínu sám..Fotr Pardubice, děda a strýc Vsetín...

Já chápu že ten zlínský hokej se nikdy moc nelíbil nikomu ale úspěch měl... na to že to nebyl nikdy financne nejaky klub ktery by skoupil vsechny jako jine tymy ale spolehal vzdy na jednu lajnu...

Reagovat
bobis21

Tak mé sympatie k hokejovým klubům v ČR jsou 100% rozděleny podle hlasování APK o tom mafiánském vyřazení Vsetína Bude trvat hodně dlouho, než si to ta mafie odčiní.

Zlín pak pokud vím hlasoval i pro to zúžení juniorské ligy, která pak po rozhodnutí soudu ani nemohla začít jak velká pičovina to byla.

Reagovat
bobis21
Reagovat
oli9

Viděl jsem to na jeho twitteru... Šílenost, potrestat toho hrdinu určitě

Reagovat
andrew96

všichni kromě podvodníků

Reagovat
bobis21

Vzhledem k tomu co teď předvádějí rozhodčí bych o podvodnících radši polmčel

Reagovat
ratusek

to vyloučení Říhy narpostá komedie. Ale uroven rozhodčích v 1.lize a níž je katastrofální

Reagovat
bobis21

No a asi 20s předtím nevyloučení za loket na hlavu ...

Já chodil roky na 2. ligu a přišlo mi to většinou v pohodě. Naopak mi i ve 2. lize přišli rozhodčí lepší než jsou většinou ve fotbalové lize

Reagovat
oli9

rozhodčí včera děs. ovšem hokej slušný..

zlín ale lepší aspon za me... promenovani sanci ale silenost

Gazda uplně jinde než zbytek beků

Reagovat
ratusek

Zlín si to pohlídá. Je tam u nich vidět zkušenost. Na extraligu to není, ale celé playoff proti Porubě, Třebíči i ted Vsetínu ukazují, že playoff se hraje jinak. A oni mají ty zkušenosti, hrají odzadu, zkušeně čekají, pak jednou dvakrát ujedou, dají 2 goly a už si to pohlídají

Reagovat
Kiss Me Polka!
Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Greny

Pokud to bude v Ostravě 0:0 tak končí oba trenéři?

Zetra je bude následovat Dostálek aspoň v to doufam

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by šel případně místo Dostálka? Má Švancara trenérskou licenci?

Reagovat
KingMaster13

Tak v Survivoru si zkusil trénovat kmen, takže nějaké zkušenosti už má

Reagovat
smazaný uživatel

Ale odvolali ho dost předčasně. To je vlastně taky dobrá zkušenost pro českou ligu.

Reagovat
Greny

Těžko říci... Pokud z vlastních zdrojů by se nahrazoval tak U19 trenuje Polách a jsou třetí myslím v lize

Reagovat
ACSeRw!n

co to je za modu odstrelovat trenery zrovna po zapasech proti nam ?

Reagovat
Greny

Ja zde Dostálka odvolávám už od začátku sezony .. vy jste rozjetí my bez obrany tak doufám v 5-7 a že už to Dostálek nepřežije

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdyby se útok zítra trochu šetřil na těžší zápasy a dostali byste jen 2-3.

Reagovat
kilobyte

Nejlepší by bylo, kdyby si trenéry vyměnili.

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

a to bude možná volnej ještě Bílek...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Bílek do Baníku, Kozel do Plzně a Hapal do Liberce?

Reagovat
KingMaster13

Nejsmutnější je, že ten náš český rybníček přesně takhle funguje

Reagovat
Cotton

a když dojdou lidi, tak se sáhne po Strakovi

Reagovat
Greny

Myslím v Zajíci někdo říkal že do Liberce Jarosik

Reagovat
Imos

taky jsem to slyšel a snad ne

Reagovat
KingMaster13

Mě by se k vám hodil Kotal

Reagovat
lampas

Já chci Kováče. Kotal by taky nebyl vůbec špatný no, ale ten to nemá zapotřebí už.

Reagovat
KingMaster13

Zase Kováč je dost podobný typ jako Kozel i když s lepším herním plánem.

Reagovat
lampas

Já ho mám spíš za intuitivního trenéra, takový ten typ, který nevymyslí kraviny a hraje efektivně s tím co má. Navíc je to osobnost, dobrej hecir, taky u nás zanechal svoji významnou stopu jako hráč.

Reagovat
KingMaster13

Já jsem to myslel spíš z pohledu že na práci potřebuje čas, že potřebuje trochu koncepční práci, což u vás moc není díky tomu, že se u vás ten kádr dost točí a zároveň je tlak na výsledky. V tom by se mi právě hodil někdo, kdo dokáže mít výsledky hned a dokáže vytěžit maximum z toho co má, což spíš je pro mě ten Kotal no Nicméně třeba by mu ta znalost libereckého prostředí pomohla

Reagovat
Imos

v Pardubicích zas tolik času nepotřeboval mi přijde

Reagovat
KingMaster13

Jako ne no ale Opavu třeba nenastartoval. V Pardubicích měl lepší podmínky na jeho práci

Reagovat
Imos

a lepší kádr, to mi právě spíš naznačuje že u nás by byl schopný dobře pracovat s tím co má, málokdy máme úplně hrozný kádr a vždy to chce každý půlrok nejlépe využít to dobré co máme, což mi přijde že by uměl

Reagovat
KingMaster13

Ale nevím jestli by se dokázal vypořádat s tím, že skončí 7 hráčům hostovačky, Karl mu tam dá zase úplně jiné. On mi přijde jako budovatel co nechce razantní změny v tom kádru, takže je otázka jak by se popral s tímhle

Reagovat
Imos

to samozřejmě, on Slovan je challenge pro všechny a tohle není ideální, ale zas je to možnost pracovat s mladými talenty, s kvalitními hráči a pak do toho musíš i zakomponovat tu horší půlku kádru a jak Kováč za sebou nemá moc angažmá a nikde koncepčně dlouhodobě nebyl tak těžko říct jak to má

Reagovat
KingMaster13

No právě je to u vás dost specifický Třeba Kozel loni docela šlapal ale pak mu obměnili kádr a byl v hajzlu, ačkoli u něj to bylo i kvůli tomu pojetí hry samozřejmě

Reagovat
Imos

Minulý rok to bylo celý divný, jak jsme mega posílili na závěr tak ten podzim zvládl a nepřijde mi že by tolik oslabil na jaro aby z toho pak byl takový průser letos to je jiný, tam se posílení absolutně podcenilo a aspoň že se vzal Tupta, Olatunji je takový ten typ co by potřeboval půlrok na adaptaci ale v létě zas odejde Gigli je fakt zvláštní ale aspoň že ho máme, že nepřišel stoper je absolutní diletantství a chtělo by to zkušenýho střeďáka, pač teďka je tam největší lídr Červ a ten by byl dvakrát lepší kdyby ten tlak byl na zkušenějším

Reagovat
lampas

No v Opavě a teď v Pardubicích na mě působí jako trenér, který umí celkem rychle reagovat na aktuální situaci. Jinak máš pravdu no, potřebujeme trenéra, který umí pracovat trochu jinak jak Kozel a podobný typy. Ideální byl Hoftych, bohužel zbytečně odstřelil Nguyena a pak ho odstřelil Karl.

Reagovat
KingMaster13

V Opavě se mu to právě nepovedlo, beru neměl střelce ale nezachránil je a jako ruku na srdce Pardubice se mu taky nemusí podařit udržet. Na tom chvostu je to těsný dost.

Reagovat
Fendi

Hoftych je špatný. Toho určitě NE

Reagovat
kilobyte

Kotal by tam podle mě nešel a když už, tak by poslal Karla po chvíli do prdele.

Reagovat
lampas

Reagovat
Imos

toho bych u nás taky rád viděl

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Fendi

Nesmysl

Reagovat
Imos

ale Hapala jen na hostovačku

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Cotton

Reagovat
lampas

Kozel zatím drží desítku, tak ho asi Karl nechá dojet sezónu. Pak ho doufám hned vyrazí.

Reagovat
Imos

doufám že jo

Reagovat
Kepy_FCB

Hapal po dnešku pohoda, čisté konto za neproměněné tutovky nemůže

Reagovat
SuperBanikovec

To není možné ten Baník, kurva takových šancí, bože!

Reagovat
Mr.Mike

Sesivky plichta

Reagovat
smazaný uživatel

2, Chytil rozhodne.

Reagovat
Greny

Kušej

Reagovat
Mass

To je kokot ten Kušej. Jde sám na bránu, nevystřelí a ještě upadne

Reagovat
Kaspar

asi je jasny kdo je jeho vzor

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
bobis21

No aspoň to dnes nebyla ostuda Mít vepředu jednoho hráče ve formě, byla by to jasná výhra. Fakt jsem zvědavý, jaký gól Baník nakonec dá, až se jednou prosadí ze hry. Už nevím, co víc by chtěli

Reagovat
Imos

tohle jste měli vyhrát tak 5:0, zlatý Oli

Reagovat
Imos

Teď jsme měli šílený štěstí, Vliegen nám zachránil bod po naprosto tragickým výkonu, být ostravák tak jsem mega nasranej za to co se dělo na hřišti, by asi pro oba týmy bylo fajn kdyby vyhodili Hapala i Luboše, tohle fakt nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky se to dole zamotává, ta skupina o sestup bude letos asi hlavně o tom, kdo bude mít víc munice pro rozhodčí.

Reagovat
Mass

Reagovat
ACSeRw!n

Plzen uz nema o co hrat a nejaky kacky by se ji urcite hodily, to budou jasny prodany zapasy

Reagovat
Greny

No ale oni si i rádi takhle užijí zápasy se Spartou a Slavii

Reagovat
lampas

Zlatej bod, víc k tomu říkat by byla jen negace. Fanoušci Baníku asi musí být slušně nasraný.

Reagovat
Kepy_FCB

Po delší době nula v zadu hned jsem věděl že se projeví žena obránce neřve žádnej psychouš, snad ho uvidíme už jen v rozlučkovém pouťáku!

No a dopředu dobrý ale ta koncovka Tijany a Kuzma musí pryč

Reagovat
Coutinho10

jo, dobrá

Sestava: Kolář – Masopust, Ogbu, Holeš, D. Jurásek – Douděra, Hromada, Lingr, Ševčík, Schranz – van Buren

Lavička: Mandous – Ousou, Zafeiris, Tecl, Jurečka, Oscar, Pech, Hronek, Traoré, Kačaraba, M. Jurásek

Reagovat
KingMaster13

Masíčko ale mrzí mě ten Zafeiris

Reagovat
Greny

Nemusí půjde tam v druhém poločase... První bude remíza nebo ho prohrajete.. páč mám jedničku na polocas

Reagovat
KingMaster13

Jo ale ten borec si zaslouží hrát v základu. Však je herně úplně jinde než zbytek týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se hlavně divím, že má pořád Tvrdík takovou důvěru v Trpiše, protože to je 2,6 mega € za Zafeirise a nehraje, do toho další flopy jako Ousou, Santos, Ewerton, Fila a asi jsem ještě někoho zapomněl, sice se to zatím dařilo kompenzovat prodeji typu Sima/Sor, ale takovou hodnotu už v současném kádru Slavie nikdo nemá, zvlášť ne mezi Trpišovými oblíbenci, a může vás to finančně dohnat jako za časů Jarolíma.

Reagovat
KingMaster13

Tak prodeji se to furt kompenzovat může oba Juráskové můžou jít klidně za 5 + milionů eur, za Lingra taky něco kápne. U Olayinky se zase ušetří na platu

Reagovat
Nuno čomes

Časem.

Reagovat
Coutinho10

j, ale to je tak jediný...hraje Lingr i Mick, ikdyž u nich otázka, jestli naopak není lepší je nechat na žolíky

Reagovat
ratusek

Dobrá

Reagovat
Kaspar

jsem zvedavy na tu obmenu po sezone, ta lavicka je porad slabsi a slabsi. A jestli po sezone jeste zmizi Juraskove, Lingr, Buren.....Traore s Teclem asi konec, cekam ze se vyresi i brankari, protoze mit dve neni idealni.

Reagovat
KingMaster13

Jako po sezoně to bude průšvih. Olayinka pryč, Lingr pryč, dost možná Jurásek A to jsou všechno momentálně hráči na kterých to stojí. Jako furt ten kádr je dobrý ale nějaké menší obměně kádru se nevyhneme.

Reagovat
kilobyte

Holeš na zahraniční angažmá už rezignoval?

Reagovat
Greny

A kam by šel? Ok je na naší ligu nadstandardní ale pro evropský kluby už neperspektivní navíc po zdravotních problemech

Reagovat
kilobyte

Turecko, Čína? Vydělat si.

Reagovat
KingMaster13

Je mu 30, o něj už zájem nebude

Reagovat
kilobyte

Tak někam si jít vydělat by ještě mohl.

Reagovat
Nuno čomes

Asi nejde po penězích a ve Slavií mít málo nebude.

Reagovat
Remt

Kam má/mohl by jít Jurasek? Jakože ano vůbec bych se tomu nedivil, za mě je to hráč jako prase ale nic jsem doteď neslyšel

Reagovat
KingMaster13

Tak za tím nejsou konkrétní jména ale určitě někam do top 5 lig.

Reagovat
Coutinho10

j bude muset vystřelit Chytil + nějaký nový posily a Olayinka bude taky dost chybět

Reagovat
ACSeRw!n

opet Zafeiris lesti

Reagovat
mrtvej ofsajd

Stejně jako ty.

Reagovat
kilobyte

Ale jeho to aspoň baví.

Reagovat
Freedo

Reagovat
mrtvej ofsajd

Mně teda vadí odstavení Ousua. Preferoval bych stopery Ogbu-Ousu a pred nima Holes.

Zefeiris doufám přijde jako první střídání...

Reagovat
Mass

Tam je problém, že oba dva docela rádi vybíhají dopředu a hrát je spolu by byl risk.

Reagovat
Fendi

Jestli by si preferoval Ousoua,tak fotbalu evidentně nerozumíš

Reagovat
Coutinho10

rozhodčí zapomněl karty doma ne ?

Reagovat
KnoxXx

asi ano, jasna pre Hromadu

Reagovat
Coutinho10

stejně tak při snaze zkopnout Juráska, když tam u lajny nasadil jesle protihráči nebo ten šlapák myslim na Ševčíka...

Reagovat
Pan.Antonin

A ještě se u toho blbec zraní

Reagovat
Greny

Takový sáňky a bez karty

Reagovat
Pan.Antonin

Proč nekoukáš radši na Pottermajznu?

Reagovat
Pan.Antonin

Nebo jak to tu někdo minule nazval

Reagovat
Greny

Stačilo mě 40 minut první půlky ... Na to nemám nervy .. horší zakončení než od Tecla

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím 1. poločas Slavie na jaře, ale takhle impotentní fotbal snad nehrála Sparta ani v časech té nejhorší hrůzy. To už snad sledování tureckých telenovel je menší ztráta času.

Reagovat
KnoxXx

a to este bol na Slaviu relativne dobry vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fotbalista tam vypadá jen Zafeiris. Liberec s ním v sestavě půjde na podzim určitě hodně nahoru

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pan.Antonin

Buren do šatny

Reagovat
Mass

Chtělo by to ještě jednoho burena ve druhym poločase

Reagovat
Coutinho10

důležitej gól do šatny Mick

Reagovat
Pan.Antonin

Lingrdinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

hezky Mick prošel, škoda, zasloužilo by si to gól na 3:0

Reagovat
Martin9719

Velký pozitivum asi jedině v tom, že Jindra je zpět a Kalvach taky. Zbytek týmu většinu zápasu vyklusává, střed zálohy se schovává za hráče. Květ, Jemelka, Holík dnes totální tragédie. Bucha jednou něco dobře udělá, podruhý zase zkazí nebo prohraje důležitý souboj. Středem hřiště jsme Boleslav vůbec nedokázali přehrávat, přitom jsme měli o 1 hráče víc. Standartky škoda mluvit, v první půli znamenal roh Boleslavi vždy min. zakončení - všichni koukají na míč a nikdo se do něj nedostane. Pokud Vydra potřebuje nějakou přesnou kolmici, jakože potřebuje, tak nemůže hrát, protože ji nemá od koho dostat. Nehodí se vůbec do systému. Finální přihrávka chybí, 70% centrů trefí 1. obránce do hrudníku. Pokračujeme v těžkým ligovým průměru, přitom kvalita je, ale trenéři ji neumí proměnit a hlavně hráče nabudit k nějakýmu zájmu o hru, běhání nebo bojovnosti. Docela se mi dnes líbil Kaša, ale to spíš proto, že jako jediný z obrany má nějaký běžecký potenciál. V tuhle chvíli by měl určitě hrát, protože ta pomalost a nedůraz je do očí bijící. Perňa měl několik důležitých zákroků, ale rychlostně je už na divizi. Holík to je těžký ligový podprůměr. Durosinmi má potenciál a s Chorým by pro tenhle herní styl mohli být ideální dvojice, pokud budeme pokračovat na 3 stopery.

Reagovat
Coutinho10

krasně Ivan

Reagovat
Pan.Antonin

Douděra to tam dneska sype. Schranz

Reagovat
mrtvej ofsajd

Coufal ho poučil.

Reagovat
Mass

Tak tohle byl supelibovej centr od Douděry ..

Reagovat
Coutinho10

Zafeiris hezky připravil Jurečka

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Selänne

V příštím zápase chci vidět základní sestavu s Teclem a Hromadou. Tahle Slavia mě totiž nebaví.

Reagovat
Losinho

Tecl to dneska zkurvil i béčku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda chudák trenér béčka, čeká posily z áčka, když hraje béčko den po něm, pak se otevřou dveře a vejde Standa. Já bych asi měl na jeho místě infarkt.

Reagovat
oli9

Ale zas může říct Standa o poločase nějaký vtip.. Musí jich znát fakt hodně jinak si jeho setrvání ve Slavii nedovedu vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

Ten musí mít intimní fotky Trpiše s Tvrdíkovou ženou. A zároveň fotky Tvrdíka s Trpišovského ženou, jinak je nevysvětlitelný, že na něj ani jeden z nich nedá dopustit.

Reagovat
Mupi

Tak pokud by v tom bylo neco takoveho, tak ten svůj příběh muzes zjednodušit a vynechat ty zeny. Jedna fotka podobného rázu uz od nas unikla. Peeeepa Husbauer

Reagovat
Sosi

s kým Pepa byl?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl asi ten grupáč ve vířivce s Tvrdíkem, už nevím, kdo tam všechno byl.

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Selänne

Pan Tecl v béčku?! Tohle si někdo šeredně odskáče. Taková degradace!

Reagovat
Freedo

Pořád má ten Tecl, kterýmu se tak smějete, na kontě víc gólů v lize než váš elitní útočník Kuchta a to na jaře prakticky už nenastupuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta měl na podzim problémy s hlavou, od doby, kdy ho Priske srovnal, je z něj nejlepší útočník ligy schopný dát gól komukoli, nejen sázet hattricky při 6-7gólových přídělech odevzdaným soupeřům.

Reagovat
kilobyte

Měli byste ho hrát častěji.

Reagovat
Selänne

Tak to gratulace. Snad bude nastupovat častěji, nejlíp hlavně v Evropě

Reagovat
Greny

Když máš stopku za žlutý karty tak můžeš hrát za béčko ráno, když odpoledne teprve hraje áčko?

Já jen že mě přijde že se naše vedení opět zblaznilo

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se karty mezi áčkem a béčkem nepřenáší, jedině kdyby disciplinárka udělila distanc ne na počet zápasů, ale třeba na 2 měsíce, tak hráč nesmí hrát ani s dětma za barákem.

Reagovat
Greny

Takže by třeba Olayinka mohl hrát za béčko? Když má stop na 4 zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

U ČK je to asi jinak než u stopky za ŽK, Olayinkovi podle mě DK sebrala "registračku" a dostane jí zpátky až po 4 zápasech áčka, takže mezitím nemůže hrát nikde. Hráči s trestem za ŽK snad chodí za béčko hrát běžně, tam si ani trest z ligy nemůžeš odstát v poháru, takže je jasně dané, že platí jen pro jednu soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dneska se Sparta nejen dotáhne bodově na Slavii, ale že přijme i hozenou rukavici ohledně skóre a o něco se jí přiblíží i tam

LK37 se stává skleněnkou?

Reagovat
smazaný uživatel

A teď vidím na Livescore, že je LK37 v základní sestavě. Tak to jooo

Reagovat
monty25

Dneska už není kam uhnout. Nechci se týden dívat na tabulku, kde jsou Teplice poslední...

Reagovat
mistr129

chci se na ni dívat déle než týden

Reagovat
monty25

Tebe jsem nikdy neměl rád.

Reagovat
mistr129

Teplice do druhé ligy, Viktorka do první, bereš?

Reagovat
monty25

Jako sice má Viktorka dvacet bodů náskok, ale že by rovnou postoupila o dvě soutěže?

Reagovat
mistr129

Klidně s touhle výměnou počkám ještě sezonu, holt by to letos odsral Zlín (snad)

Reagovat
bobis21

Můžeš příští rok slavit 2 postupy najednou

Reagovat
eleven11

Je tam ešte baráž a keď B2005 alebo skodovka nasadia hráčov z acka,tak bude problém!

Reagovat
monty25
Reagovat
eleven11

A koho by si chcel?,ja najradšej Chodov

Reagovat
monty25

To bych měl blízko na výjezd. Upřímně ani nevím, koho bych chtěl. Jak píšeš, béčka jsou zrádná, ale celkově bych asi radši Prahu než západní Čechy...

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal/421036/obvinili-ho-ze-zarezu-ted-povede-plzensky-hejtman-sudi-v-cechach.html

Reagovat
kilobyte

Tak ta baráž se bude hrát až dlouho po konci ligy, ne? To tam asi hráče z áčka nedají.

Reagovat
Lemond Laws

Mám dotaz, který mě trápí už několik let. Prosím o pomoc.

Proč si v české lize před každým zápasem mění vlaječky?

Chápu to v evropských pohárech. Tam mi to dává smysl, když ten tým potkáš třeba i jednou za život. Ale proč v lize, kdyz se každou sezonu potkáš třeba i 3x?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to dávají hráčům domů pro příbuzné, nebo aby si přilepšili na Aukru a tak...

Reagovat
guzman

Se s toho Wiesnera poseru

Reagovat
Rizek

Reagovat
Pan.Antonin

Asi byl trénovat zakončení v tréninkovém centru Chelsea.

Reagovat
Rizek

Wiesner dvakrát netrefí balon.

Reagovat
Lemond Laws

Hele ten první z toho centru byl těžkej kop.. to skočí před tebou a není to jednoduchý. Ale ano, lepsi fotbalista by si asi měl poradit..

Reagovat
Rizek

Na ten první se mohl strašně dlouho připravit a navíc tam byl úplně sám. To byla vysloveně blamáž. To spíš to druhé bylo hodně těžké, ale rozhodl se sám, mohl to zahrát jinak. Chtěl prostě opravit ten svůj předchozí fail a stalo se mu přesně obrácené - potvrdil, jaký je to dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Řezníčkovi písknou ofsajd hned. Třeba je to s ohledem na věk? Nevím

Reagovat
Greny

Zase bez karty

Toto téma top třem klubům prostě prochází na druhé straně by to hned tasil

Reagovat
Stannis Baratheon

Jasná žlutá pro Krejčího.

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
$dolar$

Jak tohle nemůže bejt žlutá pro toho vymaze?

Reagovat
Greny

To bude ofsajd ale praporek dole tak platí ne? Hranicni

Reagovat
$dolar$

Proti Spartě?

Reagovat
Pan.Antonin

Bez čáry těžko říct.

Reagovat
pingla

Řezníček do repre

Reagovat
Rizek

Ofsajd, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kalibrovaný ofsajdový střih trávníku

Reagovat
mistr129

Reagovat
Lemond Laws

To byl jasnej pytel ne

Reagovat
Greny

Klasika naše standardka

Reagovat
monty25

"Píská se sedmička. Pardon, penalta."

Toho komentátora vyhrabali někde na házený, ne?

Reagovat
monty25

Góóól!!! Hybš se štěstím, ale je tam.

Reagovat
Rizek

Tak hlavně, že nemáme ofsajdovou lajnu a nechceme, aby ji zaplatila Sparta se Slávií.

Reagovat
Greny

Divíšek asi dneska stávkuje zlatej Granecny

Reagovat
Pan.Antonin

Vám stávkuje celá obrana hele.

Reagovat
Greny

Ale to my víme od začátku sezony jen majitel a trenér jsou spokojeni

Reagovat
Pan.Antonin

Co Štěrba, ten nehraje proč?

Reagovat
Greny

Stejnej dřevák jak Šural

Reagovat
$dolar$

24 Brna u obou golu.

Reagovat
Pan.Antonin

Tyčka

Reagovat
Pan.Antonin

To je kopaná

Reagovat
Rizek

To byl jasnej gól a ruka ani náhodou

Reagovat
mistr129

ale za to jak naložili se situací 3 na 1 bych dal penaltu Brnu

Reagovat
Rizek

Sudí úplně v lese

Reagovat
guzman

jako úplně

Reagovat
mistr129

A ta ruka byla teda kde, dokáže mi to někdo zakroužkovat?

Reagovat
Rizek

Tak tohle už je zářez. Sorry, ale tohle je blamáž hlavně toho vola od VARu.

Reagovat
Edgar Davids

brno kurvi fotbal!

Reagovat
pospec7

Blamaz je to hlavne od Cvancary, tohle nedat je umeni.

Reagovat
mistr129

Reagovat
r.mrazik

stane se

Reagovat
mistr129

Radek Příhoda na pondělním debriefingu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Rizek

Reagovat
Pan.Antonin

A od Šurala

Reagovat
r.mrazik

hej normalne to jsou normalni kokoti u toho videa

to se jinak neda rict

at si je prihoda vezme a tahnou vsichni do pice

Reagovat
kilobyte

Už je vidět ta změna, že má VAR pod sebou.

Reagovat
r.mrazik

to rozhodne

Reagovat
Lemond Laws

To už víc ofsajd nezm ruka ne?

Reagovat
Rizek

ofsajd určitě ne. Alespoň z toho jednoho pohledu z boku. On foukl ruku.

Reagovat
Lemond Laws

No ja prave vim.. proto pisu ze kdyz uz neco tak spis ofsajd nez ruka. Protoze ta tam nebyla vubec. Ale nebylo ani jedno

Reagovat
Edgar Davids

Bizarnejsi gol nez Kraluv proti Seville a prdel Sacka (?)

Ale meli to uznat, slo to normalne od hlavy

Reagovat
PBLead

Hovorky byl prdelni gól, ne?

Reagovat
lada.sp

tady někdo psal že komentátor v Teplicích přišel z házený, ale tenhle mamrd přišel z očího

Reagovat
monty25

Jo, hroznej vocas.

Reagovat
Fendi

Spartu neskutečně řežou, týden co týden. Dnes uznaný gól Brna z ofsajdu a neuznán regulérní gól Čvančary. Ten titul rovnou pošlete do Edenu

Reagovat
Rizek

Jako jestli si dovolí takhle Spartu seříznout proti Brnu, tak co se pak bude dít v derby?

Reagovat
doshcz

Tvrdík zas někomu slíbil milion

Reagovat
Fendi

Klasicky před sezónou koupil jízdenku

Reagovat
mistr129

Čvančarovi

Reagovat
Mass

Já tam teda dotek míče a ruky viděl, otázka jak se to teď píská. Šlo to od obličeje do ruky a pak do branky.

Reagovat
Pan.Antonin

U hráče, co dá gól, se to myslim nesmí ruky dotknout vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to tak přišlo, ale jak říkáš, kdo ví jak se to teď píská

Reagovat
Greny

Pokud se to doktlo jeho ruky nemůže to být gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dává smysl. Díky

Reagovat
Greny

Ale kdyby se to odrazilo k někomu kdo by to dorazil tak už by nejspíš měl platit

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Rizek

Jenže ono se mu to ruky nedotklo.

Reagovat
Greny

Ok pak je to problém ale zase se můžeme bavit . Ty dvě natažené ruce na začátku akce na Ševčíka ?je to faul? Když to od varu zpomalim tak tam postrceni uvidím ...

Reagovat
r.mrazik

vy čínani mate sikmy voci a vidite hovno

Reagovat
dondinho

Hlavně to měl uklidit rovnou...to byla tutovka.

Reagovat
mistr129

Mně to přišlo z jednoho záběru zezadu taky jak píšeš, ale v těch bližší to podle mě šlo od hlavy do země. Ale nevím, musel bych vidět víckrát.

Pokud by se to ruky dotklo, gól neplatí.

Reagovat
r.mrazik

pri opakovanych zaberech na O2 zadna ruka neni

cinani jsou slepi

Reagovat
Mass

Koukám na polsatu a i tam komentátoři viděl dotek míče s loktem. Taky číňani?

Reagovat
Rizek

Proč se tak dementně ptáš? Samozřejmě.

Reagovat
r.mrazik

Kde?

Reagovat
Martin9719

Ten Zelinka už by se na to měl vysrat. To je neskutečný zase co předvádí v Teplicích.

Reagovat
czechfant

Zrovna nám by za to, co udělal Hybs vysolili redku okamžitě

Reagovat
Greny

Nechápu ten pláč .. my jasné už před dvěma sezónama řekli že var platit nebudeme a jak vidíte funguje to

Reagovat
Rizek

Reagovat
kilobyte

My platíme za provoz a vy za výsledek.

Reagovat
Rizek

Horst to měl pojmenovat jasněji. Zářez

Reagovat
monty25

Tu druhou ŽK jsem neviděl, ale Yasser teda blbá premiéra.

Reagovat
Greny

Opět klasika začátek poločasu a gol dostaneme Richarde už bez do pici

Reagovat
pingla

ofsajd ne?

Reagovat
Lemond Laws

To byl taky kurva ofsajd ne

Reagovat
Greny

Však jsem psal že za var neplatime tak se to neřeší

Reagovat
Lemond Laws

Tak jsem si to stopnul a asi spis nebyl… nevim

Reagovat
Greny

Ale jedno si neodpustil ... Řezníček je letos prostě jinde s ním vy to Moldavsko porazila repre . On je strašné nebezpečný

Reagovat
Rizek

Je úplně v transu. Úplně famozní hráč.

Reagovat
Selänne

Je megantickej.

Reagovat
ACSeRw!n

ale co tam vcera predvadel za sprinty.. nahoru, dolu.. to sem fakt cumel

Reagovat
Rizek

Brno jaká obranná hra.

Reagovat
monty25

Gning

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je úplně jinde než zbytek ligy. Kdyby nás teď zabrali Němci, tak série titulů Bayernu končí.

Reagovat
Rizek

Brno pozitivní dojem. Sestup jim nepřeju, ale jestli ten kádr (a hlavně obrana) nedozná v létě změny, tak je ten padák za rok čeká.

A ještě jedna osobní myšlenka - Berkovec je nesympatický až hrůza.

Reagovat
dondinho

Vidím to podobně - Brno dopředu se mi líbilo, obrana by chtěla zpevnit..

Berkovec byl nesympatický uź jako slávista.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 10 minut Sparta v lese. Hrůza koukat.

Reagovat
kilobyte

Zápas po repre pauze, většina kádru byla pryč. Takže to že jsme vypadli na pár úseků ze hry se dalo čekat. Naopak si myslím, že jsme to zvládli hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to vidíš takhle, hned jsem klidnější

Reagovat
Rizek

Mejdr ve Wienerových stopách.

Reagovat
Rizek

Co je Alimu, že ho ještě nemá pod smlouvou Slávia? Co vidím, tak je to materiál na vývoz.

Reagovat
KnoxXx

maju Ewertona a prachy na podobne napady uz skoro vyschli

Reagovat
Mass

Myslim si že Trpišovský na levý křídlo chce někoho víc do vápna, alespoň teda do ligy. Alli je spíš brejkovej hráč.

Reagovat
Rizek

To byli ale ti minulí Afričani taky právě.

Reagovat
Greny

Máme ho jen na dva roky příští rok v zimě bude zadarmo

Reagovat
monty25

8 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Blahopřeji

Reagovat
monty25

Díky

Reagovat
monty25

Uf, zlatý 3 body

Reagovat
Rizek

Dostálek docela naštvanej. Docela nechápu proč.

Reagovat
Coutinho10

Bohemka koukám má hezky posekanej trávník

Reagovat
Lemond Laws

Příprava na Evropu

Reagovat
ratusek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele