FORTUNA:LIGA - preview 23. kola: V plánu je 310. derby pražských "S"

02.03., 08:04, aktualizováno 03.03., 09:04
Previews
Stadion Sparty na Letné (© AFP)

Už 310. vzájemný zápas čeká pražské velkokluby Spartu a Slavii. Pokud domácí Letenští svého soka porazí, odskočí mu v tabulce na sedm bodů. Těžké utkání čeká Zlín, který přivítá Baník Ostrava. Teplice hostí v souboji o nadvládu nad severem Slovan Liberec.

FK Teplice - Slovan Liberec

neděle 14:00

Přímý souboj o první polovinu tabulky nabídne utkání v Teplicích. Zatímco skláři mají výhodu domácího prostředí, hosté z Liberce zase dorazí s polštářem jednoho bodu a jedné pozice v tabulce.

Na jaře zatím svou sbírku bodů rozšířili podstatně výše žluto-modří. Ti doma dvakrát naplno bodovali proti Zlínu i Olomouci, z venkovních utkání si zase přivezli remízy. Nejprve se jim to povedlo v Pardubicích, minulý týden pak i v Karviné. Tam sice po Krčíkově úvodní trefě dokázali dokonce otočit zásluhou Filovy penalty a gólu Jásira, Akinyemi však v závěrečné čtvrthodině ještě srovnal.

Muži z Podještědí nemohou být tolik spokojeni, byť i oni si na úvod jarní části vyšlápli na Olomouc. Pak si ale dojeli pro porážku na Spartu a v domácím derby horko těžko zachraňovali bod. Proti Jablonci prohrávali po penaltě Chramosty a Mikulově vlastenci, na Rabušicovo snížení bleskově reagoval Čanturišvili. Až v úplném závěru dokázali Slovan dotáhnou Preisler s Chalušem. Momentum si však Kozlova družina do dalšího utkání nepřenesla, neboť se ve Zlíně rozloučila s účastí v poháru.

V zápase budou Tepličtí postrádat vykartovaného Knapíka spolu se zraněnými Gningem, Grigarem, Havelkou, Horou a Radostou, nejistý je i start Čerepkaie. Rovněž hosty trápí četné absence, karetní tresty nepustí do hry Doumbiu, Mikulu ani Žambůrka, zdravotní potíže zase Bačkovského, Plechatého, Frýdka, Letenaye a Tetoura.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Kričfaluši, Chaloupek, Mičevič - Bílek, Mareček, Jukl, Labík - Trubač - Fila, Jásir

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Prebsl, Chaluš, Purzitidis - Penner, Višinský, Varfolomejev, Ghali - Kok, Tupta - Kulenovič

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.53 - 2.88

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Zlín - Baník Ostrava

neděle 15:00

Již pětkrát po sobě nenašli v rámci soutěžních utkání fotbalisté Zlína přemožitele v domácím prostředí. Nedá se přitom říci, že by měli vyloženě snadné úkoly, mezi které se neřadí ani ostravský Baník. Ten na jaře předvádí rozporuplné výkony.

Ševci zmíněnou pozitivní sérii načali už v závěru podzimu jako reakci na porážku ve čtrnáctigólové přestřelce s Mladou Boleslaví. Po Jablonci a Hradci Králové přišly na jaře těžké váhy - nejprve Zlín uhrál remízu v dohrávce proti Slavii, poté přehrál svého rivala v podobě Slovácka a ve středu vyřadil z poháru Liberec. Postup se přitom nerodil lehce, i když Schánělcova trefa a Doumbiovo vyloučení přinesly do druhé půle skvělou výchozí pozici. Jenže Pourzitidis i pak vyrovnal, a i když Janetzký v prodloužení bleskově udeřil, kvůli Simerského vyloučení se Červenkovi svěřenci báli o výsledek až do konce.

Slezané do jara vstoupili dvěma neúspěchy v Českých Budějovicích a proti Plzni, po následném úspěchu v Mladé Boleslavi však byla očekávání pro duel s Bohemians velká. Ta umocnil Buchtův gól spolu s neproměněnou penaltou a vyloučením na straně hostí. Hapalova družina však půlhodinové přesilovky nevyužila k uklidnění, naopak z kopačky střídajícího Hufa inkasovala a jen tak remizovala.

Bilance vzájemných střetů je v posledních letech vzácně vyrovnaná. Z předchozích šesti duelů se každý z týmů radoval dvakrát, stejný počet utkání skončil remízou. V této sezoně Baník nejprve v zářijovém utkání nejvyšší soutěže naděloval, když díky mocnému druhému poločasu zvítězil 5:1. V listopadu ovšem nedokázal na tento výkon navázat a Reiterovým přičiněním vypadl z MOL Cupu v osmifinále.

Pro nadcházející střet nemůže trenér Červenka počítat vedle potrestaného Simerského také se zraněnými Tkáčem a Žákem. Rovněž druhou stranu trápí karetní trest, nahromadění čtyř žlutých karet do hry nepustí Blažka. Zdravotní potíže pak usadí Klímu s Kubalou, otazník visí i nad startem Ewertona.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Černín, Didiba, Čelůstka - Bužek, Janetzký - Vukadinovič, Slončík, Bartošák - Ikugar

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Lischka, Pojezný, Kpozo - Buchta, Rigo, Šín, Boula, Šehič - Adediran

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.05 - 3.72 - 1.90

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slavia Praha

neděle 18:00

Zavelí Sparta ke klíčovému útoku? Vedoucí celek tuzemské nejvyšší soutěže drží před druhou Slavií čtyřbodový náskok. A pokud Letenští v nedělním přímém souboji svého rivala porazí, zvětší se rozdíl mezi oběma pražskými mančafty na sedm bodů, což budou Vršovičtí z pravého břehu Vltavy jen těžko dohánět.

Sparta se v ligové sezoně vyhýbá v podstatě jakýmkoliv klopýtnutím. Prohrála pouze jednou, k tomu remizovala dvakrát včetně prvního derby se Slavií. Výhry sbírají Letenští pravidelně i po zimní přestávce. V únoru si nejprve bez problémů poradili s Karvinou, následně v domácím prostředí zdolali liberecký Slovan a před týdnem zvládli náročný výlet do Uherského Hradiště, kde vyloupili stadion tamního Slovácka.

Skvělé výkony předvedla Sparta v uplynulém měsíci taky v play off Evropské ligy. S tureckým Galatasaray odehrála vynikající partii, která po dvou vyrovnaných zápasech nakonec dopadla ve prospěch Pražanů. Ti si v dalším kole soutěže za odměnu zahrají se slavným Liverpoolem. Vedle toho zvládli Letenští taky čtvrtfinále národního poháru. V něm potkali právě Slavii, a byť v utkání prohrávali o dvě branky, nakonec nenáviděného soka z hlavního města vyřadili - a ještě k tomu u něj doma ve vršovickém Edenu.

Jen čtyři dny po pohárové bitvě dojde k dalšímu, neméně důležitému derby. Tentokrát ovšem na Letné. "Pravděpodobně uvidíme na obou stranách jiné hráče. Doufám, že opět půjde o dobré utkání. Bude to znovu 50 na 50, na výsledku z poháru podle mě tolik nezáleží. Uděláme ale všechno pro to, abychom opět vyhráli," vzkázal trenér Sparty Brian Priske.

Slávisté vědí, že případná nedělní porážka by jim výrazně zkomplikovala snahu dotáhnout se v ligové tabulce na první místo. Avšak ani remíza je plně neuspokojí, lze tedy počítat s tím, že udělají vše pro vítězství. Ostatně není to tak dávno, co Letnou vyloupili. Před necelým rokem slavili na levém břehu Vltavy zisk národního poháru, když v rozhodujícím duelu porazili právě Spartu.

V únoru však měli sešívaní o něco slabší formu nežli Letenští. Kromě zmíněného zklamání ze čtvrtfinále MOL Cupu se jim nevyvedl ani ligový zápas ve Zlíně, kde nečekaně jen remizovali. K tomu Slavia s námahou porazila Jablonec, snadné výhry si připsala "jen" v Karviné a doma v Edenu proti Pardubicím. Stejně jako Sparta se i Vršovičtí mohou těšit na osmifinále Evropské ligy. Také oni vyzvou veleúspěšný klub, a sice milánské AC.

Slavia se v pozici "naháněče" Sparty ocitla již vloni. Tehdy letenského protivníka nedostihla. Tentokrát chce být úspěšnější, k čemuž by se jí v neděli hodil přijatelný výsledek. "V neděli se bude hrát de facto o šest bodů. Zápas hodně ukáže, myslím si ale, že nebude ještě rozhodovat. Máme možnost sebrat Spartě body, vyhrát venku. Vnímám, že to může být podobný zápas jako v minulé sezoně před nadstavbou," prohlásil kouč sešívaných Jindřich Trpišovský.

Vršovičtí budou na Letné postrádat tři dlouhodobě zraněné hráče - brankáře Jindřicha Staňka, univerzála na pravý kraj hřiště Davida Pecha i útočníka Matěje Juráska. K tomu je nejistý start středopolaře a klíčového plejera Slavie Christose Zafeirise.

Sparta si v neděli bude muset poradit bez obránce Jaroslava Zeleného, jenž ve středečním čtvrtfinále MOL Cupu obdržel červenou kartu a nyní si musí odpykat disciplinární trest. Hrát nebudou ani zranění záložníci David Pavelka s Jakubem Peškem.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Krejčí - Preciado, Laci, Kairinen, Ryneš - Birmančević, Kuchta, Haraslín

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Holeš, Zima, Vlček - Wallem, Oscar, Ševčík, Tomič - Provod - Jurečka, Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.45 - 3.18

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

MFK Karviná - 1. FC Slovácko

sobota 15:00

Tak trochu omylem zůstává Slovácko na čtvrtém místě ligové tabulky. V únoru prohrálo všechny tři soutěžní duely, avšak díky klopýtnutím mužstev za sebou se nikam nepropadá. V Karviné už by Moravané každopádně rádi ukončili čekání na první jarní body.

Pardubice, Zlín a Sparta - to jsou soupeři, jimž Slovácko v uplynulých týdnech podlehlo. "Každá porážka nám vadí, už to musíme změnit. Doma jsme dvakrát prohráli a nezvládli jsme ani derby ve Zlíně. Každý zápas je těžký, každý soupeř se dobře připravuje, takže určitě to nebude lehké utkání. Pojedeme v roli favorita a už to musíme zvládnout. Když našim výkonem navážeme na domácí zápas se Spartou a přidáme proměňování šancí, tak si myslím, že se nemáme čeho bát. Věřím, že utkání zvládneme," řekl záložník Moravanů Michal Kohút.

Ani Karviné to po zimní přestávce moc nejde, byť před týdnem alespoň remizovala v Teplicích. Předtím ovšem taktéž prohrála třikrát za sebou, kvůli čemuž se propadla na dno pořadí nejvyšší soutěže. Slezané tedy rovněž potřebují zabrat. Bude to znít možná blbě, ale jsme poslední a máme se od čeho odrazit - horší už to být přece nemůže. Hlavy nahoru, kluci jsou dobře nastavení a půjde to," prohlásil trenér MFK Juraj Jarábek.

Čtyři žluté karty již v sezóně viděl záložník Karviné Patrik Čavoš, osm pak jeho kolega ze středu hřiště Stanislav Boháč. Oba se kvůli disciplinárnímu trestu proti Slovácku nepředstaví. Univerzál MFK Rajmund Mikuš zase zůstává zraněný. K dispozici už ale Slezané mají středopolaře Davida Mosese, jenž nemohl hrát v posledních dvou zápasech kvůli vyloučení proti Pardubicím.

To záložník Moravanů Vlastimil Daníček ještě musí kvůli obdržení červené karty z krajského derby proti Zlínu setrvat mimo ligové trávníky. Ze stejného důvodu jako domácí Čavoš zase nebudou hrát dva hráči Slovácka - ofenzivní středopolař Pavel Juroška a útočník Rigino Cicilia. A aby těch problémů neměli hosté málo, setrvávají na jejich marodce dlouhodobě zranění stoper Michal Kadlec s levonohým záložníkem Danielem Holzerem. Do sestavy Moravanů by se po karetním trestu mohl vrátit alespoň krajní bek Petr Reinberk.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Krčík, Svozil, Traore - Memić, Žák, Moses, Budínský, Fleišman - Ezeh, Akinyemi

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Blahút, Hofmann, Kalabiška, Doski - Havlík, Trávník - Reinberk, Kohút, Petržela - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.75 - 3.51 - 2.03

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905

sobota 15:00

Nepovedený vstup do jara zlomil vaz olomouckému trenérovi Václavu Jílkovi, místo něhož prozatím dostal důvěru jeho asistent Jiří Saňák. Ten si odbude premiéru v důležitém utkání proti Klokanům, kteří se chtějí přiblížit Sigmě i vidině elitní šestky.

Ani jeden z týmů však nemůže být zhruba od října spokojený se svou bilancí a výsledky. Na jaře oba čekají na svou první výhru, Sigma se radovala dokonce jen jednou z posledních dvanácti soutěžních utkání. Od konce zimní přestávky navíc vstřelila jeden jediný gól v posledním utkání proti Českým Budějovicím, tím ovšem Novák po gólech Králika a Ondráška jen korigoval konečnou porážku znamenající propad na osmou příčku tabulky.

Klokani v ostrých zápasech nenašli recept na soupeře už sedmkrát po sobě, stejně jako v případě Olomouce se jejich poslední výhra datuje k utkání s Karvinou. Na jaře se jim však venku daří sbírat alespoň cenné remízy, které si přivezli z Hradce Králové a naposledy i Ostravy. Tam to s nimi přitom vypadalo hodně špatně, po Buchtově gólu a Puškáčově vyloučení však pozvedl akcie Bohemky premiérovým gólem v zeleno-bílých barvách střídající Huf.

Rovněž dle historie vzájemných střetů bychom jen těžko hledali favorita. V minulém kalendářním roce na sebe soci narazili třikrát - nejprve došlo k remíze, v nadstavbě se radovala Sigma a v září v rámci tohoto ročníku pak Bohemians. Ti uspěli poměrem 3:2, přestože po gólech Zorvana s Vodhánělem dvakrát prohrávali. Srovnat ovšem dokázali Prekop s Puškáčem, skóre na jejich stranu převrátil čtvrt hodiny před koncem Matoušek.

Jiří Saňák po svém předchůdci podědil absence v podobě vykartování Breiteho a zranění Matouška, otazník visí i nad Chvátalem a Růskem. Hosté jsou na tom co do šíře kádru podstatně hůře, vedle potrestaného Puškáče chybí Dostál, Jánoš a Matoušek, s problémy laborují také Necid, Novák, Reichl, Smrž a Vala.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.48 - 3.53

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FC Hradec Králové

sobota 15:00

Dost specifická premiéra čeká trenéra Davida Horejše na lavičce Hradce Králové. Před příchodem k Votrokům vedl Jablonec, na jehož půdě nyní zahájí svou východočeskou anabázi. Půjde o příjemný, tedy vítězný návrat?

Hradec oznámil změnu na pozici kouče v průběhu týdne. Dosavadní lodivod Václav Kotal skončil ze zdravotních důvodů. "Každý takový tah vyvolá reakci. Kluci zpozorněli, změnil se charakter tréninku, nyní musíme věřit tomu, že nás to posune správným směrem," uvedl asistent hlavního trenéra Votroků Stanislav Hejkal, jenž ve své funkci zůstává.

Také Jablonec měl uprostřed pracovního týdne napilno. Respektive měl mít, jenže jeho utkání čtvrtfinále národního poháru proti Plzni zhatila hustá mlha. O to víc však Severočeši mohli potrénovat na víkendovou bitvu. "Potřebujeme podat takový výkon, co jsme odvedli v posledních třech zápasech. A uvidíme, co z toho bude. Ztratili jsme nějaké body, mrzí to, ale teď nás čeká úplně jiný zápas. Hrajeme doma a bude to o nás, o našem výkonu. Víme, že Hradec Králové dobře brání, dva zápasy nedostali gól," uvedl kouč Jabloneckých Radoslav Látal.

Severočechům budou proti Hradci scházet dva disciplinárně potrestaní hráči. Obránce David Štěpánek viděl v průběhu sezóny již čtyři žluté karty, středopolař Miloš Kratochvíl dokonce osm. Vedle nich si nezahrají ani levý bek Daniel Souček s křídelníkem Dominikem Pleštilem. Oba dva limituje zranění, což je také důvod, proč se na jablonecké Střelnici nepředstaví trio Votroků - zadáci Michal Leibl s Davidem Heidenreichem a záložník Daniel Horák.

Utkání bude soubojem sousedů z tabulky nejvyšší soutěže. O něco lepší formu má Jablonec, který ve třech únorových zápasech vybojoval čtyři body. Východočeši naproti tomu třikrát remizovali, kvůli čemuž se propadli právě za Jablonec, na nějž v ligovém pořadí ztrácí jeden bod.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Černák, Hurtado, Tekijaški, Polidar - Houska, Nebyla - Hollý, Martinec, Čanturišvili - Chramosta

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Klíma, Čihák, Spáčil - Čmelík, Kodeš, Kučera, Pilař - Kaštánek, Krejčí - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.64 - 4.22

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice

sobota 15:00

Českým Budějovicím se po startu jarní části sezony daří v domácím prostředí. V sobotu by jistě rády uspěly i v Mladé Boleslavi, ktera na vítězství v nejvyšší soutěži čeká už skoro čtyři měsíce.

Zimní změny v podání Budějovic nesou ovoce. Tedy alespoň na Střeleckém ostrově. Na domácí půdě si Jihočeši poradili s ostravským Baníkem i olomouckou Sigmou. Mezitím sice prohráli v Jablonci, i tak jsou ovšem jistě rádi, že se odlepili ode dna ligové tabulky. Před 23. kolem sídlí Dynamo na předposledním místě a v případě dalšího vítězství může klidně předběhnout 14. Zlín.

Boleslav bojuje ve vyšších patrech, avšak už delší dobu čeká na dobrý výsledek. Nepovedený závěr loňského kalendářního roku sice vedení klubu donutil k trenérské rošádě, ani po ní se ale zatím mnoho nezměnilo. V únoru Středočeši uhráli remízu v Plzni i Hradci Králové, mezitím však podlehli Baníku.

Do Budějovic vycestují Boleslavští pouze mez zraněného útočníka Matěje Pulkraba. Všichni ostatní hráči Středočechů jsou fit. Dynamo bude postrádat stopera Martina Králika, jenž před týdnem proti Olomouci viděl červenou kartu, kvůli čemuž si nyní musí odpykat disciplinární trest. Zdravotní problémy pak na straně Budějovic nepustí do hry obránce Lukáše Havla, záložníky Michala Hubínka s Alenem Dejanovićem a ofenzivní dvojici Jiří Skalák - Tomáš Zajíc.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Král, Fulnek - Karafiát, Matějovský - John, Ladra, Kušej - Júsuf

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Nikl, Poulolo, Trummer - Čermák, Suchan, Hellebrand - Šigut, Alli - Ondrášek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 5.04 - 7.04

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Viktoria Plzeň

sobota 18:00

V atraktivní sérii zápasů pokračují fotbalisté Pardubic, kteří v rámci třiadvacátého kola hostí Plzeň. Ta se potřebuje udržet na vítězné vlně předtím, než ve čtvrtek proti Servette vstoupí do jarní části evropských pohárů.

Východočeši i přes turbulentní zimu předvedli povedený vstup do jara a z prvních tří utkání získali sedm bodů. Nyní pro jejich věrné příznivce nastalo atraktivní a tím pádem i těžké období, které už odstartovali porážkou v pražském Edenu, kde je rychlým hattrickem ve druhé půli sestřelil střídající Chytil. Vedle sobotního střetu je v dalších týdnech čeká derby v Hradci Králové i zápasy s Baníkem a Sigmou.

"Motivace proti takovým soupeřům jako Plzeň je obrovská. Takové zápasy chceme hrát každý víkend. Z těchto duelů sice nebývá moc bodů, ale na druhou stranu taková utkání hráče nejvíce posouvají. Co se týká herního schématu, očekávám podobný zápas jako na Slavii. Pokud budeme chtít vyhrát, musíme vstřelit více než jednu branku. Je potřeba předvést kolektivní výkon. Věřím, že kluci dokáží nahradit hráče, kteří nám budou chybět. Doma nám zatím chybí lehkost. Věřím ale, že se to změní a začneme tam bodovat," nabádá trenér Radoslav Kováč.

Viktoriáni nemohli být spokojeni se samotným vstupem do únorového programu, neboť remizovali s Mladou Boleslaví. Další tři utkání však zvládli se stoprocentním bodovým ziskem a nulou vzadu, naposledy přehráli Zlín výsledkem 3:0. Dvoubrankovým představením k tomu pomohl Šulc, skóre před ním otevřel Mosquera. Podobný výkon by se Plzni hodil i v Pardubicích, neboť do dalších dnů se bude hodit co nejlepší rozpoložení. Ve čtvrtek se představí v Ženevě na hřišti Servette, ještě před domácí odvetou hostí i lídra tabulky v podobě pražské Sparty.

Ve vzájemných střetech se Západočechům povětšinou daří, od postupu Pardubic mezi elitu pětkrát zvítězili a jen jednou prohráli. V zářijovém utkání této sezony soupeře rozstříleli poměrem 6:2, kromě dvougólového Durosinmiho se na tom podíleli čtyři další střelci - hosté skóre jen otevřeli a uzavřeli.

Domácímu týmu bude snahu komplikovat fakt, že kvůli karetnímu trestu postrádají Hlavatého i Patráka, kteří tak na tribuně doplní zraněného Sychru. Na straně hostí jsou mimo hru vedle Durosinmiho také Havel a Jirka, nejistý je i start Mosquery.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.89 - 4.16 - 1.67

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
22
19
2
1
55 : 15
59
2
Slavia Praha
22
17
4
1
46 : 17
55
3
Viktoria Plzeň
22
14
3
5
52 : 26
45
4
1. FC Slovácko
22
10
5
7
30 : 26
35
5
Baník Ostrava
22
9
4
9
31 : 26
31
6
FK Mladá Boleslav
22
8
5
9
37 : 37
29
7
Slovan Liberec
22
7
8
7
34 : 34
29
8
Sigma Olomouc
22
8
5
9
29 : 29
29
9
FK Teplice
22
7
7
8
23 : 24
28
10
Bohemians Praha 1905
22
6
7
9
18 : 29
25
11
FK Jablonec
22
5
9
8
29 : 35
24
12
FC Hradec Králové
22
5
8
9
23 : 32
23
13
FK Pardubice
22
6
5
11
21 : 30
23
14
FC Zlín
22
4
6
12
26 : 49
18
15
Dynamo České Budějovice
22
5
2
15
22 : 47
17
16
MFK Karviná
22
4
4
14
22 : 42
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (467)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele