FORTUNA:LIGA - preview 23. kola: V plánu je 310. derby pražských "S"

02.03., 08:04, aktualizováno 03.03., 09:04
Previews
Stadion Sparty na Letné (© AFP)

Už 310. vzájemný zápas čeká pražské velkokluby Spartu a Slavii. Pokud domácí Letenští svého soka porazí, odskočí mu v tabulce na sedm bodů. Těžké utkání čeká Zlín, který přivítá Baník Ostrava. Teplice hostí v souboji o nadvládu nad severem Slovan Liberec.

FK Teplice - Slovan Liberec

neděle 14:00

Přímý souboj o první polovinu tabulky nabídne utkání v Teplicích. Zatímco skláři mají výhodu domácího prostředí, hosté z Liberce zase dorazí s polštářem jednoho bodu a jedné pozice v tabulce.

Na jaře zatím svou sbírku bodů rozšířili podstatně výše žluto-modří. Ti doma dvakrát naplno bodovali proti Zlínu i Olomouci, z venkovních utkání si zase přivezli remízy. Nejprve se jim to povedlo v Pardubicích, minulý týden pak i v Karviné. Tam sice po Krčíkově úvodní trefě dokázali dokonce otočit zásluhou Filovy penalty a gólu Jásira, Akinyemi však v závěrečné čtvrthodině ještě srovnal.

Muži z Podještědí nemohou být tolik spokojeni, byť i oni si na úvod jarní části vyšlápli na Olomouc. Pak si ale dojeli pro porážku na Spartu a v domácím derby horko těžko zachraňovali bod. Proti Jablonci prohrávali po penaltě Chramosty a Mikulově vlastenci, na Rabušicovo snížení bleskově reagoval Čanturišvili. Až v úplném závěru dokázali Slovan dotáhnou Preisler s Chalušem. Momentum si však Kozlova družina do dalšího utkání nepřenesla, neboť se ve Zlíně rozloučila s účastí v poháru.

V zápase budou Tepličtí postrádat vykartovaného Knapíka spolu se zraněnými Gningem, Grigarem, Havelkou, Horou a Radostou, nejistý je i start Čerepkaie. Rovněž hosty trápí četné absence, karetní tresty nepustí do hry Doumbiu, Mikulu ani Žambůrka, zdravotní potíže zase Bačkovského, Plechatého, Frýdka, Letenaye a Tetoura.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Kričfaluši, Chaloupek, Mičevič - Bílek, Mareček, Jukl, Labík - Trubač - Fila, Jásir

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Prebsl, Chaluš, Purzitidis - Penner, Višinský, Varfolomejev, Ghali - Kok, Tupta - Kulenovič

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.53 - 2.88

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Zlín - Baník Ostrava

neděle 15:00

Již pětkrát po sobě nenašli v rámci soutěžních utkání fotbalisté Zlína přemožitele v domácím prostředí. Nedá se přitom říci, že by měli vyloženě snadné úkoly, mezi které se neřadí ani ostravský Baník. Ten na jaře předvádí rozporuplné výkony.

Ševci zmíněnou pozitivní sérii načali už v závěru podzimu jako reakci na porážku ve čtrnáctigólové přestřelce s Mladou Boleslaví. Po Jablonci a Hradci Králové přišly na jaře těžké váhy - nejprve Zlín uhrál remízu v dohrávce proti Slavii, poté přehrál svého rivala v podobě Slovácka a ve středu vyřadil z poháru Liberec. Postup se přitom nerodil lehce, i když Schánělcova trefa a Doumbiovo vyloučení přinesly do druhé půle skvělou výchozí pozici. Jenže Pourzitidis i pak vyrovnal, a i když Janetzký v prodloužení bleskově udeřil, kvůli Simerského vyloučení se Červenkovi svěřenci báli o výsledek až do konce.

Slezané do jara vstoupili dvěma neúspěchy v Českých Budějovicích a proti Plzni, po následném úspěchu v Mladé Boleslavi však byla očekávání pro duel s Bohemians velká. Ta umocnil Buchtův gól spolu s neproměněnou penaltou a vyloučením na straně hostí. Hapalova družina však půlhodinové přesilovky nevyužila k uklidnění, naopak z kopačky střídajícího Hufa inkasovala a jen tak remizovala.

Bilance vzájemných střetů je v posledních letech vzácně vyrovnaná. Z předchozích šesti duelů se každý z týmů radoval dvakrát, stejný počet utkání skončil remízou. V této sezoně Baník nejprve v zářijovém utkání nejvyšší soutěže naděloval, když díky mocnému druhému poločasu zvítězil 5:1. V listopadu ovšem nedokázal na tento výkon navázat a Reiterovým přičiněním vypadl z MOL Cupu v osmifinále.

Pro nadcházející střet nemůže trenér Červenka počítat vedle potrestaného Simerského také se zraněnými Tkáčem a Žákem. Rovněž druhou stranu trápí karetní trest, nahromadění čtyř žlutých karet do hry nepustí Blažka. Zdravotní potíže pak usadí Klímu s Kubalou, otazník visí i nad startem Ewertona.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Černín, Didiba, Čelůstka - Bužek, Janetzký - Vukadinovič, Slončík, Bartošák - Ikugar

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Lischka, Pojezný, Kpozo - Buchta, Rigo, Šín, Boula, Šehič - Adediran

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.05 - 3.72 - 1.90

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slavia Praha

neděle 18:00

Zavelí Sparta ke klíčovému útoku? Vedoucí celek tuzemské nejvyšší soutěže drží před druhou Slavií čtyřbodový náskok. A pokud Letenští v nedělním přímém souboji svého rivala porazí, zvětší se rozdíl mezi oběma pražskými mančafty na sedm bodů, což budou Vršovičtí z pravého břehu Vltavy jen těžko dohánět.

Sparta se v ligové sezoně vyhýbá v podstatě jakýmkoliv klopýtnutím. Prohrála pouze jednou, k tomu remizovala dvakrát včetně prvního derby se Slavií. Výhry sbírají Letenští pravidelně i po zimní přestávce. V únoru si nejprve bez problémů poradili s Karvinou, následně v domácím prostředí zdolali liberecký Slovan a před týdnem zvládli náročný výlet do Uherského Hradiště, kde vyloupili stadion tamního Slovácka.

Skvělé výkony předvedla Sparta v uplynulém měsíci taky v play off Evropské ligy. S tureckým Galatasaray odehrála vynikající partii, která po dvou vyrovnaných zápasech nakonec dopadla ve prospěch Pražanů. Ti si v dalším kole soutěže za odměnu zahrají se slavným Liverpoolem. Vedle toho zvládli Letenští taky čtvrtfinále národního poháru. V něm potkali právě Slavii, a byť v utkání prohrávali o dvě branky, nakonec nenáviděného soka z hlavního města vyřadili - a ještě k tomu u něj doma ve vršovickém Edenu.

Jen čtyři dny po pohárové bitvě dojde k dalšímu, neméně důležitému derby. Tentokrát ovšem na Letné. "Pravděpodobně uvidíme na obou stranách jiné hráče. Doufám, že opět půjde o dobré utkání. Bude to znovu 50 na 50, na výsledku z poháru podle mě tolik nezáleží. Uděláme ale všechno pro to, abychom opět vyhráli," vzkázal trenér Sparty Brian Priske.

Slávisté vědí, že případná nedělní porážka by jim výrazně zkomplikovala snahu dotáhnout se v ligové tabulce na první místo. Avšak ani remíza je plně neuspokojí, lze tedy počítat s tím, že udělají vše pro vítězství. Ostatně není to tak dávno, co Letnou vyloupili. Před necelým rokem slavili na levém břehu Vltavy zisk národního poháru, když v rozhodujícím duelu porazili právě Spartu.

V únoru však měli sešívaní o něco slabší formu nežli Letenští. Kromě zmíněného zklamání ze čtvrtfinále MOL Cupu se jim nevyvedl ani ligový zápas ve Zlíně, kde nečekaně jen remizovali. K tomu Slavia s námahou porazila Jablonec, snadné výhry si připsala "jen" v Karviné a doma v Edenu proti Pardubicím. Stejně jako Sparta se i Vršovičtí mohou těšit na osmifinále Evropské ligy. Také oni vyzvou veleúspěšný klub, a sice milánské AC.

Slavia se v pozici "naháněče" Sparty ocitla již vloni. Tehdy letenského protivníka nedostihla. Tentokrát chce být úspěšnější, k čemuž by se jí v neděli hodil přijatelný výsledek. "V neděli se bude hrát de facto o šest bodů. Zápas hodně ukáže, myslím si ale, že nebude ještě rozhodovat. Máme možnost sebrat Spartě body, vyhrát venku. Vnímám, že to může být podobný zápas jako v minulé sezoně před nadstavbou," prohlásil kouč sešívaných Jindřich Trpišovský.

Vršovičtí budou na Letné postrádat tři dlouhodobě zraněné hráče - brankáře Jindřicha Staňka, univerzála na pravý kraj hřiště Davida Pecha i útočníka Matěje Juráska. K tomu je nejistý start středopolaře a klíčového plejera Slavie Christose Zafeirise.

Sparta si v neděli bude muset poradit bez obránce Jaroslava Zeleného, jenž ve středečním čtvrtfinále MOL Cupu obdržel červenou kartu a nyní si musí odpykat disciplinární trest. Hrát nebudou ani zranění záložníci David Pavelka s Jakubem Peškem.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Krejčí - Preciado, Laci, Kairinen, Ryneš - Birmančević, Kuchta, Haraslín

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Holeš, Zima, Vlček - Wallem, Oscar, Ševčík, Tomič - Provod - Jurečka, Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.45 - 3.18

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

MFK Karviná - 1. FC Slovácko

sobota 15:00

Tak trochu omylem zůstává Slovácko na čtvrtém místě ligové tabulky. V únoru prohrálo všechny tři soutěžní duely, avšak díky klopýtnutím mužstev za sebou se nikam nepropadá. V Karviné už by Moravané každopádně rádi ukončili čekání na první jarní body.

Pardubice, Zlín a Sparta - to jsou soupeři, jimž Slovácko v uplynulých týdnech podlehlo. "Každá porážka nám vadí, už to musíme změnit. Doma jsme dvakrát prohráli a nezvládli jsme ani derby ve Zlíně. Každý zápas je těžký, každý soupeř se dobře připravuje, takže určitě to nebude lehké utkání. Pojedeme v roli favorita a už to musíme zvládnout. Když našim výkonem navážeme na domácí zápas se Spartou a přidáme proměňování šancí, tak si myslím, že se nemáme čeho bát. Věřím, že utkání zvládneme," řekl záložník Moravanů Michal Kohút.

Ani Karviné to po zimní přestávce moc nejde, byť před týdnem alespoň remizovala v Teplicích. Předtím ovšem taktéž prohrála třikrát za sebou, kvůli čemuž se propadla na dno pořadí nejvyšší soutěže. Slezané tedy rovněž potřebují zabrat. Bude to znít možná blbě, ale jsme poslední a máme se od čeho odrazit - horší už to být přece nemůže. Hlavy nahoru, kluci jsou dobře nastavení a půjde to," prohlásil trenér MFK Juraj Jarábek.

Čtyři žluté karty již v sezóně viděl záložník Karviné Patrik Čavoš, osm pak jeho kolega ze středu hřiště Stanislav Boháč. Oba se kvůli disciplinárnímu trestu proti Slovácku nepředstaví. Univerzál MFK Rajmund Mikuš zase zůstává zraněný. K dispozici už ale Slezané mají středopolaře Davida Mosese, jenž nemohl hrát v posledních dvou zápasech kvůli vyloučení proti Pardubicím.

To záložník Moravanů Vlastimil Daníček ještě musí kvůli obdržení červené karty z krajského derby proti Zlínu setrvat mimo ligové trávníky. Ze stejného důvodu jako domácí Čavoš zase nebudou hrát dva hráči Slovácka - ofenzivní středopolař Pavel Juroška a útočník Rigino Cicilia. A aby těch problémů neměli hosté málo, setrvávají na jejich marodce dlouhodobě zranění stoper Michal Kadlec s levonohým záložníkem Danielem Holzerem. Do sestavy Moravanů by se po karetním trestu mohl vrátit alespoň krajní bek Petr Reinberk.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Krčík, Svozil, Traore - Memić, Žák, Moses, Budínský, Fleišman - Ezeh, Akinyemi

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Blahút, Hofmann, Kalabiška, Doski - Havlík, Trávník - Reinberk, Kohút, Petržela - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.75 - 3.51 - 2.03

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905

sobota 15:00

Nepovedený vstup do jara zlomil vaz olomouckému trenérovi Václavu Jílkovi, místo něhož prozatím dostal důvěru jeho asistent Jiří Saňák. Ten si odbude premiéru v důležitém utkání proti Klokanům, kteří se chtějí přiblížit Sigmě i vidině elitní šestky.

Ani jeden z týmů však nemůže být zhruba od října spokojený se svou bilancí a výsledky. Na jaře oba čekají na svou první výhru, Sigma se radovala dokonce jen jednou z posledních dvanácti soutěžních utkání. Od konce zimní přestávky navíc vstřelila jeden jediný gól v posledním utkání proti Českým Budějovicím, tím ovšem Novák po gólech Králika a Ondráška jen korigoval konečnou porážku znamenající propad na osmou příčku tabulky.

Klokani v ostrých zápasech nenašli recept na soupeře už sedmkrát po sobě, stejně jako v případě Olomouce se jejich poslední výhra datuje k utkání s Karvinou. Na jaře se jim však venku daří sbírat alespoň cenné remízy, které si přivezli z Hradce Králové a naposledy i Ostravy. Tam to s nimi přitom vypadalo hodně špatně, po Buchtově gólu a Puškáčově vyloučení však pozvedl akcie Bohemky premiérovým gólem v zeleno-bílých barvách střídající Huf.

Rovněž dle historie vzájemných střetů bychom jen těžko hledali favorita. V minulém kalendářním roce na sebe soci narazili třikrát - nejprve došlo k remíze, v nadstavbě se radovala Sigma a v září v rámci tohoto ročníku pak Bohemians. Ti uspěli poměrem 3:2, přestože po gólech Zorvana s Vodhánělem dvakrát prohrávali. Srovnat ovšem dokázali Prekop s Puškáčem, skóre na jejich stranu převrátil čtvrt hodiny před koncem Matoušek.

Jiří Saňák po svém předchůdci podědil absence v podobě vykartování Breiteho a zranění Matouška, otazník visí i nad Chvátalem a Růskem. Hosté jsou na tom co do šíře kádru podstatně hůře, vedle potrestaného Puškáče chybí Dostál, Jánoš a Matoušek, s problémy laborují také Necid, Novák, Reichl, Smrž a Vala.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.48 - 3.53

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FC Hradec Králové

sobota 15:00

Dost specifická premiéra čeká trenéra Davida Horejše na lavičce Hradce Králové. Před příchodem k Votrokům vedl Jablonec, na jehož půdě nyní zahájí svou východočeskou anabázi. Půjde o příjemný, tedy vítězný návrat?

Hradec oznámil změnu na pozici kouče v průběhu týdne. Dosavadní lodivod Václav Kotal skončil ze zdravotních důvodů. "Každý takový tah vyvolá reakci. Kluci zpozorněli, změnil se charakter tréninku, nyní musíme věřit tomu, že nás to posune správným směrem," uvedl asistent hlavního trenéra Votroků Stanislav Hejkal, jenž ve své funkci zůstává.

Také Jablonec měl uprostřed pracovního týdne napilno. Respektive měl mít, jenže jeho utkání čtvrtfinále národního poháru proti Plzni zhatila hustá mlha. O to víc však Severočeši mohli potrénovat na víkendovou bitvu. "Potřebujeme podat takový výkon, co jsme odvedli v posledních třech zápasech. A uvidíme, co z toho bude. Ztratili jsme nějaké body, mrzí to, ale teď nás čeká úplně jiný zápas. Hrajeme doma a bude to o nás, o našem výkonu. Víme, že Hradec Králové dobře brání, dva zápasy nedostali gól," uvedl kouč Jabloneckých Radoslav Látal.

Severočechům budou proti Hradci scházet dva disciplinárně potrestaní hráči. Obránce David Štěpánek viděl v průběhu sezóny již čtyři žluté karty, středopolař Miloš Kratochvíl dokonce osm. Vedle nich si nezahrají ani levý bek Daniel Souček s křídelníkem Dominikem Pleštilem. Oba dva limituje zranění, což je také důvod, proč se na jablonecké Střelnici nepředstaví trio Votroků - zadáci Michal Leibl s Davidem Heidenreichem a záložník Daniel Horák.

Utkání bude soubojem sousedů z tabulky nejvyšší soutěže. O něco lepší formu má Jablonec, který ve třech únorových zápasech vybojoval čtyři body. Východočeši naproti tomu třikrát remizovali, kvůli čemuž se propadli právě za Jablonec, na nějž v ligovém pořadí ztrácí jeden bod.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Černák, Hurtado, Tekijaški, Polidar - Houska, Nebyla - Hollý, Martinec, Čanturišvili - Chramosta

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Klíma, Čihák, Spáčil - Čmelík, Kodeš, Kučera, Pilař - Kaštánek, Krejčí - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.64 - 4.22

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice

sobota 15:00

Českým Budějovicím se po startu jarní části sezony daří v domácím prostředí. V sobotu by jistě rády uspěly i v Mladé Boleslavi, ktera na vítězství v nejvyšší soutěži čeká už skoro čtyři měsíce.

Zimní změny v podání Budějovic nesou ovoce. Tedy alespoň na Střeleckém ostrově. Na domácí půdě si Jihočeši poradili s ostravským Baníkem i olomouckou Sigmou. Mezitím sice prohráli v Jablonci, i tak jsou ovšem jistě rádi, že se odlepili ode dna ligové tabulky. Před 23. kolem sídlí Dynamo na předposledním místě a v případě dalšího vítězství může klidně předběhnout 14. Zlín.

Boleslav bojuje ve vyšších patrech, avšak už delší dobu čeká na dobrý výsledek. Nepovedený závěr loňského kalendářního roku sice vedení klubu donutil k trenérské rošádě, ani po ní se ale zatím mnoho nezměnilo. V únoru Středočeši uhráli remízu v Plzni i Hradci Králové, mezitím však podlehli Baníku.

Do Budějovic vycestují Boleslavští pouze mez zraněného útočníka Matěje Pulkraba. Všichni ostatní hráči Středočechů jsou fit. Dynamo bude postrádat stopera Martina Králika, jenž před týdnem proti Olomouci viděl červenou kartu, kvůli čemuž si nyní musí odpykat disciplinární trest. Zdravotní problémy pak na straně Budějovic nepustí do hry obránce Lukáše Havla, záložníky Michala Hubínka s Alenem Dejanovićem a ofenzivní dvojici Jiří Skalák - Tomáš Zajíc.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Král, Fulnek - Karafiát, Matějovský - John, Ladra, Kušej - Júsuf

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Nikl, Poulolo, Trummer - Čermák, Suchan, Hellebrand - Šigut, Alli - Ondrášek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 5.04 - 7.04

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Viktoria Plzeň

sobota 18:00

V atraktivní sérii zápasů pokračují fotbalisté Pardubic, kteří v rámci třiadvacátého kola hostí Plzeň. Ta se potřebuje udržet na vítězné vlně předtím, než ve čtvrtek proti Servette vstoupí do jarní části evropských pohárů.

Východočeši i přes turbulentní zimu předvedli povedený vstup do jara a z prvních tří utkání získali sedm bodů. Nyní pro jejich věrné příznivce nastalo atraktivní a tím pádem i těžké období, které už odstartovali porážkou v pražském Edenu, kde je rychlým hattrickem ve druhé půli sestřelil střídající Chytil. Vedle sobotního střetu je v dalších týdnech čeká derby v Hradci Králové i zápasy s Baníkem a Sigmou.

"Motivace proti takovým soupeřům jako Plzeň je obrovská. Takové zápasy chceme hrát každý víkend. Z těchto duelů sice nebývá moc bodů, ale na druhou stranu taková utkání hráče nejvíce posouvají. Co se týká herního schématu, očekávám podobný zápas jako na Slavii. Pokud budeme chtít vyhrát, musíme vstřelit více než jednu branku. Je potřeba předvést kolektivní výkon. Věřím, že kluci dokáží nahradit hráče, kteří nám budou chybět. Doma nám zatím chybí lehkost. Věřím ale, že se to změní a začneme tam bodovat," nabádá trenér Radoslav Kováč.

Viktoriáni nemohli být spokojeni se samotným vstupem do únorového programu, neboť remizovali s Mladou Boleslaví. Další tři utkání však zvládli se stoprocentním bodovým ziskem a nulou vzadu, naposledy přehráli Zlín výsledkem 3:0. Dvoubrankovým představením k tomu pomohl Šulc, skóre před ním otevřel Mosquera. Podobný výkon by se Plzni hodil i v Pardubicích, neboť do dalších dnů se bude hodit co nejlepší rozpoložení. Ve čtvrtek se představí v Ženevě na hřišti Servette, ještě před domácí odvetou hostí i lídra tabulky v podobě pražské Sparty.

Ve vzájemných střetech se Západočechům povětšinou daří, od postupu Pardubic mezi elitu pětkrát zvítězili a jen jednou prohráli. V zářijovém utkání této sezony soupeře rozstříleli poměrem 6:2, kromě dvougólového Durosinmiho se na tom podíleli čtyři další střelci - hosté skóre jen otevřeli a uzavřeli.

Domácímu týmu bude snahu komplikovat fakt, že kvůli karetnímu trestu postrádají Hlavatého i Patráka, kteří tak na tribuně doplní zraněného Sychru. Na straně hostí jsou mimo hru vedle Durosinmiho také Havel a Jirka, nejistý je i start Mosquery.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.89 - 4.16 - 1.67

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
22
19
2
1
55 : 15
59
2
Slavia Praha
22
17
4
1
46 : 17
55
3
Viktoria Plzeň
22
14
3
5
52 : 26
45
4
1. FC Slovácko
22
10
5
7
30 : 26
35
5
Baník Ostrava
22
9
4
9
31 : 26
31
6
FK Mladá Boleslav
22
8
5
9
37 : 37
29
7
Slovan Liberec
22
7
8
7
34 : 34
29
8
Sigma Olomouc
22
8
5
9
29 : 29
29
9
FK Teplice
22
7
7
8
23 : 24
28
10
Bohemians Praha 1905
22
6
7
9
18 : 29
25
11
FK Jablonec
22
5
9
8
29 : 35
24
12
FC Hradec Králové
22
5
8
9
23 : 32
23
13
FK Pardubice
22
6
5
11
21 : 30
23
14
FC Zlín
22
4
6
12
26 : 49
18
15
Dynamo České Budějovice
22
5
2
15
22 : 47
17
16
MFK Karviná
22
4
4
14
22 : 42
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (467)

Přidat komentář
Kaspar

Aspon ten bod z Bolky by byl fajn, Holoubek je zatim za ocekavanim. A po sezone to doufam Koubek snad uz opravdu proda.

Reagovat
Salfovic

U mě je tedy Houlobek na očekáváním.

Reagovat
Pablos

Vácha jako asistent v Hradci

Reagovat
$dolar$

Pokud by Slovácko dneska zase prohrálo, kejvala by se pod Svedikem židle?

Reagovat
Kaspar

On beztak vypada nalomeny, ze po sezone skonci, vzhledem k tomu, ze se do toho tymu nechce investovat.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kadlec skončí a vedení nikoho nepřivede. Kalabiška bude hrát stopera

Reagovat
Salfovic

Dokud ho nebude hrát Petržela, tak pohoda.

Reagovat
Bakary3

ten měl teď být napumpovanej v repre, a ne hnít ve Slovácku

Reagovat
oli9

Určitě by se pod ním židle nekyvala

Reagovat
Pablos

Co vlastně ten Ševčík, proč nenastupuje vůbec ? Zranění ?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Nekvalita?? Jednoduše Karabec asi vypadá líp na tréninku

Reagovat
Salfovic

Vůbec se nehodí do toho, co Priske hraje.

Reagovat
Pablos

proč teda nehostuje ?

Reagovat
Kaspar

Nechce

Reagovat
Selänne

V přípravě vypadal skvěle, stejně jako v těch pár minutách na podzim.

Reagovat
Bakary3

Aha, a velmi podobnej hráč karabec se do toho hodí?

To je zajimavy

Reagovat
Pablos

tyhle moudra

Reagovat
Salfovic

Nehodí, proto se musel nechat předělat na křídlo.

Reagovat
Bakary3

Ne, křídlo nikdy nebude.

Jen hraje z pozice křídla a přináší tam svoje přednosti, tedy ho priske umí využít i do systému, jaký hraje.

Tedy úplně to samý, co tam může nabídnout Ševčík.

Reagovat
kilobyte

Navíc Ševčík je podle mě více podrobnější křídlu.

Reagovat
Bakary3

Asi jo, ikdyz oni mi fakt přijdou hrozně podobný

Reagovat
kilobyte

Zranění. Minulý týden teprve nastupoval za béčko.

Reagovat
Pablos

Díky

Reagovat
ACSeRw!n

dneska dva goly

Reagovat
Desmond Glazebrook

Watched The CRAZIEST Football Derby in Europe

https://youtu.be/G5op1CBcQ4A

Reagovat
Vinci

Hrozny

Reagovat
Pablos

Hraje vám na O2 něco jiného než Olomouc - Bohemka ?

Reagovat
Pablos

už to jede... ale teda byla to proklikávačka a hledačka ...protože když dám normálně třeba Karviná - Slovácko... tak se spustí ta Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

mně se to také stalo

Reagovat
Pablos

tak tobě to nemohlo vadit né

Reagovat
Registrujisejenproto

Karvina cervena uplne zbytecne, ta prvni zluta byla od nej debilovina

Aspon ze ten novy svedsky stoper vypada konecne aspon jako ze uz nekdy snad hral fotbal

Reagovat
John Obi Mikel

MEŠANOVIČ

Reagovat
ACSeRw!n

a Alijagic

Reagovat
DieFohlenBMG

Minikorbič

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

Legenda

Reagovat
Losinho

<3

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ACSeRw!n

Chamosta slusna forma

Reagovat
DieFohlenBMG

Proč nemá zase Julda a Vodhy žádný body? Aspoň zase doručil Chramy

Reagovat
DieFohlenBMG

A do brány jsem si speciálně na dnešek chystal Trmyho tak snad se předvede Mandy zítra

Reagovat
Pablos

Kadlec za Bohemku... jak takhle může zakončit ligovej hráč tvl

Reagovat
Cotton

Kroměříž

Reagovat
John Obi Mikel

Slávie

Reagovat
Snatus

Máte nějaký odkaz na streamy, kde lze sledovat českou ligu? Po zrušení O2 jsem zatím nic nenašel.

Reagovat
Grupma

Má to Betano? Zkoušel jsi? Taky dělám hrdinu a O2 jsem neobnovil.

Reagovat
ratusek

Výsledky ve druhé lize. Brno se mohlo přiblížit na pět bodů a radši třikrát namažou Dukle

Reagovat
Sigma Olomouc

Dnes mě vzal na Sigmu do VIP můj příbuzný, který je shodou okolností kamarád s Minářem a ten zrovna náhodou seděl hned za námi, takže se dali do řeči a šlo vidět, že Minář je kritizován právem. Zajímalo by mě, co si Minář myslel, když ultras skandovali "Václav Jílek" nebo "Minář ven!", nebo když viděl ty transparenty "Vyhazov trenéra jako zástěrka šéfa (nevím, jak to bylo přesně). MINÁŘ VEN!!! Jinak dnes v první půli dobrý výkon, ve druhé horší, Stoppen nás zachránil

Reagovat
fabec1222

A co teda rikal ?

Reagovat
Cotton

Nic

Reagovat
Axelrose

Tak mu to řekl dobře

Reagovat
ACSeRw!n

co si asi myslel ? bylo mu to u kouli, ten je na nadavky zvyklej

Reagovat
Kepy_FCB

Zfilmovat!

Reagovat
Greny

Mě by zajímalo co si myslím Bartoněk po včerejším neprodeji klubu, Svoreň už se vyjádřil že prohlášení k tomu přijde zkraje týdne a dost fanoušků nasral

Reagovat
Snatus

Cože? Já myslel, že už podíl koupili. Co se v tom Brně děje?

Reagovat
Greny

Do 1.3. měl převést Bartoněk většinu a světe div se opět cukl

ovšem teď se to dostalo do takového stadia že od včerejška nebo predvcerejska na fóru už bylo například domluvy o tom že domácí zápasy se zkonzumují pro výtržnosti fans, zprávy o tom že kdyby někdo šel kamsi v Brně na ples že tam bude Bartonek, dneska se tam slavili góly Dukly, dokonce i číslo na Bartoňka tam chvíli kolovalo, kdyby mu chtěl někdo zavolat

Reagovat
Snatus

Akorát to forum pročítám, to je slušná síla.

Reagovat
Cotton

Dají se reálně čekat nějaké protesty typu vběhnutí na plochu?

Reagovat
Greny

Vše podle mě bude záležet co vyjde v tom prohlášení Svorena...

Ale takhle rizikový utkání ty domácí pro klub teď budou no

Reagovat
Kaspar

To si snad delas prdel, ze to zase odpiskal

Reagovat
Greny

Nooou

Reagovat
inferno08

Pane, jste znamenitý vypravěč!

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sosi

To je ale obrovska shoda nahod!

Reagovat
Nuno čomes

Super info.

Reagovat
Bakary3

Perfektní inside info

Reagovat
Nuno čomes

Už z toho neslo vytáhnout více

Reagovat
Salfovic

Jak se chtěl pochlubit, že hovno slyší.

Reagovat
ratusek

Čekal jsem v Pardubicích vyprodáno. škoda

Reagovat
ratusek

Tak po minutě je po zápase

Reagovat
Greny

Beztak s tím chtěli vymrdat že nejede var

Reagovat
Axelrose

Max Sparta, Slavia, protože tam je hodně lidí, co jim fandí, nebo ještě Mechow, protože to mají za rohem

Ale Plzeň (nic proti ní) v Pcích nikoho nezajímá.

Reagovat
Kily

vůbec, před pátou bylo k dispozici ještě 732 vstupenek + ani zdaleka nechodí všichni permanentkáři, jsme jen takové vyprcané město, kde se fandí Spartě, Slavii a hokeji. Tohle je prostě strašný trapas, na podzim jsme nedokázali vyprodat derby, včera Plzeň a v prosinci nebylo plno ani na Spartu, i když se 4620 hlásilo, tehdy byla na lidi zima a radši koukali doma... plno bylo jen na Slavii a možná bude za dva týdny, protože to všechno koupí Baníkovci

Reagovat
Puskas
Reagovat
ratusek

Přitom vaše výkony mají vzestupnou tendenci a čekal jsem, že na Plzeň bude vyprodáno

Reagovat
Kily

já vlastně ani ne, neutrální s chutí podívat se na prvoligový fotbal jsme na základě cen vstupenek odeslali dvacet kilometrů na sever. A navíc dneska končí základní část Extraligy a všichni se těší na playoff. A co na tom, že budou šíleně drahé vstupenky (už loni to bylo až moc) a pokud dojdeme do finále, tak tam člověk nechá jenom za vstupenky desítku, většina tady má zafixované, že je drahý jen fotbal, u žoldákova na bruslích loni zdražení o 60% nevadilo

a to ještě v létě přijde další pecka v případě hokeje, už dneska tady berou hráči mnohem víc, než kolik by dostali jinde, za pár měsíců se bude řešit nová aréna a fanoušci to budou taky financovat. Loni stála béčková permanentka 5600, letos 8300 (pro nového majitele 9200) a kdo ví, kam to skočí za dva měsíce

Reagovat
ACSeRw!n

a v cem je presne u tech cen problem, kdyz po tom lidi skacou jak koza po flusu ?

Reagovat
Kily

1. po flusu jde slepice

2. v ničem

3. a jen jsem si zase potřeboval odplivnout, nějak mě nedojímají řeči spousty místních, kteří bojkotují fotbal, protože se zdražilo vstupné a nemají na to, ale zdražení na hokeji jim nevadí

Reagovat
monty25

Jste prostě Hockeytown, nenaděláš nic.

Reagovat
Kily

ono u nás to jde ještě dál, znám dost takových, kteří se fotbalu smějí, přejí mu sestup a radují se z každé prohry, protože se podle nich naprosto zbytečně utratily/utrácejí peníze za stadion a fungování klubu, které mohly jít jinam

Reagovat
Imos

::spew:

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
naheCZ

Technologie vole

Reagovat
Bex5

Nevidel jsem, byla to takova hruza?

Reagovat
Greny

Kolikama na kotník z boku , lehce i nad

Reagovat
ratusek

Jo jasná červená

Reagovat
Bex5

Reagovat
Kily

Reagovat
Axelrose

Jako jasná, a může za to Vacek, protože kdyby se Halinskému nepletl a nesrazil se s ním, tak ten míč v klidu "došel" a nemusel skluzovat.

Ale jak chtěl míč zahrát a Šulc je rychlík, tak ho prostě trefil místo míče, no.

Pěkně jsme ho té Plzni rozehráli, včera opět "udělal" zápas.

S touhle formou by na něj Hašek neměl zapomenout.

Reagovat
Bex5

Tak jen aby pro nej Hasek alibisticky "nenasel misto v rozestaveni", to bych byl nerad. Zaslouzi si to a muze hrat 4 posty, kdyz dostane trochu volnosti.

Reagovat
Axelrose

Tak možný je všechno, ale když vidím současnou formu např. naší (SKS) zálohy, tak si tam většinu hráčů strčí do kapsy. A ty co né (čili Oscar, protže Zafi je asi zraněný), nemůžou za naši repre hrát

Akorát zase určitě přijdou z jasnou "propagandou" že nemá repre zkušenosti

Reagovat
Greny

Proč mu tam teď Červ vlitl???

Reagovat
Greny

Budinský ... Toto trénovat tak si to můžeš jít rovnou hodit

Reagovat
ratusek

Klasik Budinský chytá výborně a pak předvede tohle

Reagovat
Greny

Česká liga v kostce jen pět minut se nehrálo na začátku do šesté minuty ... Nastavis pet

Reagovat
Cotton

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pablos

Pardubice

Reagovat
Infeld Prácheňský

Tak to byla těžká křeč od nás, proti Servette a Spartě snad bude mužstvo vypadat jinak. Souaré a další vypadali jak hráči Slavoje Houslice. Pardubice respekt za to, že to nevzdali

Reagovat
Martin9719

Neviděl bych to tak tragicky. Souaré určitě nebyl nejhorší hráč na hřišti jak se prezentuje na FB a všude. Pardubice 1 šance a 1 standartka a 2 góly. Jinak od nás absolutní dominance a spousty nevyužitých šancí. V závěru přišla v důsledku gólů Pardubic nervozita což se dalo čekat. Sparta a Servette jsou samozřejmě jiní soupeři, ale dnes dobrý výkon, mohli jsme dát možná 8-9 gólů.

Reagovat
Axelrose

Pěkně to řekl Koubek ve Finitu - slavná Plzeň se na konci v Pcích posrala

To by moc trenérů o svém týmu neřeklo, začaly by takové ty výmluvy ala únava, špatná hřiště a pod.

Reagovat
Infeld Prácheňský

On většinou při svých vyjádřeních stojí nohama na zemi a komentuje to realisticky

Reagovat
Axelrose

JJ, možná ze Srďou jediný dva. Páč Jindra už začal taky používat vyjádření ala Vrba

Reagovat
ratusek

Reagovat
Infeld Prácheňský

Souhlasim, šancí bylo mraky ale jejich neproměňování nás pak stálo fakt až zbytečně nervů a bylo vidět, že tým si neumí moc poradit s tou situací obecně, hlavně posledních 20 minut. Kde se ale neshodneme je Souaré..pro mě osobně to bylo fakt nedobrý, jakože hodně. Všechno zpomalil, akce u něj končily, mraky nepřesností.. Snad si to sedne

Reagovat
Martin9719

Je to druhý zápas v základní sestavě, 1 asistence. 50% úspěšnost driblingů včera 3 z 6. 21 let, přišel z Vyškova, to je jasný že to bude chvíli trvat. Nikdy nehrál ligu. Pár věcí mu tam opravdu nevyšlo, taky byl s tím výsledkem potom možná trochu nervózní.

Reagovat
Kily

já se na jednu stranu pořád nemůžu ubránit dojmu, že na základě červené karty Plzeň dohromady hrála naplno všeho všudy pět minut

Reagovat
PavlíčeQ

dvanact let na eurofotbalu

Reagovat
3M

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Axelrose

Reagovat
Witcher

loni byl wipe takže nic

Reagovat
OTASi

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Civers

Reagovat
Civers

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Coutinho10

škoda, že nepokračuješ ve fantasy v této sezóně

Reagovat
PavlíčeQ

uz bohuzel neni tolik casu jako driv, takze zbytecny drzet misto nekomu jinymu kdo ma treba vetsi prehled, ja v ramci nasi ligy sleduju uz vicemene jen jablonec, jinak davam prednost bundeslize, la lize a premier league

Reagovat
monty25

Tak to máš podobně jako já s Teplicema, jenom s tím rozdílem, že jinak dávám přednost ženskému fotbalu. A ve Fantasy jsem na 5. místě, takže bys klidně mohl hrát taky.

Reagovat
Coutinho10

je fakt, že by sis tak už nemohl dát celou sestavu z Teplic jako dříve na sazkafantasy

Reagovat
Coutinho10

*Jablonce

Reagovat
$dolar$

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Bex5

Vcera teda zakonceni nehodny tymu, kterej chce bojovat o spicku ligy a Evropu. Jak rikal vzdycky Harky, ten mic (puk) musite klidne zezrat, ale do ty brany se nedostane.

Tesim se, az se uzdravi ten nas marod, kolik by takova ofenziva Cadu - Sulc- Chory - Mosquera - Jirka mohla nasazet golu.

Reagovat
Kepy_FCB

Nevykopli ho takže bojkot už...

Reagovat
Infeld Prácheňský

Koho byste si představovali ? Panuje nespokojenost, ale kdo by ho měl podle fanoušků nahradit?

Reagovat
doocetung

Kováč

Reagovat
frankiefcb

Za mě Hýský anebo klidně taky cizina kdyby byl možnost.

Reagovat
Kepy_FCB

Pan trenér Páník

Reagovat
Infeld Prácheňský

Takže zatim moc shoda neni

Reagovat
oli9

No všude je ta Sparta favorizovana, hraje v pohodě, je favorit tak aby to dnes náhodou nebylo 0:3

Reagovat
PBLead

Jako ani bych se nedivil, kdyby Sparta dneska prohrála o gól. Kádr má Slavie stejně kvalitní a na rozdíl od Sparty dnes nemá moc co ztratit. Sparta bude nervózní. Remíza bude dobrá. Slavia naštěstí dost ztrácí s různými týmy ze spodku a to tu ligu rozhodne.

Reagovat
Mönchengladbach

Vidím to naopak, Slavia si nemůže dovolit prohrát, ta má hodně co ztratit (reálnou šanci na titul).

Reagovat
Grupma

Slavia nemá dnes co ztratit? Co třeba kontakt se Spartou v tabulce? V jejich zájmu je nepochybně výhra.

Reagovat
ACSeRw!n

my muzem hrat na remizu, musi oni

Reagovat
ratusek

Nemá moc co ztratit kromě titulu no

Reagovat
PBLead

No tak na prvním místě jsem je už dlouho neviděl. Logicky jej nemohou ztratit, když na něj ani nemaj body.

Reagovat
kilobyte

Ztratí šanci o něj bojovat.

Reagovat
Kaspar

Prijde mi dost skoda Sevcika ve Sparte v becku, v lize hral dobre kdyz dostal sanci, pripravu mel skvelou a stejne je hozeny do becka

Reagovat
Greny

On se na konci přípravy zranil prave

Reagovat
Kaspar

Ve Zbrojovce ten co vas chel koupit, nemel tam mit opci na ten odkup nebo to si pletu s Libercem?

Reagovat
Greny

Měl ale Bartoněk to poslední den stáhl, vydal zprávu že to nějak udělají ale nikdo mu nevěří včera byl na plese s ženou a třema goriláma bál se že ho někde trefi nekdo

Reagovat
Coutinho10

podle isportu by už dnes v derby mohl chytat Staněk to by mohl bejt dobrej trumf, když Mandous ani jedno derby prý nevyhrál

Reagovat
ACSeRw!n

postavit ho do prvniho zapasu hned do derby ? takovej blazen neni ani Trpis

Reagovat
Coutinho10

no jako jestli je ok, tak proč ne, udělat nějaký překvapivý tah, trochu to protočit,protože proti AC Milan Staněk nemůże, není na EL soupisce, tak ať se prostřídaj....šel bych do toho, hodil ho do vody, ať se úkaže v takto velkým zapase, tak uvidíme

Reagovat
Grupma

On taky není žádný ucho. Měl by to zvládnout

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Labík taková tutovka a on netrefí zařízení...

Reagovat
Mönchengladbach

Baník vyhrál ve Zlíně naposledy před šesti lety.

Dnes to precizní hapalball změní.

Reagovat
Grupma

Kromě O2, kde se dá ještě koukat na naši ligu, prosím? Oficiálně vs streamy (ze kterých není Eset daleko od toho dát mi pěstí )

Já měl to O2 a zatím držím bojkot, co to překopali Jenže večer je to derby, žejo?

Reagovat
Coutinho10

myslíš kvůli tý nový appce nebo od kdy

Reagovat
John Obi Mikel

Ta jejich nová apka je děsnej průser.

Reagovat
Coutinho10

jako některý věci vnímám, že jsou lepší, ale je tam plno i horších no

Reagovat
Kaspar

Co tam je za problemy zase u nich? Chci prave delat od novy sezony O2 abych nemusel registrovat dalsi sazkovku

Reagovat
Coutinho10

ono takto spíš jde o zvyk oproti tomu, jak to bylo původně (to ovládání tý appky, program, nahrávky atd.), takže asi nic zásadního, także přenosy běží vpoho, toho se bát nemusíš

Reagovat
naheCZ

Pokud ta appka zrovna nezačne vyhazovat errory z ničeho nic

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Uwe háže buly

No mě to teď nešlo ani na jedné tv. Na set-top boxu jsem najel na multidimenzi a celé se to seklo.. na druhé tv, kde mám stahlou apku, se mi to povedlo zprovoznit až po 20 minutách. Mackam šipku dolů, nabídka programů se posouvá nahoru, pak se to celý vypne

Reagovat
John Obi Mikel

Věčně nefunguje na TV, O2 přes net běží ok.

Reagovat
Mirek na tenisu

Appka je děs ale mě pije krev ten mohla ve studiu na ploše: Šilhan ten chlap tak blbě žvaní že připomíná bábu na trhu. Zlatý Štěpán z ČT.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Já dost omezil sledováni fotbalu. Sleduju jen Slovácko a pár top zápasů náší ligy a na to tipsport stačí

Reagovat
Grupma

Takže koukáš u sázkovky? Kterou doporučíš? Sázet se mi nechce Vysílají opožděně? Jsem v tomhle zcela netknutý. Díky za každé info.

Reagovat
Pablos

Jsem ani nevěděl, že za Liberec hraje i Holanďan

Reagovat
monty25

To jsme dva.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Yasser má takovou formu, že to tam procpe i z takovýho úhlu.

Reagovat
Moshe Dajan

Yásser, hlavně ho nenaser

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Góóól!!! Fila parádní zpracování i zakončení

Reagovat
Fakt

Teplice s Frťalou do pohárové Evropy

Reagovat
KingMaster13

Pěkná renesance toho týmu a trochu i nostalgie. Jakoby byl rok 2008 opět

Reagovat
Agnar

Co 2008.. Ale tenhle mančaft hraje jako pod Pešicem koncem devadesátek, kdy jsme hráli předkolo s Dortmundem a o pár let sundavali týmy v poháru UEFA. Jo to byly časy...

Ostatně Frtala je jedno z jeho zázračných "dětí"...

Reagovat
monty25

Reagovat
KingMaster13

Frťala si toho neumětela pěkně maže na chleba

Reagovat
monty25

Labík je fakt ostrostřelec.

Reagovat
monty25

Škoda tyčky, ale Fila zase skvělá práce.

Reagovat
monty25

Ludha dneska jistota

Reagovat
$$CaptainKokotko

Furt tady nespamuj

Reagovat
monty25

Tak sem taky něco piš, ne?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Yasser super. Užívej si to. Tým kterému fandíš dlouho teď má reálně na top6 . Jsem si hned vzpomněl na 2020 a Slovácko. To jsem měl Vánoce

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Mirek na tenisu

Gól Baníku? Tanko byl evidentně v ofsajdu a protože se zapojil gól neměl platit. Vidět to měl asistent. Je možné že VAR neměl pořádný záběr a proto v tom nechal Černého vykoupat. O2 TV jsou neskuteční matláci. Místo aby pořádně analyzovali nejlepší záběr. I bez kalibrované čáry to jde zastavit atd.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Zlín hraje hovno?

Reagovat
Greny

Oba hrají hovno

Reagovat
$$CaptainKokotko

Podle statistik Baník docela dominuje ale asi jen po šestnactku co?

Reagovat
Greny

i ten gól vlastně byl na hraně a z hovno

Reagovat
Mirek na tenisu

Zlín je outsider proti kádru Baníku. Hraje na co má. Hledá Vuka ale Kpozo i Pojezný jsou stejně rychlí jako on.

Reagovat
Pablos

OT: Jankto gól

Reagovat
kilobyte

Se nakonec ještě vrátí do repre.

Reagovat
Pablos

To je blb v takový šanci padat

Reagovat
HorajzmAmmann

ach ty protiútoky. Měla by to být naše nejsilnější zbraň, ale je to teda šílenost. Dostál a Cedidla

Reagovat
Coutinho10

tak Staněk nakonec není ready...

SESTAVA: Mandous – Vlček, Holeš, Zima – Douděra, Masopust, Oscar, Bořil – Schranz, Chytil, Jurečka

LAVIČKA: Kolář, Sirotník - Ogbu, Tijani, Tecl, Diouf, van Buren, Provod, Tomič, Zmrzlý, Jurásek

Reagovat
Coutinho10

docela zabijáckej útočnej trojzubec

Reagovat
djiros

A balóny bude rozdávat Masopust ze středu zálohy ne? A do toho Bořil v základu. Kdo chce kam...

Reagovat
Coutinho10

hlavně Douděra by tam mohl sázet rohlíky do vápna

Reagovat
Kaspar

Boril, ten nedohraje tvl

Reagovat
Coutinho10

Bóřa to uklidní

Reagovat
Kaspar

toho se prave bojim

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
naheCZ

ale ať to tam uklidní klidně za stavu 0:3

Reagovat
kilobyte

Od středy bere sedativa?

Reagovat
ratusek

Pokud nebude rozhodčí zesranej, tak že by dohrál, to nehrozí

Reagovat
djiros

A livesportu je Staněk, tak nevím...

Reagovat
John Obi Mikel

Na našem facebooku taky

Reagovat
Coutinho10

chyba v textu na webu

Reagovat
Kaspar

Na lavce je Mandous misto Kolare

Reagovat
Coutinho10

chyba v textu na webu

Reagovat
wyqinac

Dle livesportu i Slavie je tam Staněk

Reagovat
Coutinho10

chyba v textu na webu

Reagovat
John Obi Mikel

Bořil tvl

Reagovat
naheCZ

Jako já ho čekal, ale stejně...Bořil

Reagovat
Coutinho10

UPDATE: Staněk opravdu chytá

chyba v textu na webu

https://www.slavia.cz/article/21561-ONLINE-Od-1800-derby-na-Letne-v-brane-poprve-Stanek

na grafice to je ok

Reagovat
Mass

Trpiš mě poslechl a stáhnul Ogbua

Jinak doufám že se Béřa nepopere, na ty drby je hrozně přemotivovanej a Preciado je provokatér.

1:2, rozhodne Provod

Reagovat
Nadržený šimpanz

Angelo si s ním bude vytírat prdel, Bořil na něj bude čumět z pěti metrů, tam ani nedojde ke kontaktu

Reagovat
Mass

S Bořilem si nevytřel nic ani Messi, takže nějakej slabej provokatér a simulant typu Preciada nemá šanci.

Reagovat
Kaspar

Sevcik je doufam jen setreny a neodnesl ten zaprah dalsim zranenim

Reagovat
Coutinho10

bohużel

Kvůli zdravotním problémům chybí Christos Zafeiris, Petr Ševčík, Conrad Wallem, Ondřej Kolář, Sheriff Sinyan a dlouhodobě zraněný David Pech.

Reagovat
Kaspar

no tak pokud se Masopust toho zastupu zhosti stejne jako Zeleny proti Interu, tak nejsem proti

Reagovat
Coutinho10

j,mohl by

Reagovat
Pablos

Zhostí se toho jako Zelený... nahraje Spartě na gól

Reagovat
hrundy

S tím Bořilem doufám Trpiš nasazuje svůj vlastní krk...

Reagovat
Pablos

Nerozchytanej Staněk a Bořil a Holeš (letos špatnej)... no to vidím tak na 3:0 v prvním. A celkově 3:1.

Reagovat
Cotton

Na Tipáči nevidím kurz na kartu pro Bořila

Reagovat
C-M@ster

1.00

Reagovat
thewall

Ale no tak, buďme realisti: 1,10

Reagovat
naheCZ

Si jednou pamatuji na derby a tam Krejčí na žlutou 1.80. To byli peníze na zemi, samozřejmě ji dostal. To jsem ho trefil společně na naší straně tuším ještě s Kuchtou tenkrát To byl podobný kurz

Reagovat
Cotton

Teď je tam Krejčí za 1,65, tak jsem ho dal

Reagovat
Pablos

Navnadil si mě, Ryneš v kurzu 3.20... tak jsem ho za litr naložil, poslední zápasy je dostává.

Reagovat
kilobyte

Jenže tam taky hrozí rovnou červená.

Reagovat
KnoxXx

0,80

Reagovat
Pedro10

Nejaký stream ?

Reagovat
Desmond Glazebrook
Reagovat
Pedro10

Vďaka

Reagovat
VasAFC

Chci se po dlouhe dobe podivat na ceskou ligu a uplne se mi kvuli tomu nechce kupovat 02 na mesic. Kdyz bych chtel nasadit piratskej klobouk bude nejakej stream?

Reagovat
Sigma Olomouc

https://streambible.org/home/football/ toto posílal Desmond Pedrovi nahoře.

Reagovat
VasAFC

No tam po rozkliknutí zapasu sparta-slavia není žádný stream, nebo jsem nepochopil jak ta stránka funguje

Reagovat
wjillm

Stejny problem, zkus https://tinyurl.com/derbyvole

Reagovat
VasAFC

Dikec

Reagovat
Sigma Olomouc

Ok, já se na to nedíval.

Reagovat
wjillm

Taky hledam, jsem v zahranici a nemuzu nic najit. Kolega vyse dal nejaky link, ale ten mne nefunguje.

Reagovat
JackDaniels.

https://tv247365.net/xb_1

Ale iba v polstine to ide

Reagovat
wjillm

Polština mi nevadí. Díky!

Reagovat
ACSeRw!n

Stanek a Boril

Reagovat
Nadržený šimpanz

Přání

Výsledek 4:0

ČK Bořil 5.minuta

Staněk dvě obří minely

Vlastní gól Holeš

Řehák trefený pivem

Vlček prasknutí gumy u kalhot

Houštecký infarkt

Reagovat
Mönchengladbach

Tykač zatykač.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
naheCZ

Kairinen půjde ven

Reagovat
Mouser

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Pablos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

To je vaše jediná šance na výhru no

Reagovat
Grupma

Reagovat
Sigma Olomouc

2:0 pro Spartu

Reagovat
PhilipS

Bořil v základu a Ogbu na lavičce? Tohle Trpiš přetaktizoval

Reagovat
wjillm

Taktika je jasna, provokovat a doufat, ze nekomu vytecou nervy. Jenze nevi, ze vytecou Borilovi s Housteckym.

Reagovat
KingMaster13

Naopak Ogbu dělá v derby hrozně chyb. Nedal bych tam asi úplně Bořila místo něj, ačkoliv nějaký lídr tam asi bude potřeba.

Reagovat
PhilipS

Malej vzorek. Nesmysl ho kvůli tomu posazovat.

Reagovat
KingMaster13

No je to každé derby, to fakt není malej vzorek. Ono je hezké, že se mu to v jiných zápasech neděje, taky ať vše ostatní hraje ale na to derby jsem rád, že to Jindra zkusil bez něho

Reagovat
PhilipS

4-5 zápasů není žádnej vzorek. Navíc když jinak v těch zápasech byl skvělej. Ale možná je nějakej načatej kdo ví.

Reagovat
thewall

Dilema 18:00 až 18:25: Manchester derby nebo Bořil na Letné?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Boril no-brainer

Reagovat
wjillm

To snad ani nemuze byt dilema, ne?! Nejlepsi liga s nejlepsim derby na svete!!

Reagovat
Pablos

Bořilovina byla u mě vždy jasnou volbou… neunáší hezky.

Reagovat
thewall

Jdu na něj. Snad nezklame a bude v ráži hned od startu.

Reagovat
Pablos

Zatím se neprojevuje

Reagovat
thewall

Dostal pásku a asi to na něj má pozitivní vliv.

Reagovat
Pablos

To příjde… zatím je to celý klidný

Reagovat
Coutinho10

obojí....v tv F:L, na tabletu PL

Reagovat
thewall

MC už to stejně otočilo a naděje na odskočení LFC je pryč ...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Bořil... to bude pořádná bramboračka a ne svátek českého fotbalu...

Reagovat
shitcool

Nekdo link pls? Nedaří se mi najít nic funkčního

Reagovat
Mass

Reagovat
RickNash

resp. tady větší výběr: https://livetv765.me/enx/eventinfo/196065618_sparta_prague_slavia_prague/

já nesnesu český komentátory, tak si vžedycky najdu jinej jazyk

Reagovat
Mass

Já mám nejradši polské komentátory z polsatu.

Reagovat
ACSeRw!n

4:0

Reagovat
Sigma Olomouc

Zvláštní vidět Staňka v sešívaném dresu.

Reagovat
Coutinho10

přenos na O2TV nic moc, trochu se seká nebo obraz jde do růžový barvy či kostičkovaný

Reagovat
KingMaster13

To je strašný To samé včera u mě formule, na to se nešlo dívat

Reagovat
Coutinho10

jako mohlo by to bejt ještě horší, že tě to odhlásí a nedovolí ti to přihlásit jako pár let nazpět u těch velkých zápasů, ale problémy s tím mají obecně už několik let a pořád nejsou schopný nabídnout bezproblémovej přenos jako u běžných zápasů

Reagovat
Kily

nebo to nemusí fungovat vůbec, zavoláš na servis a dozvíš se, že touhle dobou už nikdo nic opravovat nebude a musíš si počkat do druhého dne

Reagovat
Coutinho10

j, to naštěstí nějak jde, ale nic moc z toho člověk nemá

a pak klasika, od 20:00 vše půjde bez problémů

Reagovat
Pablos

Mají to furt vypíčený od založení, ale nastavení tedy kvality přenosu dají do hajzlu úplně

Reagovat
Coutinho10

tohle jsem zapomněl zmínit...to je taky dost na nic

Reagovat
JackDaniels.

To nemyslíš vážne. Platíte si za to a je to na p...?

Reagovat
Coutinho10

bohużel....do 18:00 jsem koukal na jiným programu PL nebo BL, v 18:00 přepnu na O2TV Fotbal, pak i O2TV Sport a stejný, že to není stabilně ok jako kdykoliv jindy

Reagovat
Coutinho10

teď od 20. minuty tam je trochu delší úsek ok, tak snad to vydrží

Reagovat
Skalda29

Na staré verzi mi to jelo v pohodě. Od přechodu na O2 2.0 se přenos seká, furt kolečko a někdy musím i přepnout mezi sebou programy aby to najelo před tím jsem se s tím nesetkal

Reagovat
Coutinho10

j, u mě kolečko teda ne, ale i ke konci poločasu trochu problémy na pár vteřin, ale naštěstí už to není tak hrozný jako v prvních 20 minutách

Reagovat
naheCZ

No z toho přečíslení šlo teda vytěžit víc

Reagovat
ACSeRw!n

proc neukazou to pyro poradne

Reagovat
Moshe Dajan

Masopust ve vlastně přetransformoval v Jindřiška.

Reagovat
jsemdement

Bez Ogbua je to nějaká nuda.

Reagovat
ratusek

Ty vole to je nuda dnes

Reagovat
John Obi Mikel

Těžko se dostaneš do tempa, když zatím dělaj bordel fandové.

Reagovat
PhilipS

Zima už nabírá body navíc

Reagovat
Coutinho10

super zákrok

Reagovat
ACSeRw!n

Krejci

Reagovat
ACSeRw!n

Kairinen uplne vymazanej jak na nej Oscar hraje osobku

Reagovat
naheCZ

Celkově takticky hrajeme zatím skvěle, ale bez nějakého většího rizika a díky tomu je to zatím těžká nuda

Reagovat
Ladas321

Další zápas o první místo, tak to Klopp nasadí v Praze béčko.

Reagovat
r.mrazik

Fanoušci jsou fakt vemena s těma prskavkama

Reagovat
Mass

Už sem si myslel, že Pechanec přerušil hru kvůli pomalý rozehrávce, podobně jako v házený

Reagovat
RickNash

Reagovat
RickNash

nemůže zase bořil dát někomu do držky, ať se něco konečně začne dít?

Reagovat
PhilipS

Prosím, ať padne nějakej náhoďák a otevře se to. Na tohle se nedá koukat

Reagovat
Miguel19

Proč to vrací? Po zápase by za to dostal padíka...

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Moshe Dajan

už našel pade na zemi

Reagovat
naheCZ

nebude to už víc?

Reagovat
Miguel19

Lehce nestíhal...by měl zajímalo, jak by vypadalo, kdyby hodně nestíhal...

Reagovat
PhilipS

Slavia bez Ševčíka a Zafeirise byl vždycky pain. Nechápu proč není teda aspoň Provod v základu

Reagovat
John Obi Mikel

Měl jít dál

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

Rip Vlček

Reagovat
r.mrazik

Doudera je hrozný komik

Reagovat
naheCZ

Laci je strašná plačka

Reagovat
Mass

No koukám že má víc dotyků s rozhodčím než s míčem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Nejlepší byly první minuty. On to kopne do auta, to snad ani nemohl nikdo tečovat a ten debil se stejně otáčí na rozhodčího. Strašná rakovina fotbalu tito hráči

Reagovat
Kaspar

Je to takovy hrac ktery je vsude a nikde, takovy Plavsic

Reagovat
ACSeRw!n

zzzzz...

Reagovat
Salfovic

Většinu poločasu jsem prospal, byla v něm alespoň jedna pořádná gólová šance ?

Reagovat
Moshe Dajan

Jak by řekla Kikina, zatím je to "nezapás".

Reagovat
naheCZ

Pechanec ale zase jsem dnes četl hodně obhajování, že to je správně

Reagovat
Coutinho10

co myslíš konkrétně

Reagovat
naheCZ

Nemám rád, když se ten roh nenechá odehrát, takže tady nebudu dělat výjimku. Ale dnes jsem četl, že je v pohodě to ukončit i prakticky během centru do vápna, takže tohle je vlastně totálně v pohodě.

Reagovat
kilobyte

Tak někdy to ukončit musíš a když už předchozí akce byla po "limitu".

Reagovat
Mass

* po opuštění míče pokutového území

Reagovat
Coutinho10

u toho Realu M. jsem to nechápal, nicméně tady i ta standardka byla kopnutá myslím po vypršení nastavenýho času, takže ok

Reagovat
mistr129

Tohle tedy za mě bylo teoreticky horší než včera Real, tam prostě počkal až míč odletí z vápna, akorát je to debil a nechal si tam prodlevu plus jim i třeba řekl, že poslední roh

Reagovat
John Obi Mikel

Obrana zatím drží, poslal bych tam Zmrzlého na toho wingbeka.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zmrzly neumi branit.

Reagovat
John Obi Mikel

Ne? Tak možná Dioufa, ale Bořil má rychlostní limity

Reagovat
Coutinho10

1. poločas nic moc, ale aspoň se tu zatím nemusíme hádat

Reagovat
Miguel19

Ta Slavia tam nemá žádného fotbalistu. To je jenom soubor běžců tvl. Žádná myšlenka.

Reagovat
ACSeRw!n

hrajou dobre takticky, ale nechapu, ze si prijeli pro bod.. asi nevideli tabulku

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak počítají s tím, že zase ztratíte proti nějákému slabšímu týmu

Reagovat
$$CaptainKokotko

Oh wait

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Mass

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Mass

To je takový klišé ještě z dob Součka, ne? Jinak kromě dnešního zápasu a zápasu (kde Slavisti očividně moc kombinovat nechtějí) a zápasu na ASR měla Slavia ve všech letošních zápasech víc šancí, víc držení, víc přihrávek. Myslíš, že by to šlo jen s běžci bez fotbalistů?

Reagovat
Miguel19

Tak já myslím dnešní zápas. Na ostatní nekoukám

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pablos

Bez Zelíčka je to uspávačka no

Reagovat
FCSL

Sparta je jde rozbít ze standartek

Reagovat
naheCZ

Maso Oscar

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Laci co to bylo

Reagovat
ratusek

Ty vole to je nedůstojný a to se Slavisti smáli Spartě, že předváděla v derby tohle

Reagovat
naheCZ

Čekám, že deník Sport to náležitě ocení

Reagovat
r.mrazik

Staněk hrál míč ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Chce to prostřídat, ve 2.půli jsme slabší.

Reagovat
wjillm

Nezapomněl Priske říct Vitíkovi, že hraje stopera? Dobře se vysouvá

Reagovat
r.mrazik

Co to tam občas Pechanec píská při těch rozích neví ani on sám ne?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Stanek docela umí nohama ( zatím)

Reagovat
naheCZ

Já to nechtěl psát do konce zápasu raději ale překvapuje zatím no

Reagovat
$$CaptainKokotko

Snad mu to vydrží

Reagovat
jsemdement

Beermančevičovičoviči dneska snad nic nevyšlo.. .

Reagovat
Selänne

Haraslín to samé.

Reagovat
John Obi Mikel

Za co dostal Zima žlutou?

Reagovat
naheCZ

Sežral to rozhodčí Preciadovi i s navijákem no

Reagovat
Mass

Wtf žlutá pro Zimu? To nebyl ani faul.

Reagovat
Coutinho10

spíš faul na Zimu

Reagovat
Moshe Dajan

Solbakken to jde osolit.

Reagovat
naheCZ

Ty vole Maso, ještě že sis to sám vyžehlil

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Vlček dobrý výkon dnes

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Greny

Ta Slavia to bojkotuje?

Reagovat
Selänne

Do konce ligy je pořád dost kol. Nemůžeš v téhle fázi riskovat sedmibodovou ztrátu.

Reagovat
Nuno čomes

Co ten Provod? Nebral ho Jarda na podzim do repre? Že nehraje ani ve Slavii, když není Sevcik ani Zafeiris a stred hraje Masopust?

Reagovat
kilobyte

Nebral ho na beka?

Reagovat
Nuno čomes

Mají v tom guláš

Reagovat
Bex5

Nejvetsi zapas sezony a neni vyprodano?

To jsem zvedavej na stanek pro 30k

Reagovat
John Obi Mikel

Podle Sparťanů prý bylo vyprodáno, ale nepřišli lidi s permicí

Reagovat
oli9

Jeli lyžovat, podmínky ideální

Reagovat
Bex5

2000 lyzaru To je dost celkem

Reagovat
ACSeRw!n

samozrejme ze vyprodano bylo

Reagovat
Miguel19

Wiesner je fakt komická figurka

Reagovat
Moshe Dajan

Jedno z nejslabších derby, jaké jsem kdy viděl.

Reagovat
Salfovic

Bezkonkurenčně nejslabší, co jsem kdy viděl.

Reagovat
John Obi Mikel

Dej mu kartu Preciadovi

Reagovat
mistr129

Preciado bez karty zas

Reagovat
mistr129

červená

Reagovat
guzman

??

Reagovat
r.mrazik

Červená?

Reagovat
naheCZ

Za tohle se normálně dává červená, jakkoliv ho Bořil dohrál zbytečně

Reagovat
5PUR5

To není červená?

Reagovat
John Obi Mikel

VAR?

Reagovat
Greny

Červená a bořil ubozak

Reagovat
Miguel19

Jasná rudá.

Reagovat
Coutinho10

tak vyloučej ho konečně ????

Reagovat
Moshe Dajan

Preciado se rozhodl odpálit rozbušku.

Reagovat
monty25

Jsem si říkal, jak je dneska to derby v klidu a Preciado udělá takovej blikanec.

Reagovat
r.mrazik

To je blbec

Reagovat
guzman

Preciado zaslouženě, ale reakce Bořila je zlatá

Reagovat
Well

Červená jasná a klasický čůrák Bořil.

Reagovat
Mass

Já sem čekal že dvojka Bořil-Preciado něco provede

Reagovat
Nuno čomes

To bylo víc než jasné. Co čekat jiného.

Reagovat
Kiss Me Polka!

zachovat se retardovaneji nez boril, tak to je kvalita

Reagovat
ratusek

Bořile ty vole ještě mu to ledujte ale červená jasná

Reagovat
PhilipS

Mno tak Bořil má splněno. Teď by místo něj mohl přijít nějakej fotbalista

Reagovat
Salfovic

Tak názory, že Bořil vyprovukuje Preciada nebyly na vodě

Reagovat
Bex5

Na rozdil od myho zaludku po vcerejsi navsteve Depa

Reagovat
lampas

Bořil zasloužil za to divadlo taky kartu. To je fakt kardinální curak.

Reagovat
John Obi Mikel

Já ti nevim, doslova mu to museli ledovat. Buď je v tom divadle fakt skvělej, nebo nejste objektivní

Reagovat
Salfovic

museli mu to ledovat, to je argument jak píča

Reagovat
Rizek

ledovat

Reagovat
wwwx

Červená jasná, ale člověk by myslel, že Bořilovi to koleno upadlo, podle toho svijení.

Reagovat
PhilipS

To be fair i jemnej náraz na koleno do tohodle místa může dost bolet a pak to za chvíli přejde

Reagovat
Greny

Tam jde o to že ten pán měl mít stop za pohár

Reagovat
Colossus_AFC

Přešlo ho to hned po červený. Neobhajuj co je zřejmý...je to ubohost a trapárna. Červená jasná, Bořil k smíchu.

Reagovat
mistr129

No tak vzhledem k loňskému derby je možné, že bez toho by to tomu dobytkovi zas prošlo

Reagovat
Greny

Chudáček bořil , červená ok bez problémů ale ten frajer neměl dneska vůbec hrát měl stát za červenou z poharu

Reagovat
Nuno čomes

Takhle aspoň zabral místo Dioufovi nebo Zmrzlému, takže vlastně dobře

Reagovat
Miguel19

Ještě to chce bitku realizáků...

Reagovat
kitas

Pozerám že Cesko je na tom rovnako ako Slovensko a tiež nedáva svoju ligu v žiadnom programe v TV

Reagovat
wyqinac

Dává na premiovem kanále jako každá liga v Evropě

Reagovat
pingla

Reagovat
kitas

Ale napríklad Turecku ligu vysielate v bežnom programe. Pekná propagácia ligy. Len škoda že tureckej

Reagovat
John Obi Mikel

Tobě přijde Sport 2 jako běžný program?

Reagovat
kilobyte

Premiový není určitě.

Reagovat
wyqinac

kdepak prosim te?

Reagovat
jsemdement

Co ti asi tak bleskne hlavou, že kopneš protihráče a přitom VAR.

Reagovat
Bex5

Tvuj nick

Reagovat
naheCZ

Naše klasická přesilovka

Reagovat
naheCZ

A spadla mi O2 appka, nádhera

Reagovat
5PUR5

Též. Ale hlavně, že mi to píše, že nemám internet.

Reagovat
naheCZ

To stejný, ale už to jede

Reagovat
Nuno čomes

A máš?

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Marv

Klasika

Reagovat
Salfovic

Mně zase tipáč

Reagovat
Moshe Dajan

To zase někdo splácal po večerech, jako ti Bekovi odborníci.

Reagovat
Kiss Me Polka!

to asi spadlo vsechno, mne na chvili vypadl obraz u nemeckeho streamu

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Manik...

Reagovat
$dolar$

Chce Slavia vubec vyhrat?

Reagovat
Greny

Nechtěla

Reagovat
r.mrazik

Takhle se nechat vylit před zápasem s Plzni...fakt vemeno

Reagovat
Greny

Plzeň se na to vysere pokud neprojebe prvni zápas

Reagovat
Salfovic

Doma se Spartou, to určitě.

Reagovat
veikko

Pojistka aby mu místo proti Liverpoolu nevyfouknul Wiesner. Ne jako samozřejmě to byl kokotský zákrok.

Reagovat
Nuno čomes

Tak za to se dávají 3 zápasy ne?

Reagovat
r.mrazik

asi tak nejak dostane

Reagovat
PhilipS

Remíza není žádná tragedie pro oba týmy. Logickej výsledek. Slavia může být spokojená, že Preciado bude out minimálně na 3 zápasy.

Reagovat
veikko

Tak na týmy v lize jim stačí úplně v pohodě i Wiesner. Na ligové standardy je to pořád dobrý hráč.

Reagovat
KingMaster13

Zrovna v Plzni by to mohlo docela bolet.

Reagovat
Salfovic

Největší radost z toho derby má Jemelka.

Reagovat
veikko

Jo, ale tam by Preciado stejně nehrál, protože skoro určitě bude hrát proti Liverpoolu, takže by ho Priske šetřil.

Reagovat
ratusek

Reagovat
hrundy

Přijeli jsme pro remízu a máme remízu... Nic víc jsme nechtěli a ani mít nemohli. Hrajeme přesilovky poslední minuta a než se o něco pokusit tak radši bezime dohrát zápas k praporku, škoda.

Reagovat
wjillm

Bylo znat, ze toho meli dost. JT moc nerotuje, ne? To prodlouzeni v tydnu vas stalo hodne sil.

Reagovat
Lemond Laws

Kurva to byla nuda

Reagovat
wjillm

Sparta o trochu lepsi, chtela hrat fotbal, lepsi po vapno, mela vic energie (Masopust vypadal jednu chvili na infarkt). Slavia prijela ubojovat remizu. Po CK Slavia ucitila krev a snazila se to zlomit na svoji stranu. Asi ani jeden tym si za herni projev vyhru nezaslouzil. Preciado debil, ted bude hrat Sparta nekolik kol o deseti, protoze Wiesner. Obecne mi prijde, ze ma Sparta hodne karet v posledni dobe. Zklamani: Preciado, Laci - asi bych daval vic prostoru Solbakkenovi, Birma. Vitik hral s velkym sebevedomim. Na druhe strane dobry Stanek a rekl bych Chytil se tam dobre rval na hrotu.

Reagovat
Colossus_AFC

Červená jasná.

Boříl je prostě pračurák. Se tam svíjí jak prvnička a po červený hned vstane a běží. Ten člověk je totální dno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele