Fiorentina dále posiluje, přichází i Gonzalo a Aquilani

03.08.2012, 16:49
Aktuality
Hodně aktivní na přestupovém trhu je v posledních dnech Fiorentina, která dnes získala další dvě nové tváře. Z Villarrealu přichází za tři miliony eur argentinský obránce Gonzalo Rodríguez, z Liverpoolu pak rovněž na přestup záložník Alberto Aquilani...

Aquilani si Serii A zahraje již za čtvrtý italský klub, před přestupem do Liverpoolu dlouhá léta působil v AS Řím, v posledních dvou letech pak hráč, jehož často limitují zdravotní problémy, hostoval v Juventusu a v AC Milán.

"Liverpool Football Club dnes může oznámit, že Alberto Aquilani odešel na trvalý přestup do italského klubu Fiorentina. Italský záložník přišel do Liverpoolu v roce 2009, za první tým odehrál 28 zápasů a v posledních dvou letech hostoval ve vlasti. Všichni v klubu mu přejí jenom to nejlepší do další části jeho kariéry," stojí v prohlášení anglického klubu.

Fiorentina loni dlouho bojovala o záchranu v italské nejvyšší soutěži, letos by ráda dala na nepovedenou sezonu zapomenout a v posledních dnech posiluje kádr, z něhož odešli Riccardo Montolivo nebo Valon Behrami. Novými tvářemi pak jsou vedle již zmíněné dvojice Borja Valero, Emiliano Viviano, Matías Fernández, Juan Cuadrado či Mounir El Hamdaoui.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (2450)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele