Fernandes na chvíli utiší spekulace, se Sportingem uzavřel novou smlouvu

27.11.2019, 10:17
Aktuality
Bruno Fernandes ve svých 25 letech nespěchá na velký přestup a svá několik dní stará slova nyní podpořil i jedním činem. Produktivní záložník podepsal nový kontrakt s lisabonským Sportingem, smlouva je podobně jako ta předchozí platná do června 2023, její výstupní klauzule ovšem byla navýšena na sto milionů eur...

"Z mého pohledu se jedná o obrovské uznání mojí práce, je to důkaz, že si vedu dobře. Dělal jsem všechno možné, abych ze sebe pro dobro klubu vydal to nejlepší," říká Fernandes.

"Nový kontrakt jsem dostal díky tomu, co jsem předvedl na trávníku, zároveň to ovšem ukazuje, že Sporting miluji a jsem pyšný na to, že mohu tento klub reprezentovat. Můžete ode mě očekávat ještě lepší věci. Slibuji stejnou věrnost a odhodlání, abychom si mohli užít ještě více slávy než v loňské sezoně," dodal.

Fernandes přišel do Sportingu v létě 2017 ze Sampdorie a za celek z hlavního města nastřílel přes padesát soutěžních branek. Loni se spoluhráči slavil triumfy v obou domácích pohárech.

O Fernandese v Evropy byl a ještě bude hodně velký zájem. V létě o jeho transferu neúspěšně jednal Tottenham, dalšími nápadníky byly Manchester United a Real Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nemám rád když takový hráči jako je on prodlužují smlouvu s týmem který už mu nemá co dát, už tu ligu přerostl. Fotbalista by se měl chtít především posouvat a ne stát na jednom místě. V klidu mohl v létě do Tottenhamu za Eriksena a teď si to tímhle podpisem akorát celé ztížil.

Reagovat
junglist

sto mega ještě není tolik, uvidíš kolik týmů to bude chtít ještě v zimě dát. za mě chytrej tah od sportingu, určitě mu ještě zvýšili plat

Reagovat
Smreky

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ho za těch 100 neprodají určitě. Tottenham, Liverpool jim to nedají, United chtěji Sancha, Real Mbappeho, Barca Neymara. Podle mě když půjde za 70 tak budou ve Sportingu rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sto mega za pětadvacetiletého středopolaře z nadprůměrného celku portugalské ligy? To za něj nikdo nedá..

Reagovat
Smreky

nemusi to byť 100 ale jeho hodnota stuplla novým kontraktom...

Reagovat
mesyas

Můžeš to taky napsat jako že si snizil šanci na přestup, když jeho cena vzrostla.

Reagovat
Smreky

prečo by si snížil šancu na prestup? to že cena vzrástla neznamená že nebude mať záujemcov...

Reagovat
junglist

výstupní klauzule snad funguje tak, že dáš buď její výši nebo smůla ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Smreky

nie funguje tak že keď zaplatíš tú cenu nemusíš jednať s klubom stačí súhlas hráča... ale tak isto funguje ako "cenovka" o ktorej sa tiež dá jednať

Reagovat
smazaný uživatel

Ne můžeš se domluvit s klubem na jiné částce. Když ovšem zaplatíš klauzuli klub už nemůže nic.

Reagovat
Smreky

to že to nemáš rád je tvoj pohľad....

hráči to robia po dohode s klubom aby zvýšili svoju hodnotu... takto za neho môže sporting dostať viac ako pred rokom... a bruno sa im týmto môže "odvďačiť" za to čo pre neho klub spravil

a najneskôr v lete podľa mňa tak či tak pôjde len z toho sporting vyťaží viac

Reagovat
smazaný uživatel

V létě se nenašel tým který by za něj nabídl nad 70, pochybuji, že teď se najde, snad jen kdyby se o něj začalo zajímat PSG.

Reagovat
Smreky

nevidíš do pozadia...tottenham vraj rokoval ale nakoniec to padlo... a nemusia dať za neho presne tých 100 ale dvihne to jeho cenu keďže zmluvu bude mať na dlhšiu dobu :)

Reagovat
Front hell

tak borec má na víc nez jit do totenhamu, který měl možnost ho koupit už v létě,ale že je levy chamtivý žid, tak ho nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázal, že je věrný klubu, který z něj udělal skvělýho hráče.

Reagovat
Jandak

Klasicky jen nafukuji cenu.. je jasne ze odejde..

Reagovat
FC Porto FC

Je to borec, nejen že netrucuje že je stále v Portugalsku ale on netrucuje ani přesto že Sporting je úplně v prdeli. To se jen tak nevidí a to je správný srdcař, přesně takového hráče bych chtěl i u nás. Je jasný že v létě odejde ale on ještě dělá co může aby za něho Sporting dostal co nejvíc to jde jinak jako CAM je absolutně famózní

Reagovat
Nuno čomes

A kdo za něj těch 100 dá?

Reagovat
smazaný uživatel

Napadlo mě jen PSG kdyby o něj měli velký zájem.

Reagovat
FC Porto FC

100 za něj asi nikdo nedá ale furt to pomáhá dostat větší částku z toho týmu co ho bude chtít

Reagovat
Muffi

a nebo ho nikdo nekoupí a za rok skončí za 30 v Neapoli/AC/West Hamu

Reagovat
Han střelil první

já ho zbožňuju

Reagovat
sankakofi

Mám to tak isto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele